Viser søkeresultater for "

Babystell og helse

"
Cam Cam Copenhagen Stellematte Sammenleggbar   Cam Cam Copenhagen - Camel
Cam Cam Copenhagen Stellematte Sammenleggbar Cam Cam Copenhagen - Camel

Fin sammenleggbar stellematte til stelleveske. Cam Cam Stelleunderlag er quiltet i økologisk bomull, impregnert med smuss- og vannavisende impregnering og fylt med mykt skum for å gjøre bleieskift på tur ekstra behagelig for baby og mindre styrete for deg. Selv om stellematten er liten i det den er sammenbrettet, 19x23x5,5 cm, brettes den ut til et ordentlig stelleunderlag på 70×44 cm. Så her kan bleieskift foregå mykt og hygienisk selv utenfor hjemmet. Stellemate har en liten lomme neders, på innsiden i det matten er brettet sammen, med plass til ekstra bleie og våtservietter. Vatteringen er i et fint bølgemønster, og stellematte kommer i en nydelig kombinasjon av hvite og brun-beige nyanser. Som alt annet fra Cam Cam Copenhagen, er deres sammenleggbar stellematte sertifisert økologisk. Cam Cam Copenhagen er et GOTS sertifisert firma, som betyr at alle samarbeidspartnere driver økologisk, etisk og miljøvennlig. Du garanteres derfor et stelleunderlag som ikke bare er fint, men fra snille, rettferdige og trygge hender.   Cam Cam Copenhagen Pusle Underlag - OCS Lierre / Camel * Stoff: 100% Økologisk Bomull. * Fyll: 100% Polyurethane Skum * Mål utfoldet stelleunderlag: 70 x 44 cm * Mål Sammenbrettet: H 19 x B 23 x D 5,5 cm * Farge: Nyanser av brun, beige og hvit * Mønster: Små kløver planter Cam Cam Stellematte er 74% naturlig og økologisk. OCS-certificeret - ETKO 4401 OEKO TEX sertifisert Laget i India

Les mer
DryNites
DryNites

DryNite nattunderbukser - En smart løsning på sengevæting DryNites Nattunderbukser er en enkel og effektiv løsning til barn som enten periodisk eller regelmessig tisser i sengen. Nattbuksene har samme utseende som, og er like så behagelige som et par alminnelige underbukser. De har dog en helt spesiell og effektiv absorberende funksjon. Nattbuksene har samme funksjon som en bleie, og kan absorbere og holde på tiss om uhellet skulle være ute. DryNites nattbuksene har dog et mer diskret utseende og er fremstilt i et lydløst materiale, så de opfattes som et alminnelig par underbukser. Underbuksene beskytter barnet hele natten, og fjerner all bekymring om uønskede uhell i sengen, uansett hvor barnet befinner seg. Barnets nattesøvn vil forbedres markant, og sengetøy og madrass vil bli skånet. Funksjon: Underbuksene har en tynn absorberende kjerne som trekker fukten vekk fra huden så barnet føler seg tilpass under søvnen. Buksene holder tøy og sengetøy tørt, da det ikke kan trenge fukt igjennom det ytre lag. De ligner og føles som normalt undertøy, og strekkeffekten i sidene får buksene til å site ordenlig til. VarianterDenne DryNite varianten er til jenter i alderen 4-7 år - buksene har et søtt motiv av den yndige Klokkeblomst og andre feer fra Disney filmene, er dekorert i jentefarger som lyserød og lilla, og har en fin sløyfe foran. DryNite nattbuksene fås både i varianter til jenter og gutter, med pyntende motiver. Buksene fås i størrelsene: - 3-5 år- 4-7 år- 8-15 år.

Les mer
Medela PersonalFit Flex Brysttrakt 30 mm, Størrelse XL, 2 stk.
Medela PersonalFit Flex Brysttrakt 30 mm, Størrelse XL, 2 stk.

Medela PersonalFit Flex Brysttrakt bidrar til å gjøre pumpingen mer komfortabel og effektiv, størrelse XL, 30 mm, 2 stk. Medela brysttrakt er designet for å passe til forskjellige størrelser av brystvorter. Brysttraktene passer til samtlige brystpumper i Medelaserien. Rett brysttraktstørrelse optimerer melkeflyten fra brystet til oppsamlingsbeholderen. Alle kvinner er unike, og dermed vil ikke en type brysttrakt passe til alle. Medela tilbyr et utvalg av brysttrakter, slik at alle mødre kan finne den som passer perfekt til seg. Ved å velge en brysttraktstørrelse som er rett for deg, vil det bidra til å gjøre pumpingen så komfortabel og effektiv som mulig. Slik velger du riktig størrelse på brysttrakten: En brysttrakt, som passer perfekt, sitter tett omkring brystvorten, men gir samtidig brystvorten plass til å røre seg. En brysttrakt med rett størrelse forhindrer at melkekanalene presses sammen under pumping. Den bidrar til å sikre optimal brysttømming og maksimalt melkeutbytte. Mål brystvortens diameter, ikke ta med areola som er området rundt brystvorten. Opptil 17 mm: 21 mm brystrakt Opptil 20 mm: 24 mm brystrakt Opptil 23 mm: 27 mm brystrakt Opptil 26 mm: 30 mm brystrakt Opptil 32 mm_ 36 mm brystrakt Egenskaper: Myk, fleksibel kant samt oval form, som kan dreies 360° 105° vinkel gir en bedre passform og dermed et bedre melkeflow Fremstilt av BPA-frie materialer Pakken inneholder2 stk. PersonalFit Flex Brysttrakter Medela er lidenskapelig opptatt av brystmelk og utvikler produkter som skal hjelpe ammende mødre til å gjøre denne jobben enklere. Målsetningen er å hjelpe mødre til å amme så lenge som mulig, og å gi informasjon som gjør dem i stand til å ta gode beslutninger om sine ammemål. Medela er et forskningsbasert og innovativt selskap med to forretningsenheter, amming og healthcare. Selskapet investereri grunnforskning, samarbeid med ledende forskere, medisinsk fagpersonell og universiteter over hele verden. Sammen gjør de forskning til virkelighet.

Les mer
Kidsme Food Feeder, Plomme, 1 stk.
Kidsme Food Feeder, Plomme, 1 stk.

Kidsme Food Feeder er et spiseredskap som lar barn teste nye smaker uten søl, til baby fra 6 mnd+. Kidsme Food Feeder har to håndtak, slik at barnet kan holde med begge hender. Food Feederen hjelper til å stimulere tyggebevegelsen og trene opp koordinasjon mellom hånd, munn og syn. Den hygieniske posen i silikon tar ikke opp smak og lar maten smake det maten skal smake. Perfekt for å utforske nye smaker eller for et lite mellommåltid. Legg frukt, grønnsaker o.l. i silikonposen, og la barnet teste ut selv. fra 6 mnd+ enkel å rengjøre og tåler oppvaskmaskin BPA-fri silikonbeholder og redskap i polypropylen Det finnes refill til silikonposen i str. medium (4 mnd+) og large (6mnd+). Food Feederen leveres med silikonpose i størrelse large.Food Feeder finnes også i en PLUS variant som har en noe større silikonpose og dermed plass til litt større biter som f.eks en bit eple eller banan. Rengjøres med varmt vann og oppvaskmiddel. Skal ikke kokes. Kidsme er en serie med babyprodukter designet for å skape glede hos barna i møte med nye smaker, opplevelser og teksturer. Serien har et høyt fokus på kvalitet og sikkerhet, samtidig som produktene skal stimulere til utvikling og gi barna økt mestringsfølelse fra tidlig alder. Kidsme er inspirert av barna og de utfordringene skaperne sto overfor som foreldre til en liten gutt. Med innovative og praktiske produkter bidrar Kidsme til å gjøre hverdagens øyeblikk til spesielle og minneverdige opplevelser.

Les mer