Viser søkeresultater for "

Tilbehør til datautstyr

"
J5create Justerbart Bærbart Stativ I Aluminium Med 4k Usb-C Mini Dokkingstasjon
J5create Justerbart Bærbart Stativ I Aluminium Med 4k Usb-C Mini Dokkingstasjon

JTS327 er et justerbart stativ for bærbar PC fra j5create, med aluminiumskropp, anti-skli silikonpute og beskyttende krok får du et førsteklasses laptopstativ. I tillegg til den bærbare datamaskinen, kan du også plassere andre enheter og ting på den som nettbrett og bøker. Perfekt alternativ for de som ønsker å fremme helse og ha en mer ergonomisk arbeidsstilling når du jobber og hvis du vil leke. Stativet hever enheten din slik at du slipper å se ned og ha dårlig nakke- og ryggstilling over en lengre periode, det gjør det rett og slett lettere for deg å få bedre holdning på arbeidsplassen eller hjemme. Den har en maksimal vekt på 4 kg og fungerer for bærbare datamaskiner som er 16" og mindre.Den integrerte USB-C minidokkingstasjonen har 4K HMDI-utgang, to USB 5Gbps Type-A-porter og også en USB-C-port som støtter 5Gbps dataoverføringshastighet og har en strømforsyning på 100 W. JTS327 har alle tilkoblingsmulighetene du trenger for enkelt og greit å bygge opp arbeidsplassen hjemme og koble til datamaskintilbehøret for økt produktivitet og forbedret spillopplevelse.Passer de fleste bærbare datamaskiner på opptil 16 tommerAluminiumskonstruksjon med en vektkapasitet på opptil 4 kgJusterbare synsvinkler og høyder bidrar til å redusere belastningen på øynene og forbedre holdningenAnti-skli beskyttende puter hjelper til med å forhindre sklir og riperSammenleggbar design for enkel lagring og bærbarhetIntegrert USB-C minidokkingstasjon med 4K HDMI-utgang og tre USB SuperSpeed 5 Gbps-porterKoble enkelt Thunderbolt 3/4 eller USB-C bærbar PC med DP Alt Mode til en 4K 30Hz skjerm

Les mer
Steelseries Apex Pro Tastatur
Steelseries Apex Pro Tastatur

Sammendrag:Modifiserbare OmniPoint-svitsjer8x raskere respons, 5x raskere aktivering og 2x så holdbarOLED smartskjermSerie 5000 aluminiumsramme for flykvalitetMagnetisk avtagbar håndleddsstøtteSteelSeries Apex Pro er neste trinn innen mekaniske tastaturer.Verdens raskeste bryterMagnetiske sensorer gir betydelig raskere responstider enn tradisjonelle mekaniske brytere og kan justeres så lavt som 0,4 mm, noe som gir verdens raskeste fjærlette aktivering.Justerbare mekaniske aktiveringsbrytereI stedet for tradisjonelle faste aktiveringsbrytere, kan Omnipoint-brytere justeres for å registrere ethvert punkt fra 0,4-3,6 mm, noe som tillater justering til perfekt aktivering for forskjellige spill og skrivestiler.Garantert for 100 millioner tastetrykk Uten punkter med direkte fysisk kontakt, slites ikke OmniPoint magnetiske brytere ned eller forringes over tid, noe som gir jevn ytelse for over 100 millioner tastetrykk.Aluminiumslegering av flykvalitet 5000-seriens metallhus er bygget for en levetid med uforgjengelig holdbarhet og robusthet.Fem lagrede profilerProgramvarefri tilpasning for å kunne lagre opptil 5 unike profiler lokalt på tastaturet, fra spill til spill og på farten, inkludert aktiveringsavstand, RGB per nøkkel og mye mer.Spesialutviklede multimediekontroller En klikkbar metallstyrekule og mediataster lar deg justere volum og innstillinger på farten: endre lysstyrke, spole tilbake, hoppe over, pause og mer med et enkelt trykk på en knapp.Bypass port og kabelruting via USB Unngå å krype rundt bak skrivebordet: Sett inn en flash-stasjon, trådløs sender eller USB-enhet direkte inn i tastaturet og velg hvor kablene forlater tastaturet.100 % Anti-Ghosting med 104 nøkkel rolloverGå aldri glipp av et knappetrykk, selv i kampens hete. 100 % Anti-Ghosting betyr at tastaturet vil registrere hvert eneste tastetrykk, uansett hvor raskt det utføres.

Les mer
Vortex Pok3r Rgb Mekaniskt Tastatur Hvit [Mx Red]
Vortex Pok3r Rgb Mekaniskt Tastatur Hvit [Mx Red]

Vortex POK3R RGB 60 % mekanisk tastaturPOK3R RGB er et minimalistisk og lite tastatur i såkalt "" hackerstørrelse "". Det sparer mye plass på skrivebordet, samtidig som det tiltrekker seg alles oppmerksomhet. POK3R RGB har et aluminiums chassis og et sentralbord med den minste foringen, noe som resulterer i et veldig slitesterkt tastatur.POK3R RGB er maskinvareprogrammerbar. MASKINVARE. Hele tastaturet kan programmeres, og hver tast kan inneholde makroer uten noen form for programvareinstallasjon. På toppen av de tre programmerbare lagene kan brukere nå konfigurere alle de forskjellige RGB-bakgrunnsbelysningsmodusene eller sette individuelle taster til fargen de ønsker. Disse RGB -konfigurasjonene lagres akkurat som personlige tastetilordninger i tastaturets eget minne. POK3R RGB-konfigurasjonen forblir når den startes, uavhengig av hvilken datamaskin den er koblet til. I tillegg trenger ikke tastaturet noen programvare for å konfigurere all denne søtheten. Ingen irriterende eller forsinket installasjon av leverandører kreves! Jippie!Hva med LAN? Denne lille babyen er lett å bære, sparer plass for store musebevegelser og beholder makroene dine selv om du bruker andre datamaskiner enn din egen! Det ser også sykt kult ut når du gjør alt dette!- 60 % formfaktor. Super kompakt!- Super duper smalt chassis i aluminium- Flatmonterte brytere- 3 programmerbare lag for alternative tilordninger / makroer- Programmerbar RGB -bakgrunnsbelysning, selv med hver knapp- Maskinvare, ingen klønete programvare- Tenk deg å ha et slikt ubercoolt -tastatur på skrivebordet ditt? Uvurderlig!- Doubleshot ABS keycaps, som betyr 2 forskjellige farger plast presset sammen. Bokstavene vil ikke bli utslitt fra tastene- Alternative DVORAK- og COLEMAK -oppsett med dip -brytere nederst. Selvfølgelig kan du også programmere dine egne oppsett.

Les mer