Viser søkeresultater for "

Kropp og helse

"
Remington Hårføner (2400W) Remington PROluxe AC9140
Remington Hårføner (2400W) Remington PROluxe AC9140

Hårføner med 2400W effekt og unik Style Shot-funksjon i hvitt. Remington PROluxe AC9140 hårføner med intelligent OPTIheat-teknologi. Effektiv 2400W hårføner Robust AC-motor av salongkvalitet 90 % flere ioner for krusfri glans Intelligent OPTIheat-teknologi Pro Style Shot-innstilling for å holde frisyren i 24 timer Remingtons eksklusive konsentrator med spesiell form Forbedret luftstrøm og varmefordeling Salongresultater som varer hele dagen Hårføner Med Remington PROluxe hårføner kan du føne håret slik at frisyren holder i 24 timer og gir salongverdige resultater, hvor du får krusfritt hår og enda jevnere resultat. PROluxe hårføner med intelligent OPTIheat-teknologi og unik Style Shot-funksjon bruker innovativ varme til å forme, bygge og vedlikeholde frisyren din. Den eksklusive formen på konsentratormunnstykket er spesielt utviklet for å fremme luftstrøm og varmefordeling for å gjøre det enkelt å oppnå et profesjonelt hårtørkeresultat. Krusfri glans Alle frisyrer starter med en føning, så det første trinnet for å perfeksjonere håret er å ta deg tid til å skape et jevnt og krusfritt utgangspunkt før du krøller eller retter håret. Remingtons ioniske PROluxe hårføner er nøkkelen til frizz-fri glans takket være 90 % flere ioner, som jobber for å rette ut hårstråene, slik at du oppnår en sunn og perfekt finish. Den profesjonelle AC-motoren og OPTIheat-teknologien jobber sammen for å tørke håret ditt raskere og låse stylingen på plass.

Les mer
Philips Barbermaskin Series 5000 (SkinIQ) S5589
Philips Barbermaskin Series 5000 (SkinIQ) S5589

Philips Shaver S5589 / 30 gir en effektiv barbering samtidig som den er utrolig skånsom mot huden. Philips Shaver series 5000 elektrisk våt- og tørrbarbermaskin med SkinIQ-teknologi. For både tørr og våt barbering Philips Series 5000 SkinIQ-teknologi StålPrecision innsatser Fleksible 360-D hoder Power Adapt sensor Integrert pop-up trimmer Full opplading på 1 time Hurtiglading på 5 minutter Støtter 100-240 V Philips Series 5000 barberhøvel Philips 5000-serien gir en effektiv med skånsom barbering. Barbermaskinen er utstyrt med avansert SkinIQ-teknologi slik at den oppdager og tilpasser seg hårets tetthet . StålPrecision innsatser Barbermaskinen har SteelPrecision-innsatser som skjærer tett og har opptil 90 000 klippeoperasjoner i minuttet. De 45 innsatsene er selvslipende og laget i Europa. Det er en integrert presisjonstrimmer i håndtaket. SkinIQ oppdager hårtetthet Den intelligente sensoren registrerer tettheten til håret. På denne måten justerer den automatisk skjærestyrken. De fullt fleksible hodene kan rotere 360 grader og følge ansiktets konturer. Åpnes med et enkelt trykk for enkel rengjøring Barbermaskinen er enkel å rengjøre. Du kan åpne den med et enkelt trykk, tømme den for hår og skylle med vann. For både våt og tørrbarbering Barbermaskinen kan brukes til både våt- og tørrbarbering. Den er vanntett, så du kan bruke den under dusjen. Det oppladbare batteriet sørger for at du kan bruke maskinen i opptil 60 minutter på en enkelt lading. Et LED-display med ikoner gjør det enkelt å bruke barbermaskinen Displayet viser batteristatus med 3 nivåer .

Les mer
Philips Hårtrimmer Serie 5000 (0,5-28mm) HC5612
Philips Hårtrimmer Serie 5000 (0,5-28mm) HC5612

Hårtrimmer med Trim-n-Flow PRO-teknologi i blått. Philips Hårklipper HC5612 / 15 Series 5000 med 28 lange innstillinger (0,5-28 mm). Trim-n-Flow PRO-teknologi 28 lengdeinnstillinger (0,5–28 mm) 75 min. trådløs bruk 8 t. Lading 100% vaskbar Inkl. 1x skjeggkam Inkl. 2x hårkam (langt og kort) Klippebredde 41 mm Presisjon (rekkevidde) 1 mm Olje ikke nødvendig Bruk med og uten ledning Hårtrimmer Philips hårtrimmer Series 5000. Klipp av håret for 2 ganger raskere klipping. Den innovative kammen lar avklippet hår flyte bort fra bladene under bruk, og forhindrer at selv lange hår setter seg fast i kammen. Dette betyr at du kan klippe og style håret uten avbrudd. Tokantede innsatser gjør klippingen dobbelt så rask Du kan trimme alle typer hår med vår avanserte DualCut-teknologi, som er en innovativ klippeenhet med to sider som klipper dobbelt så raskt som en enkeltsideklipp. Velg lengden med zoomhjulet Velg lengden med zoomhjulet mellom 28 lengdeinnstillinger fra 0,5 til 28 mm. Drei zoomhjulet for å velge lengden og låse det. De to justerbare kammene kutter mellom 3 mm og 28 mm med nøyaktig 1 mm mellom hver lengde. Bruk 2 mm stubbkammen for kort hår eller til styling av skjegg. Fjern kammen helt for en tett trim på 0,5 mm. Opptil 75 minutter med trådløs bruk Hårklipperens kraftige batteri sikrer opptil 75 minutters trådløs bruk etter 8 timers lading. Dette gir deg maksimal effekt og frihet. Hårtrimmeren er 100 % vaskbar for enkel og rask rengjøring. Hårklipperen er vanntett, så den kan enkelt rengjøres under springen. Skyll den grundig med vann slik at hårklipperen alltid fungerer som den første dagen. Selvslipende kniver i rustfritt stål Selvslipende innsatser i rustfritt stål er utrolig slitesterke. Selv etter 5 år klipper de like bra som de gjorde den første dagen. Ergonomisk håndtak for mer komfort og kontroll Hair Clipper Series 5000 er designet for å være behagelig å bruke, praktisk å håndtere og enkel å betjene. Den spesielle strukturen og håndtaket gjør det enkelt å flytte hårklipperen og klippe den i hele hovedregionen.

Les mer
Philips OneBlade blade (Face/Body) QP620 - 3-Pack
Philips OneBlade blade (Face/Body) QP620 - 3-Pack

Philips OneBlade-sett for ansikts- og kroppstrimmer. Passer til alle OneBlade-håndtak. Philips QP620 OneBlade-sett med 1x innsats for kropp 1x innsats for ansikt 1x kroppskam. 1x kutt for kroppen 1x kutt for ansikt 1x kroppskam Innsatsen varer opptil 4 måneder Passer til alle OneBlade-håndtak Philips OneBlade-sett Philips OneBlade ansiktskroppstrimmer, klipper kanter og barberer alle hårlengder. Du får et kutt i ansiktet, ett med hudbeskyttelse for kroppen og en kroppskam. Denne erstatningspakken inkluderer et knivblad for kroppen din, samt et for ansiktet ditt med en klikkbar hudbeskytter og en kroppskam. Unik OneBlade-teknologi Philips OneBlade har en revolusjonerende teknologi designet for ansiktsstyling og kroppspleie. Den kan trimme, rette ut kanter og barbere alle hårlengder. Det doble beskyttelsessystemet - et glidende belegg kombinert med avrundede spisser - gjør barberingen enklere og mer behagelig. Barberingsteknologien består av et blad som beveger seg raskt (200 ganger i sekundet) som gjør det effektivt – selv på lengre hår. Slitesterk OneBlade Innsatsene er designet for langvarig ytelse. Du trenger kun å bytte hver innsats hver 4. måned for å oppnå optimale resultater. Utskifting er enkelt og problemfritt. Fest hudbeskyttelseshetten for å få et ekstra lag med beskyttelse på sensitive områder. Trim enkelt og smertefritt i alle retninger (3 mm) Fest kroppskammen (3 mm) for å sikre enkel trimming i alle retninger.

Les mer