Viser søkeresultater for "

Amming og mating

"
Bibs 2 Pack Supreme Latex Smokker, Woodchuck/blush
Bibs 2 Pack Supreme Latex Smokker, Woodchuck/blush

Bibs 2 pack supreme latex smokker til baby og små barnBIBS Supreme er en eksklusive smokk i flott dansk design. Trendy farger blander seg med en moderne matt finish for et delikat utseende. En avansert, symmetrisk og flat smokk – i et elegant og eksklusivt design. Smokken har et spesialdesignet skjold som sikrer god lufttilførsel rundt munnen, slik at barnets sensitive hud beskyttes best mulig. 100% fri fra BPA, PVC og ftalater.Tuppen på smokken er symmetrisk formet for å redusere trykk på tenner og kjeve. Den kommer i både myk naturgummilatex og silikon. Siden tuppen er flat og dråpeformet, støtter den riktig utvikling av kjeven. Silikontuppen har et innovativt mønster integrert i brystvorten, noe som gjør den mer motstandsdyktig mot babyens første skarpe tenner enn vanlige silikonsmokker.Tidløst og elegant design.Anbefales for barn i alderen 0-36 måneder.Tuppen er produsert i latex.Skjoldet er laget av 100 prosent matsikker polypropylen (PP). Helt fri for BPA, PVC og ftalater.Designet og produsert i Danmark / EU.I samsvar med den europeiske standarden EN 1400 + A2.NB! Sjekk alltid smokkene før bruk. Med hensyn til barnets sikkerhet anbefales det at smokkene byttes ut ved jevne mellomrom. Gjerne etter 1-2 måneders bruk. Dette fordi smokkene utsettes for slitasje og eldes, og de kan dermed utgjøre en kvelningsrisiko for barn.Steriliser smokken før den brukes første gang, ved å koke den eller kjøre den i en sterilisator.

Les mer
Easygrow Night 12-36 Mnd - Sweet Lavender
Easygrow Night 12-36 Mnd - Sweet Lavender

Best i test 2021! Populær nattpose for lun og stabil søvn i sengen fra norske Easygrow. Viskose (av bambus) gjør den supermyk! Öko Tex 100 sert. tekstiler Lun og myk Stabil temperatur gjennom hele natten Tilpasset 5-punkt sele for bilstol  TOG verdi 1,96 / 0,2 K/W. Nattposene er godkjent etter BS EN 16781: 2018 Har du et barn som beveger seg mye om natten og sliter med å beholde dyna på? Med Easygrow Nattpose vil barnet sove trygt og lunt gjennom hele natten og med stabil temperatur. Easygrow nattpose er supermyk og behagelig for barnet med 100% viskose laget av bambus på innsiden og viskose/polyester på utsiden. Nattposen har to glidelåser på forsiden som gjør bleieskift enkelt da man slipper å ta av hele posen. På baksiden har den en mindre glidelås som gjør at den passer til 5-pkt sele. Supert til bilstol eller spisestoler med seler. Nattposen har en TOG verdi på 1,96 / 0,2 K/W noe som er tilpasset Nordiske forhold og anbefalt romtemperatur er 16-25 grader. Bruk av dyne i tillegg og eventuell påkledning kommer an på romtemperatur og andre forhold som må tilpasses hvert enkelt barn. Nattposene er godkjent etter BS EN 16781: 2018  Height* Size/Months* Sleeping bag length 50-65 cm 0-6 73 cm 60-86 cm 3-18 85 cm 80-95 cm 12-36 100 cm *Approximate child height/months     SPESIFIKASJONER:  Ytterstoff: Viskose av bambus og resirkulert polyester. Innerstoff: Viskose av bambus. Lengde: 100 cm. Bredde: 20 - 30 cm over bryst/mage (justerbar) Vask: Maksinvask 40 grader. Halv dosering av et mildt vaskemiddel. Ikke tøymykner. Vaskes helst alene. Tørk: Henges opp til tørk.

Les mer
Bibs Supreme Smokk 2-Pk Silicone, Haze & Blossom
Bibs Supreme Smokk 2-Pk Silicone, Haze & Blossom

BIBS SUPREME SILIKON er en fargerik serie med smokker laget av silikon.Den symmetriske smokken er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den alltid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.Skjoldet buer lett, så det følger ansiktets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthull, som sikrer, at huden i område blir mindre fuktig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området. Silikon er et kjemisk fremstilt produkt, og det er derfor uten skadelige tilsetningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet.  Felles for alle silikonsmokker er, at de er gjennomsiktige og litt hardere enn latex.Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utrolig lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er dessuten et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/koke smokkene igjen og igjen og igjen, uten at silikonen blir skadet.Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, fordi immunsystemet ennå ikke er fult utviklet, og det derfor er særlig viktig å holde en høy hygiene.100% fri for BPA, PVC, ftalater og har den påkrevde EN 1400 godkjennelsen.· Str. 1: 0-6 mnd· Str. 2: 6+ mndDesignet og produsert i Danmark.Skåld smokken før bruk slik at den blir sterilisert, og gjenta deretter gjerne daglig for å sikre god hygiene. Sjekk smokken jevnlig og skift den ut ved brudd og slitasje. Vi anbefaler alltid, at man har flere smokker i bruk av gangen, og at man skifter ut smokkene løpende. Silikon smokker anbefaler vi å skifte ca. hver 6-8 uke, men alt avhengig av hvor mange smokker som er i bruk på samme tid, og hvor mye den brukes.Det er også en hygienisk grunn til å skifte ut smokkene med jevne mellomrom. Jo eldre smokkene blir, desto flere bakterier vil det gjemme seg i dem. Alene av denne grunnen anbefaler vi at man ikke bruker en smokk i lenger tid enn 8 uker.

Les mer