Viser søkeresultater for "

Spillkonsoller

"
Turtle Beach Recon Kontroller Arctic Camo (Xbox Series/Xbox One/PC)
Turtle Beach Recon Kontroller Arctic Camo (Xbox Series/Xbox One/PC)

Recon-kontroll med forbedrede lydfunksjonerRecon-kontrolleren kombinerer spillskiftende lydinnovasjoner med spillvinnende kontroller. Koble til et 3,5 mm hodesett og oppgrader lyden din umiddelbart med velprøvde Turtle Beach-lydfunksjoner.Recon-kontrolleren er utstyrt med innovasjoner som Pro-Aim Focus-modus, ergonomiske kjølegrep og kartbare knapper for å ta spillet ditt til neste nivå.Funksjoner:TURTLE BEACH AUDIO - Enkel tilgang til lydkontroller kun tilgjengelig fra Turtle Beach, inkludert EQ-forhåndsinnstillinger, spill- og chatvolummiks, mikrofonovervåking og mer.ERGONOMISKE KJØLEGRIP - Mikrokjølekanaler og en behagelig form holder hendene kjølige og tørre samtidig som du reduserer trettheten under lange spilløkter.PRO-AIM FOKUSMODUS - En av to kartbare knapper, Pro-Aim justerer følsomheten til thumbstick for forbedret langdistansepresisjon i spill. Enten det er sniking i et FPS-spill eller et frispark i Fifa, kan du velge mellom fire følsomhetsnivåer slik at Pro-Aim er akkurat riktig for deg.SUPER LYD - Fra stille fottrinn som sniker seg inn på deg, til lyden av fiendens omlasting, lydinnstillingen Superhuman Hearing lar deg høre alt du trenger for å få et forsprang på motstanderne.3,5 mm HEADSETTKOBLING - Dra nytte av velprøvde Turtle Beach-lydforbedringer ved å koble til 3,5 mm-headsettene dine.To kartbare hurtighandlingsknapper - Tilpass spillopplevelsen din med to kartbare knapper og opptil fire forskjellige profiler.VIBRASJONS-FEEDBACK - Doble "rumble"-motorer i håndtakene og triggerne forbedrer opplevelsen for neste generasjons spill.FIRE TURTLE BEACH SIGNATURE-FORINNSTILLINGER - Tilpass spillelyden din med fire EQ-forhåndsinnstillinger: Signaturlyd (standard) Bass Boost , Bass & Treble Boost og Vocal Boost.

Les mer
Cooler Master MH650 Gaming Headset
Cooler Master MH650 Gaming Headset

MH650 Gamingheadset er stil og substans i en bærbar pakke som er tilpasset konsoll- og PC-spillere. Full RGB-belysning, svingbare øreklokker i netting og diskret matt svart design gir både komfort og et stilig utseende ved første øyekast, kombinert med et kraftig interiør: 50 mm neodymmembran, rundstrålende bommikrofon og virtuell 7.1 surroundlyd. Resultatet er et headset som høres og føles like bra ut som det ser ut, for mange og lange timer med spilling på utvalgte konsoller og datamaskiner. Lyd av høy kvalitet Virtuell 7.1 surroundlyd, 50 mm neodymmembran og en rundstrålende bommikrofon for krystallklar lydkvalitet i alle retninger. Koselig RGB-belysning Tilpass lyset via programvare for å gi headsettet din personlige stil Enkel USB-tilkobling En USB-kabel som reduserer rot, noe som gjør den perfekt for både PC og PS4 Universelle tilkoblingsmuligheter 3,5 mm-inngangen tillater bruk med PC, PS4, XboxOne, Switch og mobile enheter. Formtilpasset demping Avtakbare, svingbare, pustende ørekopper i nettingstoff gjør dette hodesettet behagelig selv når du bruker det i veldig lange perioder Kraftig lydkvalitet 50 mm neodymmembran for rik, fullspektret lyd Fleksibel mikrofon For tydelig stemmekommunikasjon med redusert bakgrunnsstøy Enkel å ta med seg Avtakbar kabel og mikrofon med sammenleggbare hengsler for enkel oppbevaring i ryggsekk eller bag Stilig design Klassisk Cooler Master-design med metalliske sideplater og matt svart finish

Les mer
Microsoft Xbox Headset (Series/One)
Microsoft Xbox Headset (Series/One)

Xbox stereohodesett for Xbox Series X S, Xbox One og Windows 10-enheterSpill klart og tydelig med Xbox stereohodesett som støtter Hi-Fi Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X romlig lyd og krystallklar chat i analog lyd.Den fleksible og lette designen med justerbar hodebøyle har plysjpolstring for å fordele trykket jevnt.Gled deg over ultra-myke og store ørekopper som gir en mer komfortabel opplevelse gjennom lange økter med spilling.Juster volumet eller demp raskt innkommende støy med praktiske kontroller på øret. Kompatibelt med Xbox Series X S, Xbox One og Windows-PC-er med en 3,5 mm kontakt.Spill klart og tydelig med Xbox stereohodesett som støtter Hi-Fi Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X romlig lyd og krystallklar chat i analog lyd. Den fleksible og lette designen med justerbar hodebøyle har plysjpolstring for å fordele trykket jevnt. Hør hver skarpe høye og buldrende lave gjennom kablede 40 mm lyddrivere av høy kvalitet. Gled deg over ultra-myke og store ørekopper som gir en mer komfortabel opplevelse gjennom lange økter med spilling. Juster volumet eller demp raskt innkommende støy med praktiske kontroller på øret. Slå inn den justerbare mikrofonen når den ikke er bruk. Koble direkte til Xbox trådløs kontroller gjennom 3,5 mm lydkontakt, batterier er ikke nødvendig.SYNK INN I SPILLETSpill klart og tydelig med Xbox stereohodesett som støtter Hi-Fi Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X romlig lyd og krystallklar chat i analog lyd. Hør hver skarpe høye og buldrende lave gjennom kablede 40 mm lyddrivere av høy kvalitet.LETT DESIGNDen fleksible og lette designen med justerbar hodebøyle har plysjpolstring for å fordele trykket jevnt.KOMFORTABEL OPPLEVELSEGled deg over ultra-myke og store ørekopper som gir en mer komfortabel opplevelse gjennom lange økter med spilling.KONTROLLER PÅ ØRETJuster volumet eller demp raskt innkommende støy med praktiske kontroller på øret. Slå inn den justerbare mikrofonen når den ikke er bruk.KOMPATIBELT MED ENHETER Kompatibelt med Xbox Series X S, Xbox One og Windows-PC-er med en 3,5 mm kontakt. Koble direkte til Xbox trådløs kontroller gjennom 3,5 mm lydkontakt, batterier er ikke nødvendig.Viktig informasjon: Støttede konsoller: Krever Xbox trådløs kontroller (selges separat). Noen talechatfunksjoner krever Xbox Game Pass Ultimate eller Xbox Live Gold (medlemskap selges separat). Windows 10: Enhet krever 3,5 mm lydkontakt. Flere enheter kan være støttet. Finn ut mer på xbox.com/headset-compatibility. Dolby Atmos og DTS:X: Kan kreve tilleggskjøp og appnedlastinger.Du må godta garantien og avtalen på xbox.com/warranty og programvarelisensavtalen på xbox.com/slt.

Les mer
Turtle Beach Stealth 600P GEN2 Trådløst Gaming Headset Hvit
Turtle Beach Stealth 600P GEN2 Trådløst Gaming Headset Hvit

Turtle Beach Stealth 600P Gen 2 gaming headset er en forbedret versjon av det enormt populære 600P headsettet for PS4- og PS5-systemer. 600P Gen 2 har en stor oppgradert flip-to-mute-mikrofon, unikt designede myke og pustende puter og lyd av høy kvalitet. Hodetelefonenes førsteklasses 50 mm hodetelefonelement, Superhuman Hearing-lydinnstilling og forbedrede mikrofon gjør hodesettet til et pålitelig valg for krevende spillbruk.Windows 10 PC-erPS5*, PS4 og PS4 ProNintendo Switch* Nintendo Switch trådløs kompatibilitet støttes kun via USB-tilkobling i dokket modus. Chat tilgjengelig for spill som støtter chat-funksjonen i spillet.Fantastisk lydkvalitetStore 50 mm hodetelefonelementer og Superhuman Hearing jud-lydinnstilling gir førsteklasses og oppslukende lyd for spilling. Med Superhuman Hearing instlydinnstilling kan du høre selv de stilleste trinnene og ladelyder krevende og raske spillsituasjoner.Tilpassbare forhåndsinnstillinger for lydFinn den perfekte balansen mellom spilllyder og chattelyder med uavhengige volumkontroller. Du kan enkelt justere lydinnstillingene til den innebygde forsterkeren med en knapp i øreklokken. Fire forhåndsinnstillinger for EQ inkluderer: Bass Boost, Signature Sound, Bass & Diskant Boost og Vocal Boost.Komfort av høyeste kvalitetTurtle Beach Stealth 600P Gen er utstyrt med et brillevennlig design og unikt formede øreputer som puster og gir enestående komfort.Forbedret høyfølsom mikrofonGen-flip-to-mute-mikrofonen er større og mer avansert enn forgjengeren. Den høyfølsomme mikrofonen sørger for at stemmen din alltid tas opp høyt og tydelig, slik at kommunikasjonsproblemer aldri trenger å oppstå. Mikrofonen kan også vris oppreist for å slå den av når den ikke er i bruk.

Les mer
Cooler Master MH752 7.1 Gaming Headset
Cooler Master MH752 7.1 Gaming Headset

Sammendrag:- Overlegen komfort- Kompatibilitet med flere plattformer- Virtuell surroundlyd- HiFi-lyd- Krystallklar kommunikasjon- Bærbar formfaktor- Elegant stylingMH752 er et førsteklasses spillhodesett med vekt på komfort. Den er utstyrt med høykvalitets lydkvalitet via 40 mm Neodym-drivere, virtuell 7.1 surroundlydstøtte via innebygd lydkort og rundstrålende boommikrofon, ideell for Battle Royale.Men fokuset er på de lette, myke øreklokkene med svingbare hetter, tykk demping og lærveske for en uovertruffen komfort som må brukes for å kunne tro. MH752 omdefinerer komfort.Overlegen komfortSvingbart hylster, myke puter og lette konstruksjoner gir en perfekt passform for timer med komfort under de lengste lytteøktene.Kompatibilitet på flere plattformer3,5 mm tilkobling tilpasser seg flere enheter, inkludert PC, Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch og mobile enheter.Virtuell surroundlydUSB-lydkortet styrer headsettet og gir virtuell 7.1 surroundlyd for å utvide lydbildet.HiFi-lyd40 mm neodym-drivere og myke skinnvesker høres i harmoni for å gi en full og balansert lyd med utmerket lydisolasjonKrystallklar kommunikasjonOmnidireksjonell bommikrofon er enkel å plassere og reduserer bakgrunnsstøy for tydelig stemmeopptak.Bærbar formfaktorAvtakbar kabel, avtakbar mikrofon og foldede hengsler forbedrer portabiliteten for transport og bruk utenfor spillmiljøet.Stilig stylingLag en uttalelse uten lyd og raseri; overlegen lydytelse høres, ikke sees.

Les mer
SteelSeries Arctis 3 Gaming Headset Hvit
SteelSeries Arctis 3 Gaming Headset Hvit

SteelSeries presenterar en ny serie gaminghörlurar med headsetfunktion - ArctisOavsett om du spelar intensivt, njuter av din favoritmusik eller tittar på film så levererar Arctis 3 på toppnivå! Steelseries har undersökt vad gamers önskar i ett riktigt bra gamingheadset och utformat Arctis-serien därefter; komfort, ljudkvalitet och användarvänlighet är optimerat för en så bra helhetsupplevelse som möjligt.Arctis 3 är i huvudsak konstruerade av samma slags komponenter som använts i storebror Arctis 5 och flaggskeppsmodellen Arctis 7. Du får alltså samma överlägsna komfort, kristallklara ljudbild och 7.1 surround som hyllats hos de dyrare modellerna.S1 hörlurselement med 7.1 surroundI princip all 7.1 surround som återfinns i headsets idag är simulerad, det är svårt att komma ifrån eftersom ett headset bara har 2 element att jobba med. Lösningen brukar vara att köra stereoljudet från spelet genom ett filter som får det att låta som 7.1. Steelseries har istället valt att via SteelSeries Engine 3 direkt sända 7.1 ljud vilket i kombination med de högpresterande S1 hörlurselementen gör att surroundupplevelsen blir betydligt mer verklighetstrogen än vad du annars upplever i ett headset.Eftersom Steelseries valt att sända en "riktig" 7.1-signal till hörlurarna så är det möjligt att få surround även via analoga anslutningar; därför är Arctis 3 utrustad med de hyllade S1 hörlurselementen och en analog 3,5mm anslutning. Överlägsen komfortMålet med Arctis var att skapa ett headset så lätt och bekvämt att du glömmer bort att du har dem på dig. Steelseries skalade av alla onödiga komponenter, och kvar var en minimalistisk design som är mer skön att bära i timmar, och ändå ger dig den ljudupplevelse du vill ha.SteelSeries Engine 3Anpassa med Steelseries Engine 3 för att få ut det mesta ur ditt headset. I programmet så har du tillgång till alla funktioner såsom ljudprofiler, equalizer och mikrofoninställningar, förpackat i ett användarvänligt gränssnitt.ClearCast-mikrofonEtt bra gamingheadset handlar inte bara om att ge dig bra ljud, utan också att ta upp bra ljud från dig. Alla Arctis-modeller har en nykonstruerad dubbelriktad ClearCast-mikrofon som ger en otroligt klar röstkommunikation och sätter en ny standard för mikrofoner i gamingheadset. Fokus ligger på din röst medan brus och omgivande ljud sållas bort.Arctis 3 är kompatibelt med alla dina spelenheterEftersom det är kopplat med en 3.5mm analog anslutning så kan du lätt använda det till antingen datorn, XBOX, Playstation eller din mobiltelefon.

Les mer
Collective Minds Xbox One FPS Strike Pack
Collective Minds Xbox One FPS Strike Pack

Strike PACK F.P.S. Dominator Controller Adapter ger dig avancerade spelfunktioner till din PS4-kontroll. Fäst den på handkontrollen, koppla in sladden, och gör dig redo att uppleva blixtreaktionstider och obegränsad kontroll. Inbyggda modds använder ett revolutionerande styrsystem som tillåter full kontroll direkt från styrenheten själv. Inga appar, ingen PC-mjukvara, bara oöverträffad spelkontroll. Hundratals modd-kombinationer är möjliga. - Optimized Rapid Fire- Fullt justerbar Rapid Fire- Justerbar Burst Brand- Pulse Brand- Optimized Jitter Fire för Brecci & Shieva-vapen- Justerbar Anti-recoil- Justerbar Quick Scope - Autostart- Drop Shot- Reload & Slide- Easy Double Jump- Justerbar Button Turbo 2,0- Auto Hold Breath- BattlefieldTM Auto spot- Rumble Control- Hair Triggers- Motion Control ReloadAlla inbyggda och redo när du behöver dem!En kabelanslutning på 3m är ett måste för turneringsspelare, då handkontrollen inte längre är beroende av Bluetooth, något som kan störa och orsaka turneringen oönskad lagg. Dominator har ett modd-fritt läge, med bara Paddle Mapping-funktionen som är tillgänglig för alla dina turneringar. Hamna snabbt på elit-nivå med ergonomiskt magnetiska paddles! Exakt haptisk feedback ger förväntat resultat varje gång, du behåller kontrollen och vinner värdefull reaktionstid. Du blir helt enkelt en bättre och vassare gamer.On-the-fly hardware based paddle mapping är nyckeln till nästa generations tech paddle. Du behöver aldrig avbryta ditt game för att få tillgång till något. Du kan enkelt tilldela valfri knapp till dina paddles och även de analoga spakarna, och mer, när du vill! Avancerade modds som drop shot med rapid fire kan också landa under din Paddle Mapping-funktion.Aktivera en modd, eller kombinera modds direkt från handkontrollen utan behovet av någon programvara! Det innovativa gränssnittet använder sig av knappkombinationer för att kunna aktivera det du vill och behöver, på nolltid!

Les mer