Viser søkeresultater for "

Babystell og helse

"
Olívy
Olívy

Olivy Baby Care for bleieskift forhindrer rødhet Med Olivy Baby Care kan du forhindre at rumpa til barnet blir rød, irritert eller i verste fall får utslett. Produktet er basert på ren olivenolje blandet med en veldig mild limeløsning. Olivenoljen vil mykne og tilføre riktig mengde naturlig fuktighet til huden, samtidig som den danner en beskyttende film mot fuktigheten fra den våte bleien. Olivy Baby Care produseres i Frankrike, hvor barnefamilier har brukt olivenolje og limebasert liniment til bleieskift i generasjoner. Denne metoden anbefales av jordmødre, barneleger og hudleger, og brukes på sykehus og fødeklinikker i Frankrike. Egenskaper: • Forhindrer rødhet og irritasjon • Renser urenheter etter urin og avføring • Sikrer ren, myk hud i naturlig balanse • Laget av ekstra virgin olivenolje og mild limeløsning • Inneholder naturlige ingredienser og er fri for parfyme og fargestoffer • Kan med fordel også brukes til f.eks. pleie av tørr hud og eksemhud på hele kroppen hos babyer, barn og voksne. Arr, smokker, ansiktsrens, insektbitt, mindre solbrenthet osv. • Allergisertifisert, dermatologisk testet, klinisk dokumentert effekt Anbefalt bruk: Hell ca. 2 ml på en bomullspad. Påfør deretter på hele bleieområdet med bomullspaden. Dette fjerner urinen og Olivy trenger inn i huden. Ved avføring, rengjør først med vann og deretter med Olivy. Du bør bruke Olivy ved hvert bleieskift for å oppnå optimal forebyggende effekt. Innhold: 100 ml.

Les mer
Doomoo
Doomoo

Doomoo ammepute - "grå" hjelper med å gjøre amming mer behagelig og avslappet. Doomoo ammepute er en super myk og formbar pute som blir anbefalt av jordmødre til de som ammer. I følge forsking stimulerer en avslappet og behagelig amming melkeproduksjonen. Putens trekk er myk øko-text jersey og er fyllt med små lydløse EPS baller. Kombinasjonen av trekk og fyll gjør puden super enkel å forme etter behov, slik at du kan få maksimal komfort. Puten faller ikke sammen under amming, så barnet risikerer ikke å falle ned eller miste grepet av brystvorten. Putens runde form gjør at den sitter godt rundt kroppen og ikke sklir vekk. EPS kulene har antibakterielle egenskaper, som alltid er bra i forhold til babypleie og omsorg. Puten kan også med fordel brukes som en sovepute, når babyen trener nakke og rygg, eller som sittestøtte når barnet å lære å sitte med ryggstøtte. Hvordan fyller jeg ekstra EPS kuler i puten? Du kan kjøpe med ekstra EPS kuler hvis du ønsker mer fyll. Innerputen er forsynt med en spesial glidelås uten håndtak, sånn at man unngår at den åpnes ved et uhell så kulene faller ut. Du skal derfor bruke noe spisst, evt. en klips til å sette inn i glidelåsen før du kan åpne den. Vaskeanvisning: Den indre puten kan vaskes på 30 grader. Trekket er avtagbart og kan vaskes på 30 grader. Materialer: Jersey: 100% bomull Bomull: 95% bomull og 5% elastan Fyll: EPS kuler Mål: Lengde: 150 cm Vekt: 0.96 kg Innhold: 1 stk

Les mer
Hedrin
Hedrin

Hedrin ONCE er perfekt til deg som vil nøyes med én behandling - dreper både lus og luseegg. Hedrin ONCE gel er et effektivt middel for å drepe hodelus og deres egg. Produktet er basert på silikonolje som innkapsler lusene, så de ikke er i stand til å utskille overskytende vann fra blodsugingen. Tarmen ødelegges, og lusene dør ganske enkelt. Silikonolje i Hedrin ONCE hjelper produktet til å trenge inn i luseeggene så de også dør. Samtidig med dette, så er Hedrin mild mot både hud og hår. Hedrin ONCE inneholder ikke insektgifter. Derfor kan Hedrin ONCE brukes så ofte som det er nødvendig uten at lusene utvikler resistens. Da oppløsningen ikke kan opptas gjennom huden, er Hedrin gel ideell til behandling av hodelus på barn helt ned til 6 måneder. Hedrin kan også brukes av gravide og ammende. Som det eneste produkt på markedet dreber Hedrin Once også alle luseegg. Derfor er gjenbehandling ikke nødvendig. Fordeler ved Hedrin Once: • Vaskes ut etter kun 15 minutter. • Så mild at den kan brukes av gravide, ammende og til barn fra 6 måneder. • Helt fri for parfyme, parabener og insektgifter. • Allergimerket. • Ingen gjenbehandling. Anbefalt bruk: Alle som har fått konstatert levende hodelus bør behandles samtidig. Rist flasken grundig før bruk. Fordel Hedrin ONCE jevnt i tørt hår. Vær sikker på at håret er helt gjennomvått, så hodebunnen og håret er helt dekket med Hedrin ONCE. Gni Hedrin ONCE inn i håret med fingrene eller en allminnelig kam, så Hedrin ONCE spres jevnt fra hårrot til spiss. Hedrin ONCE skal sitte i håret i 15 minutter (eller lengre hvis det er mer beleilig). Ta shampoo i håret uten å skylle Hedrin ONCE ut først. Gni grundig og skyll deretter med vann. Gjenta hårvasken og bruk deretter balsam i håret. Skyll og tørk håret. Hedrin ONCE inneholder anti-skummiddel, og shampooen vil derfor ha vanskelig for å skumme. Hvis nødvendig, så gjentas prosedyren ovenfor i tørt hår. Innhold: 250 ml.

Les mer