Viser søkeresultater for "

Mammaklær

"
Medela
Medela

Medela Komfort amme-BH - Mer komfortabel BH finnes ikke! Nå er en ny graviditets-BH fra Medela klar til deg! Dette er en amme-BH som er laget for å gi en så lett og behagelig graviditet og ammingsperiode som mulig for alle kommende mødre! De fleste opplever allerede tidlig i graviditetsforløpet at de har bruk for å skifte BH. Og selv om ammingsperioden ikke er begynt enda, kan en amme-BH likevel sterkt anbefales. BH-en for amming og graviditet fra Medela gir nemlig ekstra god støtte til en barm i forandring, ettersom den er elastisk og fleksibel nok i stoffet til å kunne tilpasses fortløpende. En amme-BH fra Medela er det ideelle valget under graviditetsforløpet siden den gir perfekt støtte under hele forløpet. Spesielt under amming er akkurat denne BH-en uunnværlig! Medelas Komfort amme-BH er nemlig veldig enkel å bruke ettersom du kun behøver én fri hånd til å klikke av en skål! Under ammingen vil BH-en stadig gi støtte når skålen er åpen, noe som vil gjøre ammingen langt mer behagelig. Dessuten er stoffet veldig mykt, og det er verken søm eller bøyler i BH-en, alt for å kunne gi deg maksimal komfort! De tilhørende skumskålene bidrar til en flott silhuett, men disse kan enkelt tas ut hvis du foretrekker det. Fordeler Velg en Komfort amme-BH fra Medela siden den har følgende vesentlige fordeler: • Den er designet i en enkel hvit farge, som sammen med at den er sømløs, gjør at den er veldig diskrét å ha på under klærne. • Stoffet er laget i et dobbelt lag foran, noe som gjør at det ikke er nødvendig med støtte fra bøyler, som kan irritere og/eller stikke. • Barmen får en veldig fin silhuett på grunn av de tilhørende skumskålene i BH-en, som også enkelt kan tas ut hvis man vil ha en enda mer naturlig form. • Det ekstra strekkbare og veldig myke materialet gjør at BH-en vil tilpasse seg til barmen din under hele graviditeten uten å miste den støttende effekten. • BH-en er veldig enkel å bruke under ammingen, ettersom det kun er nødvendig med et lite trykk med én hånd på en av stroppene for å åpne den ene skålen. • Størrelsessortimentet går fra S - XL - Les under for å finne din størrelse! Størrelsesskjema I det følgende skjemaet kan du enkelt finne ut av hva som er din størrelse. Hvis målene dine ikke er i skjemaet, anbefaler vi at du prøver en Komfort amme-BH i den størrelsen som er tettest på. Ettersom materialet i BH-en er veldig elastisk og fleksibelt, vil de fleste nemlig likevel kunne passe en av størrelsene. Bilde: /imgsrv/2021-06-16/41592/30/medela-komfort-amme-bh-stoerrelser.jpg?c=IhGgIy

Les mer
Medela
Medela

Medela graviditets- og amme-BH - hvit. Gjør graviditeten så komfortabel som mulig! Medela presenterer en ny vente-BH, en graviditets- og amme-BH som er et must både under graviditet og amming! BH-en er utviklet spesielt for å gi best mulig komfortabel støtte til kroppen når den er i forandring. Den lekre, hvite BH-en er utviklet i et sømløst og bøylefritt design som gjør den veldig komfortabel å ha på, ettersom man slipper irriterende eller stikkende bøyler. Den er laget i et mykt materiale som kjennes behagelig mot huden, og materialet er dessuten ekstra strekkbart. De fleste av alle gravide vokser ut av BH-en sin - noen kan til og med oppleve at de går opp tre eller flere størrelser i skålen, så det er derfor veldig viktig å ha en graviditets-BH som har høy fleksibilitet. Fleksibelt og elastisk stoff er heldigvis noe Medelas graviditets- og amme-BH kan garantere! I tillegg til at stoffet er veldig strekkbart er det også av høy kvalitet - og det kan merkes! En vente-BH fra Medela er dessuten svært velegnet og tilrettelagt for amming. Den kan lett klipses opp med velplasserte ammeklemmer, og ammingen blir derfor langt mere uproblematisk med denne BH-en! Klemmene sitter godt fast når de er festet, så du behøver ikke bekymre deg for om de skulle falle ned av seg selv. En graviditets- og amme-BH fra Medela er et opplagt valg for deg som ønsker en BH som kan litt av hvert - denne BH-en er nemlig svært støttende og komfortabel, noe som er viktige forutsetninger for et godt graviditetsforløp, og er samtidig også veldig praktisk å bruke etter fødselen, under amming! Produktinformasjon • Graviditets- og amme-BH-en fra Medela i høy kvalitet og diskrét med hvit farge. (Den kan også fås i en sort utgave her på Med24) • Laget i et svært fleksibelt materiale, noe som gir støtte både før og etter fødselen • Designet uten bøyler og søm for å oppnå maksimal komfort • Utviklet med lett anvendelige ammeklemmer, slik at du enkelt kan komme til for å amme barnet ditt • Størrelsesutvalget går fra str. S - XL. Størrelsesguide Under kan du enkelt og overskuelig finne BH-størrelsen din. Det anbefales at du tar presise mål før du ser gjennom skjemaet. Hvis målene dine ikke er å finne i oversikten, bør du velge den størrelsen som ligger tettest på. Det fleksible materialet er utviklet til å kunne passe et bredt felt av kvinner, ettersom vi vet at alle kvinner er forskjellige. Bilde: /imgsrv/2021-06-16/41591/30/medela-graviditets-og-amme-bh-stoerrelser-2.jpg?c=IhGgIy Medela graviditets- og amme-BH - hviter tilgjengeligher på Med24 til en fast lav pris!

Les mer
Medela Keep Cool Natt-BH, Hvit, S
Medela Keep Cool Natt-BH, Hvit, S

Medela Keep Cool Natt-BH er en sømløs, spilefri og kjølende amme-BH, til bruk på natten. Medela Keep Cool Natt-BH har en elastisk kryssfront som gir enkel tilgang for amming og pumping på natten. BH-en har integrerte pustesoner og er fukttransporterende, slik at du skal føle deg sval og komfortabel gjennom natten. Den føles også myk og behagelig mot huden, samt sikrer en perfekt passform med Medela sin Adaptive Stretch-teknologi™.  Størrelse S, hvit. Størrelsesguide: Størrelse S tilsvarer: 70B, 70C, 70D, 75B, 75C Størrelse M tilsvarer: 70E, 70F, 75D, 75E, 80B, 80C, 80D, 85B, 85C Størrelse L tilsvarer: 75F, 85D, 85E, 85F, 90B, 90C, 90D, 90E, 90F, 95D Størrelse XL tilsvarer: 90E, 90F, 95D, 95E, 95F Huskeregel: Når du går ned i omkrets skal du opp i cup. Eks. 80 B har som regel samme cup-størrelse som en 85 A eller en 75 C. Bh´en bør sitte godt på ytterste hakk, siden de fleste bh´er utvider seg etter en tids bruk. Medela er lidenskapelig opptatt av brystmelk og utvikler produkter som skal hjelpe ammende mødre til å gjøre denne jobben enklere. Målsetningen er å hjelpe mødre til å amme så lenge som mulig, og å gi informasjon som gjør dem i stand til å ta gode beslutninger om sine ammemål. Medela er et forskningsbasert og innovativt selskap med to forretningsenheter, amming og healthcare. Selskapet investereri grunnforskning, samarbeid med ledende forskere, medisinsk fagpersonell og universiteter over hele verden. Sammen gjør de forskning til virkelighet.

Les mer
Medela Keep Cool BH, Hvit, L
Medela Keep Cool BH, Hvit, L

Medela Keep Cool BH er en amme-BH som er laget av et lett og pustende stoff som føles mykt og komfortabelt mot kroppen. Medela Keep Cool BH er en elastisk og behagelig amme-BH med moderat støtte. BH-en har integrerte pustesoner og er fukttransporterende, slik at du skal føle deg sval og komfortabel igjennom hele dagen. BH-en har også justerbare stropper for å gi deg den perfekte passformen, i tillegg til at den er sømløs og spilefri. Størrelse L, hvit. Størrelsesguide: Størrelse S tilsvarer: 70B, 70C, 70D, 70E, 75B, 75C. Størrelse M tilsvarer: 70F, 70G, 75D, 75E, 75F, 75G, 80B, 80C, 80D, 85B, 85C. Størrelse L tilsvarer: 80E, 80F, 80G, 85D, 85E, 90B, 90C, 90D, 95B, 95C. Størrelse XL tilsvarer: 85F, 85G, 90E, 90F, 90G, 95D, 95E, 95F. Huskeregel: Når du går ned i omkrets skal du opp i cup. Eks. 80 B har som regel samme cup-størrelse som en 85 A eller en 75 C. Bh´en bør sitte godt på ytterste hakk, siden de fleste bh´er utvider seg etter en tids bruk. Medela er lidenskapelig opptatt av brystmelk og utvikler produkter som skal hjelpe ammende mødre til å gjøre denne jobben enklere. Målsetningen er å hjelpe mødre til å amme så lenge som mulig, og å gi informasjon som gjør dem i stand til å ta gode beslutninger om sine ammemål. Medela er et forskningsbasert og innovativt selskap med to forretningsenheter, amming og healthcare. Selskapet investereri grunnforskning, samarbeid med ledende forskere, medisinsk fagpersonell og universiteter over hele verden. Sammen gjør de forskning til virkelighet.

Les mer
Medela Keep Cool Natt-BH, Hvit, L
Medela Keep Cool Natt-BH, Hvit, L

Medela Keep Cool Natt-BH er en sømløs, spilefri og kjølende amme-BH, til bruk på natten. Medela Keep Cool Natt-BH har en elastisk kryssfront som gir enkel tilgang for amming og pumping på natten. BH-en har integrerte pustesoner og er fukttransporterende, slik at du skal føle deg sval og komfortabel gjennom natten. Den føles også myk og behagelig mot huden, samt sikrer en perfekt passform med Medela sin Adaptive Stretch-teknologi™.  Størrelse L, hvit. Størrelsesguide: Størrelse S tilsvarer: 70B, 70C, 70D, 75B, 75C Størrelse M tilsvarer: 70E, 70F, 75D, 75E, 80B, 80C, 80D, 85B, 85C Størrelse L tilsvarer: 75F, 85D, 85E, 85F, 90B, 90C, 90D, 90E, 90F, 95D Størrelse XL tilsvarer: 90E, 90F, 95D, 95E, 95F Huskeregel: Når du går ned i omkrets skal du opp i cup. Eks. 80 B har som regel samme cup-størrelse som en 85 A eller en 75 C. Bh´en bør sitte godt på ytterste hakk, siden de fleste bh´er utvider seg etter en tids bruk. Medela er lidenskapelig opptatt av brystmelk og utvikler produkter som skal hjelpe ammende mødre til å gjøre denne jobben enklere. Målsetningen er å hjelpe mødre til å amme så lenge som mulig, og å gi informasjon som gjør dem i stand til å ta gode beslutninger om sine ammemål. Medela er et forskningsbasert og innovativt selskap med to forretningsenheter, amming og healthcare. Selskapet investereri grunnforskning, samarbeid med ledende forskere, medisinsk fagpersonell og universiteter over hele verden. Sammen gjør de forskning til virkelighet.

Les mer
Medela Keep Cool Natt-BH, Hvit, M
Medela Keep Cool Natt-BH, Hvit, M

Medela Keep Cool Natt-BH er en sømløs, spilefri og kjølende amme-BH, til bruk på natten. Medela Keep Cool Natt-BH har en elastisk kryssfront som gir enkel tilgang for amming og pumping på natten. BH-en har integrerte pustesoner og er fukttransporterende, slik at du skal føle deg sval og komfortabel gjennom natten. Den føles også myk og behagelig mot huden, samt sikrer en perfekt passform med Medela sin Adaptive Stretch-teknologi™.  Størrelse M, hvit. Størrelsesguide: Størrelse S tilsvarer: 70B, 70C, 70D, 75B, 75C Størrelse M tilsvarer: 70E, 70F, 75D, 75E, 80B, 80C, 80D, 85B, 85C Størrelse L tilsvarer: 75F, 85D, 85E, 85F, 90B, 90C, 90D, 90E, 90F, 95D Størrelse XL tilsvarer: 90E, 90F, 95D, 95E, 95F Huskeregel: Når du går ned i omkrets skal du opp i cup. Eks. 80 B har som regel samme cup-størrelse som en 85 A eller en 75 C. Bh´en bør sitte godt på ytterste hakk, siden de fleste bh´er utvider seg etter en tids bruk. Medela er lidenskapelig opptatt av brystmelk og utvikler produkter som skal hjelpe ammende mødre til å gjøre denne jobben enklere. Målsetningen er å hjelpe mødre til å amme så lenge som mulig, og å gi informasjon som gjør dem i stand til å ta gode beslutninger om sine ammemål. Medela er et forskningsbasert og innovativt selskap med to forretningsenheter, amming og healthcare. Selskapet investereri grunnforskning, samarbeid med ledende forskere, medisinsk fagpersonell og universiteter over hele verden. Sammen gjør de forskning til virkelighet.

Les mer
Medela Keep Cool Natt-BH, Svart, L
Medela Keep Cool Natt-BH, Svart, L

Medela Keep Cool Natt-BH er en sømløs, spilefri og kjølende amme-BH, til bruk på natten. Medela Keep Cool Natt-BH har en elastisk kryssfront som gir enkel tilgang for amming og pumping på natten. BH-en har integrerte pustesoner og er fukttransporterende, slik at du skal føle deg sval og komfortabel gjennom natten. Den føles også myk og behagelig mot huden, samt sikrer en perfekt passform med Medela sin Adaptive Stretch-teknologi™.  Størrelse L, svart. Størrelsesguide: Størrelse S tilsvarer: 70B, 70C, 70D, 75B, 75C Størrelse M tilsvarer: 70E, 70F, 75D, 75E, 80B, 80C, 80D, 85B, 85C Størrelse L tilsvarer: 75F, 85D, 85E, 85F, 90B, 90C, 90D, 90E, 90F, 95D Størrelse XL tilsvarer: 90E, 90F, 95D, 95E, 95F Huskeregel: Når du går ned i omkrets skal du opp i cup. Eks. 80 B har som regel samme cup-størrelse som en 85 A eller en 75 C. Bh´en bør sitte godt på ytterste hakk, siden de fleste bh´er utvider seg etter en tids bruk. Medela er lidenskapelig opptatt av brystmelk og utvikler produkter som skal hjelpe ammende mødre til å gjøre denne jobben enklere. Målsetningen er å hjelpe mødre til å amme så lenge som mulig, og å gi informasjon som gjør dem i stand til å ta gode beslutninger om sine ammemål. Medela er et forskningsbasert og innovativt selskap med to forretningsenheter, amming og healthcare. Selskapet investereri grunnforskning, samarbeid med ledende forskere, medisinsk fagpersonell og universiteter over hele verden. Sammen gjør de forskning til virkelighet.

Les mer