Viser søkeresultater for "

Alarm og sikkerhet

"
WiZ Smartplug
WiZ Smartplug

WiZ-smartplugg kan gjøre enhver stikkontakt smart. Du trenger bare å plugge inn din vanlige lampe eller apparat, så kan du styre dem enten med smarttelefonen eller stemmen. Med tidsplaner kan du skru enheter av og på i henhold til dine daglige rutiner og spare energi. Du vil aldri trenge å bekymre deg over hvorvidt du lot lysene eller apparatene stå på hjemme lenger, fordi du kan se dem med smarttelefonen din. Kan styres uansett hvor du er Enkel plug-and-play Bli håndfri med stemmestyring Automatiser enheten din med tidsplaner Høyde: 6,1 cm  Lengde: 5,9 cm  Bredde: 4,9 cm  IP-grad: IP20 Spenning: 230V Nominell effekt: Max 2300 Watt  Tilkobling: Wifi Material: Plast Øyeblikkelig oppsett for alle smarthusfunksjonene dine Begynn å bruke alle smarthusfunksjonene dine enkelt ved å koble den nye WiZ-enheten til Wi-Fi-nettverket. Kontroller lysene og enhetene dine selv mens du er borte fra hjemmet, og angi tidsplaner for å slå dem av og på automatisk. Du trenger ikke å installere ekstra maskinvare! Gjør hverdagsenheter smarte: lamper, vifter og mer. Du kan styre vanlige lamper, dekorative lys, vifter, kaffemaskinen din eller annet. Bruk WiZ til å styre enheter som bare trenger strøm for å være på, for oppkobling og for å reagere på appen. Enkel planlegging og automatisering av smarte lys og enheter Planlegg at hjemmelysene eller -apparatene dine skal slås på eller av automatisk, og følg dine daglige eller ukentlige rutiner. Automatiser lysene og enhetene dine for å holde deg av når de ikke er nødvendige, for å være trygge og spare energi.

Les mer
Væskepumpe  - 350gph, 12 V - Sparkfun Rob-10455
Væskepumpe - 350gph, 12 V - Sparkfun Rob-10455

350 GPH (1325 LPH) væskepumpe. Enheten kan være helt nedsenket i vann og vil ikke bli skadet i åpen luft. Den har 3/4" diameter tilkoblinger. Motoren som brukes i pumpen drives av 12 V og trekker ca. 1,5 A strøm.SpesifikasjonStrømforsyningsspenning: 12 VStrømforbruk: 1,5 AKapasitet: 350 GPH (1325 LPH)Tilkobling: 3/4" diameterSlangelengde for slangekobling: 20 mmHøyde: 110 mmBasens diameter: 62 mmVekt: 345 gKabel lengde: 90 cmSikker og høykvalitets konstruksjonEn liten elektrisk væskepumpe kan være en uvurderlig enhet for å flytte vann fra en plass til en annen. Imidlertid kan mange av de tilgjengelige rene og skitne vannpumpene være farlige å bruke, med risiko for overoppheting og blokkering, og med mangelfull beskyttelse mot elektrisk sjokk. Heldigvis finnes det en løsning på dette problemet i form av SEAFLO miniatyr elektrisk pumpe. Denne pumpen er drevet av en trygg 12V spenning og er motstandsdyktig mot overoppheting, selv under tørr kjøring når vannet har blitt pumpet ut. Med sitt pålitelige og sikre design, er SEAFLO en ideell løsning for alle som trenger en pålitelig og sikker måte å flytte vann på.Ideell for hjemmebrukSEAFLO miniatyrepumpe fra SparkFun Electronics er et praktisk og allsidig pumpe som kan brukes til hus og hage. Denne lille elektriske væskepumpen er ideell for hjemmebruk og har mange praktiske bruksområder. Med en ekstern relé kan du styre pumpens strømforsyning og bruke SEAFLO i et automatisk plantevanningssystem.En av de mest verdifulle funksjonene til denne miniatyrpumpen er dens 12V-strømforsyning som gjør den til et uerstattelig verktøy i tilfelle oversvømmelse av leiligheten eller kjelleren. Dette gjør den også til et viktig verktøy for personer som bor i områder med hyppige kraftige nedbør eller som bor i første etasje nær vann.Med SEAFLO miniatyrepumpe kan du være trygg på at du har en pålitelig pumpe som kan hjelpe deg med en rekke praktiske oppgaver i hjemmet og hagen.

Les mer
Alarm Avara Basic Uten Modem
Alarm Avara Basic Uten Modem

Avara systemet er fullt operativt for bobiler og campingvogner i opplag uten 12/230V. Alle komponentene er batteridrevne og spesielt utviklet for svært lavt strømforbruk. Dette gjør at kunden har et fullt funksjonelt alarmsystem også når campingvognen eller bobilen er i opplag gjennom vinteren, uten tilknyttet ekstern strøm eller 12V anlegg. Modem og propandetektor er normalt tilknyttet 12V, men kan i opplag drives av en liten ekstern batteripakke (tilvalg). Tekniske spesifikasjoner som gjelder alle komponenter: frekvens for trådløs kommunikasjon: 868 MHZ bånd og kommunikasjonsprotokoll: proprietær. Alarm Avara Basic (uten modem) En alarmpakke som består av: brann- og gassalarm, nattalarm (som varsler forsøk på ran, innbrudd og overfall), samt komplett innbruddsalarm. Avara brann- og gassalarm: Inneholder en optisk røykdetektor, CO-detektor og en propandetektor. Detektorene er alltid aktive, og kan ikke skrus av. Det sikrer de grunnleggende sikkerhetsfunksjonene, slik at man kan være trygg på at man blir varslet i tide om en lekkasje eller et branntilløp skulle oppstå. Avara smart nattalarm: Med den smarte nattalarmen unngås mange falske alarmer. Algoritmen oppfatter om noen er på vei ut eller inn av bobilen eller campingvognen. Om man er på vei ut, skrus nattalarmen automatisk av. Det kvitteres med et kort akustisk signal på hovedenheten. Nattalarmen aktiveres ved et enkelt trykk på hovedenheten. Dette aktiverer bevegelsesdetektorene, innbruddsdetektorene og de utvendige detektorene. Dersom den utvendige detektoren registrerer bevegelse innenfor ca. 1 meter fra yttervegg, vil det tennes et utvendig lys. Dette indikerer tydelig overfor uvedkommende at de er registrert, og vil normalt være tilstrekkelig til å avverge en uønsket situasjon, f.eks. et angrep med «narkosegass». Dersom den som er registrert ikke fjerner seg innen 30 sekunder, vil inn-bruddsalarmen starte (medfølgende sirene med egne batterier). Dersom noen innen denne tiden bryter seg inn, vil både innbrudds-detektorene og hovedenheten registrere bevegelse og starte alarmen. Dette varslingssystemet gir trygghet så de som er i bobilen eller campingvognen kan sove i fred. Avara innbruddsalarm: Innbruddsalarmen aktiveres når bobilen/campingvognen forlates ved å trykke på hovedenheten med kodebrikken i hånden. Alarmen benytter de samme bevegelsessensorene som nattalarmen, og skrus av når det trykkes på hovedenheten med kodebrikken i hånden. Som frittstående løsning varsles innbrudd med sirene. Dersom du ønsker at innbruddsalarmen skal varsle deg via SMS/e-post, må du i tillegg kjøpe modem (varenr. 55116 Avara modem). Alternativt kan du kjøpe alarmpakken hvor modem er inkludert: varenr. 55125 Alarm Avara Basic Plus med modem. Funksjoner: Røykvarsler (optisk) CO-alarm Propangassalarm Smart nattalarm Innbruddsalarm Alarmpakken inneholder følgende komponenter: 1 stk hovedenhet 3 stk innbruddsdetektorer 1 stk propangassdetektor 2 stk utvendige detektorer med lys 1 stk sirenedriver m...

Les mer