Viser søkeresultater for "

Spillkonsoller

"
Sony Playstation 5 (Ps5) Standard Edition Slim (D-Chassi)
Sony Playstation 5 (Ps5) Standard Edition Slim (D-Chassi)

PS5-konsollen skaper helt nye spillmuligheter du aldri kunne ha forventet. Nyt lynrask lasting med en ultrarask SSD-harddisk, større innlevelse takket være støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lyd, og en helt ny generasjon fantastiske PlayStation-spill.LynraskUtnytt kraften til en tilpasset prosessor og GPU og en SSD-stasjon med integrert I/O som omskriver reglene for hva en PlayStation-konsoll kan håndtere.Fantastiske spillBeundre utrolig grafikk og bruk nye PS5®-funksjoner. Spill en hel katalog med støttede PS4®-spill.Opptil 120 fps med 120 Hz utgangNyt jevn og flytende spilling takket være en høy oppdateringsfrekvens på opptil 120 fps for kompatible spill, med støtte for 120Hz-utgang på 4K-skjermer.Omfavn spillet på et helt nytt nivåFå en dypere spillopplevelse med støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lydteknologi.Slank designMed PS5® får spillere kraftig spillteknologi i en elegant og kompakt konsolldesign.1TB lagringHa favorittspillene dine klare til å spille med 1 TB innebygd SSD-lagring. PS5-konsollen skaper helt nye spillmuligheter du aldri kunne ha forventet. Nyt lynrask lasting med en ultrarask SSD-harddisk, større innlevelse takket være støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lyd, og en helt ny generasjon fantastiske PlayStation-spill.LynraskUtnytt kraften til en tilpasset prosessor og GPU og en SSD-stasjon med integrert I/O som omskriver reglene for hva en PlayStation-konsoll kan håndtere.Fantastiske spillBeundre utrolig grafikk og bruk nye PS5®-funksjoner. Spill en hel katalog med støttede PS4®-spill.Opptil 120 fps med 120 Hz utgangNyt jevn og flytende spilling takket være en høy oppdateringsfrekvens på opptil 120 fps for kompatible spill, med støtte for 120Hz-utgang på 4K-skjermer.Omfavn spillet på et helt nytt nivåFå en dypere spillopplevelse med støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lydteknologi.Slank designMed PS5® får spillere kraftig spillteknologi i en elegant og kompakt konsolldesign.1TB lagringHa favorittspillene dine klare til å spille med 1 TB innebygd SSD-lagring.

Les mer
Turtle Beach Recon Kontroller Arctic Camo (Xbox Series/xbox One/pc)
Turtle Beach Recon Kontroller Arctic Camo (Xbox Series/xbox One/pc)

Recon-kontroll med forbedrede lydfunksjonerRecon-kontrolleren kombinerer spillskiftende lydinnovasjoner med spillvinnende kontroller. Koble til et 3,5 mm hodesett og oppgrader lyden din umiddelbart med velprøvde Turtle Beach-lydfunksjoner.Recon-kontrolleren er utstyrt med innovasjoner som Pro-Aim Focus-modus, ergonomiske kjølegrep og kartbare knapper for å ta spillet ditt til neste nivå.Egenskaper:TURTLE BEACH AUDIO - Enkel tilgang til lydkontroller kun tilgjengelig fra Turtle Beach, inkludert forhåndsinnstillinger for EQ, volummiks for spill og chat, mikrofonovervåking og mer.ERGONOMISKE KJØLEGRIP - Mikrokjølekanaler og en behagelig form holder hendene dine kjølige og tørre samtidig som du reduserer trettheten under lange spilløkter.PRO-AIM FOKUSMODUS - En av to kartbare knapper, Pro-Aim justerer følsomheten til thumbstick for forbedret langdistansepresisjon i spill. Enten det er sniking i et FPS-spill eller et frispark i Fifa, kan du velge mellom fire følsomhetsnivåer slik at Pro-Aim er akkurat riktig for deg.SUPER LYD - Fra stille fottrinn som sniker seg inn på deg, til lyden av fiendens omlasting, Superhuman Hearing-lydinnstillingen lar deg høre alt du trenger for å få et forsprang på motstanderne.3,5 mm HEADSETTKOBLING - Dra nytte av velprøvde Turtle Beach-lydforbedringer ved å koble til 3,5 mm-headsettene dine.To kartbare hurtighandlingsknapper - Tilpass spillopplevelsen din med to kartbare knapper og opptil fire forskjellige profiler.VIBRASJONS-FEEDBACK - Doble "rumble"-motorer i håndtakene og triggerne forbedrer opplevelsen for neste generasjons spill.FIRE TURTLE BEACH SIGNATUR-FORINNSTILLINGER - Tilpass spillelyden din med fire EQ-forhåndsinnstillinger: Signaturlyd (standard) Bass Boost , Bass & Treble Boost og Vocal Boost.

Les mer
8bitdo Dual Charging Dock Til Xbox Wireless Controllers - Hvit
8bitdo Dual Charging Dock Til Xbox Wireless Controllers - Hvit

8BitDo dobbel ladedokkingstasjon for trådløse Xbox-kontrollere er den perfekte gaven til alle som liker å leke med Xbox-kontrollere. Med sine to oppladbare 1100mAh NiMH-batterier kan du raskt og enkelt lade Xbox Series eller Xbox One trådløse kontrollere samtidig, slik at du slipper å bruke mye tid på å lade hver kontroller separat. De magnetiske kontaktene holder Xbox-kontrolleren godt på plass mens den lader og gir et mykt gult lys når kontrollerene lades som går over til et hvitt lys når kontrollerene er fulladet. Dette gjør det enkelt å holde styr på når kontrollerene dine er klare for spill!I tillegg tar denne dokken bekvemmeligheten videre med sitt pekeplatealternativ som lar deg justere lysstyrken fra lyst>middels>dim i én syklus - noe som betyr at dokken ikke vil distrahere fra spillatmosfæren.Størrelse: 189,2 x 156 x 93 mmVekt: 305gKompatibel med Xbox Series-kontroller og Xbox One-kontrollerMagnetisk kontaktladingJusterbar omgivelsesbelysningOverbelastningsbeskyttelse for ladingIkke vent et øyeblikk med å få - din 8BitDo ladestasjon med to batteripakker i dag! Med denne ladestasjonen med to batterier for Xbox-kontrollerne kan du ha trygghet i å vite at kontrollerene dine alltid er ladet og klare når du trenger dem mest.Dette er inkludert i pakken:Dobbel ladedokkingstasjon for trådløse Xbox-kontrollere2x 1100mAh NiMH batteripakke2x batteridør for Xbox One-kontroller2x batteridør for Xbox Series X S-kontrollerStrømadapter

Les mer
Hyper Mega Tech! Super Pocket Taito Edition
Hyper Mega Tech! Super Pocket Taito Edition

Blaze Evercade Taito Super Pocket er den perfekte spillevenn for lommen. Utviklet av Hyper Mega Tech, tar enheten deg til de klassiske arkadetidene med 18 forhåndslastede Taito-arkadeklassikere inkludert Bubble Bobble, Space Invaders, Space Invaders 91', Operation Wolf, The New Zealand Story, Rastan, Cadash, Chack'n Pop, Don Doko Don. Elevator Action, The Fairyland Story, Football Champ, Growl, Kiki Kaikai, The Legend of Kage, Liquid Kids, Volfied og Puzzle Bobble.Med en 2,8-tommers RGB IPS-skjerm med en oppløsning på 240x320, kan du enkelt ta med deg denne lommestørrelsen hvor som helst uten å ofre kraft eller spillbarhet. I tillegg til de forhåndsinstallerte spillene har du tilgang til over 500+ spill fra 45 Evercade-kassetter (selges separat) ? noe som gjør Taito Super Pocket til den ultimate arkadefølgesvennen.Enheten har også USB-C-lading for rask og effektiv lading og den innovative Connect 2 - som lar deg koble to Taito Super Pocket-enheter til hverandre for flott lokal flerspillerspilling.Hvis du leter etter en morsom måte å spille dine favoritt arkadespill fra tidligere i et lommeformat, er denne lille enheten et godt valg. Super Pocket er tilgjengelig i to forskjellige varianter å velge mellom. Spill de klassiske favorittspillene dine i et mer moderne format, eller la barna dine eller niesene og nevøene dine oppleve disse klassiske arkadespillene. Kjøp din Hyper Mega Tech! Super Pocket og spill klassiske retrospill mens du er på farten.

Les mer