Viser søkeresultater for "

Oppbevaringsmøbler

"
Fromm & Starck Oppbevaringsskap i metall - 1 oppbevaringsrom - grå / mørk grå 10260238
Fromm & Starck Oppbevaringsskap i metall - 1 oppbevaringsrom - grå / mørk grå 10260238

Om du trenger å oppbevare mobiltelefonen din, viktige dokumenter, lommeboken eller andre verdigjenstander på et trygt sted, kan du være trygg på at det romslige omkledningsskapet STAR_MCAB_24 fra Fromm & Starck holder alt trygt bak en robust ståldør. Den diskrée miksen av grå og mørk grå passer inn i ethvert interiør og kontorlokale. Med sin solide konstruksjon og låsen av høy kvalitet med to nøkler, er innholdet i skapet beskyttet mot uønsket tilgang. Dette gjør skapet til en uvurderlig del av møblementet i ethvert kontor, verksted og bibliotek. Praktisk: med sin lille innsynsluke i døren, samt en kleshenger og en krok, er dette personalskapet perfekt for å lagre klær. Dimensjonene på skapet er 33 x 42,5 x 168 cm, og ventilasjonshull sikrer optimal luftsirkulasjon. Det allsidige stålskapet har en mørk grå dør, og er belagt med motstandsdyktig epoksy. Oppbevaringsskapet er også egnet for røffere miljø som industrihaller eller et verksted, uten at det slites. Skapet har en maksimal lastekapasitet på 100 kg, og hver av de to hyllene kan bære en vekt på opptil 20 kg. Det 38 cm brede metallskapet kan lett monteres sammen og settes opp ved hjelp av den lettforståelige bruksanvisningen. Med en høyde på 1,80 m har skapet stor lagringsplass, noe som beriker ethvert kontor eller verksted. Føttene i plast sikrer at skapet står stødig, og beskytter samtidig gulvet mot riper og andre skader.

Les mer
ulsonix Pedalbøtte - med trelokk - 5 L - hvit - belagt stål 10050394
ulsonix Pedalbøtte - med trelokk - 5 L - hvit - belagt stål 10050394

Vil du kaste noe uten å bli skitten eller bøye deg? Da er pedalbøtten fra ulsonix perfekt! Du kan åpne og lukke den komfortabelt med foten og ha begge hender fri. Denne velprøvde mekanismen er ikke bare praktisk, men også kontaktløs. Med bare en fotbevegelse kan du unngå direkte kontakt med søppelbøtten. Dette gjør avfallshåndtering tilfredsstillende! Du og dine gjester kan trygt kaste avfallet i pedalbøtta. Lokket skjuler ikke bare utsikten til avfallet, men holder også ubehagelige lukter unna. Ved hjelp av en fotpedal, som har en sklisikker innsats, kan du åpne og lukke pedalbingen for badet pålitelig og praktisk. Takket være hold-funksjonen forblir lokket åpent uten å måtte holde det med foten. Hendene dine kommer ikke i direkte kontakt med beholderen, noe som gjør den ekstremt hygienisk. Du vil bruke søppelkassen din i lang tid, opptil 10 000 åpninger er sertifisert (EN 16122:2012+ AC: 2015; ISO 7170:2005). Like holdbare er beholderne galvaniserte og belagte overflater, som pålitelig beskytter den mot korrosjon. For uanstrengt avfallshåndtering finner du en innerbeholder med praktisk håndtak i avfallsbeholderen. Ønsker du å flytte hele avfallsbeholderen, bruk hengslene på lokket som håndtak. Den runde formen og det diskré designet med et individuelt trelokk laget av eik gir pedalbøtten et naturlig utseende som understreker funksjonen. Plasser den der den er nødvendig i alle rom, både synlig og usynlig. Takket være den kompakte formen og en kapasitet på 5 l kan du integrere den optimalt i mindre rom, enten det er et bad, en kjøkkenkrok eller et kontor.

Les mer
Royal Catering Arbeidsbenk i rustfritt stål - 100 x 70 cm - Beskyttelseskant - 95 kg kapasitet 10011091
Royal Catering Arbeidsbenk i rustfritt stål - 100 x 70 cm - Beskyttelseskant - 95 kg kapasitet 10011091

Hva hjelper vel moderne teknologi hvis det ikke engang er nok rom for å lagre og sortere mat på en effektiv måte? Arbeidsbenker i rustfritt stål er grunnleggende for sikker matlaging på et hygienisk kjøkken. Benkene i rustfritt stål fra Royal Catering er et «må-ha» på et profesjonelt kjøkken. Arbeidsbenken RCAT-100/70-N i rustfritt stål er spesielt laget etter høye standarder i profesjonell gastronomi. Utformingen i to etasjer gir en ekstra hylle. Arbeidsflaten er 100x70 cm, og gir dermed mye plass for det daglige arbeidet. Ved arbeid med mat, redskaper eller kjøkkenmaskiner, er det svært praktisk med stor arbeidsflate. En nedre hylle gir ekstra plass for en strukturert og håndterlig arbeidssituasjon. Du kan også plassere større gjenstander med en høyde på opptil 60 cm på den andre hyllen. Benken har mange bruksområder, og tillater en høyst hygienisk tilberedelse av mat i kantiner, bakerier, skoler, sykehus eller restauranter. Beskyttelseskanten er 11 cm høy og 3,3 cm bred, og beskytter vegger og omgivelser fra vannsprut, matavfall og skader. Bordbeina på arbeidsbenken RCAT-100/70-N i rustfritt stål er justerbare i høyden med inntil 2 cm. De er veldig stødige på ujevne overflater. Individuelle deler er delvis forhåndsmontert. Takket være den raske og enkle monteringen med skruer og en umbrakonøkkel (inkludert i pakken), kan benken justeres manuelt til enhver tid. Fremre bordkant og beskyttelseskanten på arbeidsbenken i rustfritt stål er avrundede , i motsetning til mange lignende produkter. Dette gjør at risikoen for skader blir vesentlig lavere. Begge etasjene har sveisebolter. Disse har høyere bæreevne og holdbarhet. Takket være høykvalitets håndverk, er sveiseskjøtene veldig nøyaktige og gir ytterligere stabilitet og sikkerhet. Høykvalitets polert rustfritt stål er veldig holdbart. Det er motstandsdyktig mot rust og skader (for eksempel riper). Materialet er enkelt å rengjøre og perfekt egnet for hygienisk tilberedning av all slags mat.

Les mer