Viser søkeresultater for "

Renhold

"
AEG VASKE/TØRKETROMMEL 7000 SERIES 8 KG/4 KG 1600 O/MIN for kun 448,- pr. mnd. ( L7WDB861G3 )
AEG VASKE/TØRKETROMMEL 7000 SERIES 8 KG/4 KG 1600 O/MIN for kun 448,- pr. mnd. ( L7WDB861G3 )

Vaske-/tørketrommel med DualSense teknologi for optimal beskyttelse av hverdagstøy, med sensorer som justerer vasketiden og tørketiden etter fyltmengde. Du kan Vaske opp til hele 8 kg pr. vask og tørke opp til 4 kg med tøy. Både vaskemaskinen- og tørketrommel-delen er sertifisert med Woolmark Blue.

DualSense:
Den nye vaske-/tørketrommelen med DualSense teknologi tilpasser temperatur, trommelbevegelser og programmer til tekstilet du vasker. Alt fra jakker til myke gensere kan vaskes, tørkes og beskyttes på en gang. Et dedikeret vaske- og tørkeprogram bevarer fibrene til utendørsklærne.

ProSense:
ProSense Technology® justerer automatisk vaske- og tørketiden til mengden tøy i trommelen. Det gir praktisk og økonomisk vask – sparer tid, energi og vann – både med litt eller mye tøy.

NonStop:
Vask og tørk på en time med NonStop 60 minutters programmet. Det betyr at klærne er klare etter 1 time. Fortsatt optimal pleie av klærne dine – uten at det går utover Tiden din.

Dampprogram:
Dampprogrammet løsner fibrene i tøyet, reduserer og stryker og er enkelt å foldes sammen. Sikrer, at det ser ut og føles bedre lengere. Gjenoppfrisk klærne raskt, skån det og hold det som nytt i lengere tid.

På grunn av nye regler angående el-sikkerhet på bad, skal det være minimum 120 cm fra brusende blandebatteri til produktets nærmeste kant.

10 års garanti ved registrering på AEG’s hjemmeside.

Les mer