Viser søkeresultater for "

Mammaklær

"
Medela Bh 3-I-1 - Pumpe- Og Amme Bh  Høy Støtte - Svart
Medela Bh 3-I-1 - Pumpe- Og Amme Bh Høy Støtte - Svart

Svart Medela BH 3-i-1 Design: Amme bh, Pumpe bh og bh til bærbar i-bh-pumpe. Denne 3i1 Amme bh er perfekt bh for deg som benytter deg av elektrisk brystpumpe og/eller for deg som har Handsfree I-Bh-pumpe, samtidig som at du også ammer naturlig. Denne BH’en er enkel i bruk, gir god støtte og gjør at du kan pumpe melk med frie hender. Medela BH 3-i-1 er utstyrt med 2 lags foldbare Bryst-cups: BH til Bærbar Elektrisk Pumpe: Har du en I Bh pumpe som Medela handsfree, lar du begge cup-lagene være på, for optimal støtte av oppsamlingsskålene. Slik at du kan bevege deg fritt uten å bli hemmet av tyngden av melken som samler seg. Pumpe BH: Bak den første Cup-folden finner du en kryss-designet Cup for pumping. En Medela pumpe BH som vil holde brysttrakter og flasker på plass slik at du kan pumpe uten bruk av hender. Dette kryssdesignet er utviklet slik at det passer og holder enhver brysttrakt og flaske godt på plass. Passer enhver modell Medela brystpumpe, samt de fleste andre brystpumpemerker på markedet. Amme BH: Folder du ned begge lagene, har du en Medela Amme bh som gir maksimal hud-til-hud nærhet i det du ammer din lille. På siden her finner du en godt forklarende video av Medela bh 3-i-1 designet. Gir et godt bilde av hvordan bh’en fungerer i praksis.   Medela Amme BH er utstyrt med deres patenterte dobbelklips for Bryst-cup feste; enkel, stabil og slitesterk klips. BH’en er lett, myk og elastisk, og har god støtte som holder flasker og BH-pumper på plass. Takket være den innovative Medela teknologien, Soft Touch Adaptive Stretch™, vil BH’en gi perfekt passform selv om kroppen din skulle forandre seg underveis. Samtidig er stoffet både lett i vekt og pustende. Ingen klamme pupper 😊 Medela bh 3-i-1 amme- og pumpe-BH * farge: Hvit * Material: 94 % nylon, 6 % spandex/elastan * Soft Touch Adaptive Stretch™ * Foldbare Cup med Medela patenterte dobbelklips * Justerbare stropper og brystbånd. Laget i Tyrkia Finn riktig størrelse på amme-BH: Finn frem et målebånd og mål opp ditt bystemål med Medela sin 5 trinn guide (https://www.medela.no/dam-medela/jcr:8e459b64-183a-449f-91ce-af4093aaa784/intimate-apparel-size-table-amazon-2000x2000px-300dpi-NO-(3).jpg) for å finne riktig amme bh størrelse. Du kan også se Medela størrelse guide video (https://www.youtube.com/embed/i5ayFgS_EX8) for hvordan du gjør det.

Les mer
Medela
Medela

Ekstra støtte under graviditeten med Medela graviditetsbelte!Graviditetsbeltet fra Medela er et nytt super smart avlastningsprodukt som gir deg støtte både under og etter din graviditet! Det sorte graviditetsbeltet er sømløst og ekstra støttende, samt ekstra strekkbart.Dette er altså et belte du kan bruke gjennom HELE din graviditet - og enda også etter fødselen! Stoffet er nemlig super fleksibelt, og graviditetsbeltet passer derfor perfekt til en kropp i forandring.Et graviditetsbelte er ofte en riktig god idé å skaffe seg i forbindelse med en graviditet da den økende vekten ofte kan belaste rygg, hofter og mage. Magebeltet / ryggbeltet skal altså brukes til å støtte disse steder, så de belastes minst mulig og din graviditet blir mest mulig behagelig!Graviditetsbeltet er perfekt til deg som står mye oppreist i hverdagen, samt trener moderat - alt dette blir nemlig mye lettere med Medelas magebelte til gravide, som nesten fremmer lysten til å være aktiv!ProduktinfoGraviditetsbeltet fra Meleda kommer i en lekker nøytral sort farge - dermed er den perfekt som forlengelse av tøy som er blitt for kort eller for stramt. (Magebeltet forhandles også i hvit her på Med24.no)Mavebeltet til gravide er laget i et spesialutviklet pustbart materiale som er super fleksibelt og kan derfor tilpasse seg din kropp under hele din graviditet - både før og etter fødselen, kan støttebeltet altså brukesStøttebeltet er designet med forsterkede paneler omkring ryggen og nedre mage, så den gir den mest optimale støtte og lindring.Med Medelas graviditetsbelte kan du forbedre din holdning da hofter og mage avlastes/stabiliseresBeltet kan fås i størrelser fra S - XLFinn din beltestørrelse her!Støttebeltet er laget i et meget elastisk materiale, derfor vil det ved noen hoftemål være flere størrelser som alle kan passe din mage. Her er det så ens egne preferanser i forhold til hvor stramt man ønsker magebeltet skal sitte som skal avgjøre hvilken størrelse man kjøper.Hoftemål i cmSMLXL80S90SM100SML110MLXL120LXL130XLKjøpgraviditetsbeltet fra Medela i sort her på Med24.no.

Les mer
Medela
Medela

Sømløst og støttende graviditetsbelte som hjelper deg både før og etter fødselen!Graviditetsbeltet fra Medela er et nytt super smart avlastningsprodukt som gir deg støtte både under og etter din graviditet! Det sorte graviditetsbeltet er sømløst og ekstra støttende, samt ekstra strekkbart. Dette er altså et belte du kan bruke gjennom HELE din graviditet - og enda også etter fødselen! Stoffet er nemlig super fleksibelt, og graviditetsbeltet passer derfor perfekt til en kropp i forandring. Et graviditetsbelte er ofte en riktig god idé å skaffe seg i forbindelse med en graviditet da den økende vekten ofte kan belaste rygg, hofter og mage. Magebeltet / ryggbeltet skal altså brukes til å støtte disse steder, så de belastes minst mulig og din graviditet blir mest mulig behagelig! Graviditetsbeltet er perfekt til deg som står mye oppreist i hverdagen, samt trener moderat - alt dette blir nemlig mye lettere med Medelas magebelte til gravide, som nesten fremmer lysten til å være aktiv!ProduktinfoStøttebeltet fås her i hvit - Denne passer super godt til ditt tøy i de lyse nyanser! (Den sorte utgaven av graviditetsbeltet forhandles også på Med24.no)Graviditetsbeltet er laget av et super fleksibelt og elastisk materiale, som vil tilpasse seg mykt etter kroppen dinMaterialet pusende og har en frisk følelse på huden.Graviditetsbeltet har ekstra forsterkede paneler på nedre mage og hofte, som har en stabiliserende og avlastende effekt, samtidig med at den forbedrer ens holdning.Størrelsene går fra S - XL - se veiledningen nedenunder for ytterligere avklaringBeltestørrelserStøttebeltet er laget i et meget elastisk materiale, derfor vil det ved noen hoftemål være flere størrelser som kan passe din mage. Her er det så ens egne preferanser i forhold til hvor stramt man ønsker magebeltet skal sitte som skal avgjøre hvilken størrelse man kjøper.Hoftemål i cmSMLXL80S90SM100SML110MLXL120LXL130XLDu kan kjøpe Medela graviditetsbelte - hvither på Med24.no!

Les mer
Medela Amme Bh - Keep Cool  Ekstra Pustende - Hvit
Medela Amme Bh - Keep Cool Ekstra Pustende - Hvit

Nyhet! Medela Amme bh Keep Cool™. Ekstra pustende og komfortabel amme bh med medium støtte. Dette er en bh du kan bruke hele gravid og ammeperioden. Medela Keep Cool er en ensfarget hvit bh, helt fri for sømmer og spiler, har justerbare stropper og fult nedfoldbare bryst-cups for maksimal hud-til-hud nærhet når du ammer din lille. Medela bh er utviklet gjennom medisinsk forskning og innovativ teknologi. En amme bh som vil gi den høyeste grad av behag, komfort og tilrettelegging for baby-mamma bånd. Foran på brystet er det 2 pustesoner: Disse vil virke temperaturregulerende og avkjølende. Selve stoffet er utviklet med Medela sin 4 veis Adaptive Stretch ™ og Quick Dry ™ teknologi. Det vil si at dette er en hurtigtørkende bh som vil vokse og forme seg sammen med kroppen din. Så selv om kroppen din mest sannsynligvis vil forandre seg fra gravid til amme perioden, og deretter i ammeperioden, vil Medela amme bh alltid gi perfekt passform. Medela Amme Bh Keep Cool ™ * Farge: Hvit * Material: 95 % nylon, 5 % spandex/elastan * Soft Touch Adaptive Stretch™ * Quick dry teknologi * Foldbare Cup med klipsfeste * Justerbare stropper og brystbånd. * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Tyrkia Finn riktig størrelse på amme-BH: Finn frem et målebånd og mål opp ditt bystemål med Medela sin 5 trinn guide (https://www.medela.no/dam-medela/jcr:8e459b64-183a-449f-91ce-af4093aaa784/intimate-apparel-size-table-amazon-2000x2000px-300dpi-NO-(3).jpg) for å finne riktig amme bh størrelse. Du kan også se Medela størrelse guide video (https://www.youtube.com/embed/i5ayFgS_EX8) for hvordan du gjør det.

Les mer
Boob Design Amme Singlet - Øk.Bomull  Boob Design - Classic - Svart
Boob Design Amme Singlet - Øk.Bomull Boob Design - Classic - Svart

Best i test Gravid- og ammesinglet. Boob Design Classic singlet er enkel svart singlet i smart ammevennlig design. Ingen klips, kun smart minimalistisk design med en åpning som trylles frem. Boob Design singlet er laget av myk økologisk bomullsjersey tilsatt litt Elastan. En blanding som gir deg mykhet, behag og en singlet som tilpasser seg din kropp. Fra gravid og høy gravid, til nybakt mamma kropp og melkesprengte bryst. Gravid singlet + Amme singlet + Basic singlet Boob Amme singlet består som sagt ikke av noe klips og andre ting som skriker «Amme singlet». I utsende ser det ut som en helt vanlig basic singlet med dobbeltstoff over brystet. En kul detalj, og svært praktisk for damer som er glad i å gå uten bh. Dette dobbel-stoff Brystpartiet består av en kort topp som brettes opp, under her igjen bretter du neste stofflag ned. Du får en ammevennlig bryståpning som du kan gjøre stor eller liten etter eget ønsker. Her kan du brette ut puppene godt eller lage en diskre ammeåpning. Valget er ditt! Boob Design singlet er en gravid topp som kan være med hele veien ut ammeperioden. Det Økologisk bomulstoffet er tilsatt Elastan. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte magen og pupper, men på en behagelig og lett måte. Dette er en  singlet som vokser og minsker i takt med din kropp. Først din voksende mage og pupper, og da etter hvert din krympende kropp. Med sin smarte diskre «trylle-pupp» åpning har Boob Design vunnet flere priser internasjonalt. (https://www.boobdesign.com/about-boob-design/awards) Er du på utkikk etter gode gravide og ammeklær, finner du den samme smarte løsningen i alt av topper fra Boob Design: Amme Tskjorte, Amme genser, Amme pysjamas. Boob Singlet Classic er en del av deilige gravid og ammeklær sommer kolleksjonen: Boob Short nursing tank top * Amme Singlet * Farge: Svart * Material: 92% økologisk bomull, 8% elastan * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Portugal av Irmaos Rodrigues (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/irmaos-rodrigues)

Les mer
Boob Design Barsel- Og Gravidtruse Soft  Boob Design - Ivory
Boob Design Barsel- Og Gravidtruse Soft Boob Design - Ivory

Kremhvit Boob Mammatruse Soft High Waste. Gravid- og barseltruse i superdeilig material som virker nedkjølende, er delikat mot den mest sensitive hud og arr, ingen sømmer som kan gnage, og en passform som gir den beste «klemme»-støtten. Boob Gravidtruse har i tillegg til høyt liv, dobbelt-stoff foran på magen. Ekstra deilig etter fødsel. Boob truse er laget i kvalitet-stoffet TENCEL™ lyocell som passer på at huden under får puste godt og alt av fukt transporteres vekk – silkemyk, tørr og komfortabel følelse! Boob mammatruse er laget av det samme deilige stoffet som den besteselgene Boob Amme bh Soft nursing. Er du på utkikk etter undertøy til fødebag, er dette et fantastisk sett! Myk, Behagelig, Pustende og nedkjølende. Boob Mammatruse Soft er laget i lyocell jersey av bærekraftig TENCEL™ (https://www.tencel.com/about). Et stoff som er silkemykt i berøring, puster og som har en nedkjølende effekt. Til dette har Boob Design tilsatt 6% Elastan for å gjøre din gravidtruse ekstra fleksibel uten at det går på bekostning av å holde formen. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte magen, uten at det vil føles for stramt i underlivet.   Boob Design High waist postpartum panties * Mammatuse / Barseltruse * Truse med High Waste * Farge: Kremhvit / ivory * Material: 94 % TENCEL™ lyocell og 6 % Elastan * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Portugal av Impetus (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/impetus)

Les mer
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte  Boob Design - Beige
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte Boob Design - Beige

Beige Boob Amme bh i seamless design, med Medium+ støtte og med utagbare ammeinnlegg. Bh’en er ment for hele gravid og ammeperioden, og kommer med en ekstra omkretsjustering, en ekstra rad med hektelukninger bak i ryggen. Cup’en på Boob amme bh foldes ned ved hjelp av smart-klips som er designet for at du lett skal få til å folde ned koppen med en hånd. Beige Amme Bh med god støtte for hele gravid og amme perioden Boob Amme Bh gir Medium+ (fast) støtte og har en bred rygg hvor vær rad med heklelukninger bak i ryggen består av tre hakk. Ryggen er U-formet, noe som gir maksimal støtte for deg som har litt større pupper som henger litt. Boob Amme bh har ellers stor omkretsjustering, et ekstra rad heklelukninger. Slik at du kan kjøpe amme bh for siste del av graviditeten og bruke den hele ammeperioden. For amme bh Størrelsesguide, se under Spesifikasjoner. Her finner du tabell og video for hvordan du skal velge den perfekte Boob Amme bh for deg. Cup bestående av 3 lag + Utagbart ammeinnlegg Boob amme bh cup’en består av en nedfoldbar cup i to-lags stoff og en ikke nedfoldbar støtte-cup med utskjæret stort trekant hull. Denne typen amme bh er perfekt for deg som har litt størrelse på puppene, står ikke naturlig rett ut. Støtte cup’en (den med trekanthullet) vil gi behagelig støtte under ammin,. Puppen for et ekstra løft, selv om cup’en er foldet ned for amming. Boob amme bh er utstyrt med smart-klips. Du kan fort og enkelt få festet av cup’en fra bhstroppen med en hånd. Usynlig og Ekstra behagelig Boob Amme bh er fri for spiler og nikkel. Stoffet er fukttransporterende, hurtigtørkende, slitesterk, silkemykt og glatt. I tillegg kommer Boob bh med utagbare ammeinnlegg. Her får du en gravid- og amme bh som motvirke klamhet og som er behagelig. Stoffet føles som en myk klem som former seg etter kroppen, og som ikke kleber seg fast til dine klær. Det glatte stoffet vil fra utsiden passe på at bh’en er usynlig. Boob benytter seg av kvalitetsstoff laget av 89% Nylon og 11% Elastane, hvor 78% av nylon er resirkulert. Denne kombinasjonen er hvorfor boob amme bh er så fantastisk i sin kvalitet. Nylon er kjent for sin slitestyrke, letthet, hurtigtørkende og fuktransporterende evne. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte puppene, og gi den beste følelsen.   Boob Design Seamless nursing bra with pads * Amme Bh + Ammeinnlegg * Farge: Beige / Nude * Material: 89% Nylon  (hvor av 78% resirkulert) , 11% Elastane * Foldbar Cup med klipsfeste * Justerbare stropper og omkrets * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Tyrkia av Memteks (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/memteks) Finn riktig størrelse på amme-BH: [embed]https://www.youtube.com/embed/zTrlLJaPohE[/embed]

Les mer
Boob Design Amme Bh Soft - Lett Støtte  Boob Design - Svart
Boob Design Amme Bh Soft - Lett Støtte Boob Design - Svart

Svart Boob Amme bh i Mamma-favoritt modellen, Soft Nursing Bra. Gravid og amme bh med Lett støtte, utviklet med tanke på beste komfort hjemme. Amme bh er helt fri for sømmer, spiler og harde gjenstander som knips og stroppjusteringer. Her er det komfort og behag som gjelder: bryterygg og kryss-cups foran for enkel amming uten knips. Denne Boob Amme og gravid bh modellen gir Lett støtte og er perfekt for hverdag hjemme og amme bh til soving. Denne modellen er som sagt er boob Design sin favoritt, en bestselgende amme bh av god grunn. Supert å ha for hele gravid og ammeperioden, og godt valg for deg som er på utkikk etter amme bh for fødebag. Denne amme bh vil du få det superkomfortabelt med på sykehuset og barselavdelingen! Myk, Behagelig, Pustende og nedkjølende. Boob Amme bh Soft nursing er laget i lyocell jersey av bærekraftig TENCEL™ (https://www.tencel.com/about). Et stoff som er silkemykt i berøring, puster og som har en nedkjølende effekt. Til dette har Boob Design tilsatt 6% Elastan for å gjøre din amme bh ekstra fleksibel uten at det går på bekostning av å holde formen. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte puppene, og gi den beste følelsen. Du finner Boob Design barsel- og gravidtruse i samme digge stoff. Deilig high waste truse med dobbel stoff på magepartiet for ekstra støtte. Kjøper du en, vil ende med å kjøpe flere! (:P). Perfekt Amme bh for natt amming Med sin bryterygg og kryss-cups er Boob Soft Nursing bra et godt valg for amme bh til soving. Ingen ubehagelige klumper du sover på og ingen knips som må av og på. Boob design passet på at dine bryster får pustet godt, og stoffet denne amme bh er laget av har i tillegg en nedkjølende effekt. Ekstra deilig med tanke på noen timer god søvn mellom ammingen. For Størrelsesguide, se tabell og video under Spesifikasjoner Boob Design Soft Nursing Bra * Amme Bh * Farge: Svart * Material: 94 % TENCEL™ lyocell og 6 % Elastan * Bryterygg og Kryss-cups * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Portugal av Impetus (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/impetus) Finn riktig størrelse på amme-BH: [embed]https://www.youtube.com/embed/zTrlLJaPohE[/embed]

Les mer
Boob Design Gravidbukse Bff Jogger  Boob Design Joggebukse - Beige
Boob Design Gravidbukse Bff Jogger Boob Design Joggebukse - Beige

Boob Joggebukse «Once on, never off». Dette er en gravidbukse enhver ikke gravid venninne vil misunne deg for! Fin og rett og slett digg. Bakfra ser Boob joggebukse ut som en fin kosebukse, foran er det en ekstra lav midjemansjett og en elastisk mage ut fra den igjen. Magepartiet er helt sømfritt og godt elastisk. Du kan helt fint bruke buksen selv uten å være gravid (se bilder). Magepartiet er godt elastisk. Selv med flat mage vil det være en deilig kosebukse, med masse plass for en voksende «lørdagsgodt mage». Boob joggebukse har elastisk strikk i ankler og er laget i en myk blanding av 95% økologisk bomull og 5% Elastan. En blanding som gir deg en ekstra mykhet og ekstra stretch. Gravid og ammeklær du kan bruke lenge etter at spedbarstiden er over. Boob Ammeklær handler om behag, stil og dame klær som kanskje ikke skriker amming. Heller fine plagg med smart design. Slik at du kan bruke din gravidbukse, under hele  graviditeten, ammeperioden og selv etter det. Boob ammeklær er faktisk så fine og deilige i sitt stoff og design at du vil ha problemer med å gi slipp på dem. Buksen heter faktisk «Once on Never off» av en grunn. Du finner matchende joggegenser: Boob BFF Hoodie.   Boob Maternity Sweatpants BFF Jogger * Gravid og Amme Joggebukse * Farge: Beige * Material: 95% økologisk bomull, 5% elastan * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Tyrkia av HNC (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/hnc-clothing-ltd)

Les mer
Boob Design Gravid- Og Ammegenser  Boob Design Hettegenser - Beige
Boob Design Gravid- Og Ammegenser Boob Design Hettegenser - Beige

Boob Gravid- og Ammegenser er en deilig, beige hettegenser i kult design. Boob hettegenser gir stor plass til å vokse i mageomkretset, uten at hettegenseren er baggy. Boob Design har nemlig utstyrt genseren med en front bestående av to deler. En folde-til-side front og en skjult front med «amme og voksende-mage splitt». For amming trenger du kun å brette den første fronten til side, så er du klar. Smart, lekker og diskrè ammeklær design. Boob genser er for hele gravid og ammeperioden, og etter ammeperioden 😛 Boob hettegenser er laget i en myk blanding av 95% økologisk bomull og 5% Elastan. En blanding som gir deg en ekstra mykhet og litt ekstra stretch. Smart dobbel-front design: Boob hettegenser er utstyrt med to fronter. Den ytterste fronten har en kengurulomme foran, og fronten kan vippes helt til side. Under her finner du den andre fronten som har en avlang splitt i midten. Splitten gir masse plass for en voksende mage, og etter hvert en ammeåpning etter fødsel.   Boob Ammeklær handler om behag, stil og dame klær som kanskje ikke skriker amming. Heller fine plagg med smarte og skjulte ammeåpninger. Slik at du kan bruke din ammegenser hele graviditeten, ammeperioden og selv etter det. Boob ammeklær er faktisk så fine og deilige i sitt stoff og design at du vil ha problemer med å gi slipp på dem.   Boob Maternity Hoodie with nursing access * Gravid og Amme Hettegenser Boxy * Farge: Beige * Material: 95% økologisk bomull, 5% elastan * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Tyrkia av HNC (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/hnc-clothing-ltd)

Les mer
Boob Design Barsel- Og Gravidtruse Soft  Boob Design - Ivory
Boob Design Barsel- Og Gravidtruse Soft Boob Design - Ivory

Kremhvit Boob Mammatruse Soft High Waste. Gravid- og barseltruse i superdeilig material som virker nedkjølende, er delikat mot den mest sensitive hud og arr, ingen sømmer som kan gnage, og en passform som gir den beste «klemme»-støtten. Boob Gravidtruse har i tillegg til høyt liv, dobbelt-stoff foran på magen. Ekstra deilig etter fødsel. Boob truse er laget i kvalitet-stoffet TENCEL™ lyocell som passer på at huden under får puste godt og alt av fukt transporteres vekk – silkemyk, tørr og komfortabel følelse! Boob mammatruse er laget av det samme deilige stoffet som den besteselgene Boob Amme bh Soft nursing. Er du på utkikk etter undertøy til fødebag, er dette et fantastisk sett! Myk, Behagelig, Pustende og nedkjølende. Boob Mammatruse Soft er laget i lyocell jersey av bærekraftig TENCEL™ (https://www.tencel.com/about). Et stoff som er silkemykt i berøring, puster og som har en nedkjølende effekt. Til dette har Boob Design tilsatt 6% Elastan for å gjøre din gravidtruse ekstra fleksibel uten at det går på bekostning av å holde formen. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte magen, uten at det vil føles for stramt i underlivet.   Boob Design High waist postpartum panties * Mammatuse / Barseltruse * Truse med High Waste * Farge: Kremhvit / ivory * Material: 94 % TENCEL™ lyocell og 6 % Elastan * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Portugal av Impetus (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/impetus)

Les mer
Boob Design Amme Bh Soft - Lett Støtte  Boob Design - Ivory
Boob Design Amme Bh Soft - Lett Støtte Boob Design - Ivory

Kremhvit Boob Amme bh i Mamma-favoritt modellen, Soft Nursing Bra. Gravid og amme bh med Lett støtte, utviklet med tanke på beste komfort hjemme. Amme bh er helt fri for sømmer, spiler og harde gjenstander som knips og stroppjusteringer. Her er det komfort og behag som gjelder: bryterygg og kryss-cups foran for enkel amming uten knips. Denne Boob Amme og gravid bh modellen gir Lett støtte og er perfekt for hverdag hjemme og amme bh til soving. Denne modellen er som sagt er boob Design sin favoritt, en bestselgende amme bh av god grunn. Supert å ha for hele gravid og ammeperioden, og godt valg for deg som er på utkikk etter amme bh for fødebag. Denne amme bh vil du få det superkomfortabelt med på sykehuset og barselavdelingen! Myk, Behagelig, Pustende og nedkjølende. Boob Amme bh Soft nursing er laget i lyocell jersey av bærekraftig TENCEL™ (https://www.tencel.com/about). Et stoff som er silkemykt i berøring, puster og som har en nedkjølende effekt. Til dette har Boob Design tilsatt 6% Elastan for å gjøre din amme bh ekstra fleksibel uten at det går på bekostning av å holde formen. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte puppene, og gi den beste følelsen. Du finner Boob Design barsel- og gravidtruse i samme digge stoff. Deilig high waste truse med dobbel stoff på magepartiet for ekstra støtte. Kjøper du en, vil ende med å kjøpe flere! (:P). Perfekt Amme bh for natt amming Med sin bryterygg og kryss-cups er Boob Soft Nursing bra et godt valg for amme bh til soving. Ingen ubehagelige klumper du sover på og ingen knips som må av og på. Boob design passet på at dine bryster får pustet godt, og stoffet denne amme bh er laget av har i tillegg en nedkjølende effekt. Ekstra deilig med tanke på noen timer god søvn mellom ammingen. For Størrelsesguide, se tabell og video under Spesifikasjoner Boob Design Soft Nursing Bra * Amme Bh * Farge: Ivory - Kremhvit * Material: 94 % TENCEL™ lyocell og 6 % Elastan * Bryterygg og Kryss-cups * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Portugal av Impetus (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/impetus) Finn riktig størrelse på amme-BH: [embed]https://www.youtube.com/embed/zTrlLJaPohE[/embed]

Les mer
Boob Design Amme Tskjorte - Øk.Bomull  Boob Design - Classic - Hvit
Boob Design Amme Tskjorte - Øk.Bomull Boob Design - Classic - Hvit

Boob Design Classic tskjorte, kåret som «Excellent Swedish Design» det året den ble lansert.Dette er er enkel, hvit tskjorte med smart ammevennlig design. Ingen klips, kun smart minimalistisk design med en «trylle-pupp» åpning. Boob Design tskjorte er laget av myk økologisk bomullsjersey tilsatt litt Elastan. En blanding som gir deg mykhet, behag og en teskjorte som tilpasser seg din kropp. Fra gravid og høy gravid, til nybakt mamma kropp og melkesprengte bryst. Gravid tskjorte + Amme tskjorte + Basic tskjorte Boob Amme tskjorte består som sagt ikke av noe klips og andre ting som skriker «Ammeklær» eller «Gravidklær» . I utsende ser det ut som en basic hvit skjorte  med dobbeltstoff over brystet. En kul detalj, og svært deilig for damer som er glad i å gå uten bh. Dette dobbel-stoff Brystpartiet består av en kort topp som brettes opp, under her igjen bretter du neste stofflag ned. Du får en ammevennlig bryståpning som du kan gjøre stor eller liten etter eget ønsker. Her kan du brette ut puppene godt eller lage en diskre ammeåpning. Valget er ditt! Boob Design tskjorte er en gravid topp som kan være med hele veien ut ammeperioden og mer. Det Økologisk bomulstoffet er tilsatt Elastan. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte magen og pupper, men på en behagelig og lett måte. Dette er en tekjorte som vokser og minsker i takt med din kropp. Først din voksende mage og pupper, og da etter hvert din krympende kropp. Med sin smarte diskre «trylle-pupp» åpning har Boob Design vunnet flere priser internasjonalt (https://www.boobdesign.com/about-boob-design/awards). Er du på utkikk etter gode gravide og ammeklær, finner du den samme smarte løsningen i alt av topper fra Boob Design: Amme Singlet, Amme genser, Amme pysjamas.   Boob Short sleeve nursing top * Amme Tskjorte * Farge: Hvit * Material: 92% økologisk bomull, 8% elastan * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Portugal av Irmaos Rodrigues (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/irmaos-rodrigues)

Les mer
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte  Boob Design - Svart
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte Boob Design - Svart

Svart Boob Amme bh i seamless design, med Medium+ støtte og med utagbare ammeinnlegg. Bh’en er ment for hele gravid og ammeperioden, og kommer med en ekstra omkretsjustering, en ekstra rad med hektelukninger bak i ryggen. Cup’en på Boob amme bh foldes ned ved hjelp av smart-klips som er designet for at du lett skal få til å folde ned koppen med en hånd. Svart Amme Bh med god støtte for hele gravid og amme perioden Boob Amme Bh gir Medium+ (fast) støtte og har en bred rygg hvor vær rad med heklelukninger bak i ryggen består av tre hakk. Ryggen er U-formet, noe som gir maksimal støtte for deg som har litt større pupper som henger litt. Boob Amme bh har ellers stor omkretsjustering, et ekstra rad heklelukninger. Slik at du kan kjøpe amme bh for siste del av graviditeten og bruke den hele ammeperioden. For amme bh Størrelsesguide, se under Spesifikasjoner. Her finner du tabell og video for hvordan du skal velge den perfekte Boob Amme bh for deg. Cup bestående av 3 lag + Utagbart ammeinnlegg Boob amme bh cup’en består av en nedfoldbar cup i to-lags stoff og en ikke nedfoldbar støtte-cup med utskjæret stort trekant hull. Denne typen amme bh er perfekt for deg som har litt størrelse på puppene, står ikke naturlig rett ut. Støtte cup’en (den med trekanthullet) vil gi behagelig støtte under ammin,. Puppen for et ekstra løft, selv om cup’en er foldet ned for amming. Boob amme bh er utstyrt med smart-klips. Du kan fort og enkelt få festet av cup’en fra bhstroppen med en hånd. Usynlig og Ekstra behagelig Boob Amme bh er fri for spiler og nikkel. Stoffet er fukttransporterende, hurtigtørkende, slitesterk, silkemykt og glatt. I tillegg kommer Boob bh med utagbare ammeinnlegg. Her får du en gravid- og amme bh som motvirke klamhet og som er behagelig. Stoffet føles som en myk klem som former seg etter kroppen, og som ikke kleber seg fast til dine klær. Det glatte stoffet vil fra utsiden passe på at bh’en er usynlig. Boob benytter seg av kvalitetsstoff laget av 89% Nylon og 11% Elastane, hvor 78% av nylon er resirkulert. Denne kombinasjonen er hvorfor boob amme bh er så fantastisk i sin kvalitet. Nylon er kjent for sin slitestyrke, letthet, hurtigtørkende og fuktransporterende evne. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte puppene, og gi den beste følelsen.   Boob Design Seamless nursing bra with pads * Amme Bh + Ammeinnlegg * Farge: Svart * Material: 89% Nylon  (hvor av 78% resirkulert) , 11% Elastane * Foldbar Cup med klipsfeste * Justerbare stropper og omkrets * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Tyrkia av Memteks (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/memteks) Finn riktig størrelse på amme-BH: [embed]https://www.youtube.com/embed/zTrlLJaPohE[/embed]

Les mer
Medela Bh 3-I-1 - Pumpe- Og Amme Bh  Høy Støtte - Hvit
Medela Bh 3-I-1 - Pumpe- Og Amme Bh Høy Støtte - Hvit

Hvit Medela BH 3-i-1 Design: Amme bh, Pumpe bh og bh til bærbar i-bh-pumpe. Denne 3i1 Amme bh er perfekt bh for deg som benytter deg av elektrisk brystpumpe og/eller for deg som har Handsfree I Bh pumpe, samtidig som at du også ammer naturlig. Denne BH’en er enkel i bruk, gir god støtte og gjør at du kan pumpe melk med frie hender. Medela BH 3-i-1 er utstyrt med 2 lags foldbare Bryst-cups: BH til Bærbar Elektrisk Pumpe: Har du en I Bh pumpe som Medela handsfree, lar du begge cup-lagene være på, for optimal støtte av oppsamlingsskålene. Slik at du kan bevege deg fritt uten å bli hemmet av tyngden av melken som samler seg. Pumpe BH: Bak den første Cup-folden finner du en kryss-designet Cup for pumping. En Medela pumpe BH som vil holde brysttrakter og flasker på plass slik at du kan pumpe uten bruk av hender. Dette kryssdesignet er utviklet slik at det passer og holder enhver brysttrakt og flaske godt på plass. Passer enhver modell Medela brystpumpe, samt de fleste andre brystpumpemerker på markedet. Amme BH: Folder du ned begge lagene, har du en Medela Amme bh som gir maksimal hud-til-hud nærhet i det du ammer din lille. På siden her finner du en godt forklarende video av Medela bh 3-i-1 designet. Gir et godt bilde av hvordan bh’en fungerer i praksis.   Medela Amme BH er utstyrt med deres patenterte dobbelklips for Bryst-cup feste; enkel, stabil og slitesterk klips. BH’en er lett, myk og elastisk, og har god støtte som holder flasker og BH-pumper på plass. Takket være den innovative Medela teknologien, Soft Touch Adaptive Stretch™, vil BH’en gi perfekt passform selv om kroppen din skulle forandre seg underveis. Samtidig er stoffet både lett i vekt og pustende. Ingen klamme pupper 😊 Medela bh 3-i-1 amme- og pumpe-BH * farge: Hvit * Material: 94 % nylon, 6 % spandex/elastan * Soft Touch Adaptive Stretch™ * Foldbare Cup med Medela patenterte dobbelklips * Justerbare stropper og brystbånd. Laget i Tyrkia Finn riktig størrelse på amme-BH: Finn frem et målebånd og mål opp ditt bystemål med Medela sin 5 trinn guide (https://www.medela.no/dam-medela/jcr:8e459b64-183a-449f-91ce-af4093aaa784/intimate-apparel-size-table-amazon-2000x2000px-300dpi-NO-(3).jpg) for å finne riktig amme bh størrelse. Du kan også se Medela størrelse guide video (https://www.youtube.com/embed/i5ayFgS_EX8) for hvordan du gjør det.

Les mer
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte  Boob Design - Hvit
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte Boob Design - Hvit

Hvit Boob Amme bh i seamless design, med Medium+ støtte og med utagbare ammeinnlegg. Bh’en er ment for hele gravid og ammeperioden, og kommer med en ekstra omkretsjustering, en ekstra rad med hektelukninger bak i ryggen. Cup’en på Boob amme bh foldes ned ved hjelp av smart-klips som er designet for at du lett skal få til å folde ned koppen med en hånd. Hvit Amme Bh med god støtte for hele gravid og amme perioden Boob Amme Bh gir Medium+ (fast) støtte og har en bred rygg hvor vær rad med heklelukninger bak i ryggen består av tre hakk. Ryggen er U-formet, noe som gir maksimal støtte for deg som har litt større pupper som henger litt. Boob Amme bh har ellers stor omkretsjustering, et ekstra rad heklelukninger. Slik at du kan kjøpe amme bh for siste del av graviditeten og bruke den hele ammeperioden. For amme bh Størrelsesguide, se under Spesifikasjoner. Her finner du tabell og video for hvordan du skal velge den perfekte Boob Amme bh for deg. Cup bestående av 3 lag + Utagbart ammeinnlegg Boob amme bh cup’en består av en nedfoldbar cup i to-lags stoff og en ikke nedfoldbar støtte-cup med utskjæret stort trekant hull. Denne typen amme bh er perfekt for deg som har litt størrelse på puppene, står ikke naturlig rett ut. Støtte cup’en (den med trekanthullet) vil gi behagelig støtte under ammin,. Puppen for et ekstra løft, selv om cup’en er foldet ned for amming. Boob amme bh er utstyrt med smart-klips. Du kan fort og enkelt få festet av cup’en fra bhstroppen med en hånd. Usynlig og Ekstra behagelig Boob Amme bh er fri for spiler og nikkel. Stoffet er fukttransporterende, hurtigtørkende, slitesterk, silkemykt og glatt. I tillegg kommer Boob bh med utagbare ammeinnlegg. Her får du en gravid- og amme bh som motvirke klamhet og som er behagelig. Stoffet føles som en myk klem som former seg etter kroppen, og som ikke kleber seg fast til dine klær. Det glatte stoffet vil fra utsiden passe på at bh’en er usynlig. Boob benytter seg av kvalitetsstoff laget av 89% Nylon og 11% Elastane, hvor 78% av nylon er resirkulert. Denne kombinasjonen er hvorfor boob amme bh er så fantastisk i sin kvalitet. Nylon er kjent for sin slitestyrke, letthet, hurtigtørkende og fuktransporterende evne. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte puppene, og gi den beste følelsen.   Boob Design Seamless nursing bra with pads * Amme Bh + Ammeinnlegg * Farge: Hvit * Material: 89% Nylon  (hvor av 78% resirkulert) , 11% Elastane * Foldbar Cup med klipsfeste * Justerbare stropper og omkrets * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Tyrkia av Memteks (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/memteks) Finn riktig størrelse på amme-BH: [embed]https://www.youtube.com/embed/zTrlLJaPohE[/embed]

Les mer
Boob Design Gravidbukse Bff Jogger  Boob Design Joggebukse - Beige
Boob Design Gravidbukse Bff Jogger Boob Design Joggebukse - Beige

Boob Joggebukse «Once on, never off». Dette er en gravidbukse enhver ikke gravid venninne vil misunne deg for! Fin og rett og slett digg. Bakfra ser Boob joggebukse ut som en fin kosebukse, foran er det en ekstra lav midjemansjett og en elastisk mage ut fra den igjen. Magepartiet er helt sømfritt og godt elastisk. Du kan helt fint bruke buksen selv uten å være gravid (se bilder). Magepartiet er godt elastisk. Selv med flat mage vil det være en deilig kosebukse, med masse plass for en voksende «lørdagsgodt mage». Boob joggebukse har elastisk strikk i ankler og er laget i en myk blanding av 95% økologisk bomull og 5% Elastan. En blanding som gir deg en ekstra mykhet og ekstra stretch. Gravid og ammeklær du kan bruke lenge etter at spedbarstiden er over. Boob Ammeklær handler om behag, stil og dame klær som kanskje ikke skriker amming. Heller fine plagg med smart design. Slik at du kan bruke din gravidbukse, under hele  graviditeten, ammeperioden og selv etter det. Boob ammeklær er faktisk så fine og deilige i sitt stoff og design at du vil ha problemer med å gi slipp på dem. Buksen heter faktisk «Once on Never off» av en grunn. Du finner matchende joggegenser: Boob BFF Hoodie.   Boob Maternity Sweatpants BFF Jogger * Gravid og Amme Joggebukse * Farge: Beige * Material: 95% økologisk bomull, 5% elastan * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Tyrkia av HNC (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/hnc-clothing-ltd)

Les mer
Medela Amme Bh - Keep Cool  Ekstra Pustende - Hvit
Medela Amme Bh - Keep Cool Ekstra Pustende - Hvit

Nyhet! Medela Amme bh Keep Cool™. Ekstra pustende og komfortabel amme bh med medium støtte. Dette er en bh du kan bruke hele gravid og ammeperioden. Medela Keep Cool er en ensfarget hvit bh, helt fri for sømmer og spiler, har justerbare stropper og fult nedfoldbare bryst-cups for maksimal hud-til-hud nærhet når du ammer din lille. Medela bh er utviklet gjennom medisinsk forskning og innovativ teknologi. En amme bh som vil gi den høyeste grad av behag, komfort og tilrettelegging for baby-mamma bånd. Foran på brystet er det 2 pustesoner: Disse vil virke temperaturregulerende og avkjølende. Selve stoffet er utviklet med Medela sin 4 veis Adaptive Stretch ™ og Quick Dry ™ teknologi. Det vil si at dette er en hurtigtørkende bh som vil vokse og forme seg sammen med kroppen din. Så selv om kroppen din mest sannsynligvis vil forandre seg fra gravid til amme perioden, og deretter i ammeperioden, vil Medela amme bh alltid gi perfekt passform. Medela Amme Bh Keep Cool ™ * Farge: Hvit * Material: 95 % nylon, 5 % spandex/elastan * Soft Touch Adaptive Stretch™ * Quick dry teknologi * Foldbare Cup med klipsfeste * Justerbare stropper og brystbånd. * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Tyrkia Finn riktig størrelse på amme-BH: Finn frem et målebånd og mål opp ditt bystemål med Medela sin 5 trinn guide (https://www.medela.no/dam-medela/jcr:8e459b64-183a-449f-91ce-af4093aaa784/intimate-apparel-size-table-amazon-2000x2000px-300dpi-NO-(3).jpg) for å finne riktig amme bh størrelse. Du kan også se Medela størrelse guide video (https://www.youtube.com/embed/i5ayFgS_EX8) for hvordan du gjør det.

Les mer
Boob Design Amme Tskjorte - Øk.Bomull  Boob Design - Classic - Svart
Boob Design Amme Tskjorte - Øk.Bomull Boob Design - Classic - Svart

Boob Design Classic tskjorte, kåret som «Excellent Swedish Design» det året den ble lansert.Dette er er enkel, svart tskjorte med smart ammevennlig design. Ingen klips, kun smart minimalistisk design med en «trylle-pupp» åpning. Boob Design tskjorte er laget av myk økologisk bomullsjersey tilsatt litt Elastan. En blanding som gir deg mykhet, behag og en teskjorte som tilpasser seg din kropp. Fra gravid og høy gravid, til nybakt mamma kropp og melkesprengte bryst. Gravid tskjorte + Amme tskjorte + Basic tskjorte Boob Amme tskjorte består som sagt ikke av noe klips og andre ting som skriker «Ammeklær» eller «Gravidklær» . I utsende ser det ut som en basicsvart skjorte  med dobbeltstoff over brystet. En kul detalj, og svært deilig for damer som er glad i å gå uten bh. Dette dobbel-stoff Brystpartiet består av en kort topp som brettes opp, under her igjen bretter du neste stofflag ned. Du får en ammevennlig bryståpning som du kan gjøre stor eller liten etter eget ønsker. Her kan du brette ut puppene godt eller lage en diskre ammeåpning. Valget er ditt! Boob Design tskjorte er en gravid topp som kan være med hele veien ut ammeperioden og mer. Det Økologisk bomulstoffet er tilsatt Elastan. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte magen og pupper, men på en behagelig og lett måte. Dette er en tekjorte som vokser og minsker i takt med din kropp. Først din voksende mage og pupper, og da etter hvert din krympende kropp. Med sin smarte diskre «trylle-pupp» åpning har Boob Design vunnet flere priser internasjonalt (https://www.boobdesign.com/about-boob-design/awards). Er du på utkikk etter gode gravide og ammeklær, finner du den samme smarte løsningen i alt av topper fra Boob Design: Amme Singlet, Amme genser, Amme pysjamas.   Boob Short sleeve nursing top * Amme Tskjorte * Farge: Svart * Material: 92% økologisk bomull, 8% elastan * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Portugal av Irmaos Rodrigues (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/irmaos-rodrigues)

Les mer
Boob Design Amme Bh Soft - Lett Støtte  Boob Design - Ivory
Boob Design Amme Bh Soft - Lett Støtte Boob Design - Ivory

Kremhvit Boob Amme bh i Mamma-favoritt modellen, Soft Nursing Bra. Gravid og amme bh med Lett støtte, utviklet med tanke på beste komfort hjemme. Amme bh er helt fri for sømmer, spiler og harde gjenstander som knips og stroppjusteringer. Her er det komfort og behag som gjelder: bryterygg og kryss-cups foran for enkel amming uten knips. Denne Boob Amme og gravid bh modellen gir Lett støtte og er perfekt for hverdag hjemme og amme bh til soving. Denne modellen er som sagt er boob Design sin favoritt, en bestselgende amme bh av god grunn. Supert å ha for hele gravid og ammeperioden, og godt valg for deg som er på utkikk etter amme bh for fødebag. Denne amme bh vil du få det superkomfortabelt med på sykehuset og barselavdelingen! Myk, Behagelig, Pustende og nedkjølende. Boob Amme bh Soft nursing er laget i lyocell jersey av bærekraftig TENCEL™ (https://www.tencel.com/about). Et stoff som er silkemykt i berøring, puster og som har en nedkjølende effekt. Til dette har Boob Design tilsatt 6% Elastan for å gjøre din amme bh ekstra fleksibel uten at det går på bekostning av å holde formen. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte puppene, og gi den beste følelsen. Du finner Boob Design barsel- og gravidtruse i samme digge stoff. Deilig high waste truse med dobbel stoff på magepartiet for ekstra støtte. Kjøper du en, vil ende med å kjøpe flere! (:P). Perfekt Amme bh for natt amming Med sin bryterygg og kryss-cups er Boob Soft Nursing bra et godt valg for amme bh til soving. Ingen ubehagelige klumper du sover på og ingen knips som må av og på. Boob design passet på at dine bryster får pustet godt, og stoffet denne amme bh er laget av har i tillegg en nedkjølende effekt. Ekstra deilig med tanke på noen timer god søvn mellom ammingen. For Størrelsesguide, se tabell og video under Spesifikasjoner Boob Design Soft Nursing Bra * Amme Bh * Farge: Ivory - Kremhvit * Material: 94 % TENCEL™ lyocell og 6 % Elastan * Bryterygg og Kryss-cups * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Portugal av Impetus (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/impetus) Finn riktig størrelse på amme-BH: [embed]https://www.youtube.com/embed/zTrlLJaPohE[/embed]

Les mer
Medela Amme Bh - Keep Cool  Ekstra Pustende - Hvit
Medela Amme Bh - Keep Cool Ekstra Pustende - Hvit

Nyhet! Medela Amme bh Keep Cool™. Ekstra pustende og komfortabel amme bh med medium støtte. Dette er en bh du kan bruke hele gravid og ammeperioden. Medela Keep Cool er en ensfarget hvit bh, helt fri for sømmer og spiler, har justerbare stropper og fult nedfoldbare bryst-cups for maksimal hud-til-hud nærhet når du ammer din lille. Medela bh er utviklet gjennom medisinsk forskning og innovativ teknologi. En amme bh som vil gi den høyeste grad av behag, komfort og tilrettelegging for baby-mamma bånd. Foran på brystet er det 2 pustesoner: Disse vil virke temperaturregulerende og avkjølende. Selve stoffet er utviklet med Medela sin 4 veis Adaptive Stretch ™ og Quick Dry ™ teknologi. Det vil si at dette er en hurtigtørkende bh som vil vokse og forme seg sammen med kroppen din. Så selv om kroppen din mest sannsynligvis vil forandre seg fra gravid til amme perioden, og deretter i ammeperioden, vil Medela amme bh alltid gi perfekt passform. Medela Amme Bh Keep Cool ™ * Farge: Hvit * Material: 95 % nylon, 5 % spandex/elastan * Soft Touch Adaptive Stretch™ * Quick dry teknologi * Foldbare Cup med klipsfeste * Justerbare stropper og brystbånd. * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Tyrkia Finn riktig størrelse på amme-BH: Finn frem et målebånd og mål opp ditt bystemål med Medela sin 5 trinn guide (https://www.medela.no/dam-medela/jcr:8e459b64-183a-449f-91ce-af4093aaa784/intimate-apparel-size-table-amazon-2000x2000px-300dpi-NO-(3).jpg) for å finne riktig amme bh størrelse. Du kan også se Medela størrelse guide video (https://www.youtube.com/embed/i5ayFgS_EX8) for hvordan du gjør det.

Les mer
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte  Boob Design - Hvit
Boob Design Amme Bh Seamless - Medium+ Støtte Boob Design - Hvit

Hvit Boob Amme bh i seamless design, med Medium+ støtte og med utagbare ammeinnlegg. Bh’en er ment for hele gravid og ammeperioden, og kommer med en ekstra omkretsjustering, en ekstra rad med hektelukninger bak i ryggen. Cup’en på Boob amme bh foldes ned ved hjelp av smart-klips som er designet for at du lett skal få til å folde ned koppen med en hånd. Hvit Amme Bh med god støtte for hele gravid og amme perioden Boob Amme Bh gir Medium+ (fast) støtte og har en bred rygg hvor vær rad med heklelukninger bak i ryggen består av tre hakk. Ryggen er U-formet, noe som gir maksimal støtte for deg som har litt større pupper som henger litt. Boob Amme bh har ellers stor omkretsjustering, et ekstra rad heklelukninger. Slik at du kan kjøpe amme bh for siste del av graviditeten og bruke den hele ammeperioden. For amme bh Størrelsesguide, se under Spesifikasjoner. Her finner du tabell og video for hvordan du skal velge den perfekte Boob Amme bh for deg. Cup bestående av 3 lag + Utagbart ammeinnlegg Boob amme bh cup’en består av en nedfoldbar cup i to-lags stoff og en ikke nedfoldbar støtte-cup med utskjæret stort trekant hull. Denne typen amme bh er perfekt for deg som har litt størrelse på puppene, står ikke naturlig rett ut. Støtte cup’en (den med trekanthullet) vil gi behagelig støtte under ammin,. Puppen for et ekstra løft, selv om cup’en er foldet ned for amming. Boob amme bh er utstyrt med smart-klips. Du kan fort og enkelt få festet av cup’en fra bhstroppen med en hånd. Usynlig og Ekstra behagelig Boob Amme bh er fri for spiler og nikkel. Stoffet er fukttransporterende, hurtigtørkende, slitesterk, silkemykt og glatt. I tillegg kommer Boob bh med utagbare ammeinnlegg. Her får du en gravid- og amme bh som motvirke klamhet og som er behagelig. Stoffet føles som en myk klem som former seg etter kroppen, og som ikke kleber seg fast til dine klær. Det glatte stoffet vil fra utsiden passe på at bh’en er usynlig. Boob benytter seg av kvalitetsstoff laget av 89% Nylon og 11% Elastane, hvor 78% av nylon er resirkulert. Denne kombinasjonen er hvorfor boob amme bh er så fantastisk i sin kvalitet. Nylon er kjent for sin slitestyrke, letthet, hurtigtørkende og fuktransporterende evne. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte puppene, og gi den beste følelsen.   Boob Design Seamless nursing bra with pads * Amme Bh + Ammeinnlegg * Farge: Hvit * Material: 89% Nylon  (hvor av 78% resirkulert) , 11% Elastane * Foldbar Cup med klipsfeste * Justerbare stropper og omkrets * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Tyrkia av Memteks (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/memteks) Finn riktig størrelse på amme-BH: [embed]https://www.youtube.com/embed/zTrlLJaPohE[/embed]

Les mer
Boob Design Gravid Og Amme Nattkjole - Øk.Bomull  Boob Design
Boob Design Gravid Og Amme Nattkjole - Øk.Bomull Boob Design

Boob Design nattkjole med den prisvinnende diskré ammeåpningen: Ingen klips, men en ammeåpning som trylles frem gjennom at brystpartiet er dekket med et ekstra lag, en kort-topp du kan folde opp. Under finner du en elastisk krage du kan dra ned. Vipps er puppene eller puppen godt tiljengelig. Boob Nattkjole er laget i myk og stretchy økologisk bomullsjersey. En blanding som gir deg mykhet, behag og nattkjole som tilpasser seg din kropp. Fra gravid og høy gravid, til nybakt mamma kropp og melkesprengte bryst. Elastan har nemlig en utrolig evne til å kunne bli strukket ut for så  gå tilbake til sin opprinnelige form. Økologisk bomull passer på at din amme pysjamas er pustende, allergivennlig og delikat mot hud. En nattkjole baby vil elske for sin mykhet like mye som du! Boob Nattkjole er en fin barselkjole å fylle din fødebag med.   Gravid Nattkjole + Amme Nattkjole + Basic nattkjole Boob Amme nattkjole består som sagt ikke av noe klips og andre ting som skriker «Ammeklær». I utsende ser det ut som en helt vanlig basic nattkjole med dobbeltstoff over brystet. En kul detalj. Med sin smarte diskre «trylle-pupp» åpning har Boob Design vunnet flere priser internasjonalt. (https://www.boobdesign.com/about-boob-design/awards) Boob Amme nattkjole skiller seg litt ut da kragepartiet på underfronten har en innsydd elastisk strikk. Det gir deg mulighet for enda større ammeåpning, større hud-til-hud kontakt med baby under nattamming. Er du på utkikk etter gode gravide og ammeklær, finner du den samme smarte løsningen i alt av topper fra Boob Design: Amme Tskjorte, Amme singlet.   Boob Design ammeklær er i utgangspunkter helt vanlige, fine og komfortable dameklær. Men utstyrt med smarte, diskré ammeløsninger. Du kan helt fint bruke denne nattkjolen selv mange år etter graviditeten. Boob Design Nursing Nightgown * Gravid og Amme Nattkjole * Farge: Hvit og Grå * mønster: Horisontale striper * Material: 94% Økologisk Bomull 6% Elastane * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i India av Maral (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/maral-overseas-limited)

Les mer
Boob Design Barsel- Og Gravidtruse Soft  Boob Design Mammatruse - Svart
Boob Design Barsel- Og Gravidtruse Soft Boob Design Mammatruse - Svart

Svart Boob Mammatruse Soft High Waste. Gravid- og barseltruse i superdeilig material som virker nedkjølende, er delikat mot den mest sensitive hud og arr, ingen sømmer som kan gnage, og en passform som gir den beste «klemme»-støtten. Boob Gravidtruse har i tillegg til høyt liv, dobbelt-stoff foran på magen. Ekstra deilig etter fødsel. Boob truse er laget i kvalitet-stoffet TENCEL™ lyocell som passer på at huden under får puste godt og alt av fukt transporteres vekk – silkemyk, tørr og komfortabel følelse! Boob mammatruse er laget av det samme deilige stoffet som den besteselgene Boob Amme bh Soft nursing. Er du på utkikk etter undertøy til fødebag, er dette et fantastisk sett! Myk, Behagelig, Pustende og nedkjølende. Boob Mammatruse Soft er laget i lyocell jersey av bærekraftig TENCEL™ (https://www.tencel.com/about). Et stoff som er silkemykt i berøring, puster og som har en nedkjølende effekt. Til dette har Boob Design tilsatt 6% Elastan for å gjøre din gravidtruse ekstra fleksibel uten at det går på bekostning av å holde formen. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte magen, uten at det vil føles for stramt i underlivet.   Boob Design High waist postpartum panties * Mammatuse / Barseltruse * Truse med High Waste * Farge: Svart * Material: 94 % TENCEL™ lyocell og 6 % Elastan * OEKO TEX 100 sertifisert Laget i Portugal av Impetus (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/impetus)

Les mer
Boob Design Gravid- Og Ammegenser  Boob Design Hettegenser - Beige
Boob Design Gravid- Og Ammegenser Boob Design Hettegenser - Beige

Boob Gravid- og Ammegenser er en deilig, beige hettegenser i kult design. Boob hettegenser gir stor plass til å vokse i mageomkretset, uten at hettegenseren er baggy. Boob Design har nemlig utstyrt genseren med en front bestående av to deler. En folde-til-side front og en skjult front med «amme og voksende-mage splitt». For amming trenger du kun å brette den første fronten til side, så er du klar. Smart, lekker og diskrè ammeklær design. Boob genser er for hele gravid og ammeperioden, og etter ammeperioden 😛 Boob hettegenser er laget i en myk blanding av 95% økologisk bomull og 5% Elastan. En blanding som gir deg en ekstra mykhet og litt ekstra stretch. Smart dobbel-front design: Boob hettegenser er utstyrt med to fronter. Den ytterste fronten har en kengurulomme foran, og fronten kan vippes helt til side. Under her finner du den andre fronten som har en avlang splitt i midten. Splitten gir masse plass for en voksende mage, og etter hvert en ammeåpning etter fødsel.   Boob Ammeklær handler om behag, stil og dame klær som kanskje ikke skriker amming. Heller fine plagg med smarte og skjulte ammeåpninger. Slik at du kan bruke din ammegenser hele graviditeten, ammeperioden og selv etter det. Boob ammeklær er faktisk så fine og deilige i sitt stoff og design at du vil ha problemer med å gi slipp på dem.   Boob Maternity Hoodie with nursing access * Gravid og Amme Hettegenser Boxy * Farge: Beige * Material: 95% økologisk bomull, 5% elastan * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Tyrkia av HNC (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/hnc-clothing-ltd)

Les mer
Boob Design Gravid Og Amme Nattkjole - Øk.Bomull  Boob Design
Boob Design Gravid Og Amme Nattkjole - Øk.Bomull Boob Design

Boob Design nattkjole med den prisvinnende diskré ammeåpningen: Ingen klips, men en ammeåpning som trylles frem gjennom at brystpartiet er dekket med et ekstra lag, en kort-topp du kan folde opp. Under finner du en elastisk krage du kan dra ned. Vipps er puppene eller puppen godt tiljengelig. Boob Nattkjole er laget i myk og stretchy økologisk bomullsjersey. En blanding som gir deg mykhet, behag og nattkjole som tilpasser seg din kropp. Fra gravid og høy gravid, til nybakt mamma kropp og melkesprengte bryst. Elastan har nemlig en utrolig evne til å kunne bli strukket ut for så  gå tilbake til sin opprinnelige form. Økologisk bomull passer på at din amme pysjamas er pustende, allergivennlig og delikat mot hud. En nattkjole baby vil elske for sin mykhet like mye som du! Boob Nattkjole er en fin barselkjole å fylle din fødebag med.   Gravid Nattkjole + Amme Nattkjole + Basic nattkjole Boob Amme nattkjole består som sagt ikke av noe klips og andre ting som skriker «Ammeklær». I utsende ser det ut som en helt vanlig basic nattkjole med dobbeltstoff over brystet. En kul detalj. Med sin smarte diskre «trylle-pupp» åpning har Boob Design vunnet flere priser internasjonalt. (https://www.boobdesign.com/about-boob-design/awards) Boob Amme nattkjole skiller seg litt ut da kragepartiet på underfronten har en innsydd elastisk strikk. Det gir deg mulighet for enda større ammeåpning, større hud-til-hud kontakt med baby under nattamming. Er du på utkikk etter gode gravide og ammeklær, finner du den samme smarte løsningen i alt av topper fra Boob Design: Amme Tskjorte, Amme singlet.   Boob Design ammeklær er i utgangspunkter helt vanlige, fine og komfortable dameklær. Men utstyrt med smarte, diskré ammeløsninger. Du kan helt fint bruke denne nattkjolen selv mange år etter graviditeten. Boob Design Nursing Nightgown * Gravid og Amme Nattkjole * Farge: Hvit og Grå * mønster: Horisontale striper * Material: 94% Økologisk Bomull 6% Elastane * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i India av Maral (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/maral-overseas-limited)

Les mer
Boob Design Gravid- Og Ammegenser  Boob Design Hettegenser - Beige
Boob Design Gravid- Og Ammegenser Boob Design Hettegenser - Beige

Boob Gravid- og Ammegenser er en deilig, beige hettegenser i kult design. Boob hettegenser gir stor plass til å vokse i mageomkretset, uten at hettegenseren er baggy. Boob Design har nemlig utstyrt genseren med en front bestående av to deler. En folde-til-side front og en skjult front med «amme og voksende-mage splitt». For amming trenger du kun å brette den første fronten til side, så er du klar. Smart, lekker og diskrè ammeklær design. Boob genser er for hele gravid og ammeperioden, og etter ammeperioden 😛 Boob hettegenser er laget i en myk blanding av 95% økologisk bomull og 5% Elastan. En blanding som gir deg en ekstra mykhet og litt ekstra stretch. Smart dobbel-front design: Boob hettegenser er utstyrt med to fronter. Den ytterste fronten har en kengurulomme foran, og fronten kan vippes helt til side. Under her finner du den andre fronten som har en avlang splitt i midten. Splitten gir masse plass for en voksende mage, og etter hvert en ammeåpning etter fødsel.   Boob Ammeklær handler om behag, stil og dame klær som kanskje ikke skriker amming. Heller fine plagg med smarte og skjulte ammeåpninger. Slik at du kan bruke din ammegenser hele graviditeten, ammeperioden og selv etter det. Boob ammeklær er faktisk så fine og deilige i sitt stoff og design at du vil ha problemer med å gi slipp på dem.   Boob Maternity Hoodie with nursing access * Gravid og Amme Hettegenser Boxy * Farge: Beige * Material: 95% økologisk bomull, 5% elastan * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Tyrkia av HNC (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/hnc-clothing-ltd)

Les mer
Boob Design Amme Tskjorte - Øk.Bomull  Boob Design - Classic - Hvit
Boob Design Amme Tskjorte - Øk.Bomull Boob Design - Classic - Hvit

Boob Design Classic tskjorte, kåret som «Excellent Swedish Design» det året den ble lansert.Dette er er enkel, hvit tskjorte med smart ammevennlig design. Ingen klips, kun smart minimalistisk design med en «trylle-pupp» åpning. Boob Design tskjorte er laget av myk økologisk bomullsjersey tilsatt litt Elastan. En blanding som gir deg mykhet, behag og en teskjorte som tilpasser seg din kropp. Fra gravid og høy gravid, til nybakt mamma kropp og melkesprengte bryst. Gravid tskjorte + Amme tskjorte + Basic tskjorte Boob Amme tskjorte består som sagt ikke av noe klips og andre ting som skriker «Ammeklær» eller «Gravidklær» . I utsende ser det ut som en basic hvit skjorte  med dobbeltstoff over brystet. En kul detalj, og svært deilig for damer som er glad i å gå uten bh. Dette dobbel-stoff Brystpartiet består av en kort topp som brettes opp, under her igjen bretter du neste stofflag ned. Du får en ammevennlig bryståpning som du kan gjøre stor eller liten etter eget ønsker. Her kan du brette ut puppene godt eller lage en diskre ammeåpning. Valget er ditt! Boob Design tskjorte er en gravid topp som kan være med hele veien ut ammeperioden og mer. Det Økologisk bomulstoffet er tilsatt Elastan. Elastane er helt unik med tanke på det å bli strukket godt ut og allikevel gå tilbake til sin opprinnelige form. Dette stoffet vil klemme og støtte magen og pupper, men på en behagelig og lett måte. Dette er en tekjorte som vokser og minsker i takt med din kropp. Først din voksende mage og pupper, og da etter hvert din krympende kropp. Med sin smarte diskre «trylle-pupp» åpning har Boob Design vunnet flere priser internasjonalt (https://www.boobdesign.com/about-boob-design/awards). Er du på utkikk etter gode gravide og ammeklær, finner du den samme smarte løsningen i alt av topper fra Boob Design: Amme Singlet, Amme genser, Amme pysjamas.   Boob Short sleeve nursing top * Amme Tskjorte * Farge: Hvit * Material: 92% økologisk bomull, 8% elastan * Basic design med fold-opp brystparti * OEKO TEX 100 sertifisert * GOTS sertifisert Laget i Portugal av Irmaos Rodrigues (https://www.boobdesign.com/sustainability/our-factories/irmaos-rodrigues)

Les mer
Medela
Medela

Medela graviditets- og amme-BH - Sikrer deg komfort helt fra innerst!Noen kvinner opplever at de går opp en skålstørrelse under graviditeten - andre opplever at de går opp tre eller flere skåler. Uansett hvor strekkbar du har behov for at BH-en din må være, er du godt dekket inn med Medelas graviditets- og amme-BH. Denne graviditets-BH-en er utviklet til å kunne tilpasse seg en barm i forandring - uansett hvor stor forandringen er!En graviditets- og amme-BH fra Medela er spesielt velegnet som venteplagg og amme-BH, ettersom den er laget i et ekstra strekkbart materiale av høy kvalitet. Strekkmaterialet er spesielt utviklet med fokus på graviditet og amming, samt maksimal komfort.Når gravide skal velge graviditets-BH, er bøyler og søm også viktige parametre å ta høyde for. Og da Medelas graviditets- og amme-BH verken har bøyler eller søm, er denne et helt perfekt valg for den som ønsker en helt igjennom behagelig BH.Materialet i BH-en er veldig mykt og behagelig mot huden, og behøver ingen skåler for å gi god støtte til barmen. Den kan også lett åpnes med én hånd, ettersom ammeklemmene er praktisk plassert og enkle å klipse opp, noe som er en viktig forutsetning for at ammingen skal bli så uproblematisk som muligt. Klemmene sitter likevel godt fast når de er festet.Uavhengig av graviditetsfase, bryststørrelse eller anledning, er graviditets - og amme-BH-en fra Medela det perfekte valget for deg!ProduktinformasjonEn vente-BH fra Medela er veldig anvendelig og diskrét med sin sorte farge. (Den forhandles også i hvit her på Med24)BH-en er laget i et ekstra strekkbart materiale som enkelt tilpasser seg til en kropp i forandringBH-en har ingen søm eller bøyler som kan stikke eller irritereMedelas graviditets- og amme-BH er designet med ammeklemmer på stroppene så den enkelt kan klipses opp, og det blir lett for deg å komme til for å amme barnet dittGraviditets- og amme-BH-en kan kjøpes i følgende størrelser: S, M, L og XLHvilken størrelse skal du velge?Hvis du er i tvil om hvilken størrelse du skal kjøpe vente-BH-en i, så ta en kikk på skjemaet under. Det er forøvrig alltid en god idé å ta nøyaktige mål for å finne ut av størrelsen sin.Kan du ikke se størrelsen din i skjemaet? Så anbefaler vi at du velger den størrelsen som ligger tettest på målene dine. Materialet i BH-en er veldig fleksibelt og er tilpasset kvinners mangfoldighet.KjøpMedela graviditets- og amme-BHher på Med24.no!

Les mer