Viser søkeresultater for "

Babymøbler

"
Tiny Love, 3-In-1 Rocker Napper, Vippestol - Blue Jeans
Tiny Love, 3-In-1 Rocker Napper, Vippestol - Blue Jeans

3-in-1 Rocker Napper Lag et trygt og rolig miljø for babyen din mens du reiser. Denne 3-i-1-stolen kan håndtere enhver situasjon! 3-i-1-stolen fra Tiny Love kan endres fra en avslappende stol til en morsom gyngestol med et enkelt klipp. Høye kanter, lette vibrasjoner og beroligende lyder vil skape et trygt miljø for babyen din når det er på tide å ta en lur. De medfølgende søte figurene oppmuntrer til lek og vil utvikle finmotoriske ferdigheter når babyen din tar tak i lekene. De muntre melodiene og lysene vil stimulere babyens sanser. Rammemateriale: Aluminium. Materiale: Polyester og plas. Dimensjoner: 46 x 19 x 74 cm (B x D x H). 3 Applikasjonsalternativer: Tilt and play, lur, forskjellige stillinger (til måltider, etc.). Gyngestol som enkelt kan gjøres om til en beroligende stol med bare ett klikk. Baby/foreldre-aktiverte elektroniske leker henger fra en justerbar henger. Inkluderer en babymobil med myke dyreleker. Myk, polstret overflate skaper et trygt miljø. Justerbar arm gir enkel tilgang for foreldre. Beroligende vibrasjoner. Lett. Lett å rengjøre og setet kan vaskes i maskin. 1 x C / LR14 og 3 x AAA batteri kreves (ikke inkludert). Alder: 0-12 måneder.           Tiny Love sin 3-i-1 Rocker er en vippestol og en babygym i ett og samme produkt. Beroligende bevegelser vugger babyen, og vippestolen har tre justerbare innstillinger på ryggen. Vippetolens høye kanter tilbyr et sikkert og koselig miljø, og den søte leken spiller musikk og utvikler barnets gripeevne. Med et énhåndsgrep kan du legge den ned til sovestilling, uten å måtte vekke det sovende barnet. Musikkspilleren krever 1 stk C-batteri (ikke inkludert) og 3 stk AAA-batterier (ikke inkludert).  

Les mer
Claessens Kids - Kid'Sleep Clock - Grå
Claessens Kids - Kid'Sleep Clock - Grå

Kid'Sleep Clock er en interaktiv klokke som både er vekkeur og sovetrenerKid'Sleep hjelper barnet ditt med å vite når det er tid til å sove, og når det er morgen og tid til å stå oppKid'Sleep Clock er en unik klokke for barn fra 3 til 9 år, som er den alderen de fleste barn lærer klokken i.Denne klokken viser tiden både analogt og digitalt, slik at barnet kan bruke det det er mest vant med, og så lære det andre ved siden av.I tillegg til de to klokkene, har klokken et LCD display med et bilde av enten et sovende eller et lekende barn, alt ettersom om det er tid til å stå opp, eller sove mere. Sovetreningsfunksjonen anbefales til barn fra 3 års alderen av, og kan hjelpe hele familien til å sove lengre om morgenen.Det digitale displayet hjelper barnet med å få bedre kjennskap til klokken og klokkeslett. Kid'Sleep er derfor det beste hjelpemiddelet til å hjelpe ditt barn med å forstå klokken og tidspunkter, døgnrytme og når det er morgen, på en morsom måte.Funksjoner: Alarm- og sovelæringsfunskjonSnooze knappDigitalt display som gjør det enklere å lære klokken3 alarmet + stille funksjonSpesifikasjoner: Kan brukes som vanlig klokke når barnet har lært klokkenWake-up tids indikator med og uten alarm1 lysstyrke3 ulike alarminstillinger - tog, gjøk eller fuglesang, samt snooze funkjsonLydstyrken stiger gradvis til barnet våknerStor "sopp" formet knapp på klokken brukes både til å snooze alarmen og til å gi lys i displayetDisplayet med sovende/lekende barn: 4,5 cmDisplayet med klokke: 12 cmBatterier: 2 x AAAnbefales til barn fra 3 til 9 års alderenDenne varianten er lysegråInnhold: 1 stk

Les mer
Snuggle Me Organic Babynest - Snuggle Me Organic - Birch
Snuggle Me Organic Babynest - Snuggle Me Organic - Birch

Hva skiller babynest fra Snuggle Me? Snuggle Me Organic Sensory Lounger er det første og eneste babynestet på markedet designet for å kurve rundt babyens rygg mens det trekkes rundt for å skape følelsen av å være omfavnet. Følelsen er beroligende, trygg og effektiv til å hjelpe babyen med å sove. Snuggle Me er allsidig, bærbar og kan derfor lett tilpasses dine og babyens behov. Det kan brukes til lur, øvelser på magen, lek under babygym. Det vil også være perfekt til å ta med på reise, bruke som stellepute, putte i moseskurv og mye mer. Sjekk vår omfattende babynest-guide her. (https://www.ohdearbaby.no/blog/babynest-hvilket-skal-man-velge) Hvorfor anbefaler vi et trekk? Selv om du kan bruke Snuggle Me Organic uten trekk, er det veldig praktisk å ha et trekk. Å vaske trekket reduserer slitasje og hyppigheten av å vaske babynestet, for å ikke nevne det er mye enklere 😊 * Leveres i en praktisk oppbevaringspose. Sjekk ut denne allsidige Ammepute fra Snuggle Me Organic. Den er genial også under graviditet. (https://www.ohdearbaby.no/products/ammepute-allsidig-snuggle-me-organic-beige) Mål: ca. 76 x 47 x 10 cm, for babyer opptil 9 måneder, fra de er nyfødt. I begynnelsen ligger babyen din helt inn i Snuggle Me-fordypningen. Så snart den vokser, vil babyen fylle midtdelen og beina vil ligge hvilende over kanten. Materiale: Laget av 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull (https://www.ohdearbaby.no/pages/gots-global-organic-textile-standard)og en allergivennlig fylling av polyesterfiber.

Les mer