Viser søkeresultater for "

Spillkonsoller

"
Microsoft Xbox Trådløst Headset (Series/One)
Microsoft Xbox Trådløst Headset (Series/One)

Beste lydytelse i klassenOpplev lyd av høy kvalitet med en lav latens, 100% trådløs tilkobling til Xbox-konsollen, uten behov for en maskinvarelås eller basestasjon. Støtter romlig lyd-teknologier inkludert Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Hodephone:X for realisme og lydpresisjon som omringer deg helt.Komfortabelt og intuitivt designSpill komfortabelt i flere timer med svært myke øreklokker, lett design og komfortabel passform. De roterende hjulene på øreklokkene til de nye trådløse Xbox-hodetelefonene gir en intuitiv måte å endre volum og spill/chat balanse. Juster raskt og kom tilbake til spillet. Fullstendig justerbare mikrofonen kan legges unna veien når den ikke brukes.Krystallklar chatStemmeisolasjon fokuserer mikrofonen på stemmen din for å redusere bakgrunnsstøy. Og når du ikke snakker demper den automatiske dempningsfunksjonen automatisk mikrofonen så du holder kommunikasjonskanaler åpne, mens den manuelle dempningsknappen gir deg ekstra personvern når du trenger det.Skreddersydd degBruk Xbox Accessories-appen til å finjustere lydkontrollene, inkludert equalizer-innstillinger, bassøkning, følsomhet for automatisk dempning og mikrofonovervåkningsnivåer. Par direkte til konsollen med Xbox Wireless-radio uten behov for en maskinvarelås, kabel eller basestasjon og koble til din mobile enhet med Bluetooth® for å høre på musikk eller snakke mens du beveger deg.Hold kommunikasjonen åpenUansett om du koordinerer for å overkomme samarbeidsutfordringer eller starter en konkurranse på nettet, trenger du hodetelefoner som kan takle selv de mest intense spilløktene. Få opptil 15 timer med batteritid med det interne, oppladbare batteriet.

Les mer
Nintendo Switch-Konsoll Med Neon Red & Neon Blue Joy-Con (Oppgradert Versjon)
Nintendo Switch-Konsoll Med Neon Red & Neon Blue Joy-Con (Oppgradert Versjon)

Det er på tide å bytte!Du kan spille med Nintendo-switch med den koblet til TV-en, men det er også et system du kan ta med deg uansett hvor du går! Switch er et helt nytt underholdningssystem.I oktober 2016 ble vi introdusert for Nintendo Switch-konsollen, sammen med Nintendo Switch Dock, Joy-Con Grip og to Joy-Con-kontrollere, samt Nintendo Switch Pro Controller.Nintendo DNA Det originale Nintendo Entertainment System hadde med seg to kontrollere, Game Boy gjorde det mulig å spille mens du er på farten, Super NES la til X og Y, og L- og R-knappen for å forbedre moroa. Nintendo 64 tilbød verdens første analoge kontrollpinne, og introduserte en rumlende kontroller med rumble-pakken. Gamecube hadde et håndtak som gjorde at den kunne bæres rundt. Nintendo DS la til en berøringsskjerm, Wii-fjernkontrollen tillot bevegelseskontroll, og Wii U Game-paden gjorde det mulig for oss å spille spill fra TV-en.Nå har Nintendo Switch arvet alle disse fantastiske funksjonene, som har blitt implementert med all erfaringen Nintendo har å lage spillenheter, og hver og en gir oss konstante forbedringer.Ikke mer regionlåsing! Nintendo kunngjorde at den nye konsollen ikke vil være regionlåst. Nå kan du nyte spill fra hele verden uten å måtte bekymre deg for kompatibilitet.Et komplett videospillsystem for hjemmet Koble det til TV-en for å spille spill. Hvis du vil spille borte fra TV-en, fjerner du bare bryteren fra dokken, og du kan bruke bryteren som en skjerm. Fest venstre og høyre Joy-Con-kontroller og du kan fortsette å spille hvor som helst.Nå har du friheten til å endre spillestilen din!3 spillestilerTouch-skjermWifi-tilkoblingStøtter USB Type-CBatteritiden varierer fra spill til spill mellom 4,5 - 9 timer.Opptil 8 Nintendo Switch-systemer kan kobles til for lokal flerspillerspill32 GB intern lagring, med mulighet for å utvide lagringen med et SD-kort (SD-kort selges separat).Se hele arrangementet:  https://www.youtube.com/watch?v=uuC4YLLkqME#t=32m49sOnline tjenesteDu kan spille online flerspillerspill, og du kan også bruke smartenhetsapplikasjonen din til å koble til Nintendo Switch på kompatible spill. Nettfunksjonene kan prøves gratis etter lanseringen. Etter prøveperioden, høsten 2017, vil tjenesten bli en månedlig betalt tjeneste.Modellnummer: HAC-001(-01) - med bedre batteriOmtrent 4,5 - 9 timer *Batteritiden vil avhenge av spillene du spiller. For eksempel vil batteriet vare i omtrent 5,5 timer for The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Les mer
Trust GXT 258W Fyru USB 4-in-1 Streaming Mikrofon PS5
Trust GXT 258W Fyru USB 4-in-1 Streaming Mikrofon PS5

Sammendrag: Digital USB-tilkobling; fungerer direkte på alle datamaskiner og bærbare datamaskiner 4 opptaksmønstre: kardioide, toveis, stereo og rundstrålende for optimaliserte lydopptak i alle situasjoner Hodetelefonport med null latens, for å lytte til det du tar opp i sanntid, uten forsinkelse Varm, fyldig og klar lyd; for å fange vokal så vel som akustiske instrumenter Flott for podcaster, vlogger, voice-overs, musikkopptak eller streaming på YouTube, Twitch og Facebook Komfortable mikrofondemping, lyd og hodetelefonvolumknapper foran på mikrofonen Justerbar LED-belysning i 5 farger Universal 5/8" skruefeste som passer til mange mikrofonarmer Full metalldesign med internt popfilter og stativstativ Avtakbar 1,8 m kabel Ta opptakene dine til neste nivå Enten du leter etter en mikrofon for å ta opp podcasten eller musikksporet eller for å streame en spilløkt, tar Trust GXT 258W Fyru 4-i-1 streamingmikrofon opptakene dine til neste nivå. Nå med et unikt utseende som utfyller stilen til PlayStation 5-konsollen din. Møt den multifunksjonelle mikrofonen som har utmerket lydkvalitet samtidig som den er ekstremt enkel å bruke. Utmerket lydkvalitet Av alt du bruker til opptak har mikrofonen du bruker størst effekt. Den skal fange stemmer og instrumenter av høyest mulig kvalitet. Det er derfor Trust GXT 258 Fyru 4-i-1 streamingmikrofon er bygget for å levere krystallklare og rike opptak av en nesten profesjonell studiokvalitet. Registrer deg: 4 forskjellige mønstre Fyru muliggjør opptak på 4 forskjellige måter, optimalisert for alle situasjoner. Bruk cardioid for å få et klart opptak uten bakgrunnsstøy \x{2013} perfekt for podcaster. Velg toveis hvis du spiller inn en duett eller gjennomfører et intervju. Stereo er det perfekte mønsteret for å spille inn en stereomusikk-innstilling, eller du kan fange alle de omkringliggende lydene med det rundstrålende mønsteret, perfekt hvis du er vert for en gruppepodcast. Enkel innstilling for alle formål Fantastisk enkel å bruke, Trust GXT 258 Fyru 4-i-1 streamingmikrofon kommer med en plug-and-play USB-tilkobling for å koble direkte til din PC eller bærbare datamaskin. Dens brukervennlighet gjør denne mikrofonen til den perfekte dingsen for ulike formål; fra podcast, vlogg, voice-over og musikkopptak til spillstrømming på YouTube, Twitch og Facebook. Heavy Metal Design med LED-lys Fyru kommer i et slitesterkt metalldesign med metallgitter foran. Bruk det universelle 5/8'' skrufestet for å montere Fyru på en kompatibel mikrofonarm eller monter den på det medfølgende stativet, for å sikre optimal stabilitet. I tillegg har mikrofonen justerbar LED-belysning i 5 farger. Ekstra Pro-funksjoner For å gjøre opptakene dine perfekte, kan du lytte til dem i sanntid med Fyrus sin null-latency hodetelefonsport. I tillegg kan du justere innstillingene dine med praktisk mikrofonforsterkning, demping og hodetelefonvolumknapper foran på mikrofonen. Og det interne popfilteret filtrerer ut plosive og frikative (uønskede lyder fra...

Les mer
Turtle Beach Recon Kontroller Hvit (Xbox Series/Xbox One/PC)
Turtle Beach Recon Kontroller Hvit (Xbox Series/Xbox One/PC)

Recon-kontroll med forbedrede lydfunksjonerRecon Control kombinerer spillskiftende lydinnovasjoner med spillvinnende kontroller. Koble til et 3,5 mm hodesett og oppgrader lyden umiddelbart med velprøvde Turtle Beach-lydfunksjoner.Recon-kontrollen er utstyrt med innovasjoner som Pro-Aim Focus-modus, ergonomiske kjølegrep og kartbare knapper for å ta spillet ditt til neste nivå.Funksjoner:TURTLE BEACH AUDIO - Lett tilgjengelige lydkontroller kun tilgjengelig fra Turtle Beach, inkludert EQ-forhåndsinnstillinger, spill- og chatvolummiks, mikrofonovervåking og mer.ERGONOMISKE KJØLEGRIP - Mikrokjølekanaler og en behagelig form holder hendene dine kjølige og tørre samtidig som du reduserer trettheten under lange spilløkter.PRO-AIM FOKUSMODUS - En av to kartbare knapper, Pro-Aim setter følsomheten til thumbstick for forbedret langdistansepresisjon i spill. Enten det handler om snikskyting i et fps-spill eller et frispark i Fifa, kan du velge mellom fire følsomhetsnivåer for at Pro-Aim skal være akkurat riktig for deg.SUPER LYD - Fra stille skritt som kryper opp på deg, til fiendens lyd av opplading, med lydinnstillingen Superhuman Hearing kan du høre alt du trenger for å få et forsprang på motstanderne.3,5 mm HEADSETTKOBLING ? Dra nytte av velprøvde Turtle Beach-lydforbedringer ved å koble til 3,5 mm-headsettene dine.To sammenleggbare hurtigfunksjonsknapper - Tilpass spillopplevelsen din med to sammenleggbare knapper og opptil fire forskjellige profiler.VIBRASJONS-FEEDBACK - Doble "rumble"-motorer i håndtakene og triggerne forbedrer opplevelsen for neste generasjons spill.FIRE TURTLE BEACH SIGNATURE-FORINNSTILLINGER - Tilpass spilllyden din med fire EQ-forhåndsinnstillinger: Signaturlyd (standard) Bass Boost, Bass & Treble Boost og Vocal Boost.

Les mer
Cooler Master MH752 7.1 Gaming Headset
Cooler Master MH752 7.1 Gaming Headset

Sammendrag:- Overlegen komfort- Kompatibilitet med flere plattformer- Virtuell surroundlyd- HiFi-lyd- Krystallklar kommunikasjon- Bærbar formfaktor- Elegant stylingMH752 er et førsteklasses spillhodesett med vekt på komfort. Den er utstyrt med høykvalitets lydkvalitet via 40 mm Neodym-drivere, virtuell 7.1 surroundlydstøtte via innebygd lydkort og rundstrålende boommikrofon, ideell for Battle Royale.Men fokuset er på de lette, myke øreklokkene med svingbare hetter, tykk demping og lærveske for en uovertruffen komfort som må brukes for å kunne tro. MH752 omdefinerer komfort.Overlegen komfortSvingbart hylster, myke puter og lette konstruksjoner gir en perfekt passform for timer med komfort under de lengste lytteøktene.Kompatibilitet på flere plattformer3,5 mm tilkobling tilpasser seg flere enheter, inkludert PC, Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch og mobile enheter.Virtuell surroundlydUSB-lydkortet styrer headsettet og gir virtuell 7.1 surroundlyd for å utvide lydbildet.HiFi-lyd40 mm neodym-drivere og myke skinnvesker høres i harmoni for å gi en full og balansert lyd med utmerket lydisolasjonKrystallklar kommunikasjonOmnidireksjonell bommikrofon er enkel å plassere og reduserer bakgrunnsstøy for tydelig stemmeopptak.Bærbar formfaktorAvtakbar kabel, avtakbar mikrofon og foldede hengsler forbedrer portabiliteten for transport og bruk utenfor spillmiljøet.Stilig stylingLag en uttalelse uten lyd og raseri; overlegen lydytelse høres, ikke sees.

Les mer
Collective Minds Xbox One FPS Strike Pack
Collective Minds Xbox One FPS Strike Pack

Strike PACK F.P.S. Dominator Controller Adapter ger dig avancerade spelfunktioner till din PS4-kontroll. Fäst den på handkontrollen, koppla in sladden, och gör dig redo att uppleva blixtreaktionstider och obegränsad kontroll. Inbyggda modds använder ett revolutionerande styrsystem som tillåter full kontroll direkt från styrenheten själv. Inga appar, ingen PC-mjukvara, bara oöverträffad spelkontroll. Hundratals modd-kombinationer är möjliga. - Optimized Rapid Fire- Fullt justerbar Rapid Fire- Justerbar Burst Brand- Pulse Brand- Optimized Jitter Fire för Brecci & Shieva-vapen- Justerbar Anti-recoil- Justerbar Quick Scope - Autostart- Drop Shot- Reload & Slide- Easy Double Jump- Justerbar Button Turbo 2,0- Auto Hold Breath- BattlefieldTM Auto spot- Rumble Control- Hair Triggers- Motion Control ReloadAlla inbyggda och redo när du behöver dem!En kabelanslutning på 3m är ett måste för turneringsspelare, då handkontrollen inte längre är beroende av Bluetooth, något som kan störa och orsaka turneringen oönskad lagg. Dominator har ett modd-fritt läge, med bara Paddle Mapping-funktionen som är tillgänglig för alla dina turneringar. Hamna snabbt på elit-nivå med ergonomiskt magnetiska paddles! Exakt haptisk feedback ger förväntat resultat varje gång, du behåller kontrollen och vinner värdefull reaktionstid. Du blir helt enkelt en bättre och vassare gamer.On-the-fly hardware based paddle mapping är nyckeln till nästa generations tech paddle. Du behöver aldrig avbryta ditt game för att få tillgång till något. Du kan enkelt tilldela valfri knapp till dina paddles och även de analoga spakarna, och mer, när du vill! Avancerade modds som drop shot med rapid fire kan också landa under din Paddle Mapping-funktion.Aktivera en modd, eller kombinera modds direkt från handkontrollen utan behovet av någon programvara! Det innovativa gränssnittet använder sig av knappkombinationer för att kunna aktivera det du vill och behöver, på nolltid!

Les mer
Microsoft Xbox Headset (Series/One)
Microsoft Xbox Headset (Series/One)

Xbox stereohodesett for Xbox Series X S, Xbox One og Windows 10-enheterSpill klart og tydelig med Xbox stereohodesett som støtter Hi-Fi Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X romlig lyd og krystallklar chat i analog lyd.Den fleksible og lette designen med justerbar hodebøyle har plysjpolstring for å fordele trykket jevnt.Gled deg over ultra-myke og store ørekopper som gir en mer komfortabel opplevelse gjennom lange økter med spilling.Juster volumet eller demp raskt innkommende støy med praktiske kontroller på øret. Kompatibelt med Xbox Series X S, Xbox One og Windows-PC-er med en 3,5 mm kontakt.Spill klart og tydelig med Xbox stereohodesett som støtter Hi-Fi Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X romlig lyd og krystallklar chat i analog lyd. Den fleksible og lette designen med justerbar hodebøyle har plysjpolstring for å fordele trykket jevnt. Hør hver skarpe høye og buldrende lave gjennom kablede 40 mm lyddrivere av høy kvalitet. Gled deg over ultra-myke og store ørekopper som gir en mer komfortabel opplevelse gjennom lange økter med spilling. Juster volumet eller demp raskt innkommende støy med praktiske kontroller på øret. Slå inn den justerbare mikrofonen når den ikke er bruk. Koble direkte til Xbox trådløs kontroller gjennom 3,5 mm lydkontakt, batterier er ikke nødvendig.SYNK INN I SPILLETSpill klart og tydelig med Xbox stereohodesett som støtter Hi-Fi Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X romlig lyd og krystallklar chat i analog lyd. Hør hver skarpe høye og buldrende lave gjennom kablede 40 mm lyddrivere av høy kvalitet.LETT DESIGNDen fleksible og lette designen med justerbar hodebøyle har plysjpolstring for å fordele trykket jevnt.KOMFORTABEL OPPLEVELSEGled deg over ultra-myke og store ørekopper som gir en mer komfortabel opplevelse gjennom lange økter med spilling.KONTROLLER PÅ ØRETJuster volumet eller demp raskt innkommende støy med praktiske kontroller på øret. Slå inn den justerbare mikrofonen når den ikke er bruk.KOMPATIBELT MED ENHETER Kompatibelt med Xbox Series X S, Xbox One og Windows-PC-er med en 3,5 mm kontakt. Koble direkte til Xbox trådløs kontroller gjennom 3,5 mm lydkontakt, batterier er ikke nødvendig.Viktig informasjon: Støttede konsoller: Krever Xbox trådløs kontroller (selges separat). Noen talechatfunksjoner krever Xbox Game Pass Ultimate eller Xbox Live Gold (medlemskap selges separat). Windows 10: Enhet krever 3,5 mm lydkontakt. Flere enheter kan være støttet. Finn ut mer på xbox.com/headset-compatibility. Dolby Atmos og DTS:X: Kan kreve tilleggskjøp og appnedlastinger.Du må godta garantien og avtalen på xbox.com/warranty og programvarelisensavtalen på xbox.com/slt.

Les mer
Genesis TIN 200 Adapter Mus & Tastatur til PS4/XBOX ONE/Switch
Genesis TIN 200 Adapter Mus & Tastatur til PS4/XBOX ONE/Switch

Konsoll? Ikke med bare håndkontroll lenger! Verdenen av konsoll- og PC-spilling blir mer og mer sammenvevd. Økende antall titler og enda mer konsollprogramvare gjør det mulig å spille konsoller med ekstrautstyr (som tidligere kun var tilgjengelig for PC-spillere). Å koble til en mus og tastatur i stedet for å bruke standardkontrolleren kan forbedre spillopplevelsen ytterligere ? spesielt når det kommer til FPS-spill. For å møte de stadig økende spillbehovene har Genesis laget TIN 200-adapteren.Det er viktig at du oppdaterer enheten med den siste oppdateringen: Last den ned herLiten adapter, store muligheter Genesis TIN 200 er en kompakt adapter som lar deg spille konsollspill med tastatur og mus i stedet for den klassiske kontrolleren. Enheten er kompatibel med en rekke konsoller: PS4, PS3, Xbox One og Nintendo Switch. Håndteringen er veldig enkel og du trenger kun å koble til enhetene i vanlig rekkefølge spesifisert i manualen uten behov for ytterligere programvareinnstillinger eller konfigurasjoner.Komfortable spill Det som kjennetegner Genesis-adapteren er dens superraske responstid, som er direkte knyttet til komforten og kvaliteten på spillopplevelsen. PC-mus er en mye mer nøyaktig enhet for tilgjengelige spill. I tillegg støtter adapteren også et tastatur, som gir intuitiv tilgang til alle nyttige taster under spillet. Å kombinere disse to enhetene med lynrask responstid fra adapteren og til og med konsollspillere ? spesielt de som ikke har tid til å mestre presisjonen til en analog spak med tommelen ? kan endelig spille titler, som de tar hensyn til uten frustrasjon. Genesis-adapteren muliggjør bruk av tastatur og mus i nesten alle spill på markedet, og er kompatibel med de fleste enheter på markedet *Fremtidig programvareutvikling Markedet for spill og spilltilbehør er i stadig utvikling. Genesis TIN 200 er utviklet med tanke på rask utvikling. Adapteren muliggjør fremtidige fastvareoppdateringer via USB (PC kreves). Tilpasset nøkkeltilordning vil være tilgjengelig i fremtiden.* Til tross for Genesis' innsats, er det ikke mulig å garantere kompatibilitet med ALLE enheter tilgjengelig på markedet. Det er noen unntak.

Les mer
Turtle Beach Stealth 600P GEN2 Trådløst Gaming Headset Svart
Turtle Beach Stealth 600P GEN2 Trådløst Gaming Headset Svart

Turtle Beach Stealth 600P Gen 2 gaming headset er en forbedret versjon av det enormt populære 600P headsettet for PS4- og PS5-systemer. 600P Gen 2 har en stor oppgradert flip-to-mute-mikrofon, unikt designede myke og pustende puter og lyd av høy kvalitet. Hodetelefonenes førsteklasses 50 mm hodetelefonelement, Superhuman Hearing-lydinnstilling og forbedrede mikrofon gjør hodesettet til et pålitelig valg for krevende spillbruk.Windows 10 PC-erPS5*, PS4 og PS4 ProNintendo Switch* Nintendo Switch trådløs kompatibilitet støttes kun via USB-tilkobling i dokket modus. Chat tilgjengelig for spill som støtter chat-funksjonen i spillet.Fantastisk lydkvalitetStore 50 mm hodetelefonelementer og Superhuman Hearing jud-lydinnstilling gir førsteklasses og oppslukende lyd for spilling. Med Superhuman Hearing instlydinnstilling kan du høre selv de stilleste trinnene og ladelyder krevende og raske spillsituasjoner.Tilpassbare forhåndsinnstillinger for lydFinn den perfekte balansen mellom spilllyder og chattelyder med uavhengige volumkontroller. Du kan enkelt justere lydinnstillingene til den innebygde forsterkeren med en knapp i øreklokken. Fire forhåndsinnstillinger for EQ inkluderer: Bass Boost, Signature Sound, Bass & Diskant Boost og Vocal Boost.Komfort av høyeste kvalitetTurtle Beach Stealth 600P Gen er utstyrt med et brillevennlig design og unikt formede øreputer som puster og gir enestående komfort.Forbedret høyfølsom mikrofonGen-flip-to-mute-mikrofonen er større og mer avansert enn forgjengeren. Den høyfølsomme mikrofonen sørger for at stemmen din alltid tas opp høyt og tydelig, slik at kommunikasjonsproblemer aldri trenger å oppstå. Mikrofonen kan også vris oppreist for å slå den av når den ikke er i bruk.

Les mer