Viser søkeresultater for "

Sofaer & lenestoler

"
Fatboy Buggle-Up Outdoor Steel Blue (1-2 Pers) - Hyttefeber.No 🇳🇴
Fatboy Buggle-Up Outdoor Steel Blue (1-2 Pers) - Hyttefeber.No 🇳🇴

En STOR og deilig sakkosekk som er som en drøm å sitte i. Den kan settes opp på tvers og på langs hvis man vil være to i den på en gang.   Helt klart en av våre favoritter. Buggle-Up Outdoor har solbeskyttelse i tekstilet Sunbrella. Sunbrella er UV-resistant, resistent mot fargebleking og er vann- og skitt-avstøtende. Buggle-Up er laget i solid og slitesterk materialkvalitet,  med kraftige maljer og tilhørende stropper, og tåler derfor å være sittemøbel på de fleste underlag. Bruk den som stol til avslappende terrassekos, TV-titting, liggeunderlag til soling, i båten eller kanskje på stranden? Buggle-Up tåler all slags vær og kan dermed enkelt tas med ut. Hva er vel bedre å slappe av i enn en moderne og vanntett sakkosekk? Bare legg den der du vil, legg deg ned og finn deg til rette. Kan brukes både ute og inne Vann- og skittavstøtende trekk Lett å tilpasse så det er plass til to UV-frastøtende stoff - SUNBRELLA Yttertrekket kan vaskes i vaskemaskin Gir mye varme, og er foretrukket av frysepinner over hele landet Materiale : 100% akryl. Innhold/fyll:   EPS. *Obs, dette produktet kan kun leveres til hentested, og går ikke med hjemlevering fra Bring. Ta kontakt med kundeservice før du bestiller hvis du ønsker deg en fatboy, men ikke kan forlate hjemmet. Tilleggsinformasjon Størrelse: 185 x 132 cm. Vekt: 7.5 kg. Emballasje: 60 x 60 x 110 cm. Volum: 350liter Vedlikehold Viktig informasjon: Ikke legg fatboyen i direkte sollys, eller inntil en kilde som blir varmet opp av solen. Dette kan skade det som er i kontakt med sekken, og kan også ødelegge stoffet på sekken og gjøre den ru og ujevn. Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader. Vrenges før vasking. Husk også å stryke stoffets utside for å reaktivere det vannavstøtende trekket. Renhold: Bruk en fuktig klut for å "tappe" over stoffet. Anbefalt bruk: Vi anbefaler å behandle sekken som en vanlig utepute, der den oppbevares innendørs når det regner.

Les mer
Fatboy Original Sakkosekk - Charcoal 1-2 Pers. - Hyttefeber.No 🇳🇴
Fatboy Original Sakkosekk - Charcoal 1-2 Pers. - Hyttefeber.No 🇳🇴

En STOR og deilig sakosekk som er som en drøm å sitte i. Den kan settes opp på tvers og på langs hvis man vil være to i den på en gang. Helt klart en av våre favoritter. Hva er vel bedre å slappe av i, enn en moderne og vanntett sakkosekk? Bare legg den der du vil ha den, legg deg ned, og finn deg til rette. Kan brukes både ute og inne Vann- og skittavstøtende trekk Lett å tilpasse så det er plass til to UV-frastøtende stoff Yttertrekket kan vaskes i vaskemaskin Gir mye varme, og er foretrukket av frysepinner over hele landet Materiale : 100% akryl. Innhold/fyll: EPS. *Obs, dette produktet kan kun leveres til hentested, og går ikke med hjemlevering fra Bring. Ta kontakt med kundeservice før du bestiller hvis du ønsker deg en fatboy, men ikke kan forlate hjemmet. Så fikser vi en annen løsning. Tilleggsinformasjon Størrelse: 185 x 132 cm. Vekt: 8.8 kg. Emballasje: 60 x 60 x 110 cm. Vedlikehold Viktig informasjon: Ikke legg fatboyen i direkte sollys, eller inntil en kilde som blir varmet opp av solen. Dette kan skade det som er i kontakt med sekken, og kan også ødelegge stoffet på sekken og gjøre den ru og ujevn. Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader. Vrenges før vasking. Husk også å stryke stoffets utside for å reaktivere det vannavstøtende trekket. Renhold: Bruk en fuktig klut for å "tappe" over stoffet. Anbefalt bruk: Vi anbefaler å behandle sekken som en vanlig utepute, der den oppbevares innendørs når det regner.

Les mer
Fatboy Buggle-Up Outdoor Red 1-2 Pers
Fatboy Buggle-Up Outdoor Red 1-2 Pers

En STOR og deilig sakosekk som er som en drøm å sitte i. Den kan settes opp på tvers og på langs hvis man vil være to i den på en gang.   Helt klart en av våre favoritter. Buggle-Up Outdoor har solbeskyttelse i tekstilet Sunbrella. Sunbrella er UV-resistant, resistent mot fargebleking og er vann- og skitt-avstøtende. Buggle-Up er laget i solid og slitesterk materialkvalitet,  med kraftige maljer og tilhørende stropper, og tåler derfor å være sittemøbel på de fleste underlag. Bruk den som stol til avslappende terrassekos, TV-titting, liggeunderlag til soling, i båten eller kanskje på stranden? Buggle-Up tåler all slags vær og kan dermed enkelt tas med ut. Hva er vel bedre å slappe av i enn en moderne og vanntett sakkosekk? Bare legg den der du vil, legg deg ned og finn deg til rette. Kan brukes både ute og inne Vann- og skittavstøtende trekk Lett å tilpasse så det er plass til to UV-frastøtende stoff - SUNBRELLA Yttertrekket kan vaskes i vaskemaskin Gir mye varme, og er foretrukket av frysepinner over hele landet Materiale : 100% akryl. Innhold/fyll:   EPS.   *Obs, dette produktet kan kun leveres til hentested, og går ikke med hjemlevering fra Bring. Ta kontakt med kundeservice før du bestiller hvis du ønsker deg en fatboy, men ikke kan forlate hjemmet. Tilleggsinformasjon Størrelse: 185 x 132 cm. Vekt: 8.8 kg. Emballasje: 60 x 60 x 110 cm. Vedlikehold Viktig informasjon: Ikke legg fatboyen i direkte sollys, eller inntil en kilde som blir varmet opp av solen. Dette kan skade det som er i kontakt med sekken, og kan også ødelegge stoffet på sekken og gjøre den ru og ujevn. Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader. Vrenges før vasking. Husk også å stryke stoffets utside for å reaktivere det vannavstøtende trekket. Renhold: Bruk en fuktig klut for å "tappe" over stoffet. Anbefalt bruk: Vi anbefaler å behandle sekken som en vanlig utepute, der den oppbevares innendørs når det regner.

Les mer
Fatboy Buggle-Up Outdoor - Charcoal 1-2 Pers.
Fatboy Buggle-Up Outdoor - Charcoal 1-2 Pers.

En STOR og deilig sakosekk som er som en drøm å sitte i. Den kan settes opp på tvers og på langs hvis man vil være to i den på en gang. Helt klart en av våre favoritter. Buggle-Up Outdoor har solbeskyttelse i tekstilet Sunbrella. Sunbrella er UV-resistant, resistent mot fargebleking og er vann- og skitt-avstøtende. Den er også perfekt for bruk på vinterstid, da den avgir overraskende mye varme. Buggle-Up er laget i solid og slitesterk materialkvalitet,  med kraftige maljer og tilhørende stropper, og tåler derfor å være sittemøbel på de fleste underlag. Bruk den som stol til avslappende terrassekos, TV-titting, liggeunderlag til soling, i båten eller kanskje på stranden? Buggle-Up tåler all slags vær og kan dermed enkelt tas med ut. Hva er vel bedre å slappe av i enn en moderne og vanntett sakkosekk? Bare legg den der du vil, legg deg ned og finn deg til rette. Kan brukes både ute og inne Vann- og skittavstøtende trekk Lett å tilpasse så det er plass til to UV-frastøtende stoff - SUNBRELLA Yttertrekket kan vaskes i vaskemaskin Gir mye varme, og er foretrukket av frysepinner over hele landet Materiale : 100% akryl. Innhold/fyll: EPS. *Obs, dette produktet kan kun leveres til hentested, og går ikke med hjemlevering fra Bring. Ta kontakt med kundeservice før du bestiller hvis du ønsker deg en fatboy, men ikke kan forlate hjemmet. Tilleggsinformasjon Størrelse: 185 x 132 cm. Vekt: 8.8 kg. Emballasje: 60 x 60 x 110 cm. Vedlikehold Viktig informasjon: Ikke legg fatboyen i direkte sollys, eller inntil en kilde som blir varmet opp av solen. Dette kan skade det som er i kontakt med sekken, og kan også ødelegge stoffet på sekken og gjøre den ru og ujevn. Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader. Vrenges før vasking. Husk også å stryke stoffets utside for å reaktivere det vannavstøtende trekket. Renhold: Bruk en fuktig klut for å "tappe" over stoffet. Anbefalt bruk: Vi anbefaler å behandle sekken som en vanlig utepute, der den oppbevares innendørs når det regner.

Les mer