Viser søkeresultater for "

Spillkonsoller

"
Sony Playstation 5 (Ps5) Standard Edition Slim (D-Chassi)
Sony Playstation 5 (Ps5) Standard Edition Slim (D-Chassi)

PS5-konsollen skaper helt nye spillmuligheter du aldri kunne ha forventet. Nyt lynrask lasting med en ultrarask SSD-harddisk, større innlevelse takket være støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lyd, og en helt ny generasjon fantastiske PlayStation-spill.LynraskUtnytt kraften til en tilpasset prosessor og GPU og en SSD-stasjon med integrert I/O som omskriver reglene for hva en PlayStation-konsoll kan håndtere.Fantastiske spillBeundre utrolig grafikk og bruk nye PS5®-funksjoner. Spill en hel katalog med støttede PS4®-spill.Opptil 120 fps med 120 Hz utgangNyt jevn og flytende spilling takket være en høy oppdateringsfrekvens på opptil 120 fps for kompatible spill, med støtte for 120Hz-utgang på 4K-skjermer.Omfavn spillet på et helt nytt nivåFå en dypere spillopplevelse med støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lydteknologi.Slank designMed PS5® får spillere kraftig spillteknologi i en elegant og kompakt konsolldesign.1TB lagringHa favorittspillene dine klare til å spille med 1 TB innebygd SSD-lagring. PS5-konsollen skaper helt nye spillmuligheter du aldri kunne ha forventet. Nyt lynrask lasting med en ultrarask SSD-harddisk, større innlevelse takket være støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lyd, og en helt ny generasjon fantastiske PlayStation-spill.LynraskUtnytt kraften til en tilpasset prosessor og GPU og en SSD-stasjon med integrert I/O som omskriver reglene for hva en PlayStation-konsoll kan håndtere.Fantastiske spillBeundre utrolig grafikk og bruk nye PS5®-funksjoner. Spill en hel katalog med støttede PS4®-spill.Opptil 120 fps med 120 Hz utgangNyt jevn og flytende spilling takket være en høy oppdateringsfrekvens på opptil 120 fps for kompatible spill, med støtte for 120Hz-utgang på 4K-skjermer.Omfavn spillet på et helt nytt nivåFå en dypere spillopplevelse med støtte for haptisk tilbakemelding, adaptive triggere og 3D-lydteknologi.Slank designMed PS5® får spillere kraftig spillteknologi i en elegant og kompakt konsolldesign.1TB lagringHa favorittspillene dine klare til å spille med 1 TB innebygd SSD-lagring.

Les mer
Turtle Beach Recon Kontroller Arctic Camo (Xbox Series/xbox One/pc)
Turtle Beach Recon Kontroller Arctic Camo (Xbox Series/xbox One/pc)

Recon-kontroll med forbedrede lydfunksjonerRecon-kontrolleren kombinerer spillskiftende lydinnovasjoner med spillvinnende kontroller. Koble til et 3,5 mm hodesett og oppgrader lyden din umiddelbart med velprøvde Turtle Beach-lydfunksjoner.Recon-kontrolleren er utstyrt med innovasjoner som Pro-Aim Focus-modus, ergonomiske kjølegrep og kartbare knapper for å ta spillet ditt til neste nivå.Egenskaper:TURTLE BEACH AUDIO - Enkel tilgang til lydkontroller kun tilgjengelig fra Turtle Beach, inkludert forhåndsinnstillinger for EQ, volummiks for spill og chat, mikrofonovervåking og mer.ERGONOMISKE KJØLEGRIP - Mikrokjølekanaler og en behagelig form holder hendene dine kjølige og tørre samtidig som du reduserer trettheten under lange spilløkter.PRO-AIM FOKUSMODUS - En av to kartbare knapper, Pro-Aim justerer følsomheten til thumbstick for forbedret langdistansepresisjon i spill. Enten det er sniking i et FPS-spill eller et frispark i Fifa, kan du velge mellom fire følsomhetsnivåer slik at Pro-Aim er akkurat riktig for deg.SUPER LYD - Fra stille fottrinn som sniker seg inn på deg, til lyden av fiendens omlasting, Superhuman Hearing-lydinnstillingen lar deg høre alt du trenger for å få et forsprang på motstanderne.3,5 mm HEADSETTKOBLING - Dra nytte av velprøvde Turtle Beach-lydforbedringer ved å koble til 3,5 mm-headsettene dine.To kartbare hurtighandlingsknapper - Tilpass spillopplevelsen din med to kartbare knapper og opptil fire forskjellige profiler.VIBRASJONS-FEEDBACK - Doble "rumble"-motorer i håndtakene og triggerne forbedrer opplevelsen for neste generasjons spill.FIRE TURTLE BEACH SIGNATUR-FORINNSTILLINGER - Tilpass spillelyden din med fire EQ-forhåndsinnstillinger: Signaturlyd (standard) Bass Boost , Bass & Treble Boost og Vocal Boost.

Les mer
Qanba Obsidian 2 - Joystick
Qanba Obsidian 2 - Joystick

Qanba Obsidian 2 er det hemmelige våpenet for e-atleter som spiller kampspill. Denne profesjonelle joysticken er designet og testet av de beste i feltet for uovertruffen nivåer av kontroll, nøyaktighet og stil. Med komponenter i konkurranseklasse og en autentisk japansk arkadeopplevelse, er Obsidian 2 det perfekte valget for alle som ønsker å ta spillet sitt til neste nivå.Obsidian 2 har førsteklasses Sanwa Denshi-joysticker og trykknapper, samt et omfattende knappepanel som gir spillerne den jevne og pålitelige kontrollen de trenger i både hjemmeturneringer og profesjonelle turneringer. Joysticken har også en turneringslåsknappbryter og to utskiftbare Sanwa JLF-joystickspisser, inkludert en unik flaggermusdesign for en virkelig tilpassbar følelse.Den ergonomiske designen har også sklisikre bunnputer, sideoppbevaringsåpninger med tommelskruer og integrert oppbevaring for joystickspissene og USB-kabler. Det er enkelt å koble til Obsidian 2 takket være en inngangsbryter for PS5, PS4 og PC. Obsidian 2 har også en 3,5 mm mikrofoninngang med mute-knapp, en touchpad og er offisielt lisensiert av Sony.Hvis du leter etter en kampstav laget for turneringer og profesjonelle, er denne arkadepinnen ditt valg. Enten du er nybegynner eller en erfaren proff i ringen, vil denne kontrollen la deg spille til ditt fulle potensial. Nå kan du få full kontroll i kampspillet ditt og utføre kombinasjonene dine til rett tid. Kjøp din Obsidian 2 Arcade Joystick og spill med full kontroll og presisjon.

Les mer
Backbone One - Xbox Edition - Lightning (Ios)
Backbone One - Xbox Edition - Lightning (Ios)

Den banebrytende mobile spillkontrolleren BACKBONE One, det ultimate tilbehøret for seriøse spillere. Laget for Android-enheter og de helt nye iPhone 15-modellene, gjør denne kontrolleren smarttelefonen din til en høyytelses spillkonsoll. Enten du er en hard fan av mobiltitler, en Xbox Game Pass Ultimate-abonnent eller en spiller som elsker å strømme spill fra Xbox eller PC, har Backbone One alt du trenger.Designet for å forbedre brukeropplevelsen, lar Backbone-appen deg enkelt organisere innholdsbiblioteket og spillstrømmetjenester på én integrert plattform. Si farvel til bryet med å navigere mellom ulike apper og grensesnitt, og lås opp en verden av førsteklasses spill i løpet av sekunder.Backbone One Controller har den nyeste USB-C-teknologien og tilbyr den laveste latensen for ultraresponsiv spilling. Med pass-through-lading og en 3,5 mm hodesettkontakt kan du også holde deg fulladet og fordype deg i spillet med favoritthodesettet ditt på. Ingen flere avbrudd eller forsinkelser, bare ren spillmoro.Men Backbone One er ikke hvilken som helst kontroller. Den er designet for å gi deg den ultimate mobilspillopplevelsen med sine taktile knapper, responsive analoge triggere og klikkbare thumbsticks. Hver bevegelse, hver handling og hvert skudd vil føles naturlig og presist, akkurat som å spille på en tradisjonell konsoll.Backbone One er tilgjengelig i flere varianter (USB-C og Lightning) og enten Standard eller PlayStation Edition. Med denne mobilkontrolleren kan du enkelt streame spillene dine fra konsollen din som Xbox, Playstation* og PC (Steam Link App). Ta med deg gaming uansett hvor du går. Kjøp din Backbone One-strømmekontroller i dag og opplev bedre spilling mens du er på farten.For mer informasjon og siste nytt om Backbone-appen klikk her .For å spille gjennom Remote Play trenger du din egen kompatible konsoll eller PC.*For Android-brukere fungerer bare PS Remote Play med Backbone One Playstation Edition.

Les mer
Nintendo Switch Konsoll Oled - Mario Red Edition
Nintendo Switch Konsoll Oled - Mario Red Edition

Nintendo Switch OLED - Mario Red Edition er en oppgradering av den kjente og utrolig populære røde Mario-temakonsollen som nå har en vakker og levende 7-tommers OLED-skjerm. Den høye lysstyrken og den dype kontrasten som OLED tilbyr tar spillopplevelsene dine til nye høyder. Switch er en allsidig konsoll som lar deg spille favorittspillene dine enten du sitter i sofaen, på en kafé eller i bilen.Stilig OLED-skjerm og forbedret lydDen fantastiske OLED-skjermen har utrolig levende farger og høy kontrast som forbedrer den visuelle opplevelsen av spill. OLED-versjonen har også forbedrede innebygde høyttalere som gir en enda klarere og mer oppslukende lyd.Ny dukke og justerbart stativDet brede og justerbare stativet er stabilt og gjør det mulig å finne riktig posisjon i bordposisjon. Den nye dokken har to USB-kontakter, en HDMI-kontakt og en LAN-kontakt slik at du kan spille mens du er tilkoblet. Switch OLED har også en større 64GB harddisk.Spill hvor som helst og når som helstDu kan bruke Switch like enkelt på bussen eller toget som på TV-en i stua. Med Nintendo Switch OLED kan du spille hvor du vil og når du vil. Konsollen leveres med to Joy-Con-kontrollere, med en på hver side av den. Joy-Con-kontrollerne kan brukes stående eller liggende, eller en om gangen med begge hender.Lokalt samarbeid og nettspillSpillere kan synkronisere opptil åtte Switch eller Switch Lite for å spille mot eller med hverandre i flerspillerspill. Forbedre Switch-opplevelsen din med Nintendo Switch Online-tjenesten og spill mot eller med venner og rivaler fra hele verden i kompatible nettspill.

Les mer