Viser søkeresultater for "

Mammaklær

"
Medela
Medela

Ekstra støtte under graviditeten med Medela graviditetsbelte! Graviditetsbeltet fra Medela er et nytt super smart avlastningsprodukt som gir deg støtte både under og etter din graviditet! Det sorte graviditetsbeltet er sømløst og ekstra støttende, samt ekstra strekkbart. Dette er altså et belte du kan bruke gjennom HELE din graviditet - og enda også etter fødselen! Stoffet er nemlig super fleksibelt, og graviditetsbeltet passer derfor perfekt til en kropp i forandring. Et graviditetsbelte er ofte en riktig god idé å skaffe seg i forbindelse med en graviditet da den økende vekten ofte kan belaste rygg, hofter og mage. Magebeltet / ryggbeltet skal altså brukes til å støtte disse steder, så de belastes minst mulig og din graviditet blir mest mulig behagelig! Graviditetsbeltet er perfekt til deg som står mye oppreist i hverdagen, samt trener moderat - alt dette blir nemlig mye lettere med Medelas magebelte til gravide, som nesten fremmer lysten til å være aktiv! Produktinfo • Graviditetsbeltet fra Meleda kommer i en lekker nøytral sort farge - dermed er den perfekt som forlengelse av tøy som er blitt for kort eller for stramt. (Magebeltet forhandles også i hvit her på Med24.no) • Mavebeltet til gravide er laget i et spesialutviklet pustbart materiale som er super fleksibelt og kan derfor tilpasse seg din kropp under hele din graviditet - både før og etter fødselen, kan støttebeltet altså brukes • Støttebeltet er designet med forsterkede paneler omkring ryggen og nedre mage, så den gir den mest optimale støtte og lindring. • Med Medelas graviditetsbelte kan du forbedre din holdning da hofter og mage avlastes/stabiliseres • Beltet kan fås i størrelser fra S - XL Finn din beltestørrelse her! Støttebeltet er laget i et meget elastisk materiale, derfor vil det ved noen hoftemål være flere størrelser som alle kan passe din mage. Her er det så ens egne preferanser i forhold til hvor stramt man ønsker magebeltet skal sitte som skal avgjøre hvilken størrelse man kjøper. Hoftemål i cm S M L XL 80 S 90 S M 100 S M L 110 M L XL 120 L XL 130 XL Kjøpgraviditetsbeltet fra Medela i sort her på Med24.no.

Les mer
Medela
Medela

Medela graviditets- og amme-BH - Sikrer deg komfort helt fra innerst! Noen kvinner opplever at de går opp en skålstørrelse under graviditeten - andre opplever at de går opp tre eller flere skåler. Uansett hvor strekkbar du har behov for at BH-en din må være, er du godt dekket inn med Medelas graviditets- og amme-BH. Denne graviditets-BH-en er utviklet til å kunne tilpasse seg en barm i forandring - uansett hvor stor forandringen er! En graviditets- og amme-BH fra Medela er spesielt velegnet som venteplagg og amme-BH, ettersom den er laget i et ekstra strekkbart materiale av høy kvalitet. Strekkmaterialet er spesielt utviklet med fokus på graviditet og amming, samt maksimal komfort. Når gravide skal velge graviditets-BH, er bøyler og søm også viktige parametre å ta høyde for. Og da Medelas graviditets- og amme-BH verken har bøyler eller søm, er denne et helt perfekt valg for den som ønsker en helt igjennom behagelig BH. Materialet i BH-en er veldig mykt og behagelig mot huden, og behøver ingen skåler for å gi god støtte til barmen. Den kan også lett åpnes med én hånd, ettersom ammeklemmene er praktisk plassert og enkle å klipse opp, noe som er en viktig forutsetning for at ammingen skal bli så uproblematisk som muligt. Klemmene sitter likevel godt fast når de er festet. Uavhengig av graviditetsfase, bryststørrelse eller anledning, er graviditets - og amme-BH-en fra Medela det perfekte valget for deg! Produktinformasjon • En vente-BH fra Medela er veldig anvendelig og diskrét med sin sorte farge. (Den forhandles også i hvit her på Med24) • BH-en er laget i et ekstra strekkbart materiale som enkelt tilpasser seg til en kropp i forandring • BH-en har ingen søm eller bøyler som kan stikke eller irritere • Medelas graviditets- og amme-BH er designet med ammeklemmer på stroppene så den enkelt kan klipses opp, og det blir lett for deg å komme til for å amme barnet ditt • Graviditets- og amme-BH-en kan kjøpes i følgende størrelser: S, M, L og XL Hvilken størrelse skal du velge? Hvis du er i tvil om hvilken størrelse du skal kjøpe vente-BH-en i, så ta en kikk på skjemaet under. Det er forøvrig alltid en god idé å ta nøyaktige mål for å finne ut av størrelsen sin. Bilde: /imgsrv/2021-06-16/41591/30/medela-graviditets-og-amme-bh-stoerrelser-2.jpg?c=IhGgIy Kan du ikke se størrelsen din i skjemaet? Så anbefaler vi at du velger den størrelsen som ligger tettest på målene dine. Materialet i BH-en er veldig fleksibelt og er tilpasset kvinners mangfoldighet. KjøpMedela graviditets- og amme-BHher på Med24.no!

Les mer
Medela
Medela

Medela graviditets- og amme-BH - hvit. Gjør graviditeten så komfortabel som mulig! Medela presenterer en ny vente-BH, en graviditets- og amme-BH som er et must både under graviditet og amming! BH-en er utviklet spesielt for å gi best mulig komfortabel støtte til kroppen når den er i forandring. Den lekre, hvite BH-en er utviklet i et sømløst og bøylefritt design som gjør den veldig komfortabel å ha på, ettersom man slipper irriterende eller stikkende bøyler. Den er laget i et mykt materiale som kjennes behagelig mot huden, og materialet er dessuten ekstra strekkbart. De fleste av alle gravide vokser ut av BH-en sin - noen kan til og med oppleve at de går opp tre eller flere størrelser i skålen, så det er derfor veldig viktig å ha en graviditets-BH som har høy fleksibilitet. Fleksibelt og elastisk stoff er heldigvis noe Medelas graviditets- og amme-BH kan garantere! I tillegg til at stoffet er veldig strekkbart er det også av høy kvalitet - og det kan merkes! En vente-BH fra Medela er dessuten svært velegnet og tilrettelagt for amming. Den kan lett klipses opp med velplasserte ammeklemmer, og ammingen blir derfor langt mere uproblematisk med denne BH-en! Klemmene sitter godt fast når de er festet, så du behøver ikke bekymre deg for om de skulle falle ned av seg selv. En graviditets- og amme-BH fra Medela er et opplagt valg for deg som ønsker en BH som kan litt av hvert - denne BH-en er nemlig svært støttende og komfortabel, noe som er viktige forutsetninger for et godt graviditetsforløp, og er samtidig også veldig praktisk å bruke etter fødselen, under amming! Produktinformasjon • Graviditets- og amme-BH-en fra Medela i høy kvalitet og diskrét med hvit farge. (Den kan også fås i en sort utgave her på Med24) • Laget i et svært fleksibelt materiale, noe som gir støtte både før og etter fødselen • Designet uten bøyler og søm for å oppnå maksimal komfort • Utviklet med lett anvendelige ammeklemmer, slik at du enkelt kan komme til for å amme barnet ditt • Størrelsesutvalget går fra str. S - XL. Størrelsesguide Under kan du enkelt og overskuelig finne BH-størrelsen din. Det anbefales at du tar presise mål før du ser gjennom skjemaet. Hvis målene dine ikke er å finne i oversikten, bør du velge den størrelsen som ligger tettest på. Det fleksible materialet er utviklet til å kunne passe et bredt felt av kvinner, ettersom vi vet at alle kvinner er forskjellige. Bilde: /imgsrv/2021-06-16/41591/30/medela-graviditets-og-amme-bh-stoerrelser-2.jpg?c=IhGgIy Medela graviditets- og amme-BH - hviter tilgjengeligher på Med24 til en fast lav pris!

Les mer