Viser søkeresultater for "

Vaskemaskiner

"
IPC Foma Foma Ct30 B45 Eco Gulvvaskemaskin Leveres Med Børster, Batteri Og Lader.
IPC Foma Foma Ct30 B45 Eco Gulvvaskemaskin Leveres Med Børster, Batteri Og Lader.

Foma CT30 B45 Eco Gulvvaskemaskin CT30 B45 er en profesjonell gulvvaskemaskin fra IPC Foma. Den er enkel å bruke og lett å manøvrere. Den har ekstremt lav kostnad per kvadratmeter, og krever lite vedlikehold. Den er satt sammen av materialer som er svært rustbestandige, og tankene og karosseriet er av polyethylenplast. Bøsteskift kan utføres uten bruk av verktøy. CT30 B45 leveres med 2 x 12 volts batterier som gir en meget lang driftstid i forhold til andre maskiner. Den elektroniske batteriladeren sørger for sikker og optimal ladesyklus. Maskinens konstruksjon gjør den meget enkel å betjene. 25 kg vekt på børstehodet sørger for riktig børstetrykk til enhver tid. Sammen med sugenalen, vasker og tørker maskinen alle typer gulvflater svært godt. Eks. betonggulv, marmor, keramikkfliser, linoleum, gummi og tregulv. CT30 B45 er en super maskin for barer, kantiner, restauranter, butikker, kontorer, skoler, hoteller, kirker, rengjøringsbyråer, industribedrifter, osv. Rengjøringskapasiteten er velegnet for mindre til mellomstore arealer. Maskinen leveres med gulvbørste, sugenal, batterier og batterilader. Tekniske data:Valg av vaskesystem: Børste/padArbeidsbredde børste (mm): 450Bredde for oppsug (mm): 550Antall børster: 1Rotasjonshastighet børste / pad (rpm): 140Rentvannstank (liter): 28Skittenvannstank (liter): 30Rengjøringskapasitet: 1670 m²/timHastighet (km/time): 3,5Vekt uten batteri: 50Dimensjoner (LxBxH mm): 960x610x1220CE sertifisert: Ja

Les mer
IPC Foma Foma Ct15 B35 Gulvvaskemaskin Leveres Med Børster, Batteri Og Lader.
IPC Foma Foma Ct15 B35 Gulvvaskemaskin Leveres Med Børster, Batteri Og Lader.

Foma CT15 B35 Gulvvaskemaskin CT15 B35 er en profesjonell gulvvaskemaskin fra IPC Foma. Den er enkel å bruke og lett å manøvrere. Den har ekstremt lav kostnad per kvadratmeter, og krever lite vedlikehold. Den er satt sammen av materialer som er svært rustbestandige, og tankene og karosseriet er av polyethylenplast. Bøsteskift kan utføres uten bruk av verktøy. CT15 B35 leveres med 2 x 12 volts batterier som gir en meget lang driftstid i forhold til andre maskiner. Den elektroniske batteriladeren sørger for sikker og optimal ladesyklus. Maskinens konstruksjon gjør den meget enkel å betjene. 25 kg vekt på børstehodet sørger for riktig børstetrykk til enhver tid. Sammen med sugenalen, vasker og tørker maskinen alle typer gulvflater svært godt. Eks. betonggulv, marmor, keramikkfliser, linoleum, gummi og tregulv. CT15 B35 er en super maskin for barer, kantiner, restauranter, butikker, kontorer, skoler, hoteller, kirker, rengjøringsbyråer, industribedrifter, osv. Rengjøringskapasiteten er velegnet for mindre til mellomstore arealer. Maskinen leveres med gulvbørste, sugenal, batterier og batterilader. Tekniske data:Valg av vaskesystem: Børste/padArbeidsbredde børste (mm): 350Bredde for oppsug (mm): 450Antall børster: 1Rotasjonshastighet børste / pad (rpm): 140Rentvannstank (liter): 16Skittenvannstank (liter): 19Vannforbruk (liter/min): manuellRengjøringskapasitet: 1300 m²/timeHastighet (km/time): 3,5Vekt med batteri: 59 kgDimensjoner (LxBxH mm): 950x450x1200Driftsspenning Volt: 220/240v - 50HzFremdrift: ManuellLøfting av vaskebørste: ManuellVannmengderegulering: ManuellBatteri Volt/Amp: 2x12VForpakning: KartongVolum m³: 0,25CE sertifisert: Ja

Les mer
AEG VASKE/TØRKETROMMEL 7000 SERIES 8 KG/4 KG 1600 O/MIN for kun 448,- pr. mnd. ( L7WDB861G3 )
AEG VASKE/TØRKETROMMEL 7000 SERIES 8 KG/4 KG 1600 O/MIN for kun 448,- pr. mnd. ( L7WDB861G3 )

Vaske-/tørketrommel med DualSense teknologi for optimal beskyttelse av hverdagstøy, med sensorer som justerer vasketiden og tørketiden etter fyltmengde. Du kan Vaske opp til hele 8 kg pr. vask og tørke opp til 4 kg med tøy. Både vaskemaskinen- og tørketrommel-delen er sertifisert med Woolmark Blue.

DualSense:
Den nye vaske-/tørketrommelen med DualSense teknologi tilpasser temperatur, trommelbevegelser og programmer til tekstilet du vasker. Alt fra jakker til myke gensere kan vaskes, tørkes og beskyttes på en gang. Et dedikeret vaske- og tørkeprogram bevarer fibrene til utendørsklærne.

ProSense:
ProSense Technology® justerer automatisk vaske- og tørketiden til mengden tøy i trommelen. Det gir praktisk og økonomisk vask – sparer tid, energi og vann – både med litt eller mye tøy.

NonStop:
Vask og tørk på en time med NonStop 60 minutters programmet. Det betyr at klærne er klare etter 1 time. Fortsatt optimal pleie av klærne dine – uten at det går utover Tiden din.

Dampprogram:
Dampprogrammet løsner fibrene i tøyet, reduserer og stryker og er enkelt å foldes sammen. Sikrer, at det ser ut og føles bedre lengere. Gjenoppfrisk klærne raskt, skån det og hold det som nytt i lengere tid.

På grunn av nye regler angående el-sikkerhet på bad, skal det være minimum 120 cm fra brusende blandebatteri til produktets nærmeste kant.

10 års garanti ved registrering på AEG’s hjemmeside.

Les mer