Viser søkeresultater for "

Amming og mating

"
Medela
Medela

Smarte oppsamlingsskåler til brystmelkMedelas melkeoppsamlingsskåler er utviklet til å samle opp melk som lekker fra brystet.Du kan bruke disse oppsamlingsskålene fra Medela i tilfeller der vanlige ammeinnlegg ikke suger nok, eller hvis det under ammingen kommer melk ut av det andre brystet. Her kan du samle opp melken med brystskålene og deretter gi den til barnet ditt. Dette gjøres veldig enkelt ettersom skålene har et innebygget hakk som brukes som helletut. Du kan derfor uten ekstra arbeid samle opp mer melk til barnet ditt, og intet går til spille under ammingen. Hakket i den harde plasten brukes når du skal helle melken over i en flaske eller oppbevaringsbeholder.Melkeoppsamlingsskålene består av to deler og er ca. 8 cm i diameter. Hullet til brystvorten og det brune området er ca. 4 cm, og passer til de fleste. Den anatomiske formen på brystskålene samt det hudvennlige materialet gjør at de er svært behagelige å ha på. Det anbefales at man ikke benytter melkeoppsamlingsskålene om natten, da det kan gi ømhet i brystet.Det primære formålet med skålene er å samle opp den melken som renner fra det brystet babyen din ikke bruker under ammingen. Du kan også bruke oppsamlingsskålene istedet for ammeinnlegg hvis du lekker veldig mye melk, og derved unngå søkkvåte ammeinnlegg og klær.OBS. Babyen din må kun få den morsmelken som er samlet opp under ammingen. Hvis babyen ikke skal ha morsmelken med det samme, skal den straks settes i kjøleskapet og brukes i løpet av 24 timer.Anbefalt bruk :Bruk skålene direkte på brystet med amme-BH utenpå, så skålene blir holdt på plass.Legg melkeoppsamlingsskålene i amme-BH-en slik at åpningen i silikonveggen sitter nøyaktig over brystvorten. Væroppmerksom på at helletuten skal vende oppover når skålene brukes, så melken ikke renner ut. Det anbefales at du tømmer melkeoppsamlingsskålene hver 2–3 time og samtidig gir brystene tid til å bli tørre.Rengjøring:Etter bruk kan skjold og silikonvegger vaskes for hånd med oppvaskemiddel eller i oppvaskemaskinen .Steriliser brystskålene før bruk og deretter en gang daglig.Materiale :Skjold: Polypropylen Silikonvegg: SilikonFordeler:Enkel tømming av brystskålen via den innebygde tutenIngen morsmelk går til spilleDiskret under klærneBehagelig passformKan gjenbrukesBPA-fri og derfor sikker for både mor og barn

Les mer
Sea-Land Jetpump Jet 102 T Med Forhøyning
Sea-Land Jetpump Jet 102 T Med Forhøyning

Jet 102 T (3-fase) er en selvsugende jetpumpe for pumping av rent vann som også kan håndtere innslag av gass.Pumpen tåler væsketemperaturer på ikke mer enn 35 °C for husholdningsbruk (CEI EN 60335-2-41) eller 60 °C for annen bruk, men omgivelsestemperaturen må ikke overstige 40 °C.Pumpen er selvsugende, noe som letter arbeidet med oppstart av pumpen betraktelig etter installasjon. Dette betyr også at pumpen egner seg i systemer med lange sugeledninger. Pumpen er helt vedlikeholdsfri og har meget lang levetid under normale driftsforhold.EgenskaperPumpehus i støpejern G20 med korrosjonsbeskyttelseMotorbrakett i støpt aluminium UNI 5076Diffusor, dyse og venturirør i norylImpeller i norylPumpeaksel i rustfritt stål AISI 420FMekanisk tetning i karbonkeramikkAsynkron luftkjølt motorBrukes hovedsakelig som hydroforpumpe i villa, landbruk og fritidshus Den egner seg også som vanningspumpe da den tåler kontinuerlig drift.Komplett fotstativ (forhøyning) med bolter inkludert.Merk at motorvern må installeres for 3-fase modellen.Tekniske dataSpenning400 V / 3-faseStrøm2,4 AEffekt0,74 kW / 1 hkKapslingsklasseIP44IsolasjonsklasseFTrykkhøyde (H maks)52 mKapasitet (Q maks)60 l / minSugehøyde, maks9 mTilkobling, inn1 "Tilkobling, ut1"Vanntemperatur til husholdningsbruk, maks35 ° CVanntemperatur annen bruk, maks60 ° COmgivelsestemperatur, maks40 ° CMål (lxbxh) 430x175x200 mmVekt14 kgMål og mål (se målskisse)A420B122C210D225E160F140G180?9H95DNA1 "DNM1"

Les mer
Twistshake
Twistshake

Twistshakes Mini Cup 4 mdr+ – en sølefri tutekopp perfekt til når barnet skal lære å drikke selvTwistshakes Mini Cup 4 mdr+ er en tutekopp designet spesielt til barnets små, nysgjerrige hender. Den egner seg perfekt til når barnet kan sitte selv og så smått skal begynne å lære å drikke fra annt enn bryst eller flaske. Koppen er i en spesiell, sølefri design med myk silikontut som gir barnet mulighet til å leke, uten at du behøver tenke på å tørke opp søl etterpå. Silikontuten på koppen kan lett fjernes hvis du ønsker at vannet skal flyte fritt. I tillegg til beskyttelseslokk, lokk med håndtak og selve kopp-delen, følger det med en egen fruktblanderdel i patentert design til Mini Cup 4 mdr+. Delen monteres med rillene ned og fungerer som en slags filter i koppen. Du kan da tilsette frukt eller bær og riste for å gi lekker fruktsmak til vannet. Filteret sikrer at frukt og bær blir nede i koppen og ikke stopper til tuten. Fås også i fargene sort, hvit og Pearl Champagne.EgenskaperBPA- BPS- og BPF-friSølefri tutPP- og TPE-plast – produsert av materiale i høy kvalitetSmart, patentert fruktblanderdel – tilsett favorittfruktene og -bærene for å tilføye en lekker smak av frukt eller bær i vannetErgonomisk design og håndtak som er lett å holde iDesignet til barn fra 4 månederMedfølgerBeskyttelseslokk til tuten – beskytter vannet eller annen væske mot bakterier, smuss og støv. Lokk – i sølefritt design med håndtak som er lett å holde i for små hender. Fruktblander – i patentert design, kan brukes hvis du vil tilføye en lekker smak av frukt eller bær i vannet. Kopp – kan romme 230 ml vann eller annen væske. Mix & matchAlle tutekoppene fra Twistshake er designet til å kunne sammensettes på tvers av forskjellige lokk, størrelser og farger – kun fantasien setter grenser! Se vårt øvrige utvalg fra Twistshake for flere farger og størrelser.

Les mer
Twistshake
Twistshake

Twistshakes Mini Cup 4 mdr+ – en sølefri tutekopp perfekt til når barnet skal lære å drikke selvTwistshakes Mini Cup 4 mdr+ er en tutekopp designet spesielt til barnets små, nysgjerrige hender. Den egner seg perfekt til når barnet kan sitte selv og så smått skal begynne å lære å drikke fra annt enn bryst eller flaske. Koppen er i en spesiell, sølefri design med myk silikontut som gir barnet mulighet til å leke, uten at du behøver tenke på å tørke opp søl etterpå. Silikontuten på koppen kan lett fjernes hvis du ønsker at vannet skal flyte fritt. I tillegg til beskyttelseslokk, lokk med håndtak og selve kopp-delen, følger det med en egen fruktblanderdel i patentert design til Mini Cup 4 mdr+. Delen monteres med rillene ned og fungerer som en slags filter i koppen. Du kan da tilsette frukt eller bær og riste for å gi lekker fruktsmak til vannet. Filteret sikrer at frukt og bær blir nede i koppen og ikke stopper til tuten. Fås også i fargene hvit, grå og Pearl Champagne.EgenskaperBPA- BPS- og BPF-friSølefri tutPP- og TPE-plast – produsert av materiale i høy kvalitetSmart, patentert fruktblanderdel – tilsett favorittfruktene og -bærene for å tilføye en lekker smak av frukt eller bær i vannetErgonomisk design og håndtak som er lett å holde iDesignet til barn fra 4 månederMedfølgerBeskyttelseslokk til tuten – beskytter vannet eller annen væske mot bakterier, smuss og støv. Lokk – i sølefritt design med håndtak som er lett å holde i for små hender. Fruktblander – i patentert design, kan brukes hvis du vil tilføye en lekker smak av frukt eller bær i vannet. Kopp – kan romme 230 ml vann eller annen væske. Mix & matchAlle tutekoppene fra Twistshake er designet til å kunne sammensettes på tvers av forskjellige lokk, størrelser og farger – kun fantasien setter grenser! Se vårt øvrige utvalg fra Twistshake for flere farger og størrelser.

Les mer