Viser søkeresultater for "

Barneutstyr, leker og klær

"
Cybex Solution Z I-Fix Plus bilstol - Autumn Gold
Cybex Solution Z I-Fix Plus bilstol - Autumn Gold

  Solution Z i-Fix Fra ca. 3 opp til 12 år / Fra ca. 15 kg opp til 50 kg Solution Z i-Fix er designet for å vokse med barnet ditt, og er nå sertifisert etter den nyeste sikkerhetsstandarden FN-R129/03 – som omfatter forbedrede testprosedyrer for sidekollisjoner. Setet har 12 høydeinnstillinger og automatisk breddejustering, og hode- og skulderbeskytterne kan lett justeres med én hånd for å møte plassbehovet til hvert enkelt barn. Den patenterte tilbakelente nakkestøtten holder barnets hode innenfor sikkerhetssonen til barnesetet, og luftventilasjonssystemet i setet holder det avkjølt slik at barnet har det behagelig på varme dager. Patentert tilbakelent nakkestøtte. Automatisk høyde- og breddejustering. Luftventilasjonssystem. Optimalisert lineær sidekollisjonsbeskyttelse.     Bidrar til å hindre at barnets hode faller forover mens det sover Nakkestøtten med tilbakeleningsfunksjon er en patentert teknologi som hindrer barnets hode fra å tippe forover mens det sover Den sikrer at barnets hode forblir innenfor sikkerhetssonen til enhver tid, noe som er spesielt viktig ved en eventuell sidekollisjon.   Hode- og skulderbeskytterne vokser med barnet Solution Z i-Fix vokser med barnet fra 3 til 12 år, som er en lang tidsperiode med sterk vekst. Med 12 innstillinger kan hode- og skulderbeskytterne justeres i høyden med automatisk breddejustering for å møte plassbehovet til hvert enkelt barn. Den smarte enhåndsbetjeningen gjør det raskt og enkelt for foreldrene å justere setet.   Bidrar til å opprettholde en behagelig setetemperatur Det integrerte luftventilasjonssystemet til Solution Z i-Fix sikrer en behagelig setetemperatur for barnet ditt selv på varme dager.   Reduserer kreftene fra en sidekollisjon Det forbedrede L.S.P. System Plus til Solution Z i-Fix øker sikkerheten ytterligere ved en eventuell sidekollisjon. I kombinasjon med det energiabsorberende skallet reduseres kraften ved en sidekollisjon med omtrent 25 %.   Ekstra stabilitet og sikkerhet Solution Z i-Fix er utstyrt med ISOFIX for enkel montering og ekstra stabilitet.   Hodet blir ført aktivt inn i en sikker posisjon Cybex sikkerhetsputer er en del av hodestøtten og fører hodet aktivt inn i en sikker posisjon under en ulykke.   Store justeringsmuligheter Den tilbakelente ryggstøtten til Solution Z i-Fix tilpasser seg perfekt til alle bilseter.   Sikkerhet for barnet ditt Det energiabsorberende skallet til Solution Z i-Fix absorberer kreftene fra et sammenstøt og leder dem bort fra barnet.  

Les mer
Bibs 2 Pack Supreme Latex Smokker, Woodchuck/blush
Bibs 2 Pack Supreme Latex Smokker, Woodchuck/blush

Bibs 2 pack supreme latex smokker til baby og små barnBIBS Supreme er en eksklusive smokk i flott dansk design. Trendy farger blander seg med en moderne matt finish for et delikat utseende. En avansert, symmetrisk og flat smokk – i et elegant og eksklusivt design. Smokken har et spesialdesignet skjold som sikrer god lufttilførsel rundt munnen, slik at barnets sensitive hud beskyttes best mulig. 100% fri fra BPA, PVC og ftalater.Tuppen på smokken er symmetrisk formet for å redusere trykk på tenner og kjeve. Den kommer i både myk naturgummilatex og silikon. Siden tuppen er flat og dråpeformet, støtter den riktig utvikling av kjeven. Silikontuppen har et innovativt mønster integrert i brystvorten, noe som gjør den mer motstandsdyktig mot babyens første skarpe tenner enn vanlige silikonsmokker.Tidløst og elegant design.Anbefales for barn i alderen 0-36 måneder.Tuppen er produsert i latex.Skjoldet er laget av 100 prosent matsikker polypropylen (PP). Helt fri for BPA, PVC og ftalater.Designet og produsert i Danmark / EU.I samsvar med den europeiske standarden EN 1400 + A2.NB! Sjekk alltid smokkene før bruk. Med hensyn til barnets sikkerhet anbefales det at smokkene byttes ut ved jevne mellomrom. Gjerne etter 1-2 måneders bruk. Dette fordi smokkene utsettes for slitasje og eldes, og de kan dermed utgjøre en kvelningsrisiko for barn.Steriliser smokken før den brukes første gang, ved å koke den eller kjøre den i en sterilisator.

Les mer
Manis-H Stars Sengehest Manis-H
Manis-H Stars Sengehest Manis-H

Stars Sengehest Manis-H  Ekstra tilbehør fra Manis-H.Denne sengehesten passer kun til 90x200cm sengene til denne leverandøren. Hvis man ikke skal feste sengehesten til en stige, så må man ha Støttebein Sengehest Manis-H.  Sengehest mål: 25x156cm  Se bildet under for å se mulighetene man har! Manis-H Konsept Fra 3år til 14 år med samme utgangspunkt. Med Manis-h er dette nå mulig. De har utviklet et lettvint byggesystem som er fint og enkelt å kan utbygges og ombygges. En seng er utgangspunktet, og denne kan om og utbygges uendelig. Sengehest, og gavel kan velges med forskjellig design, eller helt spesielle og unike prints, som gir soveromet et individuelt preg. Sengetepper og lekegardiner/forheng, store puter, små puter, sengelommer, og madrasser i flotte farger og design, som kan matches etter ønske, behov, og alder, eller om du vil bytte etter trendene. En enkel måte å forny soveromet på, uten at de grunnlegende delene må skiftes, det er samme grunnmodul, bare med nytt tilbehør, eller samme soverom, med ny design. Sikkerhetstest er et "must" for Manis-H. Og deres senger er utviklet, og utarbeidet etter de gjeldende europeiske normene 747 for sikkerhetstest og godkjennelse. Dette betyr at det er tatt hensyn til alle detaljer ang sikkerhet i senga til barn, og unge. Når det gjelder sikkerheten i deres produkter, har de ikke ingått noen komprimisser. De har holdt på med utvikling og produksjon av senger til barn og unge siden 1972, og har derfor stor erfaring innenfor dette området. Alle møblene de lager er TÜV godkjent, som er et internasjonalt annerkjent institutt.

Les mer
Cybex, barnevogn, Talos S Lux, duovogn - Silver/navy Blue
Cybex, barnevogn, Talos S Lux, duovogn - Silver/navy Blue

Talos S Lux Made for Nature Nyt en turdag ute med familien! Talos S Lux: Er den perfekte barnevognen for de som trives utendørs i naturen med ujevnt terreng. I tillegg er den store seteenheten til Talos S Lux av det ypperste innen luksuriøs komfort og sikkerhet – med forbedret sidebeskyttelse for barnets overkropp og hofter. Luksuriøs seteenhet. Ergonomisk tilpasset. XXL justerbare solskjerm. Behagelig fjæring i hjulene.     Luksuriøs seteenhet Seteenheten til Talos S Lux er det ypperste innen luksuriøs komfort og sikkerhet – med forbedret sidebeskyttelse for barnets overkropp og hofter.     Ergonomisk tilpasset Talos S Lux barnevogn er ergonomisk, justerbar og kan brukes fra fødselen.     XXL justerbare solskjerm Den XXL justerbare solskjermen gir barnet ditt optimal beskyttelse med UVP50+ og beskytter mot solens stråling. I tillegg kommer solskjermen med nettvindu som gir god luftsirkulasjon.     Gratis vindstopper/fottrekk Vindstopperen/fottrekket gir ekstra beskyttelse mot været uten å måtte kjøpe ekstra tilbehør.       Punkteringsfrie hjul Talso S Lux hjul gir deg friheten til å utforske forskjellige terreng!   Behagelig fjæring i hjulene Barnevognen har fjæring i hjulene som sørger for en komfortabel og behagelig tur!     Reisesystem En ramme som dekker fire ulike behov. I tillegg til sittedelen passer Talos S Lux rammen perfekt sammen med Cybex sine bilstoler, Cot S for nyfødte og den behagelige vognposen Cocoon S.       Cot S Gjennom babyens første måneder er Cot S den perfekte sengen når du er på farten. Bærehåndtaket til Cot S er plassert langs kalesjen for enkelt å kunne bære og feste den til en barnevognsramme. Cot S er utstyrt med en myk skummadrass som gir en riktig liggestilling for den lille, mens kalesjen gir ly og UPF50+ beskyttelse mot solens stråler.       

Les mer
Cybex, Spisestol, Lemo Chair, 3i1 Pakke - All White
Cybex, Spisestol, Lemo Chair, 3i1 Pakke - All White

    Lemo One Chair, Fits All. Cybex sin prisbelønte og ultrasmarte, ergonomiske innovasjon LEMO er perfekt for alle stadier i livet. Lemo tilbyr et bærekraftig valg som vokser med babyen din. Bare bruk de matchende festene for barnets alder og Lemo-stolen kan brukes år etter år. Lemo er barnestolen bygget for å vokse sammen med familien din i alle aldre og livsfaser.       Nyfødt Kombiner LEMO med en vippestol og ha den ved din side fra første dag.     Lett å justere En stol som tilpasser seg for å passe inn i familien din. Ingen verktøy kreves, du kan med kun én hånd lett justere stolen.     Fra fødsel til 99 år Du vil alltid være klar til å møte behovene til din voksende familie med Lemo. Flere konfigurasjoner gir hver generasjon muligheten til å nyte stolen. Fra den tilpassede babystolen som enkelt festes til barnestolrammen, til komfortable benstøtteadaptere og mer, er Lemo barnestolen bygget for å vokse sammen med familien din i alle aldre og livsfaser.   Design Med en intuitiv design med rene og minimalistiske linjer. Lemo er et langvarig møbelkonsept som møter barnets behov.   Individuell dybdejustering Med mange dybdeposisjoner som sikrer komfortable sitteplasser når barnet ditt vokser.     Enkelhet Bytt til den ideelle alderstilpasset konfigurasjon på sekunder. Enkelt og pålitelig oppsett gjør livet enklere og tryggere.   Individuell høydejustering Alltid den perfekte passformen: Individuell høydejustering gir optimalisert, ergonomiske sitteplasser for alle aldre. Trygg Hjulene på de bakre bena reduserer velterisikoen og gjør det enkelt å flytte stolen rundt i hjemmet.

Les mer