Viser søkeresultater for "

Maskiner og servere

"
Lenovo ThinkPad X240
Lenovo ThinkPad X240

## X240 - uovertruffen mobilitet og holdbarhet i verdensklasse. Lenovo Thinkpad X240 er en bærbar computer med mobilitet og holdbarhet i absolutt høysete. X-modellene er laget til bruk av militæret og bygges dermed med de beste komponenter, og med funksjonsdyktighet som absolutt viktigste parameter. Uansett om maskinen brukes i et kontor, i bilen på vei ut til kunder, eller under en vandretur i fjellene, så er X240 bygget til å fungere i hvert miljø. Det behagelige tastaturet, med mulighet for backlight, gir deg en behagelig maskin å arbeide med uansett hvor du skulle være. Lenovo Thinkpad X240 leveres med en matt skjerm som er utstyrt med et kraftig backlight. Dette betyr at maskinen uten problemer kan brukes selv utenfor på en solrik dag. Maskinen bruker et superflott IPS panel, både i høy og lavoppløst versjon som sikrer god utnyttelse av skjermen i forskjellige vinkler, og et klart og tydelig bilde. Ytelsen er det ikke blitt slakket på heller, og X240 maskinen kommer med en fjerde generasjon intel core i prosessor, som gir deg den nødvendige ytelse til å klare enhver oppgave det daglige byr på. ## En fantastisk maskin til et liv på farten, og til den kompromissløse bruker. Lenovo Thinkpad X240 leveres med en fjerde generasjons intel Core i5 eller i7 processor, som gir deg overskuddet til å gjennomføre enhver oppgave hverdagen skulle bringe. Med en bærbar computer fra Lenovos profesjonelle T-serie er du sikret kvalitet i toppklasse. X240 er en del av X-Delen av T-serien, hvor du får en flott 12" computer med samme yteevne og holdbarhet som de større T-serie modeller, men i en kompakt og reiseklar innpakning. Lenovo Thinkpad X240 er utstyrt med lynhurtige DDR3 RAM som sikrer deg en superhøy ytelse, og er din garanti for kvalitet i toppklasse.

Les mer
Lenovo ThinkPad T440s
Lenovo ThinkPad T440s

## Fjerde generasjon av tynnhet, letthet, mobilitet og fantastisk yteevne. [Lenovo ThinkPad-](https://www.refurb.no/lenovo-baerbar)serien har i mange år forsynt bedriftslivet med de mest holdbare, kraftige og veldesignede bærbare maskiner tilgjengelige på markedet. I denne 4 generasjon av 14" seriens Slim line model, har de enda en gang fått til å klemme uovertruffen ytelse ned i en så mobil og tettpakket løsning at det nesten ikke er til å tro. T440s maskinen er en av de absolutt letteste 14" modeller som kan fås med en vekt på kun 1.56 kg, hvilket skyldes kombinasjonen av karbon og magnesium i selve bygningen av maskinen. Dette har da ikke hatt noen innflytelse på den verdenskjente byggekvalitet som er et varemerke for T-seriens maskin. Du kan derfor forvente god byggekvalitet, og hengsler som uten problemer holder skjermen på plass selv etter flere års bruk. Med en Lenovo Thinkpad T440s er du derfor sikret en maskin som kan klare alt hva hverdagen byr på, uansett om maskinen skal brukes av en selger på farten, en student, eller som hjemmets primære computer mange år fremover. ## En slimline maskin som er like i nærheten av å være en Ultrabook. Lenovo Thinkpad T440s produseres med de kraftige Intel Core i prosessorer. Enten en i5 eller i7, hvilket er din garanti for en prosessor i verdensklasse.. Lenovo er verdens største produsent av bærbare og stasjonære computere, og har i mange år vært en av bedriftslivets foretrukne merker pga. den konsekvent høye byggekvalitet, og fantastiske ytelse. Med DDR3 RAM er du sikret en hurtig og effektiv bærbar, hvor hukommelsen ikke er noe å gå ned på.

Les mer
Lenovo ThinkPad L440
Lenovo ThinkPad L440

## Effektiv og prisbevisst ThinkPad modell til enhver bruker. Lenovo Thinkpad L440 er plastmodellen i den bedriftsorienterte ThinkPad-serien, men la deg endelig ikke lures til å tro det gjør maskinen dårligere. I L-serien får du nemlig en Thinkpad-maskin som lever opp til samme ytelses- og kvalitetskrav på komponentsiden, også selv om konstruksjonen er laget av plast istedenfor å inkorporere metaller. Maskinen blir altså raskt til en fantastisk samarbeidspartner i tidløst og stilrent Lenovo design, som fortsatt er basert på rene svarte linjer, og fullstørrelses tastatur uansett størrelsen på maskinen. I en 14" modell som L440 får du en kombinasjon av mobilitet, i form av en vekt på kun 2,2 kilo og en flott 14" skjerm som fortsatt gir deg rikelig skrivebordplass å arbeide med. Med en L440 er du alltid sikret tilkoblinger nok til å kunne klare enhver situasjon. Maskinen er på den måten utstyrt med hele 4 USB porter, en mini displayport, en VGA-port, en audiojack, og Express så vel som SD kort leser. Du får altså samlet sett en bærbar computer som kan klare alle de daglige behovene, uansett om det er på kontoret eller hjemme, og som er lett å ha med på farten, uten å gå på kompromiss med kvalitet og yteevnen. ## Med en L440 får du en kraftig maskin til en fantastisk lav pris. Med enten en kraftig intel core i3 eller i5 prosessor er du i en Lenovo Thinkpad L440 sikret en kraftig og rask opplevelse. Ytelsen er i topp, noe som gir deg den best mulige opplevelsen når du bruker maskinen. Lenovo Thinkpad L440 er utstyrt med raske og kraftige DDR3 RAM i en stor mengde. Det betyr at du som bruker kan ha et hav av faner åpne, så du både er i stand til å se youtube videoer og følge med på samtlige blogger på en og samme tid.

Les mer
Dell Latitude 7389
Dell Latitude 7389

Du finder med denne Dell Latitude 7389 den klassiske 2-in-1 business laptop. Solid hængsler sørger for at uanset om du vil bruge den udelukkende som en bærbar med Touchsskærm, eller du vil benytte tablet funktionaliteten der kommer af at kunne dreje skærmen 360°, ikke skal bekymre dig om at udnytte enheden til fulde i ethvert miljø. latitude serien er Dells profesionelle bærbare, hvor kvaliteten af komponenterne såvel som den overordnede byggekvalitet er indstillet til max. Derfor er maskinen velegnet til dig der er på farten, og som har en stor fordel i touchsskærmen og tablets funktionalitetens muligheder. Med en kraftig processor fra intel kan maskinen også nemt understøtte både det lettere arbejde på farten, og de større excel ark eller vigtige opgaver derhjemme. Netop derhjemme, om det er på værelset, i stuen, eller på kontoret kommer maskinen imponerende udvalg af porte for størrelsen til sin gode ret. Den har med en fuld størrelses HDMI mulighed for tilslutning til konference udstyr, fjernsyn og lignende, og derudover giver de 3 USB 3.1 Porte, og en USB-C ports store muligheder når du skal tilslutte ekstern skærm, mus, tastatur, eller en ekstern harddisk og lignende. Alt dette er gemt i en kompakt 13" størrelse hvor vægten er nede under 1.5 kg, og med en batteritid der fra ny gør en arbejdsdag eller skoledag uden opladning mulig ved helt normal brug. Altså får du med en Latitude 7389 en god pakke af en let maskine til normalt og kontorbrug der er designet til at give dig uovertruffen fleksibillitet så det er dig, og ikke din PC der bestemmer hvordan dagen skal skrues sammen.

Les mer
Lenovo ThinkPad T560
Lenovo ThinkPad T560

## Holdbar bærbar med høy ytelse og stilrent design. Lenovo Thinkpad T560 er Lenovos 6. generasjons maskin i thinkpad T5x0 serien, noe som selvfølgelig betyr at maskinen også kommer med 6. generasjon av Intel velkjente og kraftigere intel core i prosessorer. Dette betyr at du med en T560 maskin alltid er sikker på at du kan håndtere hvilken som helst oppgave. Lenovos ThinkPad serie har i mange år vært en foretrukken serie av arbeidslivet, noe som betyr at maskinen er designet til vedvarende og daglig bruk, samt med mange forskjellige typer oppgaver i mente. Dette betyr at du med en T560 maskin kan klare alt fra kontorarbeid og regnskapsoppgaver, til hjemmeoppgaver og lette spill. Maskinen er utstyrt med Lenovos Power Brigde teknologi, noe som resulterer i en direkte fordel. Helt fantastisk batteritid. Derfor har en T560 med et nytt batteri en batteritid på opptil 10 timer under bruk som involverer vedvarende surfing på nettet. Du kan derfor med en T560 ha en av Lenovos beste kombinasjoner av ytelse og batteritid til dato, noe som gir deg full mulighet for å ta maskinen med på skolen eller ut til kunder mens du lar laderen ligge hjemme eller på kontoret. ## Med en Lenovo Thinkpad er du sikret høy ytelse og stabilitet som lever opp til arbeidslivets krav. Lenovo Thinkpad T560 er utstyrt med en 6. generasjons i5 eller i7 prosessor fra Intels anmelderroste I serie. Du er derfor sikret prosessorkraft i absolutt toppklasse som gjør enhver oppgave til en lek. Med en bærbar computer fra Lenovos profesjonelle T-serie er du sikret kvalitet i toppklasse. T560 er som alle T-serie modeller bygget etter Lenovos høye kvalitetsstandarder, noe som ikke bare sikrer en høy kvalitet, men også en uovertruffen holdbarhet.

Les mer
Lenovo ThinkPad L570
Lenovo ThinkPad L570

Lenovo ThinkPad L570 er udviklet til brug i virksomheder, hvor der ikke bliver gået på kompromis med elektronikløsningerne. Er du eksempelvis selvstændig og på udkig efter en solid og pålidelig PC, er denne model således værd at kigge nærmere på. Det samme gælder naturligvis, hvis du som privatperson søger en særligt lækker PC. Netop fordi Lenovo ThinkPad L570 er skabt til brug i virksomheder, er der gjort noget ekstra ud af at optimere sikkerheden i denne bærbare computer. Derudover er designet skabt til virkelig at kunne holde til noget, så du eksempelvis roligt kan tage computeren med dig på farten. Computeren har et væld af forskellige tilslutningsmuligheder, så du ved skrivebordet kan lave lige akkurat det setup, der giver bedst mening for dig. Lenovo har udviklet et særligt ThinkPad-tastatur, som er kendt og elsket verden over. Dette tastatur får du naturligvis også glæde af, når du køber en Lenovo ThinkPad L570, og det betyder, at du får en behagelig og god brugeroplevelse – hele dagen lang. Batteriet i denne computer er optimeret med henblik på at gøre det muligt for dig at arbejde, surfe, spille eller streame i mange timer i streg uden at være afhængig af et kabel. Fra ny tilbyder Lenovo ThinkPad L570 således en batterilevetid på hele 11 timer. Køber du en refurbished model her hos Refurb, kan batterilevetiden være en smule lavere – dette kan du læse mere om her, hvor du kan blive klogere på vores grading-system. Når du køber din Lenovo ThinkPad L570 brugt her hos os, kan du få den til en særligt god pris. Samtidig gør du noget godt for miljøet ved at være med til at give brugt IT nyt liv, fremfor at det bliver kasseret.

Les mer