Viser søkeresultater for "

Hageredskaper

"
Gardena Beskjæringssaks Expertcut
Gardena Beskjæringssaks Expertcut

De innovative ExpertCut-beskjæringssaksene fra GARDENA er fantastiske beskjæringssakser for hobbygartnere. Er du svært opptatt av ekstremt presist og grundig arbeid, og at redskapene dine er slitesterke med håndverk av høy kvalitet? ExpertCut vil imponere deg med mer enn bare de særdeles skarpe og slitesterke bladene i rustfritt stål. Den ekstra herdingsfasen i produksjonsprosessen gjør at bladet har en hardhet på hele 60 HRC. Med en maksimal klippediameter på opptil 22 mm kan du klippe gjennom en rekke planter og grener lett som en lek og svært presist. Beskjæringssaksen oppfyller alle forventninger både til ergonomi og komfort, spesielt ved hagearbeid som tar lang tid. Med en vekt på omtrent 160 gram er denne beskjæringssaksen overraskende lett, og den justerbare håndtaksbredden gjør at den egner seg like godt for både små og mellomstore hender. Den kan til og med brukes av både høyre- og venstrehendte. Den praktiske låsemekanismen kan betjenes med bare én hånd, og gir ytterligere komfort og trygghet under arbeidet. Dette betyr at beskjæringssaksen enkelt kan lukkes og åpnes igjen etter behov. ExpertCut-beskjæringssaksen fra GARDENA er lett å rengjøre etter bruk. Den patenterte kvaedreneringen innebygd i bladet av rustfritt stål er også svært praktisk under beskjæring. Dette betyr at bladene beskyttes lenger mot klebrig kvae fra planter og trær. ExpertCut-beskjæringssaksene er produsert i Tyskland. GARDENA tilbyr en utvidet 35 års garanti på dette spesielle tyske kvalitetsproduktet for å fremheve den ekstreme holdbarheten til ExpertCut.

Les mer
Gardena Veggslangeboks Rollup M/l
Gardena Veggslangeboks Rollup M/l

Vanning som alltid er klar til dyst: Med den veggmonterte slangeboksen RollUp M/L blir vanning av hagen en fryd. Denne veggmonterte slangeboksen sparer deg for slitsom opprulling, skitne hender og en flokete slange. Den kan festes på alle vegger for å oppbevare hageslangen, og er ekstremt plassbesparende. Trekk ut den 25 meter lange slangen til ønsket lengde under bruk. Når du stopper, kobles de ekstra korte låsepunktene inn for å låse slangen. Den praktiske veggbraketten gjør at slangetrommelen kan dreies 180° for å følge bevegelsene dine rundt i hagen. Dette gjør det lett å vanne i hagen, med maksimal bevegelsesfrihet og en slange som ikke floker seg. Du trenger ikke å fjerne knekker eller floker for å rulle opp slangen: Et lite rykk i enden av slangen er nok til å frigjøre låsen. Stålfjæren av høy kvalitet inne i boksen ruller opp slangen automatisk, pålitelig og jevnt. Innovativ RollControl-teknologi gir trygg og kontrollert tilbaketrekking. Den integrerte slangeføringen hindrer skade på vannslangen ved å eliminere floker og knekk når den ruller opp slangen. Kran og slangekoblinger fra Original GARDENA System gjør det lett å forlenge slangen eller feste den til annet vanningstilbehør fra GARDENA. Slangetilbehøret fra GARDENA er alltid klart til bruk. Det kan festes under veggbraketten og oppbevares der for å spare plass. Materialet av høy kvalitet beskytter mot all slags vær, da den er UV-bestandig og frostsikker og derfor kan brukes året rundt. Boksen er tyverisikret. Slangeboksen leveres med alle delene du trenger: en veggbrakett, en forbindelsesslange, alle nødvendige Original GARDENA System- og monteringsdeler og en dyse som lar deg velge mellom to ulike stråler. GARDENA gir 5 års garanti på denne slangeboksen av høy kvalitet.

Les mer
Gardena Basis Rengjøringssett
Gardena Basis Rengjøringssett

Bruk det standard rengjøringssettet fra GARDENA for å gjøre slangen klar til bruk. Settet har alt du trenger for å rengjøre og vanne med hageslangen. Alle settets elementer er en del av Original GARDENA System, som lar deg koble alle andre GARDENA System-produkter til slangen. Settet inneholder en kran, vannslange, vannstopper og et rengjøringsmunnstykke. Med kranen og slangeforbindelsen kan du lage en vanntett forbindelse mellom hageslangen og kranen. Vannstopperen er forbindelsen mellom slangen og munnstykket eller sprøytehodet. Med denne adapteren slipper du å gå bort for å skru vannet av og på: Fjern sprøytehodet og klikk på et nytt slangetilbehør – Aquastop stopper vannstrømmen automatisk. Det riflede, forsenkede grepet laget av myke plastelementer gir deg godt grep selv når det er vått. Med den praktiske dysen kan du justere vannstrålens form etter behov – fra tåkedusj til en kraftig stråle. Vannspruten kan justeres og slås helt av ved å dreie på dysen. Redskapet har en ergonomisk form som gjør at det ligger perfekt i hånden under rengjøring eller vanning. For å gjøre det enda mer praktisk har den kompakte dysen en låsefunksjon på avtrekkeren. Alle produkter i settet er laget av frostsikkert materiale av høy kvalitet, noe som gjør dem spesielt holdbare. Disse produktene av høy kvalitet er produsert i Tyskland og støttes av GARDENA med 5 års produsentgaranti. Som en ekstra bonus leveres settet med en liten Original GARDENA nøkkelbrikke i form av en krankobling med et stykke slange.

Les mer
Gardena Trykktank 3700/4
Gardena Trykktank 3700/4

GARDENA trykktank 3700/4 er en bærekraftig og kraftig løsning for automatisert vannforsyning til hus og hage. Etter den enkle installasjonen er gjennomført blir trykktanken en integrert del av rørsystemet, som lar deg bruke regn- eller brønnvann til vanning i hagen eller som ekstra forsyning til husholdningen. Trykktanken flytter effektivt vannet fra A til B, fra tønnen eller brønnen til der behovet melder seg, enten om det er i hagen eller innendørs. GARDENA trykktank 3700/4 leverer en imponerende effekt på 4,1 bar ved 800 W, og kan pumpe opptil 3700 liter vann i timen, fra 7 meters dybde. Den har en 19 liters vanntank med EPDM-membran, som krever lite vedlikehold, og som enkelt fylles og tømmes manuelt. En ventil sørger for at vannet raskt transporteres fra tanken, for eksempel hvis frosten melder sin ankomst. Den kompakte trykktanken er ikke bare plassbesparende, men imponerer også med et robust plasthus med forsterkning i glassfiber og et keramisk dobbeltforseglingssystem med pumpeaksel fremstilt av rustfritt stål. En integrert, termisk stoppbryter beskytter mot overoppheting. Den har en kontraventil gjengede innsatser i messing. Disse øker ikke bare slitestyrken, men gjør også trykktanken mer pålitelig og tilnærmer vedlikeholdsfri. Den praktiske trykkmåleren viser alltid det nåværende trykket i ekstratanken. GARDENA trykktank 3700/4 blir enda mer fleksibel med det doble tilkoblingsuttaket på G1", siden det kan kobles opp mot andre GARDENA-produkter. Registrer deg på nett for å få utvidet fem års garanti på produktet, utviklet i Tyskland av GARDENA. Opplev kraften fra GARDENA trykktank 3700/4, og dra nytte av 40 års ekspertise innen vanningssystemer og hageprodukter.

Les mer