Viser søkeresultater for "

Kaffemaskiner og Kaffetraktere

"
DeLonghi EN750.MB Latissima Pro Nespresso kapselmaskin
DeLonghi EN750.MB Latissima Pro Nespresso kapselmaskin

Kapselmaskin med integrert melkebeholder, i flott sort og sølv design. DeLonghi EN750.MB Lattissima Pro Nespresso kapselmaskin er med 19 bar arbeidstrykk, og en kapasitet på 1,3 liter. Svart og sølv design 19 bar arbeidstrykk Melkebeholder på 350 ml Dryppskål Berøringsknapper Justerbar mengde Tilpasning til ulike hodehøyder 1,3 liter vanntank Kompatibel med Nespresso-kapsler Autosluk 390 x 300 x 402 mm (H x B x D) 5,9 kilo Kapselmaskin DeLonghi EN750.MB Lattissima Pro Nespresso kapselmaskin har et arbeidstrykk på 19 bar og en kapasitet på 1,3 liter. Den kommer i et lett og minimalistisk design, holdt i sølv og sorte farger. Denne kapselmaskinen gjør det superenkelt å lage den perfekte koppen kaffe hjemme, og det finnes et utall av variasjoner. For eksempel gjør det: Espresso Lungo Macchiato espresso Cappucino Latte Macchiato Melkebeholder Maskinen har en integrert melkebeholder, som enkelt kan tas ut og settes i kjøleskapet når den ikke er i bruk. Maskinen lager et deilig og mykt skum som passer perfekt i en Latte. Melkebeholderen kan gå i oppvaskmaskinen. Vedlikehold Kapselmaskinen krever svært lite vedlikehold. Regelmessig avkalking vil forlenge maskinens levetid, og dermed bevare høykvalitetssmaken og aromaen. Maskinen varsler deg til og med når den trenger avkalking. Den har også en avtakbar melkebeholder, vannbeholder, dryppbrett og kapselbeholder, som også gjør selve rengjøringen superenkel. Autosluk Maskinen har også en smart auto-off-funksjon, og derfor vil den etter 3 minutters inaktivitet gå i dvale, noe som halverer forbruket. Etter 9 minutter vil den slå seg helt av. Nespresso er kjent for sin gode kvalitet.

Les mer
Philips Series 2200 EP2221/40 Espressomaskin (1,8 liter)
Philips Series 2200 EP2221/40 Espressomaskin (1,8 liter)

Kaffemaskin med kapasitet på 1,8 liter og i vakreste sorte design. Philips Series 2200 EP2221 / 40 gjør deg til den perfekte koppen kaffe på sekunder. Svart Helautomatisk Espresso, kaffe, cappuccino, latte og varmt vann 1500W Justerbar styrke, temperatur og mengde Keramisk kaffekvern i 12 trinn Beholder for allerede malt kaffe Tiltak for melk Kalkfilter Berøringsskjerm Enkel rengjøring Espressomaskin Philips Series 2200 EP2221 / 40 har en vannkapasitet på 1,8 liter og den har også en fin touch-skjerm. Lag din favorittkaffe enkelt og enkelt med bare ett trykk på denne vakre og klare maskinen. Keramisk kvern Denne espressomaskinen maler til og med hele bønnene, og den gjør det med en keramisk kvern . Kvernen er hard og selvslipende, slik at bønnene dine alltid males perfekt etter dine ønsker. På denne maskinen kan du stille inn kvernen i 12 forskjellige nivåer. Den keramiske kvernen er testet med opptil 20 000 kopper kaffe. Berøringsskjerm Maskinen har et fint touch-display, som gjør det enkelt å stille inn både styrke (kvern), temperatur, mengde og hvilken type kaffe du ønsker. Denne maskinen kan lage alt fra espresso, svart kaffe til en deilig latte med mykt og kremet skum på toppen. Denne maskinen har en innsats for melk, så det er bare å trykke på knappen, og sekunder senere har du en perfekt latte i hånden. Enkel å rengjøre Denne espressomaskinen er svært enkel å rengjøre, takket være det innebygde kalkfilteret, som sørger for ingen eller liten forkalkning. Maskinen forteller deg når du skal avkalke, og takket være det medfølgende kalkfilteret kan du lage 5000 kopper kaffe før det trengs.

Les mer
Krups EA 8105 Espressomaskin Automatisk (1,5 liter)
Krups EA 8105 Espressomaskin Automatisk (1,5 liter)

Automatisk espressomaskin med kvern og melkeskummer, i lekkert hvitt design. Krups EA 8105 har et automatisk rengjøringsprogram og en avtakbar kaffebeholder og dryppbrett. Kremfarge 275 gram bønnebeholder 15 bar arbeidstrykk 1,6 liter vanntank Høydejusterbar kaffetut Brukervennlig Justerbar størrelse og styrke Melkeskummer Automatisk rense- og kalkingsprogram Autosluk Til stikkontakt Automatisk espressomaskin Krups EA 8105 er en automatisk espresso- og kaffemaskin, hvor du enkelt kan stille inn både styrken og størrelsen på kaffekoppen din. Med et enkelt trykk kan du lage kaffe hjemme som på en kafé. Denne espressomaskinen sørger for at du får en nykvernet og rykende varm kopp kaffe, med perfekt aroma, hver gang. Melkeskummer Denne espressomaskinen er med melkeskummer, og setter derfor bare en kopp melk under munnstykket, maskinen klarer også resten. Da får du varmt og perfekt skum på for eksempel latten din. Automatisk Espressomaskinen er automatisk og hver kopp krever en minimal innsats fra deg. Maskinen stilles enkelt inn etter dine preferanser, og du er dermed sikret din favorittkaffe hver gang. Selve tuten kan justeres i høyden, og dermed tilpasses din kaffekopp. Automatisk rengjøringsprogram Maskinen sier fra når den trenger et avkalkingsprogram eller et renseprogram, og det er bare tilsatt enten kalk eller rensetabletter. alle programmet er automatisk og det eneste som må gjøres manuelt er utvendig rengjøring. Innholdet i pakken: 1 x espressomaskin 1 x brukerveiledning

Les mer
Philips Series 1200 EP1200 Automatisk Kaffemaskin
Philips Series 1200 EP1200 Automatisk Kaffemaskin

Kaffemaskin med kapasitet på 1,8 liter og i enkel sort design. Philips Series 1200 EP1200 gjør deg til den perfekte koppen kaffe på sekunder. Svart Helautomatisk Espresso, vanlig kaffe og varmt vann 1500W Justerbar styrke, temperatur og mengde Keramisk kaffekvern i 12 trinn Beholder for bønner - 275 gram Kalkfilter Berøringsskjerm Enkel rengjøring Espressomaskin Philips Series 1200 EP1200 har en vannkapasitet på 1,8 liter og den har også en fin touch-skjerm. Lag din favorittkaffe enkelt og enkelt med bare ett trykk på denne vakre og klare maskinen. Keramisk kvern Denne maskinen maler til og med hele bønnene, og det gjør den med sin keramiske kvern . Kvernen er hard og selvslipende, slik at bønnene dine alltid males perfekt etter dine ønsker. På denne maskinen kan du stille inn kvernen i 12 forskjellige nivåer. Den keramiske kvernen er testet med opptil 20 000 kopper kaffe. Bønnebeholderen kan inneholde 275 gram bønner. Berøringsskjerm Maskinen har et fint touch-display, som gjør det enkelt å stille inn både styrke, temperatur, mengde og hvilken type kaffe du ønsker. Denne maskinen kan lage alt fra espresso, svart kaffe til en rykende varm kopp vann, perfekt for te. Enkel å rengjøre Denne maskinen er meget enkel å rengjøre, takket være det innebygde kalkfilteret, som sørger for ingen eller liten kalking. Maskinen forteller deg når du skal avkalke, og takket være det medfølgende kalkfilteret kan du lage 5000 kopper kaffe før det trengs. Dryppbrettet og bønnebeholderen kan gå i oppvaskmaskinen. Inkludert i pakken får du: 1 x Automatisk kaffemaskin 1 x brukerveiledning

Les mer
Krups EA 819E Arabica Latte Espressomaskin (1,7 liter)
Krups EA 819E Arabica Latte Espressomaskin (1,7 liter)

Espressomaskin med vannkapasitet på 1,7 liter, og innebygget minne for 4 personlige kaffetyper. Krups EA 819E Arabica Latte Espressomaskin kan justeres i temperatur, styrke og mengde. Svart design Helautomatisk 1,7 liters kapasitet Innebygd minne for 4 personlige kaffeoppskrifter Stor LCD-skjerm Stor melkebeholder 30 sekunder fra trykk til ferdig kopp kaffe Innstilling av vannhardhet Metallkvern Auto-clean system Justerbar bønnemalingsgrad Avtakbar vann- og melkebeholder 2 kopper på en gang Espressomaskin Krups EA 819E Arabica Latte Espressomaskin har en vannkapasitet på 1,7 liter, som tilsvarer en 10/12 kopper. Denne espressomaskinen kan lagre favorittkaffen din, faktisk opptil 4 personer. Den lager en perfekt kopp kaffe på mindre enn 30 sekunder, og i løpet av disse 30 sekundene males bønnene til perfeksjon, vannet tilsettes etter ønske, og bryggetiden matcher styrken, og gjør dermed den perfekte koppen basert på dine ønsker . Auto-Clean system Denne espressomaskinen har hele 3 rengjøringsprogrammer, den kan for eksempel settes til å skylle automatisk etter start og utkobling. Maskinen indikerer også når den trenger rengjøring. Til slutt har den et avkalkingsprogram, og her indikerer det igjen når den må, takket være innebygde sensorer. Minne for 4 forskjellige kopper I tillegg til den faste menyen med et stort utvalg av ulike kaffesorter, kan den også lagre opptil 4 personlige kaffer. Deretter trykker du bare på knappen og 30 sekunder senere er den din kaffe klar. Melkebeholder Maskinen lager perfekt og mykt skum, og via den medfølgende melkebeholderen er det superenkelt å koble til slangen og starte bryggingen. Den kan enkelt kobles fra, også bare sett den i kjøleskapet.

Les mer