Viser søkeresultater for "

Renhold

"
Bosch Tdi90easy Strykejern
Bosch Tdi90easy Strykejern

Dampmengde: 45Dampskudd (g): 200Eco function: JaEasyComfort: du slipper å stille inn temperaturen.i-Temp-Funksjon: den ideelle kombinasjon av temperatur og damp for alle strykbare materialerMotorSteam: den integrerte motoren sørger for at dampen går dypere inn i tøyetDampskudd 200 grVertikaldamp konstant: 45 g / Min. For oppfriskning av eksempelvis dressjakker og gardinerSteamOnDemand: Dampen genereres så lenge dampknappen trykkesStor transparent vanntank 300 mlCeraniumGlisseé stryksåle med dampkanaler og 3 zone design for optimal dampfordeling og glidSensorSecureSensorSteam: touch-kontroll av enheten og av den motorgenererte dampfunksjonenEffekt: 2400 W maks.Ekstra lang tekstil kabel (2.5 m)Advanced steam system: optimal dampdistribusjon som følge av nytt avansert design av strykesålen"øko"-damp innstilling: sparer opptil 25% energi og 35% vann sammenlignet med "max"-damp innstillingenDampregulering med "SET" knappen: 3 instillinger - eco / max / steam offTempOK display indikerer når strykejernet har oppnådd ønsket temperatur4AntiCalc: "self clean", "calc'n clean", integrert "anti calc system" og rengjøringsvæske for intensiv avkalkningquickFill: større åpning til påfylling med lås for hurtig og enkel påfylling og tømmingErgonomisk design: praktisk tommelstøtte og store ergonomisk utformede knapper gir økt komfortSpray funksjonSpiss tupp - for enkel stryking rundt knapper og sømmerDryppstopp 

Les mer
ulsonix Våt -tørrstøvsuger - 1,400 W - 25 L - stikkontakt 10050153
ulsonix Våt -tørrstøvsuger - 1,400 W - 25 L - stikkontakt 10050153

Kraftig våt- tørrstøvsuger med ulike bruksmuligheter Med denne våt- tørrstøvsugeren fra Ulsonix kan du støvsuge ulike overflater grundig. Den industrielle støvsugeren rengjør både tørre og våte gulv, noe som gjør den ideell for bruk i butikker, industri eller for effektiv rengjøring av kontor- og forretningsarealer. Industristøvsugeren har en funksjon der den kan blåse i motsatt retning for å fjerne støv, blader og løv. Praktisk grovsuger med ekstrafunksjoner Takket være den kraftige effekten på 1,400 W og de ulike dysene som følger med er denne våt- tørrstøvsugeren utstyrt for å takle de største utfordringene og kan justeres for de ulike arbeidsoppgavene. Dysene som følger med er en standarddyse, rund børste en fugedyse. Den ergonomiske våt- tørrstøvsugeren er svært brukervennlig: Med de fire hjulene, ekstra lange strømkabelen og bærehåndtaket kommer man til de fleste steder. Industristøvsugeren har en praktisk stikkontakt (total effekt på 2,000 Kraftig - høy ytelse med 1,400 W og ≥ 21 kPa for pålitelig rengjøring av store områder Langvarig - smart funksjon løsner støv fra filtrene og forlenger levetiden Praktisk - stikkontakt for å koble til f.eks. slipemaskin Rustfritt stål - huset er robust og har en kapasitet på 25 L Pålitelig - HEPA-filteret fanger opp selv de minste partiklene Mobil - med fire lette hjul og et robust bærehåndtak er denne våt- tørrstøvsugeren lett å forflytte om nødvendig. Den 4.5 meter lange strømkabelen sørger for god bevegelighet under arbeid.

Les mer
ulsonix Våt -tørrstøvsuger - 1,400 W - 30 L - stikkontakt 10050150
ulsonix Våt -tørrstøvsuger - 1,400 W - 30 L - stikkontakt 10050150

Kraftig våt- tørrstøvsuger med ulike bruksmuligheter Med denne våt- tørrstøvsugeren fra Ulsonix kan du støvsuge ulike overflater grundig. Den industrielle støvsugeren rengjør både tørre og våte gulv, noe som gjør den ideell for bruk i butikker, industri eller for effektiv rengjøring av kontor- og forretningsarealer. Industristøvsugeren har en funksjon der den kan blåse i motsatt retning for å fjerne støv, blader og løv. Praktisk grovsuger med ekstrafunksjoner Takket være den kraftige effekten på 1,400 W og de ulike dysene som følger med er denne våt- tørrstøvsugeren utstyrt for å takle de største utfordringene og kan justeres for de ulike arbeidsoppgavene. Dysene som følger med er en standarddyse, rund børste en fugedyse. Den ergonomiske våt- tørrstøvsugeren er svært brukervennlig: Med de fire hjulene, ekstra lange strømkabelen og bærehåndtaket kommer man til de fleste steder. Industristøvsugeren har en praktisk stikkontakt (total effekt på 2,000 Kraftig - høy ytelse med 1,400 W og ≥ 21 kPa for pålitelig rengjøring av store områder Langvarig - smart funksjon løsner støv fra filtrene og forlenger levetiden Praktisk - stikkontakt for å koble til f.eks. slipemaskin Rustfritt stål - huset er robust og har en kapasitet på 30 L Pålitelig - HEPA-filteret fanger opp selv de minste partiklene Mobil - med fire lette hjul og et robust bærehåndtak er denne våt- tørrstøvsugeren lett å forflytte om nødvendig. Den 4.5 meter lange strømkabelen sørger for god bevegelighet under arbeid.

Les mer