Viser søkeresultater for "

Data, Utstyr, Internett

"
Epson Eb810e 4k Ust
Epson Eb810e 4k Ust

Ultra short throw 4K E-shift laserprojektor Nøkkelfunksjoner Skalerbar 4KE-visningsflate for ethvert rom  80–160-tommers UST-visningsflate for ubegrenset visning (ingen skygger/refleksjoner) Klar og energieffektiv laserskriver  5000 lumen CLO med 3LCD-teknologi for lysere farger Problemfrie tilkoblingsmuligheter  Auto-på, kablet/trådløs visningsflate med USB 2 A-utgang for smart-pinner Enkel å bruke og bygget for å vare  Nesten vedlikeholdsfri med 5 års, 12 000 timers garanti LED- eller videovegg-alternativ  Overraskende rimelig med lavt strømforbruk HDMI 2.0 med begrensning på 10,2 Gbps Linsen til EB-810E med ekstra kort projeksjonsavstand muliggjør trygg, diskré posisjonering nær visningsflaten, slik at foredragsholdere får fri tilgang til ytelsen uten å kaste skygger. Med CLO- og 3LCD-teknologi og 5000 lumen er EB-810E klar og levende opptil 160 tommer, og den er tydelig og synlig fra alle vinkler og på avstand. Opplevelsen er oppslukende, og den er ekstremt enkel å bruke. Allsidige kablede og trådløse tilkoblingsalternativer, inkludert skjermspeiling via Miracast™, gjør det enkelt å dele innhold. Den veier bare 12,3 kg og er svært bærbar, og Epson Setting Assistant-appen gjør oppsettet raskt og enkelt. Den ideelle skjermløsningen som passer til forskjellige romstørrelser, kombinert med fleksible monteringsalternativer. EB-810E støtter flere sideforhold og kantblanding med flere projektorer for en rimelig, sømløs og energieffektiv ultrabred skjerm, perfekt for videokonferanser. EB-810Es bildekvalitet sammen med Epsons skjerm for avvisning av omgivelseslys kan se ut som en videovegg eller en LED-skjerm, men den er overraskende rimelig og bruker en brøkdel av energien. Projektoren har HDMI 2.0 med begrensning på 10,2 Gbps

Les mer
Panda Dome Essential - ubegrænset enheder / 2 år
Panda Dome Essential - ubegrænset enheder / 2 år

Panda Dome Essential: Grunnleggende beskyttelse til alle dine enheter Panda Dome Essential er et antivirusprogram som tilbyr grunnleggende beskyttelse til din datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Det erstatter Panda Antivirus Pro som den grunnleggende sikkerhetspakken fra Panda og inneholder de mest nødvendige funksjonene for å holde enheten din beskyttet mot nettbaserte trusler. Her er en oversikt over de viktigste funksjonene i abonnementet: Beskyttelse i sanntid: Panda Dome Essential skanner kontinuerlig enheten din for nye og eksisterende trusler. Den bruker avansert teknologi for å oppdage og blokkere virus, spyware og annen malware før den kan forårsake skade. Brannmur: Panda Dome Firewall er en funksjon i Panda Dome antivirusprogrammet som beskytter enheten din mot uautorisert tilgang fra internett. Den overvåker all nettverkstrafikk og blokkerer mistenkelig aktivitet. Du kan tilpasse brannmuren til å tillate eller blokkere bestemte programmer og nettsteder. USB-beskyttelse: USB-enheter kan være en kilde til malwareinfeksjoner. Panda Dome Essential skanner automatisk USB-enheter for malware når de kobles til enheten din. Spillmodus: Panda Dome's Spillmodus hjelper deg med å få en jevnere spillopplevelse på to måter. For det første reduserer den unødvendige forstyrrelser ved å midlertidig stoppe popup-vinduer og varsler mens du spiller. For det andre frigjør den systemressurser ved intelligent å omfordele prosessor-, hukommelses- og grafikkortkraft til spillet ditt i stedet for å fordele dem likt mellom alle kjørende programmer. I utgangspunktet lar Panda Dome's Spillmodus deg fokusere på spillet ditt uten avbrytelser eller forsinkelser. Redningskit: Panda Dome Rescue Kit er et verktøy som hjelper deg med å fjerne malware fra enheten din, selv om den ikke kan starte. Du kan opprette en oppstartbar USB-stasjon med Rescue Kit og bruke den til å starte enheten din i et sikkert miljø. Deretter kan du skanne enheten din for malware og fjerne den. Sikker surfing: Panda Dome Safe Browsing er en funksjon i Panda Dome sikkerhetsprogramvare som hjelper med å beskytte deg mot ondsinnede nettsteder og phishing-angrep. Den gjør dette ved å skanne nettsteder for trusler og advare deg hvis den finner noe mistenkelig. Safe Browsing kan også blokkere tilgang til ondsinnede nettsteder for å forhindre at du blir offer for et angrep. Wi-Fi-beskyttelse: Panda Dome Wifi Protection er en funksjon som beskytter internettforbindelsen din mot uautorisert tilgang og ondsinnede angrep. Den skanner Wi-Fi-nettverket ditt for sikkerhetsproblemer og advarer deg om ukjente eller usikre enheter som er koblet til. Du kan også bruke den til å opprette en sikker VPN-forbindelse som krypterer internettrafikken din og beskytter dataene dine. Begrenset VPN: Panda Dome Essential inkluderer 150 MB daglig VPN-forbindelse. En VPN krypterer internettforbindelsen din og skjuler IP-adressen din, noe som gir deg sikker og anonym surfing.

Les mer
Steelseries Gamedac
Steelseries Gamedac

Sammendrag:- Konverterer PC eller PS4 til et lydsystem med høy ytelse- Inkluderer den legendariske ESS Sabre DAC for uovertruffen lydkvalitet- Gamings første sertifiserte Hi-Res Audio DAC med støtte for 96 kHz / 24-bit lyd- Fungerer med alle hodetelefoner og hodesett med universal 3,5 mm-kontakt- Neste generasjon DTS: X v2.0 surroundlydOppgraderingen hodesettet ditt har ventet påBygget for spilling, konverterer GameDAC PS4 eller PC til et høyytelses lydsystem ved å omgå den lave ytelsen, dårlige kvaliteten til DAC som finnes i typiske konsollkontrollere, USB-hodesett og PC-lydkort.ESS Sabre DAC-brikkeDet bankende hjertet til GameDAC er den legendariske ESS Sabre 9018, beundret for sin uforlignelige lydkvalitet med et dynamisk område på 121 dB og et THD + N-nivå på -115 dB. Basen er fastere, effektene er bedre atskilt og posisjoneringen er enda mer presis.Universell kompatibilitetEnten du har et Arctis-hodesett, et separat par høykvalitetshodetelefoner eller et annet spillhodesett, hever GameDAC spillopplevelsen din med kraftig høykvalitetslyd via den universelle 3,5 mm-kontakten.Justering til fingerspisseneGameDACs intuitive OLED-meny lar deg raskt finne den perfekte balansen mellom spill og chat-lyd med ChatMix-funksjonenDTS-hodetelefoner: X v2.0Den siste generasjonen av Headphone: X kaster deg direkte inn i opplevelsen - spillets lyd bringes til live rundt deg med en utrolig presis plassering av hver lyddetalj.

Les mer