Viser søkeresultater for "

Babymøbler

"
Tiny Love, 3-In-1 Rocker Napper, Vippestol - Blue Jeans
Tiny Love, 3-In-1 Rocker Napper, Vippestol - Blue Jeans

3-in-1 Rocker Napper Lag et trygt og rolig miljø for babyen din mens du reiser. Denne 3-i-1-stolen kan håndtere enhver situasjon! 3-i-1-stolen fra Tiny Love kan endres fra en avslappende stol til en morsom gyngestol med et enkelt klipp. Høye kanter, lette vibrasjoner og beroligende lyder vil skape et trygt miljø for babyen din når det er på tide å ta en lur. De medfølgende søte figurene oppmuntrer til lek og vil utvikle finmotoriske ferdigheter når babyen din tar tak i lekene. De muntre melodiene og lysene vil stimulere babyens sanser. Rammemateriale: Aluminium. Materiale: Polyester og plas. Dimensjoner: 46 x 19 x 74 cm (B x D x H). 3 Applikasjonsalternativer: Tilt and play, lur, forskjellige stillinger (til måltider, etc.). Gyngestol som enkelt kan gjøres om til en beroligende stol med bare ett klikk. Baby/foreldre-aktiverte elektroniske leker henger fra en justerbar henger. Inkluderer en babymobil med myke dyreleker. Myk, polstret overflate skaper et trygt miljø. Justerbar arm gir enkel tilgang for foreldre. Beroligende vibrasjoner. Lett. Lett å rengjøre og setet kan vaskes i maskin. 1 x C / LR14 og 3 x AAA batteri kreves (ikke inkludert). Alder: 0-12 måneder.           Tiny Love sin 3-i-1 Rocker er en vippestol og en babygym i ett og samme produkt. Beroligende bevegelser vugger babyen, og vippestolen har tre justerbare innstillinger på ryggen. Vippetolens høye kanter tilbyr et sikkert og koselig miljø, og den søte leken spiller musikk og utvikler barnets gripeevne. Med et énhåndsgrep kan du legge den ned til sovestilling, uten å måtte vekke det sovende barnet. Musikkspilleren krever 1 stk C-batteri (ikke inkludert) og 3 stk AAA-batterier (ikke inkludert).  

Les mer
Halvhøy Seng Med Sklie 90x200
Halvhøy Seng Med Sklie 90x200

Halvhøy seng med sklie – 90×200 er ankommet Norge fra den franske produsenten Parisot. Dette er en flott halvhøy seng, 78 cm høy, med en artig sklie integrert. Den kommer her i lun eikefarge og hvit. En seng som både er tidsmessig pen og har sklien integrert for å skape en unik løsning. Moro for barnet å starte hver dag med å skli ned fra sengen sin og inn i en ny dag. Den har også to praktiske sskuffer integrert i sengen. I tillegg medfølger en hylleenhet ved foten av sengen der bøker og andre praktiske gjenstander kan oppbevares. Halvhøy seng har også gode trappetrinn som gjør det trygt for barna å komme opp i sengen. Sengen består av solide sponplater og alt er produsert i Frankrike. Køyesengen har klassisk hvit farge på overflatene og eikefarge på skuffene og sklien. Denne sengen skiller seg ut fra andre senger på markedet og vi er trygge på at både du og barnet blir fornøyd med dette valget av seng.   Sengens mål: Lengde: 204 cm Bredde: 183 cm (inkludert sklie) Høyde: 78 cm   Sengebunn medfølger. Madrass kan kjøpes i tillegg hos oss. 90x200 cm. Du kan hente sengen på vårt lager i Tegleverksveien 97 i Drammen, etter avtale, eller du kan få sengen levert til deg. Sengen har også 5 års garanti. Vi har fått mange fornøyde tilbakemeldiger fra kunder fra Parisot sine senger. Kvalitetsprodukter. Du er velkommen til å ta kontakt med oss på Kids paradise på tlf:94181980 ved spørsmål. https://youtu.be/-AUO-PUC_hs Om Parisot Parisot konsernet har designet og produsert møbler i Frankrike siden 1936, da Jacques Parisot startet produksjon av møbler som kombinerer moderne design med tradisjonell håndverk i Saint – Loup – sur – Semouse. Parisot senger viser fortsatt det samme nyskapende tilnærming til design og samtidig sikret at alt deres tre er hentet i samsvar med det Franske Wood and Furniture Technical Centre (CTBA) standarder. Alle de flotte barnemøblene møter de strenge europeiske sikkerhetskrav og leveres flatpakka for enkel transport – sammen med detaljerte instruksjoner for enkel montering. Mer om leverandøren  Parisot. Det tas forbehold om produktendringer og eventuelle skrivefeil. Vi gjør også oppmerksom på at fargene på skjermen kan avvike noe fra virkeligheten.

Les mer
Lansinoh
Lansinoh

Lansinoh bryst beskyttende krem med lanolinVerdens reneste lanolin - For såre brystvorter og tørr hudLansinoh er spesielt designet for ammende mødre og brukes for løs hud og såre brystvorter under amming. Kremen lindrer umiddelbart, slik at du kan fortsette ammingen. Lansinoh kan også brukes på andre deler av huden, f.eks. for tørre lepper, for tørre albuer og hæler. Dessuten er Lansinoh også egnet for skrubbsår, for å beskytte mot gnagsår, og veldig sensitiv hud. Hvordan virker Lansinoh? Biokjemisk har Lansinoh og det naturlige fettet som sitter i det ytre laget av huden på mennesket, helt samme opprinnelse. Denne likheten gjør Lansinoh svært hudvennlig. Babyen sutter på brystvorten så forsvinner det naturlig hudfettet. Dette resulterer i svært tørr hud som er utsatt for bakterieangrep. Ved å bruke Lansinoh tilfører du fettlaget på huden igjen, noe som gjør en barriere mot bakterieangrep og reduserer fordampning av hudens fuktighet. Anvendelse: Påfør Lansinoh etter hver amming eller etter behov: Tørk brystvortene med en ren klut. Trykk på en klump på størrelse med en ert Lansinoh ut av tuben og smør det mellom fingrene. Smør det forsiktig på HELE brystvorten. Hvis du ammet på det andre brystet gjentas prosedyren etterpå. Lansinoh® kan brukes av folk som er allergisk mot ull eller andre avgrensninger av lanolin Ingredienser: Lansinoh er verdens reneste lanolin, utviklet av fettet som sitter i fårets ull, som holder fåret tørt fra regn og vind. Lanolin, som Lansinoh Brand Lanolin består av, kommer fra de beste og reneste får i Australia og New Zealand. I motsetning til mange andre lanolinprodukter bruker Lansinoh ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, og Lansinoh Brand Lanolin er den reneste lanolin i verden.Innhold: 40 g

Les mer
Snuggle Me Organic Babynest - Snuggle Me Organic - Birch
Snuggle Me Organic Babynest - Snuggle Me Organic - Birch

Hva skiller babynest fra Snuggle Me? Snuggle Me Organic Sensory Lounger er det første og eneste babynestet på markedet designet for å kurve rundt babyens rygg mens det trekkes rundt for å skape følelsen av å være omfavnet. Følelsen er beroligende, trygg og effektiv til å hjelpe babyen med å sove. Snuggle Me er allsidig, bærbar og kan derfor lett tilpasses dine og babyens behov. Det kan brukes til lur, øvelser på magen, lek under babygym. Det vil også være perfekt til å ta med på reise, bruke som stellepute, putte i moseskurv og mye mer. Sjekk vår omfattende babynest-guide her. (https://www.ohdearbaby.no/blog/babynest-hvilket-skal-man-velge) Hvorfor anbefaler vi et trekk? Selv om du kan bruke Snuggle Me Organic uten trekk, er det veldig praktisk å ha et trekk. Å vaske trekket reduserer slitasje og hyppigheten av å vaske babynestet, for å ikke nevne det er mye enklere ? * Leveres i en praktisk oppbevaringspose. Sjekk ut denne allsidige Ammepute fra Snuggle Me Organic. Den er genial også under graviditet. (https://www.ohdearbaby.no/products/ammepute-allsidig-snuggle-me-organic-beige) Mål: ca. 76 x 47 x 10 cm, for babyer opptil 9 måneder, fra de er nyfødt. I begynnelsen ligger babyen din helt inn i Snuggle Me-fordypningen. Så snart den vokser, vil babyen fylle midtdelen og beina vil ligge hvilende over kanten. Materiale: Laget av 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull (https://www.ohdearbaby.no/pages/gots-global-organic-textile-standard)og en allergivennlig fylling av polyesterfiber.

Les mer