Viser søkeresultater for "

Kjøl og frys

"
Royal Catering Minibar - 28 l - black - Royal Catering RCGK-40L
Royal Catering Minibar - 28 l - black - Royal Catering RCGK-40L

Minibaren fra Royal Catering tilbyr deg en attraktiv løsning for nedkjøling av drinker og snacks. The modern minibar holds up to 28 liters and impresses with its particularly quiet operation. Spesielt på varme dager sørger denne baren for en konstant kjøletemperatur inne. Bruk dem til ditt hotell eller hostel, baren din og klubben din, samt til arrangementer og arrangementer med nykjølte drinker! Reguler temperaturen selv og bruk det spesielt brede temperaturområdet på 3 til 20 °C. På denne måten kan du tilpasse kjølingen til behovene til spesifikke drikkevarer og matvarer. Minibaren bruker det slitesterke Peltier-kjølesystemet. Denne kjølingen sikrer at måltemperaturen nås raskt og holder den konstant. I motsetning til konvensjonelle kjølesystemer er dette systemet spesielt stillegående, miljøvennlig og langvarig. Du kan organisere interiøret etter ideene dine takket være justerbare innsatser. Den har plass til opptil 12 ølflasker, 6 colabokser og 3 ølbokser. At just 35 dB, the minibar produces less noise than the gentle purring of a cat. Takket være det ekstremt lave støynivået er hotellbaren ideell for soverom. Men selv på kontoret, hvor hver støy forstyrrer konsentrasjonen, kan du sette opp minibaren for trygghet. Spesielt praktisk: Du kan endre opphenget av døren til venstre eller høyre side avhengig av romsituasjonen. Kjøleskapet er også utstyrt med lås for å beskytte de kjølige varene. Minibaren presenterer all drikke og snacks med energisparende LED-belysning. De integrerte LED-lysene lyser opp interiøret fullt ut takket være deres høye intensitet, noe som gjør det enkelt å tydelig se all mat og drikke inne. Med den miljøvennlige enheten slipper du også bruk av KFK. Innsiden av minibaren laget av svært kuldebestandige HIPS kan rengjøres spesielt raskt og med liten innsats. Takket være de separat uttakbare innsatsene og det belagte metalldekselet kan du fjerne støv og smuss med bare noen få trinn. Innsiden av minibaren laget av svært kuldebestandige HIPS kan rengjøres spesielt raskt og med liten innsats. Takket være de separat uttakbare innsatsene og det skummede, malte og akrylbelagte huset, kan du fjerne støv og skitt med bare noen få trinn.

Les mer
Royal Catering Vinkjøleskap – 56 l – svart/sølv – plassbesparende – Royal Catering RCWI-7G
Royal Catering Vinkjøleskap – 56 l – svart/sølv – plassbesparende – Royal Catering RCWI-7G

Med vinkjøleskapet kan du sikre en passende temperatur og optimal oppbevaring av vinen. Selvfølgelig kan du også oppbevare hvilken som helst annen drikke perfekt avkjølt - og presentere den på en spesielt sofistikert måte takket være den hvite LED-belysningen. Vinskapet er det perfekte tillegget til baren din, ditt eget hjem eller for fleksibel bruk på hotell, kafé eller restaurant. Med en kapasitet på 56 l gir kjøleskapet deg nok plass til å oppbevare opptil 18 vinflasker i det. I 6 hyllene vil du alltid oppbevare vinen profesjonelt slik at den utvikler aromaen optimalt. Bruk LED-skjermen til å regulere temperaturen nøyaktig innenfor et område på 5 - 22 °C. Takket være det brede temperaturområdet kan du også bruke kjøleskapet til øl, cider, kullsyreholdige drikker eller juice om nødvendig og alltid oppnå den optimale temperaturen. Sett scenen for utsøkte viner dyktig og vakkert med den iøynefallende LED-belysningen. Samtidig sparer du også penger, fordi LED-lyskilder nesten ikke avgir varme til omgivelsene, slik at temperaturen i vinkjøleskapet holder seg på ønsket nivå. Dra nytte av den perfekt isolerte døren laget av dobbeltlags herdet glass. Rommet mellom de to lagene er fylt med luft, som fungerer både som isolasjon og termisk isolasjon. Du kan åpne og lukke døren ekstremt forsiktig. Få mange års bruk ut av dette slitesterke og slitesterke vinkjøleskapet, som er ferdig med et pulverlakk som skaper en attraktiv aksent til interiøret ditt. På samme måte minimerer du risikoen for riper, slitasje, korrosjon, falming og annen slitasje i motsetning til andre materialer. Juster føttene med opptil 60 mm for å tilpasse vinoppbevaringsskapet til ethvert sted og kompensere for ujevne gulv.

Les mer
Royal Catering Fryseboks - 445 L - Royal Catering - glassdører RCFZ-248G
Royal Catering Fryseboks - 445 L - Royal Catering - glassdører RCFZ-248G

Fryseren RCFZ-248G fra Royal Catering tilbyr en moderne løsning for å fryse ned mat, samtidig som å presentere den for kundene dine. Denne fryseren er utstyrt med termostat, innvendige lys og skyvedører. Fryseren er perfekt innen næringsmiddelindustrien, gatekjøkken, snackbarer, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Du kan også holde isbiter eller forfriskende iskrem om sommeren i den velorganiserte fryseren. Den høye kapasiteten på opptil 445 L gjør at fryseren har god plass til oppbevaring av frosne matvarer eller måltider. Glassdørene og de energibesparende LED lysene som er innebygd i fryseren gjør at du ser alt innholdet, slik at du kan holde oversikt over alle dine frosne varer. Dypfryseren avkjøles ved hjelp R290, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. Den innebygde kompressoren fungerer med 248 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan tilpasses forskjellige matvarer fra -30 - 5 °C. Temperaturen styres av termostaten, noe som garanterer spesielt lavt energiforbruk. For en bedre oversikt over varene er fryseren utstyrt med seks praktiske skillekurver. Dette lar deg lagre mindre varer trygt og tilgjengelig. Avhengig av dine behov kan du enten sette inn eller fjerne kurvene fra fryseren. I tillegg er de veldig enkle å rengjøre. Huset av Stål og innsiden av Aluminium gjør denne kommersielle fryseren svært stabil og holdbar. Aluminium er det ideelle materialet for bruk ved lave temperaturer takket være de utmerkede kuldeholdende egenskapene. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir alltid et profesjonelt utseende. De seks hjulene er utstyrt med bremser.

Les mer
Royal Catering Fryseboks - 197 L - Royal Catering - 58 W RCFZ-205
Royal Catering Fryseboks - 197 L - Royal Catering - 58 W RCFZ-205

Fryseboksen RCFZ-205 fra Royal Catering tilbyr en moderne løsning for frysing og lagring av mat. Dra fordel av stort volum, en sikker lås og effektiv kjøleteknologi. Fryseren er solid og passer i profesjonelle kjøkken, for eksempel restauranter, kantiner, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Fryseboksen på 197 L er svært romslig og gir god plass til mat. Det er også flyttbare kurver inne i fryseren som er perfekte for oppbevaring av mindre matvarer. Både de flyttbare kurvene og interiøret i Aluminium er vedlikeholdsvennlig og er lett å rengjøre. Dypfryseren avkjøles ved hjelp R600a, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. Den innebygde kompressoren fungerer med 58 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan tilpasses forskjellige matvarer fra -25 til -18 °C. Temperaturen styres av termostaten, noe som garanterer spesielt lavt energiforbruk. Huset av Stål og innsiden av Aluminium gjør denne kommersielle fryseren svært stabil og holdbar. Aluminium er det ideelle materialet for bruk ved lave temperaturer takket være de utmerkede kuldeholdende egenskapene. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir alltid et profesjonelt utseende. Lokket på fryseren er lett å åpne og gir direkte tilgang til de frosne matvarene. Døren er utstyrt med en integrert lås som gjør at du kan låse fryseboksen. Ikke bekymre deg hvis nøkkelen går tapt: Et ekstra nøkkelsett følger med i leveransen. De fire føttene er høydejusterbare opptil 30 mm, noe som garanterer stabilitet selv på ujevne overflater.

Les mer
Royal Catering Vinkjøleskap – 135 l – svart/sølv – Royal Catering RCWI-6G
Royal Catering Vinkjøleskap – 135 l – svart/sølv – Royal Catering RCWI-6G

Med vinkjøleskapet kan du sikre en passende temperatur og optimal oppbevaring av vinen. Selvfølgelig kan du også oppbevare hvilken som helst annen drikke perfekt avkjølt - og presentere den på en spesielt sofistikert måte takket være den hvite LED-belysningen. Vinskapet er det perfekte tillegget til baren din, ditt eget hjem eller for fleksibel bruk på hotell, kafé eller restaurant. Med en kapasitet på 135 l gir kjøleskapet deg nok plass til å oppbevare opptil 46 vinflasker i det. I 6 hyllene vil du alltid oppbevare vinen profesjonelt slik at den utvikler aromaen optimalt. Bruk LED-skjermen til å regulere temperaturen nøyaktig innenfor et område på 5 - 22 °C. Takket være det brede temperaturområdet kan du også bruke kjøleskapet til øl, cider, kullsyreholdige drikker eller juice om nødvendig og alltid oppnå den optimale temperaturen. Sett scenen for utsøkte viner dyktig og vakkert med den iøynefallende LED-belysningen. Samtidig sparer du også penger, fordi LED-lyskilder nesten ikke avgir varme til omgivelsene, slik at temperaturen i vinkjøleskapet holder seg på ønsket nivå. Dra nytte av den perfekt isolerte døren laget av dobbeltlags herdet glass. Rommet mellom de to lagene er fylt med luft, som fungerer både som isolasjon og termisk isolasjon. Du kan åpne og lukke døren ekstremt forsiktig. Få mange års bruk ut av dette slitesterke og slitesterke vinkjøleskapet, som er ferdig med et pulverlakk som skaper en attraktiv aksent til interiøret ditt. På samme måte minimerer du risikoen for riper, slitasje, korrosjon, falming og annen slitasje i motsetning til andre materialer. Juster føttene med opptil 60 mm for å tilpasse vinoppbevaringsskapet til ethvert sted og kompensere for ujevne gulv.

Les mer
Royal Catering Fryser - 380 L - Royal Catering - glassdør - Silver - kjølemiddel R290 RCLK-F380G
Royal Catering Fryser - 380 L - Royal Catering - glassdør - Silver - kjølemiddel R290 RCLK-F380G

Fryseskapet RCLK-F380G fryser ikke bare store mengder mat og lagrer den lenge. På grunn av utformingen kan frossen mat lagres ryddig, slik at ingrediensene dine alltid er synlige og klare. Fryseskapet er perfekt i alle pizzeriaer, hotellkjøkkener, restauranter eller cateringvirksomheter. Med en kapasitet på 380 L gir fryseren god plass til alt det du ønsker å fylle den med. Designet er ordnet slik at du kan utnytte interiøret optimalt. Det er syv innsatser tilgjengelig. De 30 kg bærende stativene kan også fjernes. De frosne varene lagres over hverandre i fryseren som gjør det svært lett å finne igjen frysevarer. Spesielt på hektiske kjøkken, når ting må gå fort, er dette en fordel som ikke bør undervurderes! Den innebygde kompressoren fungerer med 425 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan velges individuelt via et digitalt display, som lar deg justere temperaturen mellom -18 °C og -16 °C for å passe forskjellige typer mat. Termostaten holder den innstilte temperaturen stabil. Hvis du ønsker avriming, kan du aktivere den automatiske avrimingsfunksjonen via det digitale displayet. Fryseren drives med det pålitelige kjølemediet R290 og har et forbruk på 2,237 kWh. Fryseren har energiklasse C. Med sitt robuste hus i rustfritt stål og innvendig kledning av belagt stål garanterer den frittstående fryseren et høyt nivå av stabilitet og holdbarhet. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre og gir alltid et profesjonelt utseende. Den dobbeltveggede hengslede døren av herdet Gals isolerer interiøret pålitelig og gir deg en optimal oversikt over varene som er lagret i det opplyste interiøret. Dypfryserens klassiske design i Silver gjør at den kan integreres sømløst i ethvert kjøkken. Firehøydejusterbare føtter på opptil 30 mm garanterer stabilitet selv på ujevne overflater.

Les mer
Royal Catering Fryseskap - 170 L - Royal Catering - Silver - kjølemiddel R600A RCLK-F170S
Royal Catering Fryseskap - 170 L - Royal Catering - Silver - kjølemiddel R600A RCLK-F170S

Fryseskapet RCLK-F170S fryser ikke bare store mengder mat og lagrer den lenge. På grunn av utformingen kan frossen mat lagres ryddig, slik at ingrediensene dine alltid er synlige og klare. Fryseskapet er perfekt i alle pizzeriaer, hotellkjøkkener, restauranter eller cateringvirksomheter. Med en kapasitet på 170 L gir fryseren god plass til alt det du ønsker å fylle den med. Designet er ordnet slik at du kan utnytte interiøret optimalt. Det er syv innsatser tilgjengelig. De 30 kg bærende stativene kan også fjernes. De frosne varene lagres over hverandre i fryseren som gjør det svært lett å finne igjen frysevarer. Spesielt på hektiske kjøkken, når ting må gå fort, er dette en fordel som ikke bør undervurderes! Den innebygde kompressoren fungerer med 215 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan velges individuelt via et digitalt display, som lar deg justere temperaturen mellom -22 °C og -18 °C for å passe forskjellige typer mat. Termostaten holder den innstilte temperaturen stabil. Hvis du ønsker avriming, kan du aktivere den automatiske avrimingsfunksjonen via det digitale displayet. Fryseren drives med det pålitelige kjølemediet R600A og har et forbruk på 993 kWh. Fryseren har energiklasse D. Det robuste huset av Rustfritt stål hus og innvendig kledning laget av belagt Stål garanterer den frittstående fryseren høy stabilitet og holdbarhet. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre og gir alltid et profesjonelt utseende. Fryseskapets farge er Silver, som gjør at den kan integreres sømløst i ethvert kjøkken. De fire føttene er høydejusterbare opptil 30 mm, noe som garanterer stabilitet selv på ujevne overflater.

Les mer
Royal Catering Vindispenser - 4 flasker - rustfritt stål 10011884
Royal Catering Vindispenser - 4 flasker - rustfritt stål 10011884

Vinkjøleskapet med sørger for den riktige serveringstampereturen til ulike typer vin og en lett måte å skjenke på. Vinkjøleskapet med integrerte dispensere er det perfekte tilbehøret til barer, hoteller, cafeer og restauranter. The wine refrigerator provides professional storage for four wine bottles. Temperaturen kan stilles inn på et område melom 7 og 18 °C, som er ideelt for hvitvin, rosé og unge rødvin. På LED-displayet har du hele tiden oversikt over den aktuelle temperaturen. De integrerte vinautomatene lar deg servere vinen pent og praktisk uten å måtte åpne vinkjøleren. Mengden som skal dispenseres kan stilles nøyaktig mellom 1 og 99 ml. Det kommer med en gasspatron i leveringsomfanget. En annen fordel med vindispenseren er at vinene beholder sin smak og kvalitet i opptil 30 dager til tross for at flaskene åpnes. Den iøynefallende belysningen er et visuelt høydepunkt. Vinautomaten har to separate kjølekamre med dører laget av herdet glass som kan åpnes og lukkes. Resten av huset er laget av rustfritt stål med plastelementer som brukes sparsomt og bare på viktige steder, noe som gjør at enheten ser attraktiv ut samtidig som den gir en holdbar kvalitet. Med lavt støynivå er dette et svært stillegående vinskap. Takket være det ekstremt lave støynivået er vinkjøleskapet perfekt for oppholdsrom der gjestene dine ønsker å tilbringe lengre tid eller jobbe uforstyrret.

Les mer
Royal Catering Vinkjøleskap – 135 l – Royal Catering RCWI-4G
Royal Catering Vinkjøleskap – 135 l – Royal Catering RCWI-4G

Med vinkjøleskapet kan du sikre en passende temperatur og optimal oppbevaring av vinen. Selvfølgelig kan du også oppbevare hvilken som helst annen drikke perfekt avkjølt - og presentere den på en spesielt sofistikert måte takket være den hvite LED-belysningen. Vinskapet er det perfekte tillegget til baren din, ditt eget hjem eller for fleksibel bruk på hotell, kafé eller restaurant. Med en kapasitet på 135 l gir kjøleskapet deg nok plass til å oppbevare opptil 46 vinflasker i det. I 6 hyllene vil du alltid oppbevare vinen profesjonelt slik at den utvikler aromaen optimalt. Bruk LED-skjermen til å regulere temperaturen nøyaktig innenfor et område på 5 - 22 °C. Takket være det brede temperaturområdet kan du også bruke kjøleskapet til øl, cider, kullsyreholdige drikker eller juice om nødvendig og alltid oppnå den optimale temperaturen. Sett scenen for utsøkte viner dyktig og vakkert med den iøynefallende LED-belysningen. Samtidig sparer du også penger, fordi LED-lyskilder nesten ikke avgir varme til omgivelsene, slik at temperaturen i vinkjøleskapet holder seg på ønsket nivå. Dra nytte av den perfekt isolerte døren laget av dobbeltlags herdet glass. Rommet mellom de to lagene er fylt med luft, som fungerer både som isolasjon og termisk isolasjon. Du kan åpne og lukke døren ekstremt forsiktig. Få mange års bruk ut av dette slitesterke og slitesterke vinkjøleskapet, som er ferdig med et pulverlakk som skaper en attraktiv aksent til interiøret ditt. På samme måte minimerer du risikoen for riper, slitasje, korrosjon, falming og annen slitasje i motsetning til andre materialer. Juster føttene med opptil 60 mm for å tilpasse vinoppbevaringsskapet til ethvert sted og kompensere for ujevne gulv.

Les mer
Royal Catering Fryseboks - 273 L - Royal Catering - glassdører RCFZ-198G
Royal Catering Fryseboks - 273 L - Royal Catering - glassdører RCFZ-198G

Fryseren RCFZ-198G fra Royal Catering tilbyr en moderne løsning for å fryse ned mat, samtidig som å presentere den for kundene dine. Denne fryseren er utstyrt med termostat, innvendige lys og skyvedører. Fryseren er perfekt innen næringsmiddelindustrien, gatekjøkken, snackbarer, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Du kan også holde isbiter eller forfriskende iskrem om sommeren i den velorganiserte fryseren. Den høye kapasiteten på opptil 273 L gjør at fryseren har god plass til oppbevaring av frosne matvarer eller måltider. Glassdørene og de energibesparende LED lysene som er innebygd i fryseren gjør at du ser alt innholdet, slik at du kan holde oversikt over alle dine frosne varer. Dypfryseren avkjøles ved hjelp R290, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. Den innebygde kompressoren fungerer med 198 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan tilpasses forskjellige matvarer fra -30 - 5 °C. Temperaturen styres av termostaten, noe som garanterer spesielt lavt energiforbruk. For en bedre oversikt over varene er fryseren utstyrt med seks praktiske skillekurver. Dette lar deg lagre mindre varer trygt og tilgjengelig. Avhengig av dine behov kan du enten sette inn eller fjerne kurvene fra fryseren. I tillegg er de veldig enkle å rengjøre. Huset av Stål og innsiden av Aluminium gjør denne kommersielle fryseren svært stabil og holdbar. Aluminium er det ideelle materialet for bruk ved lave temperaturer takket være de utmerkede kuldeholdende egenskapene. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir alltid et profesjonelt utseende. De seks hjulene er utstyrt med bremser.

Les mer
Royal Catering kjøleskap - 590 L - Royal Catering RCLK-C590
Royal Catering kjøleskap - 590 L - Royal Catering RCLK-C590

Mange matvarer holder seg ferske og smaker godt hvis de er godt nedkjølt. Kjøleskapet fra Royal Catering er stort nok til å ha nok kjølevarer på lager selv for et stort antall kunder. Det spiller ingen rolle om du vil ha ferske grønnsaker, tilberedte retter og sauser, drinker, supper eller meieriprodukter i kjøleskapet, det frittstående kjøleskapet holder alt pålitelig avkjølt. Det frittstående kjøleskapet har en kapasitet på 590 l. Det er utstyrt med totalt fire hyller, som hver kan bære 30 kg. Den digitale termostaten holder den valgte kjøletemperaturen nøyaktig, som du kan stille inn til mellom 0 - 8 °C via kontrollpanelet. Som et resultat kan du fritt tilpasse kjølenivået for å passe til den spesifikke maten du oppbevarer. Kjøleskapet holder seg til energiklasse D og kjøles med kjølemediet R600a, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. I tillegg har dette miljøvennlige kjølemediet ingen negativ innvirkning på ozonlaget eller drivhuseffekten. Med kompressoren på 228 W når det stående kjøleskapet ønsket temperatur raskt. Kompressoren imponerer både med lavt støynivå og lang levetid. Huset er laget av stål. Materialet har høy motstand og holdbarhet. Den solide døren har doble glass og er enkel å åpne og lukke. De glatte overflatene kan rengjøres uanstrengt og påvirkes ikke for ytre påvirkninger. Det frittstående kjøleskapet er trygt og stabilt takket være føttene som kan justeres på 30 mm.

Les mer
Royal Catering Fryser - 380 L - Royal Catering - glassdør - White - kjølemiddel R290 RCLK-F380GB
Royal Catering Fryser - 380 L - Royal Catering - glassdør - White - kjølemiddel R290 RCLK-F380GB

Fryseskapet RCLK-F380GB fryser ikke bare store mengder mat og lagrer den lenge. På grunn av utformingen kan frossen mat lagres ryddig, slik at ingrediensene dine alltid er synlige og klare. Fryseskapet er perfekt i alle pizzeriaer, hotellkjøkkener, restauranter eller cateringvirksomheter. Med en kapasitet på 380 L gir fryseren god plass til alt det du ønsker å fylle den med. Designet er ordnet slik at du kan utnytte interiøret optimalt. Det er syv innsatser tilgjengelig. De 30 kg bærende stativene kan også fjernes. De frosne varene lagres over hverandre i fryseren som gjør det svært lett å finne igjen frysevarer. Spesielt på hektiske kjøkken, når ting må gå fort, er dette en fordel som ikke bør undervurderes! Den innebygde kompressoren fungerer med 425 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan velges individuelt via et digitalt display, som lar deg justere temperaturen mellom -18 °C og -16 °C for å passe forskjellige typer mat. Termostaten holder den innstilte temperaturen stabil. Hvis du ønsker avriming, kan du aktivere den automatiske avrimingsfunksjonen via det digitale displayet. Fryseren drives med det pålitelige kjølemediet R290 og har et forbruk på 2,237 kWh. Fryseren har energiklasse C. Med sitt robuste stålhus og innvendig kledning av belagt stål garanterer den frittstående fryseren et høyt nivå av stabilitet og holdbarhet. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre og gir alltid et profesjonelt utseende. Den dobbeltveggede hengslede døren av herdet glass isolerer interiøret pålitelig og gir deg en optimal oversikt over varene som er lagret i det opplyste interiøret. Dypfryserens klassiske design i White gjør at den kan integreres sømløst i ethvert kjøkken. Firehøydejusterbare føtter på opptil 30 mm garanterer stabilitet selv på ujevne overflater.

Les mer
Royal Catering vinskap - 70 L - Royal Catering - pulverlakkert stål RC-WC70
Royal Catering vinskap - 70 L - Royal Catering - pulverlakkert stål RC-WC70

I den frittstående drikkekjøleren RC-WC70 fra Royal Catering kan du avkjøle og vise frem juice, vann, brus, brennevin og vin. Den subtile LED-belysning og elegante matt-svarte design gjør den ideell for bruk i restauranter, bensinstasjoner, på arrangementer, catering, utstillingsstander, i barer eller på kontoret. Du kan selvfølgelig også bruke drikkekjøleskapet på private fester med venner. Med et driftsvolum på 26 dB er enheten knapt hørbar og en av de mest stillegående kommersielle flaskekjølerne på markedet – perfekt for bruk i et område der det er gjester eller kunder. I mørkere omgivelser sørger den atmosfæriske LED-belysningen for en hyggelig atmosfære og en attraktiv presentasjon av drikkevarene. Den kommersielle vinkjøleren med glassdør har en kapasitet på 70 L og 6 justerbare hyller, som er nok plass til å oppbevare flasker i forskjellige størrelser. Oppbevaringsrommene kan inneholde opptil 28 drikkeflasker i standard størrelse. RC-WC70 mestrer ujevne gulv med letthet, fordi føttene kan justeres med 10 mm og tilpasser seg ujevnheter. Dette betyr at drikkekjøleskapet vil stå stabilt i alle rom. Materialet av stål på innsiden er svært lett å rengjøre. Det ytre dekselet er laget av pulverlakkert stål som ikke bare gir et estetisk utseende, men også pålitelig beskytter drikkekjøleskapet mot korrosjon. doble vinduer-døren setter forfriskninger tydelig i rampelyset og sørger samtidig for en konstant temperatur. Drikkekjøleskapet kjøler konstant ned forfriskninger ned til 11 - 18 °C, selv på varme sommerdager.

Les mer
Royal Catering Fryseboks - 180 L - Royal Catering - glassdører RCFZ-180G
Royal Catering Fryseboks - 180 L - Royal Catering - glassdører RCFZ-180G

Fryseren RCFZ-180G fra Royal Catering tilbyr en moderne løsning for å fryse ned mat, samtidig som å presentere den for kundene dine. Denne fryseren er utstyrt med termostat, innvendige lys og skyvedører. Fryseren er perfekt innen næringsmiddelindustrien, gatekjøkken, snackbarer, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Du kan også holde isbiter eller forfriskende iskrem om sommeren i den velorganiserte fryseren. Den høye kapasiteten på opptil 180 L gjør at fryseren har god plass til oppbevaring av frosne matvarer eller måltider. Glassdørene og de energibesparende LED lysene som er innebygd i fryseren gjør at du ser alt innholdet, slik at du kan holde oversikt over alle dine frosne varer. Dypfryseren avkjøles ved hjelp R290, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. Den innebygde kompressoren fungerer med 180 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan tilpasses forskjellige matvarer fra -30 - 5 °C. Temperaturen styres av termostaten, noe som garanterer spesielt lavt energiforbruk. For en bedre oversikt over varene er fryseren utstyrt med seks praktiske skillekurver. Dette lar deg lagre mindre varer trygt og tilgjengelig. Avhengig av dine behov kan du enten sette inn eller fjerne kurvene fra fryseren. I tillegg er de veldig enkle å rengjøre. Huset av Stål og innsiden av Aluminium gjør denne kommersielle fryseren svært stabil og holdbar. Aluminium er det ideelle materialet for bruk ved lave temperaturer takket være de utmerkede kuldeholdende egenskapene. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir alltid et profesjonelt utseende. De seks hjulene er utstyrt med bremser.

Les mer
Royal Catering Kjølebenk - 339 L - 3 Dører 10010458
Royal Catering Kjølebenk - 339 L - 3 Dører 10010458

With the RCLK-S339 worktop fridge, Royal Catering is offering you an extraordinary cooling device to complete your catering supplies! With its volume of 339 litres, you can store large quantities of food. This fridge combines storing your food with being a practical working surface. Whether in hotels, restaurants, bistros or catering events, this fridge can seamlessly integrate itself. The easy to read digital display allows you to easily monitor the device temperature. With the digital Thermostat, you can control the temperature. The device enables you to adjust the desired temperature between -2 and +10 °C. This broad temperature range can be conveniently adjusted to suit anything from beer, to cider, cheese or desserts. No more place for further food and drinks?! No problem, as this fridge has three cooling chambers. This makes it possible to preserve and separate even fresh products and sauces, glazes and side dishes. The three big grates help you store your food in a practical, organised way. The stainless steel doors fitted with a rubber seal close and seal the cooling chambers. The efficient 258 Watts Zanussi compressor ensures that the desired temperature is quickly reached and maintained. The modern compressor is very energy efficient and reliable. Not to mention, it produces less noise than conventional compressors. The fridge is safe and protected against unauthorised access. Three doors are made of safe stainless steel and are provided with a lock. A replacement key is comrised in the delivery. The coolant used is the environmentally-friendly R600a. This one does not harm the ozone layer and does not contribute in a negative way to the greenhouse effect. Its main characteristic is its high cooling power even at low energy use. The worktop fridge RCLK-S339 is made of high-quality stainless steel, which not only impresses with its high sturdiness, but it also guarantees a long service life and keeps corrosion and mechanical damage at bay. The material is easy to clean, thereby offering perfect prerequisites for hygienic work with food. The fridge is equipped with tougher, height-adjustable feet which provide high stability and safety at work.

Les mer
Royal Catering Fryseboks - 247 L - Royal Catering - 63 W RCFZ-255
Royal Catering Fryseboks - 247 L - Royal Catering - 63 W RCFZ-255

Fryseboksen RCFZ-255 fra Royal Catering tilbyr en moderne løsning for frysing og lagring av mat. Dra fordel av stort volum, en sikker lås og effektiv kjøleteknologi. Fryseren er solid og passer i profesjonelle kjøkken, for eksempel restauranter, kantiner, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Fryseboksen på 247 L er svært romslig og gir god plass til mat. Det er også flyttbare kurver inne i fryseren som er perfekte for oppbevaring av mindre matvarer. Både de flyttbare kurvene og interiøret i Aluminium er vedlikeholdsvennlig og er lett å rengjøre. Dypfryseren avkjøles ved hjelp R600a, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. Den innebygde kompressoren fungerer med 63 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan tilpasses forskjellige matvarer fra -25 til -18 °C. Temperaturen styres av termostaten, noe som garanterer spesielt lavt energiforbruk. Huset av Stål og innsiden av Aluminium gjør denne kommersielle fryseren svært stabil og holdbar. Aluminium er det ideelle materialet for bruk ved lave temperaturer takket være de utmerkede kuldeholdende egenskapene. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir alltid et profesjonelt utseende. Lokket på fryseren er lett å åpne og gir direkte tilgang til de frosne matvarene. Døren er utstyrt med en integrert lås som gjør at du kan låse fryseboksen. Ikke bekymre deg hvis nøkkelen går tapt: Et ekstra nøkkelsett følger med i leveransen. De fire føttene er høydejusterbare opptil 30 mm, noe som garanterer stabilitet selv på ujevne overflater.

Les mer
Royal Catering Mini-fryseskap med glassdør - 88 L 10010434
Royal Catering Mini-fryseskap med glassdør - 88 L 10010434

The RCFZ-W88L commercial freezer from Royal Catering is the ideal solution for whoever needs to freeze and store all sorts food or meals. With its compact dimensions, a lockable glass door and a practical interior, this attractive compact freezer is perfect for use in professional kitchens, catering services, fast food restaurants, food stalls, and more. With this freezer, you can present your meals to your customers in particularly attractive and creative ways: The cabinet is fitted with a generous glass door, which allows for its whole content to be seen at a glance. Up to 88 litres of goods can be stored and cooled this way. It is ideal for all culinary establishments that aim to present their products in a very appealing fashion. Equipped with 3 practical removable shelves, this freezer makes it possible for you to clearly arrange different cooling products and separate them in various cooling chambers. The individual shelves are removable and can be used and combined in whichever way best suits your needs. And since the gridded floor is not firmly fitted, they are particularly easy to clean and maintain. The large front glass door was designed from hardened double-layered glazing, the spacing of which contains an air inclusion meant to act as thermal insulation. This way, the temperature is stabilized inside the cooling chamber by preventing temperature transfers between the cool inside and the warmth outside, so that your meals always remain optimally cooled. Since the glass door is self-closing and equipped with a practical handle, you can comfortably open and close the freezer at any time. Additionally, the door has a safety lock, which can be quickly and uncomplicatedly operated with the 2 attached keys, thereby reliably protecting the freezer's content against unauthorized access. So that you always identify the content at a glance, the cooling chamber has been provided with an attractive interior lighting. The LED lights used have the advantage that they are extremely energy-efficient and have a long shelf life. Especially when it comes to long-term use in the catering industry, this freezer is the most economical solution. With its solid steel casing and coined aluminium inside panelling, this freezer offers a particularly high robustness and durability. The cooling chamber's aluminium coating thereby serves as additional insulation and reliably keeps the cold inside. In addition to that, the smooth metal surfaces can be easily cleaned, thus facilitating the maintenance of their already pleasing appearance. The freezer's modern cooling system is powered by an efficient air compressor with 195 Watt, allowing for the high target temperatures to be reached in no time. The freezer can be adjusted to any temperature between -7 ° C and -24 °C, which is held by an energy-saving, automatic thermostat. That consequently offers you the possibility to co-ordinate cooling different goods and products to better suit your needs. What is more, the...

Les mer
Royal Catering Kjøleskap - 590 l 10010917
Royal Catering Kjøleskap - 590 l 10010917

Mange matvarer krever kjøling for å holde seg ferske og smakfulle. Kjøleskapet RCLK-W600 har god plass – slik vil du alltid ha nok kald mat for hånden selv på de travleste dager. Det være seg frisk frukt, tillaget mat og sauser, drikker, supper eller melkeprodukter: kjøleskapet holder dette kaldt og klart for bruk. Kjøleskapet har en kapasitet på 590 l. Det har tre hyller for optimalt bruk av kjølerommet. To av dem måler 53 x 67 cm hver, og den tredje måler 31,5 x 68 cm. Du bestemmer selv hvor de skal stå i forhold til størrelsen på det som skal oppbevares. Enten du skal stable gryter, GN-beholdere i ulike størrelser eller vakumpakkede pølser, så vil den individuelle fordelingen i kjøleskapet sørge for at de enkelte matvarene ikke tar opp mer plass enn nødvendig. Kjøleskapet bruker R600a kjølevæske, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og høy energieffektivitet. I tillegg har den miljøvennlige kjølevæsken ingen skadelige påvirkninger på ozonlaget og drivhuseffekten. Med 180 watt Zanussi kompressor oppnås og opprettholdes ønsket temperatur raskt. I tillegg til det avgir den solide kompressoren lite støy. Med den digitale termostaten kan du opprettholde konstant temperatur. Temperaturen kan enkelt reguleres mellom 0 og 8 °C via kontrollpanelet. Slik kan du sørge for at innstillingene passer perfekt til maten du skal avkjøle. Avrimingsfunksjonen kan også styres via kontrollpanelet, og slik forhindre at kjøleskapet fryser til. Svingdørene kan enkelt åpnes og lukkes med håndtak. Den har innebygget lås for å låse kjøleskapet og forhindre tilgang for uvedkommende. Om nøkkelen skulle bli borte, er det ikke noe problem: Du får en ekstra nøkkel. Overflaten holder høy kvalitet, og er laget av pulverlakkert stål. Materialet har motstandsdyktig og holdbart. Den glatte overflaten er enkel å rengjøre, og motstandsdyktig mot ekstern påvirkning. Kjøleskapet er utstyrt med to hjul og to justerbare sklisikre gummiføtter. Dermed kan du enklere transportere kjøleskapet og tilpasse det til ønsket område.

Les mer
Royal Catering Kjøleskap i glassdør - 984 L 10010920
Royal Catering Kjøleskap i glassdør - 984 L 10010920

Det er en stadig voksende mengde ingredienser som du må holde kaldt for ditt kulinariske etablissement. For at du ikke bare skal kunne avkjøle ferske grønnsaker, allerede tilberedte måltider og sauser, drinker, supper og meieriprodukter, men også holde dem friske lenger, tilbyr dette kjøleskapet god plass. Takket være glassdørene kan du alltid holde styr på varene dine. Det kommersielle kjøleskapet har en kapasitet på 984 liter. På den måten vil du ha nok plass til å oppbevare dine avkjølte forsyninger. For optimal bruk av interiøret står totalt 10 innsatser til din disposisjon, hver på 55 x 53 cm. Du kan bestemme deres posisjoner avhengig av beholderdimensjonene. Enten lagerbeholdere, GN-beholdere i forskjellige størrelser eller vakuumforseglede pølser, den individuelle fordelingen av lagerområdet sikrer at alt bare tar så mye plass som det trenger. Viften integrert i sirkulasjonskjølingen og den kraftige 365 watts kompressoren garanterer en jevn luftsirkulasjon inne i enheten. Denne kjølemetoden sørger for at all maten inne i det kommersielle kjøleskapet blir avkjølt konsekvent, uten at rutene på den måten dugger til. Embraco-kompressoren som brukes er spesielt energieffektiv, samtidig som den genererer bare en liten mengde støy, noe som gjør den ideell for innendørsrom. Ved hjelp av den digitale termostaten kan du holde temperaturen konstant. Temperaturen kan enkelt justeres mellom 2 og 8 °C via kontrollpanelet. På denne måten kan du sørge for at innstillingene passer perfekt til maten du har tenkt å kjøle ned. Avrimingsfunksjonen kan også styres ved hjelp av kontrollpanelet, som forhindrer at kjøleskapet fryser. I mørkere omgivelser eller om natten sørger den atmosfæriske LED-belysningen for at dette kjøleskapet kan integrere seg vakkert i alle miljøer. I tillegg er de lagrede varene lett å kjenne igjen uavhengig av lysmengden utenfor kjøleskapet, noe som gjør valgprosessen enklere allerede før du åpner dørene. De to doble hengslede dørene er enkle å åpne og lukke takket være de komfortable håndtakene. Takket være deres isolasjonsegenskaper holder dørene pålitelig den kalde luften inne. For ikke å snakke om, herdet glass er spesielt robust. Hver dør har en innebygd lås for å låse kjøleskapet og beskytte det mot uautorisert tilgang. Fire matchende nøkler er inkludert i leveransen. De to doble hengslede dørene er enkle å åpne og lukke takket være de komfortable håndtakene. Takket være deres isolasjonsegenskaper holder dørene pålitelig den kalde luften inne. For ikke å snakke om, herdet glass er spesielt robust. Hver dør har en innebygd lås for å låse kjøleskapet og beskytte det mot uautorisert tilgang.

Les mer
Royal Catering Kjøleskap med to dører - 1168 L 10010919
Royal Catering Kjøleskap med to dører - 1168 L 10010919

Utallige mat- og drikkevarer må oppbevares kjølig når du driver forretning med næringsmidler. Industrikjøleskapet tilbyr god plass for kjølig oppbevaring av ferske grønnsaker, ferdiglagd mat og sauser, drikker, supper og meieriprodukter. Slik vil de holdes ferske i lenger. Industrikjøleskapet har en kapasitet på 1 168 liter. Du får mye oppbevaringsplass til lagring av kjølevarer på kjøkkenet. Det finnes 6 hyller på 64,8 x 53 centimeter for best mulig bruk av interiøret. Plasseringen er valgfri etter størrelsen på beholderne. Om det er suppekjeler, GN-beholdere i forskjellige størrelser eller flate tallerkener, så vil disse hyllene kun ta opp den plassen de trenger. Viften til den integrerte sirkulasjonskjølingen og den kraftige 480-watts kompressoren gir jevn luftsirkulasjon inne i kjøleskapet. Dette gjør at maten i industrikjøleskapet alltid kjøles jevnt. Kompressoren er spesielt energieffektiv, samtidig som den har et lavt støynivå. Den er derfor perfekt til bruk innendørs. Industrikjøleskapet benytter kjølevæsken R290, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og høy energieffektivitet. Dessuten har den miljøvennlige kjølevæsken ingen negativ innvirkning på ozonlaget og drivhuseffekten. Den digitale termostaten holder kjøletemperaturen på et stabilt nivå. Temperaturen kan via kontrollpanelet stilles inn til mellom minus to og pluss åtte grader Celsius. Den digitale skjermen hjelper deg med å alltid holde kontroll på temperaturen. Slik kan du best tilpasse temperaturen på gjestenes drikke. Tinefunksjonen gir optimale kjøleresultater, selv etter lang tid. Begge svingdørene åpnes og lukkes enkelt med håndtak. Hver dør har en innebygget lås for å låse kjøleskapet og unngå at uvedkommende får tilgang. En ekstra nøkkel er inkludert i leveransen. Hele kjøleskapet blir opplyst hvis en dør åpnes, slik at det er enkelt å se mat og drikke. Industrikjøleskapets glatte overflate er laget i rustfritt stål og er veldig enkelt å rengjøre. Kjøleskapets materiale og konstruksjon er også svært holdbart og motstandsdyktig. Overflaten i rustfritt stål gir et elegant inntrykk, som passer alle kjøkken og oppbevaringsrom. Føttene kan justeres i høyden, noe som lar enheten tilpasses forskjellige gulv.

Les mer
Royal Catering Fryseboks - 355 L 10010904
Royal Catering Fryseboks - 355 L 10010904

Fryseboksen RCFZ-355 fra Royal Catering er den moderne måten å fryse og oppbevare mat til daglig bruk. Fryseren har en termostat, interiørbelysning og låsbare skyvedører. Den har en viktig plass i profesjonell catering, som fast food-restauranter, snackbarer, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Isbiter til baren eller forfriskende iskrem på sommeren er intet problem med denne velorganiserte fryseren. Med en kapasitet på inntil 355 liter gir fryseren god plass til å oppbevare frossenvarer eller måltider. På grunn av glassdørene og de energisparende LED-lysene i kjølekammeret, er innholdet i boksen godt synlig når som helst. Du har alltid full kontroll på frossenvarene. Fryseren nedkjøles med kjølemiddelet R290 som har utmerkede termodynamiske egenskaper, og høy energieffektivitet. Den er kjent for sine spesielt miljøvennlige egenskaper, som ikke har negativ effekt på ozonlaget eller drivhuseffekten. Mindre varmevekslere kan brukes med kjølemiddelet, som også holder strømkostnadene nede. Isobutangass passer godt til andre kjølekomponenter. Fryseren har fire praktiske skillekurver for bedre oversikt over varene. Du kan dermed oppbevare mindre varer sikkert og lett tilgjengelig. Kurvene kan settes inn eller fjernes fra fryseren etter behov. De er også svært enkle å rengjøre. Den innebygde kompressoren drives av 210 watt, og oppnår raskt måltemperaturen. Temperaturen kan justeres individuelt med en 7-trinns dreiebryter, som tillater kjøling mellom -18 ° C og -25 ° C for forskjellige typer mat. Termostaten kontrollerer temperaturen, og har et spesielt lavt energiforbruk. To kontrollamper viser fryserens driftstatus. Varmen som genereres under kjøling frigjøres gjennom ventilasjonsåpninger. Fryserens gjennomsiktige skyvedører har en sikkerhetslås, som beskytter innholdet fra uautorisert tilgang. To like nøkler er inkludert. Den har fire hjul for økt bevegelighet. Disse kan trygt låses med to bremser. Fryseren har en krok der du kan oppbevare strømledningen etter behov. Fryseren har en pulverlakkert ståloverflate og indre fôring av preget aluminium, som gir høy stabilitet og lang levetid . Aluminium er det ideelle materialet for temperaturer under null, da den holder godt på kulde. Metallene er av høy kvalitet og enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir et profesjonelt utseende. Det anbefales å avrime kjølekammeret fra tid til annen. Fryseren har en dreneringsventil på undersiden, som med enkle steg kan brukes for å tømme smeltet vann. Isskraperen (inkludert i levering) kan brukes for å fjerne tynne isforekomster.

Les mer
Royal Catering Fryseboks - 272 L - Royal Catering - 63 W RCFZ-350
Royal Catering Fryseboks - 272 L - Royal Catering - 63 W RCFZ-350

Fryseboksen RCFZ-350 fra Royal Catering tilbyr en moderne løsning for frysing og lagring av mat. Dra fordel av stort volum, en sikker lås og effektiv kjøleteknologi. Fryseren er solid og passer i profesjonelle kjøkken, for eksempel restauranter, kantiner, hotellkjøkken eller cateringtjenester. Fryseboksen på 272 L er svært romslig og gir god plass til mat. Det er også flyttbare kurver inne i fryseren som er perfekte for oppbevaring av mindre matvarer. Både de flyttbare kurvene og interiøret i Aluminium er vedlikeholdsvennlig og er lett å rengjøre. Dypfryseren avkjøles ved hjelp R600a, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. Den innebygde kompressoren fungerer med 63 W, slik at fryseren kan nå den innstilte temperaturen på så kort tid som mulig. Ønsket temperatur kan tilpasses forskjellige matvarer fra -25 til -18 °C. Temperaturen styres av termostaten, noe som garanterer spesielt lavt energiforbruk. Huset av Stål og innsiden av Aluminium gjør denne kommersielle fryseren svært stabil og holdbar. Aluminium er det ideelle materialet for bruk ved lave temperaturer takket være de utmerkede kuldeholdende egenskapene. Metallene av høy kvalitet er spesielt enkle å rengjøre, og den hvitmalte overflaten gir alltid et profesjonelt utseende. Lokket på fryseren er lett å åpne og gir direkte tilgang til de frosne matvarene. Døren er utstyrt med en integrert lås som gjør at du kan låse fryseboksen. Ikke bekymre deg hvis nøkkelen går tapt: Et ekstra nøkkelsett følger med i leveransen. De fire føttene er høydejusterbare opptil 30 mm, noe som garanterer stabilitet selv på ujevne overflater.

Les mer
Royal Catering kjøleskap - 590 L - Royal Catering RCLK-C590GB
Royal Catering kjøleskap - 590 L - Royal Catering RCLK-C590GB

Mange matvarer holder seg ferske og smaker godt hvis de er godt nedkjølt. Kjøleskapet fra Royal Catering er stort nok til å ha nok kjølevarer på lager selv for et stort antall kunder. Det spiller ingen rolle om du vil ha ferske grønnsaker, tilberedte retter og sauser, drinker, supper eller meieriprodukter i kjøleskapet, det frittstående kjøleskapet holder alt pålitelig avkjølt. Det frittstående kjøleskapet har en kapasitet på 590 l. Det er utstyrt med totalt fire hyller, som hver kan bære 30 kg. Den digitale termostaten holder den valgte kjøletemperaturen nøyaktig, som du kan stille inn til mellom 0 - 8 °C via kontrollpanelet. Som et resultat kan du fritt tilpasse kjølenivået for å passe til den spesifikke maten du oppbevarer. Kjøleskapet holder seg til energiklasse B og kjøles med kjølemediet R600a, som har utmerkede termodynamiske egenskaper og imponerer med sin høye energieffektivitet. I tillegg har dette miljøvennlige kjølemediet ingen negativ innvirkning på ozonlaget eller drivhuseffekten. Med kompressoren på 228 W når det stående kjøleskapet ønsket temperatur raskt. Kompressoren imponerer både med lavt støynivå og lang levetid. Huset er laget av stål. Materialet har høy motstand og holdbarhet. Den solide døren har doble glass og er enkel å åpne og lukke. De glatte overflatene kan rengjøres uanstrengt og påvirkes ikke for ytre påvirkninger. Det frittstående kjøleskapet er trygt og stabilt takket være føttene som kan justeres på 30 mm.

Les mer