Viser søkeresultater for "

Parfyme og kosmetikk

"
Mádara Organic Skincare
Mádara Organic Skincare

Mádara Plant Stem Cell Age Protecting solkrem til ansiktet med faktor 30 Denne solkremen fra Mádara inneholder bredspektret UVA/UVB-beskyttelse og beskyttelse mot forurensning. Kremen gjenoppbygger huden, forebygger tørrhet, rynker, pigmentering, mørke flekker og tap av fylde. Tross de gode anti-age-egenskapene er den velegnet til alle aldre som ønsker en optimal beskyttelse mot solens skadelige stråler. Konsistensen på Mádara Plant Stem Cell Age Protecting-solkremen er ultralett og forsvinner nesten i øyeblikket den kommer i kontakt med huden. Solkremen har en diskret fargeformel som gjør huden ensartet og jevn, uten å se sminket ut. Aktive ingredienser: Solkremen Mádara Plant Stem Cell Age Protecting inneholder flere aktive ingredienser som er god for huden din Stamceller fra planten Nordisk Dragehode: Denne innovative ingrediensen tilfører fantastiske hudpleiefordeler til SPF30-kremene våre takket være en stor dose antioksidanter som hjelper med å nøytralisere frie radikaler og for tidlig aldring samt reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Sinkoksid Naturlige solkremer bruker enten titandioksid eller sinkoksid. Alle MÁDARA SPF-formlene er basert på sinkoksid. Optimum-partikkelstørrelsen av sinkoksid gir høyeste nivå av UVA- og UVB-blokkering Hyaluronsyre Hyaluronsyre med både høy og lav molekylær vekt hjelper med å tilføre huden intens fukt og forebygger tørrhet. Bringebærkjerneolje, E- og C-vitamin Utgjør tilsammen et SPF-boost og har mykgjørende og gjenoppbyggende egenskaper. Inneholder: 40 ml.

Les mer
Depend
Depend

Depend Gel iQ Tropical Waters er en vakker mintgrønn farge inspirert av tropiske strender. Depend Gel iQ i fargen Tropical Waters introduserer en ny æra innen gelmanikyr med sin avanserte formel. Denne gellakken, som herdes under en UV/LED-lampe, gir et ekstraordinært glansfullt resultat som skiller seg ut fra tradisjonell neglelakk. Den unike fordelen med Gel iQ er at du ikke trenger å forberede de naturlige neglene ved å file eller bruke en sterk primer. En enkel rengjøring med et mildt forrengjøringsmiddel er alt som kreves før du lakkerer. UV/LED-lampen er designet for å herde lakken på bare 30 sekunder per strøk, og den perfekte symbiosen mellom lampe og lakk sørger for en selvutjevnende effekt som eliminerer ujevnheter. Gel iQs 100 % veganske formel garanterer en etisk og langvarig manikyr. Funksjoner: • Ny høyglanset gelformel • Enkel påføring uten behov for liming eller grunning • Rask herding på 30 sekunder per strøk • Selvutjevnende effekt for en jevn finish • 100 % vegansk formel Anvendelse: • Påfør et tynt lag med Gel iQ Base Coat. Herdes i 30 sekunder i UV/LED-lampen. • Påfør et tynt lag med Gel iQ Colour. Herd i 30 sekunder i UV/LED-lampen. Gjenta etter behov. • Påfør et tynt lag med Gel iQ Top Coat og herd i 30 sekunder i UV/LED-lampen. • Neglen har nå en klebrig overflate som må fjernes for å oppnå optimal glans. Derfor er det viktig å rengjøre hele neglens overflate med Gel iQ High Shine Cleanser. Innhold: 5 ml.

Les mer
Depend
Depend

Depend Gel iQ i fargen Sunset Blush - en vakker rosa gelé-neglelakk. Depend Gel iQ i fargen Sunset Blush er laget av en unik gelformel med UV/LED-teknologi som gir deg perfekte og glansfulle negler som holder i opptil 14 dager. Denne gellakken er spesialutviklet med en herdetid på 30 sekunder i UV/LED-lampen. Denne neglelakken har en opasitet som er klassifisert som "opak", noe som fremgår av det lille runde symbolet i flaskens venstre hjørne. Med Depend Gel iQ-lakksystemet trenger du ikke å forberede dine naturlige negler ved å file eller bruke en sterk primer. Det eneste du trenger å gjøre, er en lett rengjøring med den milde Pre-Cleanser før du starter lakkbehandlingen. Etter at topplakken har herdet, rengjør du neglen lett med High Shine Cleanser for ekstra glans og farge. Funksjoner: • Rosa gelé-neglelakk • Dekning: ugjennomsiktig • Gir glansfulle negler i opptil 14 dager • Herdetid på 30 sekunder i UV/LED-lampe • Ingen råvarer av animalsk opprinnelse • Vegansk formel Søknad: Les hele bruksanvisningen nøye før du begynner å søke! Følg deretter disse 6 trinnene og se videoen nedenfor. 1) Rengjøring: Påfør Gel iQ Pre-Cleanser på en bomullsdott og rengjør neglene grundig. La neglen tørke i 30 sekunder slik at den er helt tørr. Ikke berør neglens overflate etter rengjøring. 2) Base coat: Påfør et tynt lag Gel iQ Base Coat. Herdes i 30 sekunder i UV/LED-lampen. 3) Farge: Påfør et tynt lag med den valgte Gel iQ-fargen. Herd i 30 sekunder i UV/LED-lampen. Påfør deretter et nytt tynt lag med farge og herd igjen i 30 sekunder i UV/LED-lampen. 4) Top Coat: Påfør et tynt lag med Gel iQ Top Coat og herd i 30 sekunder i UV/LED-lampen. 5) Rengjøring/etterbehandling: Neglen har en klebrig overflate som må fjernes for optimal glans. Det er derfor viktig å rengjøre hele neglens overflate med Gel iQ High Shine Cleanser. Påfør Gel iQ High Shine Cleanser på en bomullsdott og legg den over hele neglen. Vent i 5 sekunder og trykk godt og jevnt over hele neglen. Trekk bomullsrondellen fra neglebåndet til spissen av neglen i ett fast drag. Bruk en ny bomullspad for hver negl. Til slutt tar du en ny bomullspad med High Shine Cleanser og drar den over alle neglene igjen. 6) Avslutt: Avslutt hele behandlingen med å vaske hendene grundig med såpe og vann. OBS! Depend Gel iQ Base Coat, Coloured Lacquer og Top Coat tørker ikke som vanlig neglelakk og krever en Depend UV/LED-lampe for å tørke og herde. Unngå at underlakk, farget lakk og topplakk kommer i kontakt med huden rundt neglen. Fjern eventuelt søl med Gel iQ Pre-Clenser på en bomullspinne før herding i lampen. Innhold: 5 ml https://www.youtube.com/embed/HvdEgvBL-Q0?rel=0

Les mer