Viser søkeresultater for "

Vitaminer og kosttilskudd

"
Trace Minerals Tm Flytende Ionisk Magnesium 300mg
Trace Minerals Tm Flytende Ionisk Magnesium 300mg

Ionisk magnesium med fullt spekter med spormineraler.Ionisk Magnesium er en rik, naturlig kilde til konsentrert magnesiumklorid med fullt spekter av ioniske spormineraler fra sjøvann. 300 mg - 40 porsjoner - 118 ml Anbefalt dosering:Voksne: 3 pipetter daglig eller som anbefalt av behandler Mål ut 1,0 ml med målestrekene på pipetten. Barn: 1 pipett.Produktet er helt naturlig, uten tilsatte konserveringsmidler, smaks eller søtningsstoffer. Det er svært konsentrert og har en sterk mineralsmak.Ta 3 fulle pipetter daglig og bland dem med juice eller mat for å maskere den konsentrerte mineralsmaken. Skal ikke kjøles ned. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Allergeninfo: Ingen kjente allergener. Dette er de godkjente helsepåstandene for magnesium listet i EU Register on nutrition and health claims:Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelseMagnesium bidrar til elektrolyttbalansenMagnesium bidrar til normal energiomsetningMagnesium bidrar til nervesystemets normale funksjonMagnesium bidrar til normal muskelfunksjonMagnesium bidrar til normal proteinsynteseMagnesium bidrar til normal psykologisk funksjonMagnesium bidrar til å opprettholde normale knoklerMagnesium bidrar til å opprettholde normale tenner Magnesium spiller en rolle i celledelingsprosessen Produsert av: Trace Minerals Research, Ogden, UT 84401 Kosttilskuddet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Et sunt, variert og balansert kosthold dekker normalt behovet for vitaminer og mineraler. Det bør ikke inntas mer enn anbefalt døgndose. 

Les mer
Cellucor C4 Pwo , 30 Servings, Green Apple
Cellucor C4 Pwo , 30 Servings, Green Apple

Opplev en ny standard innenfor treningsforberedelser med Cellucor's C4, verdens mest solgte PWO, tilgjengelig hos oss på NEWT. Vår C4 Pre-Workout er ikke bare en favoritt blant de beste atletene; den er et uunnværlig verktøy for enhver som ønsker å nå nye høyder i treningsøkten. Fordeler med C4 Pre-Workout: Eksplosiv Energi: C4 leverer en uovertruffen boost av energi som gir deg kraften til å takle de mest krevende treningsøktene. Opplev eksplosiv kraft fra første rep til siste. Intensivt Fokus: Den unike sammensetningen av ingredienser i C4 forbedrer konsentrasjonen din, slik at du kan trene med presisjon og oppnå maksimalt utbytte av hver bevegelse. Utrolig Pump: Oppnå en imponerende muskelpump som ikke bare ser bra ut, men også støtter muskelvekst og restitusjon. C4 gir deg den ekstra pumpen du trenger for å føle deg sterkere og mer motiverende under hele treningsøkten. Prisbelønnet Merke: Cellucor har høstet anerkjennelse og priser for sin innovative tilnærming til sportsnæring. Med C4 får du kvalitet fra et merke som er kjent for å levere resultater. C4 er skapt for de som ønsker å utfordre egne grenser og oppnå nye personlige rekorder. Våre formel har utviklet seg siden den først ble verdenskjent i 2011, og den nye generasjonen C4 er enda kraftigere og mer effektiv enn noen gang. Nå kan du ta treningsøktene dine til et nytt nivå med C4 fra Cellucor, tilgjengelig i vårt sortiment av kosttilskudd og treningsutstyr. Utforsk våre andre populære kategorier, inkludert kosttilskudd, pre-workout, protein, creatine, vitaminer, mineraler og tabs, og treningsutstyr. Ta kontroll over din trening og oppnå resultater du tidligere bare har drømt om. Prøv C4 Pre-Workout i dag, og opplev eksplosiv energi, intensivt fokus og en utrolig pump som vil ta treningen din til nye høyder!

Les mer
Vermox
Vermox

Vermox tabletter 100mg er et reseptfritt legemiddel til behandling av småmark og innvollsorm Vermox tabletter er et reseptfritt legemiddel til behandling av småmark hos voksne og barn over to år. Vermox inneholder virkestoffet mebendazol, som gjør at stoffskiftet hos parasitten påvirkes slik at den dør og føres ut med avføringen. De tynne gråhvite hunnmarkene legger egg rundt endetarmsåpningen om natten, og dette fører til plagsom kløe. Første behandling dreper marken, men den dreper ikke eggene og disse kan forårsake ny småmarkinfeksjon. For å unngå fortsatt smittespredning er det derfor viktig å gjenta behandlingen etter to uker. Da småmarkinfeksjoner er vanlige i barnefamilier og ofte spres til samtlige familiemedlemmer er det viktig at hele familien behandles samtidig. Det er også viktig med god hygiene for å få et velykket resultat. Skal ikke brukes til barn under 2 år uten etter anbefaling fra lege. Skal ikke brukes av gravide og ammende Anvendelse Voksne og barn over 2 år: 1 tablett tas med væske som engangsdose. Hele husstanden bør behandles samtidig og behandlingen må gjentas etter to uker. Forsiktighetsregler Snakk med legen din før du bruker Vermox dersom du har leversykdom, nyresykdom eller benmargssykdom. Barn under 2 år skal kun behandles i samråd med lege. For å unngå kvelning bør de som har vanskeligheter med å svelge tabletter, f.eks. små barn, velge Vermox mikstur. Gravide og ammende Risiko ved bruk av Vermox under graviditet og amming er ikke klarlagt. Snakk derfor alltid med lege før bruk under graviditet og amming. Oppbevaring og holdbarhet Dette legemidlet krever ingen spesielle oppbevaringsbetingelser. Les pakningsvedlegget her Innhold: 6 tabletter -------------------------------------------------------------------------------- Med24 apotek er underlagt apotekloven. Dette produktet kan derfor bare kjøpes av personer over 18 år. Det er kun tillatt å kjøpe ett produkt av gangen.

Les mer
Bodylab
Bodylab

Bodylab Vitamin B12 er et laktosefritt, glutenfritt kosttilskudd med 9 μg vitamin B12 pr. kapsel Vitamin B12 er et vitamin, også kjent som kobolamin, som ikke kan dannes naturlig i kroppen. Vitamin B12 må derfor tilføres gjennom kosten. Kobolamin finnes i animalsk mat som egg, fjærfe, fisk, kjøtt og meieriprodukter. Dersom du ikke får i deg nok vitamin B12 gjennom kosten (muligens fordi du er veganer) kan du supplere et variert kosthold med et kosttilskudd. Bodylab Vitamin B12 er et laktosefritt, glutenfritt kosttilskudd med 9 μg B12 pr. kapsel som er lett å svelge med et glass vann. B12 bidrar til å opprettholde en normal energimetabolisme og en normal psykologisk funksjon samt til normal funksjon av nervesystemet. Vitamin B12 bidrar til en normal metabolisme av homocystein, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin B12 bidrar også til en normal dannelse av røde blodceller som frakter oksygen rundt i kroppen. Egenskaper: • Vitamin B12 er med til at vedlikeholde nervesystemets normale funksjon • Vitamin B12 bidrar til et normalt energistoffskifte • B12 bidrar til en normal omsetning av homocystein • Vitamin B12 bidrar til en normal psykologisk funksjon • B12 spiller en rolle i celledelingsprosessen • B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal dannelse av røde blodlegemer • Vitamin B12 er med på å redusere tretthet og utmattelse Dosering og bruk: Anbefalt dose er 1 kapsel daglig med et glass vann. Innhold: 90 kapsler.

Les mer
Earth Nutrition
Earth Nutrition

Earth Nutrition Foodgrade kollagenblanding med vitamin C og Peptan® marint kollagen Her får du et kosttilskudd i kapsler som består av svært absorberbar Peptan, som er bioaktive kollagenpeptider av naturlig opprinnelse. Etter vann er kollagen det stoffet vi har mest av i kroppen, men dessverre avtar kroppens naturlige kollagenproduksjon fra vi er i begynnelsen av 20-årene. Det betyr at vi i 40-årsalderen faktisk produserer 25 % mindre kollagen. Dosering: 3 kapsler daglig. Svelges hele eller blandes med mat og drikke. Alternativt kan du ta 4 kapsler daglig i 3 måneder og deretter trappe ned til 3 kapsler per dag. De viktigste ingrediensene: Tilskuddet inneholder hydrolysert marint kollagen, og som navnet antyder, kommer marint kollagen fra fisk. Det utvinnes fra de delene av fisken som normalt kastes under bearbeidingen, for eksempel skjell og fjær. Marint kollagen er en kilde til type 1-kollagen, som er det som finnes mest av i kroppen vår. Det er også en viktig byggestein for å opprettholde elastisitet og fasthet i vårt største organ: huden. Type 1 er viktig for oppbyggingen av bein, lærhud, bindevev, leddbånd, sener, hornhinne og tenner. Kollagenpulver av høy kvalitet er hydrolysert, noe som betyr at det brytes ned til mindre peptider som kroppen vår lettere kan bruke. Fordi det består av disse mindre peptidene, har marint kollagen høyere biotilgjengelighet enn flere andre typer kollagen. Egenskaper: • Hydrolysert type 1-kollagen i pulverform • Inneholder vitamin C og aminosyrer • Bidrar til hudens elastisitet Oppbevares på et tørt og kjølig sted beskyttet mot direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Innhold: 90 kapsler

Les mer
Yuaia Haircare
Yuaia Haircare

Yuaia Gummi Hårvitaminer - vitaminer og mineraler til håret Alle de vitaminer og mineraler ditt hår har bruk for er samlet i disse små lyserøde hjerter. I disse hårvitaminer får du blant annet et høyt innhold av biotin, B-vitaminer og folsyre som er med til å vedlikeholde et normalt hår. Dette er samlet i en lekker lyserød vingummi med den lekreste jordbærsmak. Håret er noe av det første som blir utsatt hvis kroppen mangler vitaminer og mineraler. Dette er fordi håret ikke er et vitalt organ, derfor vil det stå først for skudd i forhold til vitamin- eller mineralmangel. Det kan selvsagt være veldig vanskelig å tilrettelegge sin kost så man oppnår de presise vitaminer og mineraler som er helt optimale for håret hver dag. Her er hårvitaminer en enkel og god måte, hvor du kan sikre at ditt hår får den optimale indre pleie hver dag. Yuaia Gummi inneholder naturlige smaks- og fargestoffer. De søte små hjerter er veganske, fri for gelatin, gluten og laktose. Produktet kan anvendes av veganere og allergikere. Det anbefales 3 måneders bruk før man kan se de beste resultater. Fordeler ved Yuaia Gummi Hårvitaminer: • Kan brukes av veganere & allergikere • Fri for gluten, laktose og gelatin • Sukkerfrie • Inneholder 5.000 µg biotin • Høyt innhold av folsyre, biotin og vitamin B12 • Bidrar til å vedlikeholde et normalt hår • Naturlig smaks- og fargestoffer Dosering og anbefalt bruk: Vi anbefaler et daglig inntak på 2 stk. og gjerne sammen med et måltid. Innhold: 60 stk.

Les mer
ESKIO-3
ESKIO-3

Eskio-3 tidligere kjent som Eskimo-3 fiskeolje med Pufanox - når kvalitet og miljø teller Eskio-3 med Pufanox er en av Norges favoritt fiskeoljer og helt uten tungmetaller, dioxiner og PC EPA og DHA bidrer til normal hjertefunksjon hvis man inntar minst 250 mg hver dag. EPA og DHA bidrar til å vedlikeholde normale triglyserider i blodet og opprettholde normalt blodtrykk. Triglyserider spiller en viktig rolle i kroppens stoffskifte som energikilder og transportører av kostholdsfett. Triglyserider inneholder mer enn dobbelt så mye energi som karbohydrater og proteiner. Triglyseridene spaltes i tarmen, og siden hjernen ikke kan utnytte fettsyrer som energikilde, så omdannes triglyseridene til glukose som så kan utnyttes av hjernen. For gravide og ammende er fiskeolje spesielt viktig siden DHA bidrar til utvikling av hjernen og øynene hos foster og diende barn når mor inntar minst 200 mg DHA i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av EPA/DHA på 250 mg. Eskio-3 er dokumentert gjennom omfattende forskning ved blant annet Uppsala universitet i Sverige. Eskio-3 er laget for i størst mulig grad være lik det naturlige innholdet i fersk fet fisk. Oljen blir produsert på en skånsom måte og renses for forurensninger som for eksempel: bly, kvikksølv, dioksiner, etc. Eskio-3 er også fri for lukt og smak av fisk. Aldri mer harsk fiskeolje Pufanox holder oljen i Eskio-3 fersk lengre enn noen annen fiskeolje kapsler på markedet. Hva er Pufanox? Eskio-3 inneholder en helt unik og patentbestkyttet blanding av naturlige antioksidanter som består av naturlig vitamin E, oljeoppløselige askorbinsyre og lecitiner. Dette holder oljen fersk lengre. Pufanox er avgjørende for effekten av omega-3 fettsyrer, og hindrer skadelig harskning av fiskeolje og kroppens celler. Naturlig Eskio-olje Eskio-3 er ikke kjemisk oppkonsentrert, men har samme sammensetning og balanse av fettsyrene, som finnes naturlig i fersk, fet fisk. Naturlig fiskeolje inneholder ikke mer enn 38% omega-3 fettsyrer. Eskio-3 er sertifisert av Friend of the Sea som setter strenge kvalitetskrav til hele produksjonsprosessen og som støtter bærekraftig fiskeri. Eskio-3 med Pufanox er helt uten tungmetaller, dioxin og PCB'er. Eskio-3 med Pufanox får grønt lys fra Forbrugerrådet Tænk i Danmark. Anbefalt døgndose Barn 3-12 år: 3-6 kapsler Voksne og ungdom fra 12 år: 6 kapsler Ved ekstra behov: 6 kapsler 2 ganger daglig Eskio-3 bør inntas daglig med kald væske i forbindelse med et måltid. For barn under 3 år anbefales Eskimo-3 flytende med tutti frutti. Anbefalt døgndose er veiledende. Inntak av DHA/EPA i kosttilskudd bør ikke overskride 5000 mg daglig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Les mer
Terranova
Terranova

Kosttilskudd med magnesium - Reduserer tretthet og utmattelse Magnesium Complex fra Terranova bidrar til å opprettholde nervesystemets normale funksjon og den normale muskelfunksjonen. I tillegg til magnesium inneholder kosttilskuddet også Magnifood Complex, som består av urter og planter som riskli, grønt byggress, brennesleblader, ingefær og grønne havrefrø. Magnifood - forbedrer kroppens mottakelighet Alle produkter fra Terranova er forbedret med Magnifood, et synergistisk kompleks av planteekstrakter og ingredienser som er rike på phytonutrient. Ingrediensene er med på å gjøre kroppen mer mottagelig for kosttilskuddets vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Frysetørking holder på plantenes enzymer Mange av plantene som brukes i Magnifood er friske råvarer som blir frosset ned umiddelbart etter innhøsting. Forskning har vist at frysetørking av friske råvarer har en unik evne til å holde på plantenes enzymer, noe som er det motsatte av mange andre tørkingsmetoder. Godt egnet til vegetarianere Produktet er fri for gjær, melk, gluten, animalske ingredienser og bindemidler. Den er også uten tilsatt sukker, farge-, smaks- og tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Terranova - 100% vegansk Terranova lager 100% veganske produkter, og inneholder flere økologisk dyrkede urter fra den rene naturen i Oregon, USA. Alle produktene er uten tilsetningsstoffer. I stedet tilsettes Magnifood - et unikt synergisystem med urter og superfoods, som hjelper kroppen med aå ta opp kosttilskuddet og vitaminene. Anbefalt dosering: 1 kapsel daglig. Innhold: 50 kapsler.

Les mer
D-max
D-max

D-vitamin tilskudd til barn med deilig smak av pære D-vitamin er sammen med kalsium viktig for utviklingen av et sterkt skjelett og tenner, da D-vitamin bidrar til den normale absorpsjon av kalsium og fosfor, og videre til et normalt kalk-nivå i blodet, og til å vedlikeholde normalt skjelett og tenner. I tillegg bidrar D-vitamin til immunforsvarets normale funksjon. Fordeler ved D-max Kids, 10 μg; • Sikrer et tilstrekkelig daglig inntak av D-vitamin hos barn • Med D3-vitamin (utvunnet fra fettet i fåreull) • Tyggetablett søtet med xylitol D-vitamin er viktig for både barns vekst, herunder utvikling av skjelett og tenner og deres immunforsvar Om sommeren får barn tilstrekkelig D3-vitamin når de utsettes for sollys. Det D-vitamin kroppen samler i sommermånedene er tilstrekkelig inntil september-oktober. Men heretter vil det kun være mulig å få D-vitamin fra matvarer. Disse matvarekilder er dog begrensede, så hvis barnet ikke spiser fisk eller kun spiser det av og til, har et lavt inntak av melk, eller følger en vegetarisk eller vegansk kost, er den anbefalte mengde vitamin fra kosten umulig å nå. Derfor anbefales det å ta tilskudd av D-vitamin i løpet av høsten og vinteren for å øke vitamininntaket ut over det som inntas fra kosten. D-max Kids, 10 μg er tyggetabletter med D-vitamin, som er en enkel måte å sikre et tilstrekkelig daglig D-vitamin inntak hos barn. Tyggetabletten er søtet med xylitol og smaker av pære. Inneholder ikke sukker, laktose eller gluten. Se alle variantene av D-vitamin fra D-Max her! Dosering og anbefalt bruk: Barn fra 3 år: 1 tyggetablett daglig. Tabletten kan tygges eller suges. Sørg for at barnet er i stand til å tygge eller suge en tablett. Det er viktig å ta hensyn til inntaket av D-vitamin fra kosten og andre kosttilskudd (f.eks. fiskeolje, kalsium eller multi-vitaminer) før det suppleres med et tilskudd. Innhold: 90 tyggetabletter

Les mer
Pursennid
Pursennid

Pursennid 12 mg tabletter er et reseptfritt legemiddel beregnet til kortvarig lindring av forstoppelse og til bruk før røntgenundersøkelse eller operative inngrep. Pursennid er et avføringsmiddel som inneholder glykosider fra sennesblad. Glykosidene gir muskelsammentrekninger i tykktarmen og videre stimulerer til økt avføring. Effekten kommer normalt innen 8-12 timer og Pursennid bør derfor tas om kvelden. Kun til bruk i korte perioder med mindre annet er avtalt med lege. Til voksne og barn over 12 år. Barn under 12 år skal kun bruke Pursennid i samråd med lege. Økt fiber i kosten (for eksempel frukt, grønnsaker og kort), rikelig drikke og fysisk aktivitet bør være førstevalg ved behandling av vedvarende forstoppelse før bruk av Pursennid. Anvendelse Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Ta det laveste antallet av Pursennid tabletter som trengs for å lindre forstoppelsen. Ved tilfredstillende effekt skal dosen ikke økes og anbefalt dosering skal ikke overgås uten samråd med lege. Voksne over 18 år 2-4 tabletter 1 gang daglig, ved sengetid. Barn over 12 år 1-2 tabletter 1 gang daglig, ved sengetid. Barn under 12 år Kun i samråd med lege. Pursennid skal ikke brukes mer enn 1 uke sammenhengende uten samråd med lege. Tarmtømming før røntgenundersøkelse Dosering i samråd med lege. Normalt 2-4 tabletter kvelden før undersøkelsen. Forsiktighetsregler Bruk ikke Pursennid: • Ved allergi overfor noen av innholdsstoffene i dette legemidlet. • Ved betennelsessykdommer i tynn- og tykktarm. • Ved kvalme, oppkast, magekramper eller diaré. • Ved magesmerter eller øm abdomen. • Ved dehydrering, med vanntap og forstyrrelse i elektrolyttbalansen. Ta kontakt med lege eller apotek: • Ved behov for å bruke Pursennid i lenger enn 1 uke. • Ved vedvarende eller forverring av tilstanden ved bruk av Pursennid. • Ved oppstått oppkast, kvalme og hudutslett ved bruk av Pursennid. • Hvis nylig operert i mageområdet. • Ved intoleranse overfor noen sukkertyper. Pursennid skal kun brukes i korte perioder. Regelmessig bruk av Pursennid over lenger tid kan forårsake avhengighet og kraftig svekkelse av normal tarmfunksjon. I tillegg til andre alvorlige bivirkninger som kaliummangel. Barn under 12 år skal kun bruke Pursennid i samråd med lege. Rådfør deg med lege eller apotek dersom du bruker, nylig har brukt eller planlegger å bruke andre legemidler. Pursennid skal ikke tas sammen med store mengder lakris da dette kan gi forstyrrelser i kroppens saltbalanse. Gravide og ammende Rådfør deg med lege dersom du er gravid, planlegger å bli gravid eller ammer. Graviditet Skal kun tas i samråd med lege. Amming Skal kun tas i samråd med lege. Pursennid går over i morsmelk, men sannsynligheten er liten for at barnet påvirkes. Oppbevaring og holdbarhet Pursennid tabletter oppbevares i originalpakningen. Oppbevares ved høyst 30ºC. Les pakningsvedlegg her. Innhold: 40 stk. -------------------------------------------------------------------------------- Med24 apotek er underlagt apotekloven. Dette...

Les mer
VitaYummy
VitaYummy

VitaYummy Sleep Support inneholder naturlige ingredienser som kan hjelpe mot milde søvnproblemer og nattlig rastløshet Søvnbehovet er svært individuelt, men du kan oppleve at det er vanskelig å sovne, at tankene farer rundt, og når du endelig sovner, våkner du flere ganger i løpet av natten. VitaYummy Sleep Support gummies er et kosttilskudd som inneholder naturlige ingredienser som kan hjelpe deg med å sovne og gi deg en roligere søvn ved milde søvnproblemer og uro. VitaYummy Sleep Support inneholder en unik kombinasjon av L-tryptofan, humle og vitamin B6. L-tryptofan er en essensiell aminosyre som finnes i planter, bananer og frø. Denne aminosyren kan ikke produseres av kroppen. I kroppen kan L-tryptofan omdannes til hormonene serotonin og melatonin. Serotonin påvirker humøret, og lave nivåer kan gjøre deg irritabel og trøtt. Melatonin er et hormon som produseres i hjernen/kroppen og regulerer døgnrytmen. I tillegg er humle kjent som en beroligende og avslappende urt som fremmer god søvn, mens B6 bidrar til normal psykologisk funksjon, reduserer tretthet og utmattelse og regulerer hormonaktiviteten. Egenskaper: • VitaYummy Sleep Support fremmer en naturlig og avslappende søvn • Vegansk og fri for kunstige fargestoffer, smakstilsetninger og søtningsmidler • Den gode smaken kommer fra blåbær, og fargen kommer fra gulrot og kirsebær • Inneholder en unik blanding av L-tryptofan, humle og vitamin B6 Dosering og bruk Anbefalt daglig dose for voksne: 2 gummier til kveldsmåltidet. Innhold: 60 stk.

Les mer
Vitamin'22
Vitamin'22

Vitamin 22 Spesifikk for kvinner - kosttilskudd tilpasset kvinners ernæringsmessige behov Er det viktig for deg å få vitaminer nok? Så er Vitamin 22 et godt supplement til ditt naturlige vitamininntak! Dette kosttilskuddet er laget av melkesyrebakterier i en vegetabilsk og glutenfri kapsel, hvor innholdet kombinerer jern, kalsium, probiotika, granatepleekstrakt, ginseng, lysin, tryptofan, samt 14 vitaminer og mineraler. Denne enestående kombinasjonen er spesielt utviklet til kvinners ernæringsmessige behov. Vitamin 22 er et sortiment av naturlige helseprodukter, med en base av vitaminer og mineraler. Produkter fra Vitamin 22 er velegnet til å inngå i en variert kost for å oppfylle dine ernæringsmessige behov. Egenskaper • Vitamin C, B6, B9, B12 og jern bidrar til vedlikehold av et normalt immunforsvar. • Vitamin C, B6, jern magnesium, kalsium og mangan bidrar til vedlikehold av normal energimetabolisme. • Vitamin C, B6, B12, samt jern og magnesium bidrar til redusering av tretthet. • Kosttilskuddet bidrar til å opprettholde en normal beinstruktur. Dosering og bruk: Den anbefalte dosering er 2 kapsler om dagen. Innta helst morgen eller middag i forbindelse med et måltid. Produktet bør brukes innenfor 30 dager etter åpning. MERK FØLGENDE! På grunn av innholdet av ginseng: Produktet skal ikke brukes av gravide, ammende og barn uten avtale med lege eller helsesøster. Produktet anbefales ikke til personer med kroniske lidelser som diabetes, heller ikke til personer i behandling med ulike medisiner mot hjerte- og karsykdommer. Oppbevares utilgjengelig for barn. Beskyttet mot varme og fuktighet. Brukes sammen med et variert generelt kosthold og en sunn livsstil. Det anbefales ikke å overskride den anbefalte daglige dosen. Best før dato på pakken. Dette produktet inneholder en tørketablett som ikke bør inntas. Innhold:60 kapsler.

Les mer
New Nordic
New Nordic

Collagen & Hyaluron Beauty Powder fra New Nordic - pulver med en unik kombinasjon av hyaluronsyre, maritim kollagenpeptid og vitamin C Dette unike hudpleiekosttilskuddet fra New Nordic, er formulert med ingredienser som vedlikeholder huden innefra. New Nordic Collagen & Hyaluron Beauty Powder inneholder en enestående kombinasjon av hydrolysert maritim kollagen peptid pulver (type 1), hyaluronsyre og vitamin C. Pulveret er enkelt i bruk da det kan blandes opp i alt fra vann til juice eller en lekker smoothie. Kollagen bidrar til vedlikehold av hudens elastisitet og redusering av synligheten av rynker, samt til følelsen av en gjennomfuktet hud. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for normalt fungerende hud. Vitamin C bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Fordele: • Vedligeholder din hud indefra • Indeholder en kombination af hyaluronsyre, kollagenpeptid og vitamin C • Beriget med ekstrakt af acerola frugt • Kollagen vedligeholder din huds elasticitet og reducerer rynker • Vitamin C bidrager til en normal kollagendannelse, der har betydning for normalt fungerende hud • Smagsneutralt pulver - kan blandes i bl.a. vand, juice eller smoothie Dosering og anbefalt bruk: Voksne og barn fra 11 år: 6-12 g daglig. Bland en spiseskje (ca. 6 g) med en valgfri væske (1,5-2 dl) 1-2 ganger daglig. Pulveret er smaksnøytralt og kan blandes i eksempelvis vann, smoothies, juice eller yoghurt. Innhold: 360 gram

Les mer