Viser søkeresultater for "

Lyd

"
Drømmerom Taylor Lofteseng
Drømmerom Taylor Lofteseng

Taylor Loftseng er en moderne loftseng med mange funksjoner. Her finner du masse lagringsplass under sengen. Grå og hvitfargen gjør at denne vil passe perfekt inn på alle tenåringers rom. I tillegg til garderobe under sengen og praktiske hyller er det også plass til et flott skrivebord som egner seg godt for lekser. Under skrivebordet er det også en praktisk skuff. Med en slik loftseng stående på rommer sparer man masse plass da plassen under sengen er max utnyttet. Fabrikken Parisot er kvalitetsbevisst samtidig som at tømmer som benyttes på fabrikken i Frankrike hentes i lokale skoger. Derfor er dette også et godt valg for deg som er opptatt av miljø og barns oppvekst. Råvarer og selve produktet gir derfor mindre utslipp i våre omgivelser. Du kan derfor trygt kjøpe denne sengen da Parisot har fokus på miljø. Sengens mål: Lengde: 205 cm Bredde: 132 cm Høyde: 193 cm (NB dette er fra gulv til øverste hylle) Høyde under sengen: 145 cm Madrassmål: 90x200cm -kjøpes i tillegg. Sengebunn og gardin medfølger. Drømmerom har de siste årene levert mange flotte loftsenger. Vi har siden 2008 spesialisert oss kun på senger til barn og ungdoms rom. Vi vil derfor hevde at vi er spesialister på å velge kvalthetsleverandører rundt om i verden. Denne modellen leveres av den Franske produsenten Parisot som også satser stort på barne og ungdoms-senger. Alle produkter herfra gir vi 5 års garanti på! Når du kjøper seng av oss skal vi gjøre stor innsats både før og vet etter kjøp for at du som kunde blir 100% fornøyd. Sengen kommer flatpakka og vi sender i hele landet i løpet av 1-5 dager.

Les mer
Jays s-Living One Bluetooth/Wi-Fi-høyttaler (Multiroom) Hvit
Jays s-Living One Bluetooth/Wi-Fi-høyttaler (Multiroom) Hvit

Jays s-Living One Wi-Fi-høyttaler med smart multiromsfunksjon i moderne skandinavisk design. Høyttaler med Bluetooth og innebygd Chromecast for et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter og funksjonalitet. Skandinavisk design Materialer av høy kvalitet Tilkobling: Bluetooth, Wi-Fi Innebygd chromecast Wi-Fi-standard: 802.11a / b / g / n / ac Bluetooth 4.1 Rekkevidde: 15 meter 3,5 tm papirkjegle basshøyttaler 0,75 tm silke dome diskanthøyttaler Subwoofer: 1x 20W Diskant: 1x 10W 2-veis mono høyttaler Equalizer-innstillinger Multiroms funksjon Spotify Connect AirPlay2 Automatiske oppdateringer Berør kontrollpanelet Smart Home-kompatibilitet Innganger: Micro USB, 3,5 mm minijack (AUX) Strøm: kobles til en stikkontakt (strømforsyning inkludert) Høyttaler Jays s-Living One høyttaler i moderne hvit skandinavisk design. Høyttaleren er laget av de beste materialer av høy kvalitet for lang levetid og kvalitetslyd. Høyttaleren er utstyrt med en 3,5 tommers basshøyttaler med en effekt på 20W. I tillegg har den også en silke dome diskanthøyttaler med en effekt på 10W. Equalizer-innstillinger Denne elegante høyttaleren har en 2-veis monoforsterker og har 5 forhåndsinnstilte equalizer-innstillinger. Dette garanterer at du har den beste og mest balanserte lyden basert på gjeldende sjanger eller lydnivåer. Enten du hører på rock, jazz eller podcast, er lyden optimalisert for akkurat den spesifikke lyden. Wi-Fi Denne smarte høyttaleren kan kobles til hjemmenettverket ditt, noe som åpner for en lang rekke funksjoner. Tilkoblingen gjør det enkelt å koble til smarttelefonen din via Wi-Fi eller Spotify Connect. I tillegg sørger en stabil Wi-Fi-tilkobling for at høyttaleren automatisk laster ned og installerer programvareoppdateringer. Innebygd Chromecast I tillegg er denne høyttaleren utstyrt med en innebygd Chromecast. Dette lar deg koble til ekstra høyttalere for mer omfattende lyd. Dette kan også gjøres via AirPlay 2-funksjonen. Multiromsfunksjonen lar også lyden følge deg rundt i huset via de tilkoblede høyttalerne. Ha en fest med lyd i hvert rom eller nyt å lytte til podcasten din uansett hvilket rom du er i. blåtann Jays s-Living One har også Bluetooth-funksjon for enkel tilkobling av smarttelefonen eller nettbrettet med en trådløs rekkevidde på opptil 15 meter. I tillegg støttes også NFC. Alle innstillinger styres enkelt via det intuitive berøringskontrollpanelet på toppen av høyttaleren. Høyttaleren er kompatibel med Smart Home Assistants. Dette gir mulighet for stemmestyring og et hav av alternative funksjoner.

Les mer
Bluetooth Høyttaler (15 timer) Champion SBT360
Bluetooth Høyttaler (15 timer) Champion SBT360

Skikkelig fin og kompakt høyttaler i sort design og med bluetooth. Champion SBT360 kommer med 20W kraft, og muligheten til å koble til flere enheter. Svart Bluetooth-versjon: 4.2 True Wireless Stereo (TWS) 10 meters rekkevidde Effekt: 10Wx2 = 20W Batteri: 4400 mAh Ladetid: 4-5 timer 3,5 mm AUX-IN og Bluetooth Spilletid 7-8 timer (70 % volum) blåtann-høytaler Champion SBT360 - den ultimate bærbare og vannavstøtende Bluetooth-høyttaleren. Høyttaleren har et stilig, robust og vanntett design og er bygget av slitesterke materialer som du kan bære med deg overalt. Koble til flere høyttalere trådløst for en enda bedre opplevelse. Høyttaleren har en imponerende spilletid på opptil 15 timer, høyttaleren har også en praktisk USB-kontakt for å lade enheten, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriet skal dø. Vanntett og robust Den vanntette IPX6 kombinert med en robust design gjør det gjør at høyttaleren kan håndteres uansett vær, enten det er til stranden eller bassenget eller til og med nede i vannet. 15 timers spilletid SBT360 har et innebygd oppladbart litium-ion-batteri med en kapasitet på 4400 mAh. Den gir opptil 15 timers spilletid på en enkelt lading. I tillegg har høyttaleren mulighet for å lade andre enheter, f.eks. mobiltelefonen via USB-kontakten. Koble ladekabelen til høyttaleren og nyt underholdningen hele dagen og hele natten. Champion SBT360 har to høyttalere og en maksimal effekt på 20 W, som gir en imponerende lyd.

Les mer