Viser søkeresultater for "

Babystell og helse

"
Olívy Olivy Baby Care til bleieskift - 250 ml
Olívy Olivy Baby Care til bleieskift - 250 ml

Olivy Baby Care til bleieskift - basert på olivenoljeMed Olivy Baby Care kan du forebygge at barnet blir rød eller - i verste fall - får bleieutslett. Produktet er basert på ren olivenolje blandet med en meget mild kalkoppløsning. Olivenoljen vil mykgjøre og tilføre den rette naturlige mengde fukt til huden, samtidig med at den danner en beskyttende hinne mot fukten fra den våte bleien. Forebygger rødme og bleieutslett. Sikrer at huden forblir sunn, sterk og motstandsdyktig. Olívy er et sunt alternativ til vann, såpe og våtservietter Olivy Baby Care - Diaper Change produseres i Frankrike, hvor barnefamilier har brukt olivenolje- og kalkbasert liniment til bleieskift i generasjoner. Denne metoden er anbefalt av jordemødre, barneleger samt dermatologer og anvendes både på sykehus og fødeklinikker i Frankrike.EgenskaperForebygger rødme og irritasjonRenser urenheter etter urin og avføringSikrer en ren, myk hud i naturlig balanseEr fremstilt av ekstra jomfru olivenolje og mild kalkoppløsningInneholder naturlige ingredienser og er fri for parfyme og fargestofferKan med fordel også brukes til bl.a. pleie av tørr hud og eksemhud på hele kroppen hos babyer, barn og voksne. Arp, suttemunn, ansiktsrens, insektstikk, mindre solforbrenninger m.m. Allergimerket av AllergyCertified, dermatologisk testet, klinisk dokumentert effektAnbefalt brukRist flaskenHell en mengde Olívy tilsvarende en 5 kr. på en bomullspadEtterfølgende tørkes hele bleieområdet av med bomullspaden. Dermed fjernes urinen og Olivy trenger inn i huden. Ved avføring renses det først med vann og deretter med Olivy. Du bør bruke Olivy ved hvert bleieskift for å oppnå den optimale, forebyggende virkning.Innhold: 250 ml.

Les mer
Avène Thermal Spring Water – 50 ml.
Avène Thermal Spring Water – 50 ml.

Thermal Water fra Avène - rent og næringsrikt kildevann fra Frankrike Dette er en liten flaske med 50 ml av Avènes fantastiske termiske vann, hentet direkte fra egen kilde. Vannet har gode egenskaper for huden fordi det er beriket med masse næring. Vannet kommer fra en egen kilde i Frankrike, og blir deretter pakket i okklusive omgivelser – det vil si at kildevannet ikke kommer i kontakt med forurenset luft eller andre faktorer som kan påvirke kvaliteten. Vannet er minimalt mineralisert og har et veldig lavt saltinnhold, noe som gjør at huden ikke irriteres, men kun får de gode aktive stoffene.Det termiske kildevannet har dempende og lindrende egenskaper på følgende problemer:- Kløende og sviende hud- Tørr og fuktfattig hud- Sensitiv og følsom hud- Opprørt og varm hud- Solbrent hud- Irritert hud etter barbering og hårfjerningAndre fordelerPå grunn av det kommer fra varme kilder inneholder vannet en stor mengde næringsstoffer som gjør det naturlig myknende og irritasjonslindrende. Det er også helt pH-nøytralt og verken tilsatt duft, farge eller smak. Det er derfor velegnet til selv veldig sensitiv hud. På tross av at vannet kommer fra naturen, erdet bakteriologisk rent og oppbevares i sterile beholdere. Det ferdige produktet er ikke kjemisk forarbeidet, og egenskapene er 100 % naturlige.Alle produktene fra Avène er tilsatt dette fordelaktige vannet, men her kan du få det i sin reneste form.Slik bruker du Thermal Spring Water fra AvèneProduktet kan brukes som oppfriskende vann i hudpleierutinen din – for eksempel under dagkremen du bruker. Alternativt kan du påføre vannet så snart du merker irritasjoner som nevnt over.Innhold: 50 ml

Les mer
Eucerin Sun Fluid - Kids SPF50+ - 50 ml
Eucerin Sun Fluid - Kids SPF50+ - 50 ml

Eucerin Sun Fluid - Kids SPF50+ pleier huden og gir effektiv UV-beskyttelseEucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect er en effektiv solkrem til barn, i en praktisk størrelse som går rett i lommen. Kremen inneholder fotostabile UVA/UVB filtre for høy UV-beskyttelse, samtidig med at den stimulerer hudens egne DNA-reparajsonsmekanismer og beskytter hudcellene mot skader forårsaket av frie radikaler.Velegnet til:- Barn fra 3 år - alle hudtyper, også til hud med atopisk eksem/barneeksem.Egenskaper:Uparfymeret og ekstra vannfastSPF 50Høy UV beskyttelseBeskytter mot frie radikalerPraktisk størrelseBruk:Påfør rikelig solbeskyttelse før opphold i solen, og påfør igjen ved behov, spesielt etter svømming, tørking med håndklær eller svette for å opprettholde den opprinnelige beskyttelsen. Hold barn utenfor solens rekkevidde med solhatt, dekkende tøy og solbriller, og bruk solkrem med høy solfaktor. Hold babyer og små barn utenfor direkte sollys. Unngå den intense middagssolen og overdreven soling siden til og med solkrem med høy beskyttelse ikke gir 100% beskyttelse mot solens skadelige stråler.Eucerin Sun Protection:Eucerin Sun Protection er en serie produkter som gir omfattende beskyttelse mot solskader. Serien inneholder solkremen tilpasset hudtype, solkrem spesielt til baby, barn og voksne, samt solkremer til ansikt og kropp. Alle formlene har en lett og lys tekstur som er enkel å påføre og absorberes raskt. Serien bruker kun utvalgte ingredienser med klinisk dokumentert effekt.Innhold: 50 ml

Les mer
DryNites Jente 4-7 år - 10 stk.
DryNites Jente 4-7 år - 10 stk.

DryNite nattunderbukser - En smart løsning på sengevæting DryNites Nattunderbukser er en enkel og effektiv løsning til barn som enten periodisk eller regelmessig tisser i sengen. Nattbuksene har samme utseende som, og er like så behagelige som et par alminnelige underbukser. De har dog en helt spesiell og effektiv absorberende funksjon. Nattbuksene har samme funksjon som en bleie, og kan absorbere og holde på tiss om uhellet skulle være ute. DryNites nattbuksene har dog et mer diskret utseende og er fremstilt i et lydløst materiale, så de opfattes som et alminnelig par underbukser. Underbuksene beskytter barnet hele natten, og fjerner all bekymring om uønskede uhell i sengen, uansett hvor barnet befinner seg. Barnets nattesøvn vil forbedres markant, og sengetøy og madrass vil bli skånet. Funksjon: Underbuksene har en tynn absorberende kjerne som trekker fukten vekk fra huden så barnet føler seg tilpass under søvnen. Buksene holder tøy og sengetøy tørt, da det ikke kan trenge fukt igjennom det ytre lag. De ligner og føles som normalt undertøy, og strekkeffekten i sidene får buksene til å site ordenlig til. VarianterDenne DryNite varianten er til jenter i alderen 4-7 år - buksene har et søtt motiv av den yndige Klokkeblomst og andre feer fra Disney filmene, er dekorert i jentefarger som lyserød og lilla, og har en fin sløyfe foran. DryNite nattbuksene fås både i varianter til jenter og gutter, med pyntende motiver. Buksene fås i størrelsene: - 3-5 år- 4-7 år- 8-15 år.

Les mer
WeeCare Tøybleien Easy Cover fra WeeCare – Dots/Dusty Blue
WeeCare Tøybleien Easy Cover fra WeeCare – Dots/Dusty Blue

Easy Cover fra WeeCare er en vanntett ytterbleie fremstilt i bomull, polyuretanlaminat og deilig, myk fleeceEasy Cover fra WeeCare er en vanntett ytterbleie som brukes sammen med et absorberende innlegg. Sammen utgjør de en hel bleie.Easy Cover kommer i to størrelser – Medium 6–10 kg og Large for over 10 kg – og er fremstilt i bærekraftige materialer som sikrer at barnet ditt får en moderne tøybleie med god passform og sugeevne – helt uten unødvendige kjemiske stoffer.WeeCares Easy Cover består av tre deler: Ytterst et lag av 100 % Øko-Tex-sertifisert bomull, innerst et vanntett stofflag av polyuretanlaminat og et mykt fleecestykke i ryggen, slik at bleien føles veldig komfortabel å ha på.Velg mellom flere forskjellige trendy trykk. Hvorfor bruke tøybleier?Stor besparelse på bleieinnkjøp – du slipper å kjøpe dyre engangsbleierUnngå unødvendig bruk av kjemiske stoffer som finnes i engangsbleierBærekraftige, hudvennlige materialer, blant annet naturmaterialer som hamp og bambusMindre risiko for allergier og hudproblemerLar huden puste bedre og lavere risiko for at stumpen blir rødStørrelsesguideStørrelseMediumLargeVekt (kg)5-8 kg8 kg til barnet er bleiefrittBemerk: Barn er forskjellige - derfor er guiden bare veiledende. Ut over kiloanvisningene kan du dessuten sjekke følgende punkter for å sikre en perfekt passform:Bleien skal sitte helt tett inntil lårene - også selv om barnet beveger beneneStrikken ved benet bør være plassert helt inne ved lysken, tettest på skrittetStofbleiens øvre kant skal sitte under navlen – en anelse lavere enn engangsbleierBleien er for liten, hvis:Bleien strammer rundt lårene og etterlater tydelige merkerBleien ikke kan nå rundt om magen og lukkes med borrelåsBleien sitter for lavtBleien er for stor, hvis:Bleien sitter for høyt på magen - over navlenBleien gaper ved lårene (her er det økt risiko for lekkasje)Anbefalt brukWeeCares Easy Cover brukes sammen med et absorberende innlegg – sammen utgjør de en hele bleie – for eksempel det smarte onesize-innlegget fra WeeCare, det myke Prefold-innlegget i økologisk bomull og bambus, eller Booster, som gir ekstra sugeevne og passer ekstra godt til bruk om natten.Innhold: 1 stk.

Les mer