Viser søkeresultater for "

Motoriserte hageredskaper

"
hillvert Hydroforpumpe - 1003 W - 4,8 m³/t - karbonstål 10090236
hillvert Hydroforpumpe - 1003 W - 4,8 m³/t - karbonstål 10090236

Med hydroforpumpe fra hillvert, forsyner du effektivt huset eller hagen med gratis regnvann, bruksvann eller grunnvann. Bruk den kraftige 1003 W elektriske motoren til å pumpe vann fra brønner og bekker for å spare dyrebart springvann! Takket være den 24 L store tanken er pumpen også egnet til å øke trykket i et eksisterende vannsystem. Enheten pumper vann på 1,5 - 2,9 bar fra alternative vannkilder til hagen, huset eller sommerhuset. Fyll eller tøm barnebasseng eller hele svømmebasseng. Med en strømningshastighet på opptil 4,8 m³/t kan du vanne enger, åkrer eller blomsterbed raskt og effektivt. Eller, takket være denne pumpen, kan du bruke høytrykkssyler med bruksvann uten å kaste bort dyrt vann fra springen. Takket være den vanlige G1"-tilkoblingen kan du koble den selvsugende hagepumpen raskt og intuitivt til en lang rekke enheter. På grunn av en maksimal leveringshøyde på 48.4 m kan du også pumpe oversvømmede kjellere tomme eller innholdet i ulike vannoppsamlingsbeholdere med den selvsugende vannpumpen uten problemer. Pumpen trekker også vann fra en dybde på opptil 8.4 m. Motoren på 1003 W fungerer effektivt og med lavt støynivå. Det ble lagt stor vekt på robust konstruksjon ved utformingen av den selvsugende vannpumpen. Huset er laget av slitesterkt karbonstål. En trykkmåler gjør at du kan overvåke den selvsugende hydroforpumpen, mens trykket kan reguleres via en mekanisk pumpetrykkbryter.

Les mer
Stihl Fs 40 Trimmer Lett - Bensin
Stihl Fs 40 Trimmer Lett - Bensin

Lett og kompakt gresstrimmer med et forenklet startsystem. Utstyrt med multifunksjonshåndtak, bøylehåndtak og STIHL 2-MIX motor som gir lavere utslipp og drivstofforbruk. Perfekt for klipping av små gressplener eller til trimming langs rabatter, kanter, busker og trær.BøylehåndtakMed det praktiske bøylehåndtaket styres maskinen enkelt og presist.Fjærende start-/stoppknappMed den fjærende start-/stoppknappen tilbakestiller maskinen seg automatisk til startposisjon slik at den alltid er startklar. Utrolig enkelt og behagelig.MultifunksjonshåndtakDette multifunksjonshåndtaket finnes på trimmere, ryddesager og hekksakser. Samtlige maskiners betjeningselementer for motorstyring sitter samlet i ett og samme håndtak og kan dermed betjenes med en hånd. Arbeidet blir enkelt og behagelig samtidig som det høyner sikkerheten. På maskiner med styre sitter multifunksjonen på høyre håndtak. På maskiner med rundhåndtak sitter multifunksjonen på riggrøret.PrimerMed den manuelle brennstoffpumpen pumpes bensin inn i forgasseren med noen enkle trykk. Du trenger ikke lengre dra i startsnoren for å få bensin til forgasseren. Det er ingen fare for å fylle for mye da all overflødig bensin renner tilbake og ned i tanken.STIHL 2-MIX motorSTIHL 2-MIX motor arbeider med en stempelstyrt spylingsmekanisme. Spylesjiktet er et drivstoffritt luftsjikte mellom den forbrente blandingen i brennkammeret og den nye blandingen i veivhuset. Det reduserer tapet av den uforbrente drivstoffblandingen ved gassutviklingen, og senker drivstofforbruket merkbart sammenlignet med konvensjonelle STIHL 2-takts motorer uten 2 MIX-teknologi.VernebrillerFor din sikkerhet leverer vi alltid med et par vernebriller. Vernebrillene har en bra passform og bred sidebeskyttelse.

Les mer
Gardena Batteritrimmer Comfortcut Li-18/23 Klar-Til- Bruk
Gardena Batteritrimmer Comfortcut Li-18/23 Klar-Til- Bruk

Enkel og trådløs plentrimming: Battery Trimmer ComfortCut 23/18V P4A gjør det mulig å trimme plenen, selv på steder som vanligvis er vanskelig å nå! ComfortCut 23/18V P4A er veldig lett, noe som gjør bruk av trimmeren komfortabel. Du kan bruke den trådløse trimmeren i lang tid uten å bli sliten. Kjøretiden til trimmeren er opptil 56 min med batteriet og laderen, som er inkludert i settet. Etter en rask og enkel montering kan ComfortCut 23/18V P4A brukes med en gang. Før du begynner tilpasser du den trådløse trimmeren enkelt til dine behov - håndtaket og teleskopakselen er justerbare. På denne måten kan du holde en oppreist og avslappet stilling mens du trimmer gresset. Under arbeidet er ladetilstanden alltid synlig på LED-batteristatusindikatoren på håndtaket. Vil du kutte under hindringer? Da endrer du bare vinkelen på trimmerhodet. Eller vil du kutte langs vertikale kanter? Trykk på knappen og drei det dreibare hodet i kantposisjon. Ikke bekymre deg for planter som vokser i et blomsterbed rett ved kanten av plenen. Den uttrekkbare og avtagbare plantevakten sørger for at blomstene og buskene dine er godt beskyttet. GARDENA batteritrimmer ComfortCut 23/18V P4A som et klart til bruk-sett leveres med lader og ett 18 V POWER FOR ALL batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene på tvers av merkevarer av ledende produsenter. Batteriet er derfor kompatibelt med mange andre verktøy rundt hjemmet og hagen - noe som betyr at du ikke lenger trenger å kjøpe et batteri for hvert produkt. Du sparer penger og blir mer fleksibel til enhver tid! Lidenskap drevet av GARDENA - Batteri hage utstyr som gir deg frihet til å skape.

Les mer
Gardena Batteri Hekktrimmer Comfortcut 50 / 18v P4a Solo
Gardena Batteri Hekktrimmer Comfortcut 50 / 18v P4a Solo

Trådløs, praktisk, lett og enkel å bruke: Med GARDENA Batteridrevet Hekktrimmer ComfortCut 50/18V P4A kan du trimme mellomstore hekker uten mye innsats i det hele tatt. Takket være en lett synlig LED-indikator direkte på verktøyet, ser du alltid det gjeldende ladenivå, slik at du vet når det er på tide å ta en pause for å enten å lade, eller koble til et annet batteri. Hekksaksen er kompatibel med alle batterier på 18V fra POWER FOR ALL ALLIANCE. Avhengig av hvilken type batteri som brukes, kan produktet nå en batteritid på opptil 135 minutter og kutte opptil 450 kvadratmeter hekk. Med ergoline-håndtaket med integrert bryter passer Hekksaksen med en bladlengde på 50 centimeter alltid komfortabelt i hånden, uansett hvilken posisjon du arbeider i. Ved kutting nær bakken eller langs vegger sikrer slagbeskyttelsen på spissen av bladet at bladene ikke blir skadet. Bladgeometrien er perfekt utformet slik at snittet alltid er rent og arbeidet er enkelt å utføre – uten avbrudd. Vi vet at du vil bli imponert over resultatene! Med ComfortCut er hekktrimming ikke lenger et slitsomt, anstrengende ork, men et arbeid som kan fullføres på kort tid. GARDENA Batteridrevet Hekktrimmer ComfortCut 50/18V P4A solo leveres uten batteri og lader. Den er kompatibel med alle 18V-batterier fra POWER FOR ALL ALLIANCE, en av de største batterialliansene til ledende produsenter av kjente merkevarer. Disse batteriene kan brukes til mange enheter rundt huset og i hagen. Så du sparer penger og blir mer fleksibel! Lidenskap drevet av GARDENA - Batteri hage utstyr som gir deg frihet til å skape.

Les mer
Gardena Lensepumpe Rent / Urent Vann 15000
Gardena Lensepumpe Rent / Urent Vann 15000

Bor du i et hus med en kjeller, har en hage med en dam eller et svømmebasseng eller trenger å tømme en oversvømt byggegrop? Klarer du ikke å bestemme deg for om en pumpe for klart vann eller en nedsenkbar pumpe for urent vann er det rette valget? Hvorfor ikke heller oppdage det beste fra begge verdener? Kjenn effekten til GARDENAs pumper med 15000-pumpen for klart/urent vann fra GARDENA. Europas ledende merke innen moderne hageredskaper av høy kvalitet presenterer en innovativ 2-i-1-pumpe som kombinerer funksjonene til pumper for rent med pumper for urent vann. Dette gjør at du ikke bare kan bruke flat innsuging av klart vann, men også pumpe ut urent vann. Det er svært enkelt å bytte mellom modiene for klart og urent vann, slik at du slipper å bli skitten på hendene eller søle på klærne ved et uhell. Pumpens 500 W motor gir en effektiv pumpekapasitet på 15 000 liter med vann i timen. Trykket på 0,7 bar og en maksimal leveringshøyde på 7 meter gjør 2-i-1-pumpen spesielt effektiv. Denne nedsenkbare pumpen med høy ytelse og lavt energiforbruk er derfor perfekt for diverse bruksområder i og rundt huset og hagen. For eksempel kan du bruke modusen for klart vann hvis vaskerommet fylles opp med relativt klart vann etter et sprukket rør eller oversvømmelse. Systemet med flat innsuging kan brukes med en vanndybde på bare 1 mm. Ved å bytte driftsmodus blir pumpen en nedsenkbar pumpe for urent vann på kort tid, med en rekke nyttige funksjoner og fordeler. Enten du trenger å tømme en vannfylt byggegrop, eller pumpe ut av den skitne hagedammen – denne innovative nedsenkbare pumpen tåler partikler med en størrelse på opptil 35 mm. Materialer av høy kvalitet med elementer av rustfritt stål og et holdbart keramisk akselsystem med tredoble pakninger gjør dette til en holdbar og pålitelig enhet. Det praktiske bærehåndtaket gjør 2-i-1-pumpen enda mer brukervennlig. 15000-pumpen for klart/urent vann fra GARDENA er både enkel å betjene og kan brukes med en rekke slangekoblinger. Den kan raskt og enkelt kobles til slanger med en diameter på 25 mm (1"), 32 mm (1 ¼") og 38 mm (1 ½"), og man får enda flere tilkoblingsalternativer med en gjenge på G1" eller G1 ½". Med GARDENAs smarte tilkoblingsmekanisme kan slanger enkelt kobles til med bare ett klikk. Dette gjør pumpen ideell for alle hus- og hageeiere som er opptatt av maksimal fleksibilitet, eller som rett og slett bare ikke vet om de trenger en pumpe for rent eller urent vann. Med denne stilige hybridpumpen slipper du å velge, og kan benytte deg av fordelene med begge funksjoner. Du kan stole på at GARDENAs over 40 års erfaring innen lense-, vannings- og forbrukerpumper gir deg akkurat det du trenger. GARDENA tilbyr en fem års garanti på alle pumper. Registrer deg på nett for å kjenne effekten til GARDENAs pumper!

Les mer
Stihl Ms 661 C-M 3/8
Stihl Ms 661 C-M 3/8"P, Uten Sverd Og Kjede Motorsag - Skogbruk

Meget sterk høyeffektsag med den moderne 2-MIX teknologien. Med M-Tronic under dekselet blir motoren optimalisert og får raskere akselerasjon og mer kraft. Dessuten reguleres drivstofforbruket automatisk avhengig av arbeidssituasjon. Alltid optimal effekt og laveste drivstofforbruk. Bygget for ekstreme belastninger. Utrolig velbalansert, bra vekt-/effektforhold og lave vibrasjoner. Enkel vedlikehold med HD2-luftfilter. Det beste valget ved avvirkning av grov skog. Leveres uten sverd og kjede.AntivibrasjonssystemI eksakt beregnede buffersoner reduseres vibrasjonene som skapes av motoren og det roterende sagkjedet. Det gjør sagingen sikrere og mindre slitsomt.DekompresjonsventilSTIHL dekompressjonsventil gjør starten lett og komfortabel. Ventilen reduserer kompressjonstrykket i sylinderen og dermed motstanden i startsnoren.ElastoStartPrimeren, den manuelle drivstoffpumpen, dekompresjonsventilen og ElastoStart-håndtaket, et fjærende startshåndtak, reduserer tilsammen motstanden i startsnora med 50 %.HD2-FilterDet nyutviklede HD2-filteret i polyetylen har opptil 70 % finere porer enn flis- og polyamidfilteret, og fjerner selv de fineste støvpartikler. Filteret er dessuten både olje-og vannavvisende noe som gjør det meget enkelt å rengjøre. Det runde PET-filteret med hurtigkobling monteres og demonteres raskt og enkelt helt uten verktøy.Justerbar oljepumpeGjør det mulig å finjustere oljetilførselen helt etter eget behov. På E-merket står motorsagen i økonomistilling og oljeforbruket kan da reduseres med opptil 50 %. Ved bruk av langt sverd og veldig tørt trevirke kan oljemengden justeres opp manuelt.Kjedestramming fra sidenKjedestrammingen sitter lett tilgjengelig på siden og utføres enkelt med et verktøy som følger med sagen. Du risikerer ikke at hånden kommer for nært kjedet slik som ved kjedestramming forfra.KombibryterDen helautomatiske motorstyringen regulerer tenningstidspunktet og drivstoffdoseringen i enhver driftstilstand. Betingelser som temperatur, høyde over havet og drivstoffkvalitet tas med i beregningen. Den sikrer alltid optimal motoreffekt, konstant maksimumsturtall og svært god akselerasjon. Manuell forgasserinnstilling bortfaller fullstendig med M-Tronic. Takket være elektroniske kald-/varmstartregistering er det bare en posisjon på kombibryteren.KompensatorRegulatoren i forgasseren hindrer drivstoffblandingen i å bli for fet ved økende tilsmussing av luftfilteret. STIHL kompensator registrerer dersom luftmengden minsker og struper da drivstofftilførselen slik at drivstoff-/luftblandingen alltid holdes optimal, selv om filteret er nesten helt tett. Filteret i en STIHL motorsag får derfor lange rengjøringsintervaller.QuickStop kjedebrems Når du bruker fremre håndvern, blir kjedebremsen koblet inn manulet og blokkerer sagkjedet. Ved tilstrekkelig sterkt kast løses kjedebremsen ut av seg selv. Sagkjedet stopper på brakdelen av et sekund. STIHL 2-MIX motorSTIHLs drivstoffgjerrige 2-MIX motor med 1-i-4 kanalteknologi er meget effektsterk...

Les mer
Gardena Pumpe Regnvannstank 2000/2 18v P4a Solo
Gardena Pumpe Regnvannstank 2000/2 18v P4a Solo

Vanning i hagen med regnvann sparer ikke bare penger, det er også det beste alternativet for både planter og miljø. Men hvem vil løfte en tung vannkanne rundt? Du trenger ikke det lenger nå! Med GARDENA Regnvannstank Batteri-Pumpe 2000/2 18V P4A trenger du verken å slite deg ut, eller lang tid til vanning, fordi den pumper vannet rett fra tønna – selv på steder uten strøm. Regnvannstank Pumpe 2000/2 18V P4A er kompatibel med alle 18V batterisystemer fra POWER FOR ALL ALLIANCE. Avhengig av hvilken type batteri som brukes og den valgte modusen, kan produktet nå en batterikjøringstid på opptil 156 minutter. Hvis du kombinerer pumpen med en GARDENA dyse, sprøytepistol eller sprinkleranlegg, for eksempel AquaZoom firkantet sprinkleranlegg, vil buskene, blomstene og plenen få akkurat den milde dusjen de trives med. Pumpens teleskoprør i aluminium kan justeres til høyden på regnfatet. Tønnepumpen har en leveringskapasitet på 2000 liter per time og et maksimalt trykk på 2,0 bar. Med reguleringsventilen kan pumpens vannføring justeres etter behov – selv dryppvanning er mulig. Timeren lar deg velge hvor lenge pumpen skal gå. Den slår seg deretter av automatisk. Og hva om regntønna allerede er tom? Ikke noe problem: Funksjonen for å unngå tørr-kjøring beskytter pumpen mot skade. Et filter er også integrert for å holde smuss ute. Det kan enkelt fjernes og rengjøres. Pumpehuset er robust og holdbart, som alle andre komponenter i vanntankpumpen. Derfor tilbyr vi en fem års garanti når du registrerer kjøpet på nettet. Selvfølgelig kan hagepumpen ikke bare brukes i regnvannstanker, men også for alle andre pumpeoppgaver. GARDENA Regnvannstank Batteri-Pumpe 2000/2 18V P4A solo leveres uten batteri og lader. Den er kompatibel med alle 18V-batterier fra POWER FOR ALL ALLIANCE, en av de største batterialliansene på tvers av merkevare av ledende produsenter. Disse batteriene kan brukes til mange enheter rundt huset og hagen. Så du sparer penger og blir mer fleksibel! Foretrekker du å kjøpe produktet med batterisystemet? Ikke et problem – da er Klar til bruk-settet det rette for deg. Lidenskap drevet av GARDENA - Batteri hage utstyr som gir deg frihet til å skape.

Les mer
Gardena Smart Water Control
Gardena Smart Water Control

Med GARDENA smart Water Control trenger du aldri etterlate deg hagen på egenhånd. GARDENA smart Water Control tilbyr helautomatisk vanning, basert på oppdaterte værdata og optimaliserte vanningsplaner. Slik kan du planlegge og justere vanningen etter hagens behov, og samtidig utnytte en av våre viktigste naturressurser på best mulig måte. GARDENA smart Water Control vanner bare dersom det trengs. Kom i gang ved å laste ned GARDENA smart App på din smarttelefon. Der finner du blant annet Easyapp Control som gir deg mulighet til å styre hagen uansett hvor du befinner deg. En annen funksjon i appen er Auto Schedule som hjelper deg å optimaliserer vanningsplanen, slik at hagen holder seg frodig og frisk. Til eksempel vil appen justere vanningsplanen dersom det har vært en regnfull periode, eller om det er regnbyger på vei. GARDENA smart App vil også varsle deg dersom værprognosene melder om frost. Ønsker du å ytterligere optimalisere vanningen, kan du kombinere GARDENA smart Water Control med GARDENA smart Sensor. Den måler fuktigheten i jorden, og tilpasser vanningen deretter. For å få manuell kontroll over vanningen, trykker du bare på en knapp på GARDENA smart Water Control. Installer GARDENA smart Water Control direkte på den vanlige hagekranen, og koblde den til ditt GARDENA smart system for å dra nytte av alle fordelene. GARDENA smart Water Control fungerer sømløst med våre andre smart produkter, slik som robotgressklippere, vanningskontroller, sensorer, pumper og strømadaptere. Alle smart produktene kobles til internett via GARDENA smart Gateway, slik at du kan nyte en helautomatisk hage. Smart systemet er enkelt å installere ved hjelp av EasyConfig, som trinnvis tar deg gjennom installasjonen. Systemet kan også integreres i ditt smarthjem-system, slik som Apple Home eller Amazon Alexa. 3 AA-batterier gir strøm til den trådløse tilkoblingen gjennom en hel sesong. Med GARDENA smart Water Control får du et tilpasningsdyktig og praktisk vanningssystem som lar deg slappe av i hagen. Kombiner systemet med GARDENAS pålitelige ventilteknologi, så kan du være sikker på at vanningen foregår trygt. I GARDENA smart App finner du gode tips om alt du trenger å vite om planter og hagestell fra GARDENAS egne ekspert. For å bruke GARDENA smart system app og funksjonene til dine GARDENA smart produkter, kreves en online registrering og opprettelse av en brukerkonto hos GARDENA eller et av selskapene i vår organisasjon, Husqvarna Group. Brukernavn og e-postadresse kreves for å sette opp en GARDENA-brukekonto. Følg instruksjonene som vises i appen når du konfigurerer, der kan du velge et brukernavn du selv ønsker. For- og etternavn er ikke nødvendig, og den oppgitte e-postkontoen fungerer som en bekreftelse på at du er den autoriserte personen med tilgang til til e-postkontoen. Her kan du også bruke en e-postadresse som ikke inneholder for- og / eller etternavn. Du finner mer informasjon om dette i personvernerklæringen vår ( https:/...

Les mer