Viser søkeresultater for "

Friluftsliv

"
Pharmaceris
Pharmaceris

Pharmaceris E Gaveeske – effektive hudpleieprodukter for tørr og kløende hud Tørr og kløende hud kan være enormt frustrerende og til og med smertefullt; men heldigvis kommer Pharmaceris E Gaveeske din tørre hud til unnsetning! Pharmaceris inneholder både en body balm og en kroppssåpe, som er svært effektive i tilfeller av tørr hud og allergiske reaksjoner. Pharmaceris er et merke av skjønne dermatologiske produkter for hud og hår. I de 12 forskjellige seriene rettet mot forskjellige typer hudutfordringer, finner du komplette hudpleierutiner. De mange produktene er testet i kliniske forsøk og passer til mange forskjellige hudproblemer. Gavesettet inneholder: Emotopic Hydrating Body Balm (400 ml) Body balmen kan brukes profylaktisk (forebyggende) mot tørrhet, og minsker risikoen for intensivering eller forverring av atopisk dermatitt. Anbefales for daglig pleie av tørr, til veldig tørr hud, med tendens til ruhet og kløe. Beskytter mot ytre faktorer (frost, vind, tørr luft, irriterende stoffer). Emotopic Everyday Bath Emulsion (200 ml) Denne emulsjonen anbefales for følsom, tørr og ru hud med tendens til kløe, irritasjon og utviklet kontaktallergi. Brukes også profylaktisk for sunn hud for å forhindre uttørking og å minske risikoen for, og tilbakefall av, atopisk dermatitt. Emulsjonen renser effektivt kroppen for urenheter, uten å påvirke den hydrolipide hudbarrieren. Egenskaper: • For kløende og tørr hud • To deilige kroppspleieprodukter • Dermokosmetiske produkter Pharmaceris E-serien – for tørr og kløende hud Pharmaceris E-serien er en serie av spesialiserte og mykgjørende produkter, beregnet for daglig pleie av tørr/veldig tørr, dehydrert hud og hud som er utsatt for flassing og irritasjoner med tendens til å utvikle kløe. Produktene inneholder mykgjørende ingredienser som nærer huden optimalt, forbedrer hudens fuktighetsnivå og etterlater den myk og elastisk. Produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser som har en sterk beroligende effekt, mykgjør huden og gjenoppretter følelsen av komfort selv for den mest dehydrerte huden. Innhold:1 sett.

Les mer
Pharmaceris
Pharmaceris

Pharmaceris A Gavepakke – inneholder den perfekte hudpleieduoen målrettet mot sensitiv hud Vil du skjemme bort deg selv eller noen du er glad i med luksuriøse og effektive hudpleieprodukter for sensitiv hud? Da er gavesettet fra Pharmaceris A-serien det perfekte valget! Gavesettet inneholder både en micellar water og en ansiktskrem som utgjør en perfekt duo for sensitiv hud. Pharmaceris er et merke av skjønne dermatologiske produkter for hud og hår. I de 12 forskjellige seriene rettet mot forskjellige typer hudutfordringer, finner du komplette hudpleierutiner. De mange produktene er testet i kliniske forsøk og passer til mange forskjellige hudproblemer. Gavesettet inneholder: Lipo-Sensilium (50 ml) Med Lipo-Sensilium ansiktskrem kan du effektivt pleie din overfølsomme hud, som har tendens til allergiske reaksjoner, tørrhet og/eller flassing. Den myke Lipo-Sensilium-kremen inneholder en høy konsentrasjon av dermolipider (8,5%), som bidrar til å nære og styrke hudens beskyttende og naturlige fettlag mot fukttap og uttørring. I tillegg inneholder ansiktskremen hyaluronsyre og vegetabilsk olje, som hjelper mot følelsen av tørr eller ru hud. Prebio Sensilique (50 ml) Prebio Sensilique fra Pharmaceris A-serien er et prebiotisk micellar water som effektivt fjerner sminke og andre urenheter uten å irritere huden eller øynene. Den innovative, immunprebiotiske formelen støtter utviklingen av hudens naturlige, mikrobiologiske barriere, som er ansvarlig for dens immunitet. Rensevannet lindrer irritasjoner og gjenoppretter hudens balanse. Egenskaper: • For sensitiv hud med tendens til rødhet • Perfekt hudpleieduo – et micellar water og en dagkrem • Gir intens hydrering • Dermokosmetiske produkter Pharmaceris A-serien - for sensitiv hud Har du en sensitiv hud som lett blir rød og irritert? Da trenger du mild og stabil pleie. Med Pharmaceris A-serien for sensitiv hud får du deilige, dermatologiske produkter til akkurat din hud. Med aktive ingredienser som Immuno-Prebiotic-Formula og risolje får du lindret irritasjon og overfølsomhet samtidig som huden beskyttes og fuktes. Innhold:1 sett.

Les mer
Pharmaceris
Pharmaceris

Pharmaceris W Gaveeske – egnet for deg som er plaget av misfarginger eller ujevn hudtone Hyperpigmentering og mørke flekker kan være frustrerende, men heldigvis er Pharmaceris W-serien utviklet for å takle akkurat disse utfordringene! Gaveesken inneholder både en dagkrem og en nattkrem, slik at du er godt dekket i kampen mot en ujevn hudtone. Pharmaceris er et merke av skjønne dermatologiske produkter for hud og hår. I de 12 forskjellige seriene rettet mot forskjellige typer hudutfordringer, finner du komplette hudpleierutiner. De mange produktene er testet i kliniske forsøk og passer til mange forskjellige hudproblemer. Gavesettet inneholder: Albucin Triple Action Dagkrem (30 ml) Denne dagkremen er anbefalt for daglig pleie av hud som er plaget av misfarginger eller ujevn tone, og for hud som er i fare for å utvikle hyperpigmentering på grunn av f.eks. sol, p-piller, graviditet, estetiske operasjoner eller kosmetiske behandlinger. Albucin Triple Action-kremen er svært effektiv, og gir huden en meget sterk beskyttelse (SPF 50+) mot UVA- og UVB-stråler. Albucin-Intensiv Lysnende Nattkrem (30 ml) Albucin-Intensive er en unik krem som kombinerer Triple Whitening Complex med den gunstige effekten av et enzym som heter papain, som hindrer utviklingen av mørke flekker, samt eksfolierer og lysner de eksisterende misfargingene. Egenskaper: • Reduserer effektivt ujevn hudtone og misfarging • God mot mørke flekker • Dermokosmetiske produkter Pharmaceris W-serien – reduserer mørke flekker og misfarginger Pharmaceris W-serien inneholder dermatologiske hudpleieprodukter som effektivt bekjemper hyperpigmentering, lysner huden og reduserer mørke flekker. Produktenes omfattende virkning blokkerer melaninsyntesen på 3 nivåer og forbedrer dermed synlig hudens utseende. Innhold:1 sett.

Les mer
Petzl Nao Rl Headlamp Black/Orange NS
Petzl Nao Rl Headlamp Black/Orange NS

**Ultrakraftig og oppladbar hodelykt med Reactive Lightning®-teknologi.** NAO® RL gir 1500 lumen lysstyrke og veier bare 145 gram. Pannebåndet er lett å justere og sitter godt også på de lengste turene. Med Reactive Lightning®-teknologi tilpasser lysstyrken seg automatisk til omgivelseslyset. Manuelle operasjoner reduseres og brennetiden er optimalisert. I tillegg lar rødt lys på baksiden av hodelykten deg forbli synlig om natten. - Kraftig og lett hodelykt - Betjening med REACTIVE LIGHTING®-modus, som lar lyssensoren automatisk justere lysstyrke og strålemønster, og optimalisere batteribruken - Minimum brennetid på 5 timer i REACTIVE LIGHTING®-modus - Rødt lys bak på hodelykten - Batteripakken er på baksiden for å fordele vekten - Rask og enkel justering bak - Ekstra toppstropp for bedre støtte og stabilitet - Lithium-Ion 3200 mAh batteri, oppladbart med en type C USB-port - Batteriladeindikator med fem-nivåer - Batteriet kan brukes som et reservebatteri for å lade andre enheter, for eksempel telefoner eller klokker - LÅSE-funksjon for å unngå å skru på lykten når den ligger i sekken - Reflekterende pannebånd for å forbli synlig om natten - Lyseffekt: 1500 lumen (ANSI FL 1 STANDARD) - Teknologi: REACTIVE LIGHTING® eller STANDARD LIGHTING - Strålemønster: Flom eller blandet - Energi: 3200 mAh Lithium-Ion oppladbart batteri (inkludert) - Ladetid: 3,5 timer - Vanntetthet: IPX4 (værbestandig) - Sertifisering: CE - Vekt: 145g

Les mer